3942
-
#1531 Vajon lesz-e még folytatása a gamenek? -
#1530 akkor menj vissza a terembe, mondj el egy imát, erre feltámadnak a lovagok és ledarálják a hidrát....-_-* -
#1529 nekem az a rész 1.- re sikerült:D na figyu : lődd a harangot !! a szörnyel ne foglallkozz !!! amikor az a büdös dög odanéz a harang felé AKKOR tedd el a fegyvert , ostos , majd húzzd !!! tehát ha a harngot nézi akkor G , Q , E !!!! és közbe nézz a harang felé !!! ennyi!!! nem olyan nehéz az !! -
#1528 akkor nyomom és átmegy a fején!na erre mondjál valamit! -
#1527 egyszerre csak 1-t igen.Pedig lehet látni az animációjából, hogy mikor fog odafordulni, figyeld csak meg -
#1526 csak egyet kell egyszerre leengedni ugye?
amúgy nem azzal van a baj hogy nincs időm meghúzni csak nemtom mikor huzzam,
mert ahogy irták hogy akkor mikor oda néz arra a szarra akkor nem sikerül! -
#1525 hogyne lenne, manuálisan rakd el a fegyvered, ne várj rá míg magától elteszi, bőven van rá időd hogy meghúzd a karokat -
#1524 én kész vagyok idegileg! -
#1523 nincs is rá annyi idő... -
Xtian #1522 7800gtx 256, P4 3.4 és 2 giga ram! NextGen-nel 15-30 fps, szoval botrány!! És röcög mint az álla! Persze mellette minden maxon. Ami az érdekes hogy a felbontás lejjebbvételével sem lehet feltornászni az fps értéket tehát nálam ugyanannyi 1280ban mint 800*600ban! Kb 100 frémet vesz le ha bekapcsolva van a NG! Durva és érthetetlen! -
#1521 nem tom mér kell ilyen faszságokat kitalálni! -
#1520 hát de ezt nem lehet!!!!!!! -
#1519 nem megy!!!! -
vizoo #1518 olyankor, amikor direktbe pont a harangra néz a szörny. Olyankor odafordul. Na akkor ejtsd :) -
#1517 de mikor engedjem a ketrecet?átmegy a fején!!!!!!
má szétbasz az ideg!!!!!!!! -
Hoz_Hun #1516 Dehogynem. Próbálkozz csak. -
#1515 Rá fog az esni. Nekem sem sikerült hamar, elég sokat próbáltam, mire összejött, de nem lehetetlen. -
#1514 de nem esik a fejére!!!!!! -
#1513 Lövöd azokat a harangokat, amiket becéloz Lara, a hangra odamegy a viziszörny te pedid a másneses kötéllel láejted a kalitkát -
csgj #1512 igen, nálam is volt olyan régen, de aztán letöltöttem hozzá a drivert -
#1511 A hang recsegése attól lehet, h régi a hangkarim, ill. a drivere? mivel nincs hozzá driver winxp-re... -
#1510 Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h amikor Arthurtol elvesszük a kard egyik darabját utánna jön egy vizi szörny és hogy kell megölni? Elöre is thx!!! -
szaharin #1509 koszonom szepen nektek a segitseget..:D -
#1508 Ugorj be a vízbe és ahol kifolyik a szobot alatt arra mennj -
#1507 Vissza kell menni oda, ahonnan jöttél, abba a terembe, ahol 2 nagy kerék pörög. Arra kell menni, amerre a csapdák mozognak (terem bal felső sarka). -
szaharin #1506
Miutan meghuztam kifele azt a kart, vagy mit, utanna mitkell itt csinalni, vagy merrekell tovabbmenni, vagy hogy?:D -
#1505 Az egyik sírt el lehet tolni, azt a félbetört oszlokhoz kell tolni. Majd a csillárt meglengetni a mágneses kötéllel, gyorsan fel az oszlopra, onnan át arra a homokzsák szerűségre, így a harang felemelkedik és a csillár megkongatja. -
#1504 Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h az Arturos/54%/ részben amikor egy harangon kell leereszkedni a sírokhoz és meglátjuk artur "szobrát" akkor utánna mit kell csinálni? Elöre is thx!!!
-
#1503 Time trial módban csinálta már valaki? Mennyire szoros az idő? -
#1502 Szerintem óriási különbség van a nextgen és nélküli kinézetben.
A fullban már be lehet kapcsolni, csak a demoban nem.
Sokkal részletesebb minden,árnyékok szebbek.
Viszont NG nélkül ha kijövök a vízből csöpög rólam a víz, meg látszik hogy vizes, NG-el meg nem. Fura.
Na meg csak azért is más, mert NG-el igen csak nehéz olyan helyet elkapni, ahol nem esik 17 FPS alá. -
Gabe18 #1501 Hát arra egyszerű felmászni.Csak már nem emlékszem rá pontossan.
Létrán mész amig lehet,aztán beugrasz középre,kicsit ott feljebb majd vissza a létrára.Na ez igy tök értelmetlen.Mindegy,arra szerintem rájössz könnyen. -
#1500 beletolod az egyik golyót abba a mélyedésbe,ami kinyitja az említett szobrot. Felmászol a létrán(a közepénél beugrassz középre, fel,lelököd a golyót -
gabesz18 #1499 Nekem nem az a golyó kell amit a mágneses kötéllel kell lerántani, hanem ami azon a nagy szobron van aminek a két oldalán a létra van. -
Gabe18 #1498 Akkor talán #1118 -
gabesz18 #1497 A legmagasabban lévő golyóhoz nem tudok eljutni.
-
Gabe18 #1496 "de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben"
Nézd meg ezekben:
#582,#483 -
Gabe18 #1495 De a 3 kőgolyó már a helyén van és megnyílt a bejárat? -
#1494 Milyen felbontáson nyomod a 7800Gtx-el??? ill.minden Maxon? -
Dexantreal #1493 remek,probléma megoldva..de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben,sztem simában is jó a géjm...még töltöm amúgy Larát. -
gabesz18 #1492 Elakadtam a Perui pályán, amikor a 3 kőgolyót kell a helyükre igazítani, hogy a fénnyalábok megvilágítsák a középen lévő szobrot. A szakadék fölött csüngő kötélig nem tudok eljutni. Onnan már tovább tudom az utat a legfelső golyóig(legalábbis remélem).Ha valaki tudja kérem segitsen hogyan tudok oda eljutni. Előre is köszi.