3942
  • grebber
    Vajon lesz-e még folytatása a gamenek?
  • Seth
    akkor menj vissza a terembe, mondj el egy imát, erre feltámadnak a lovagok és ledarálják a hidrát....-_-*
  • heliosz007
    nekem az a rész 1.- re sikerült:D na figyu : lődd a harangot !! a szörnyel ne foglallkozz !!! amikor az a büdös dög odanéz a harang felé AKKOR tedd el a fegyvert , ostos , majd húzzd !!! tehát ha a harngot nézi akkor G , Q , E !!!! és közbe nézz a harang felé !!! ennyi!!! nem olyan nehéz az !!
  • SNAKE01
    akkor nyomom és átmegy a fején!na erre mondjál valamit!
  • Seth
    egyszerre csak 1-t igen.Pedig lehet látni az animációjából, hogy mikor fog odafordulni, figyeld csak meg
  • SNAKE01
    csak egyet kell egyszerre leengedni ugye?
    amúgy nem azzal van a baj hogy nincs időm meghúzni csak nemtom mikor huzzam,
    mert ahogy irták hogy akkor mikor oda néz arra a szarra akkor nem sikerül!
  • Seth
    hogyne lenne, manuálisan rakd el a fegyvered, ne várj rá míg magától elteszi, bőven van rá időd hogy meghúzd a karokat
  • SNAKE01
    én kész vagyok idegileg!
  • SNAKE01
    nincs is rá annyi idő...
  • Xtian
    7800gtx 256, P4 3.4 és 2 giga ram! NextGen-nel 15-30 fps, szoval botrány!! És röcög mint az álla! Persze mellette minden maxon. Ami az érdekes hogy a felbontás lejjebbvételével sem lehet feltornászni az fps értéket tehát nálam ugyanannyi 1280ban mint 800*600ban! Kb 100 frémet vesz le ha bekapcsolva van a NG! Durva és érthetetlen!
  • SNAKE01
    nem tom mér kell ilyen faszságokat kitalálni!
  • SNAKE01
    hát de ezt nem lehet!!!!!!!
  • SNAKE01
    nem megy!!!!
  • vizoo
    olyankor, amikor direktbe pont a harangra néz a szörny. Olyankor odafordul. Na akkor ejtsd :)
  • SNAKE01
    de mikor engedjem a ketrecet?átmegy a fején!!!!!!
    má szétbasz az ideg!!!!!!!!
  • Hoz_Hun
    Dehogynem. Próbálkozz csak.
  • Noninnyó
    Rá fog az esni. Nekem sem sikerült hamar, elég sokat próbáltam, mire összejött, de nem lehetetlen.
  • SNAKE01
    de nem esik a fejére!!!!!!
  • Pharaoh
    Lövöd azokat a harangokat, amiket becéloz Lara, a hangra odamegy a viziszörny te pedid a másneses kötéllel láejted a kalitkát
  • csgj
    igen, nálam is volt olyan régen, de aztán letöltöttem hozzá a drivert
  • Rage47
    A hang recsegése attól lehet, h régi a hangkarim, ill. a drivere? mivel nincs hozzá driver winxp-re...
  • mrbaba
    Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h amikor Arthurtol elvesszük a kard egyik darabját utánna jön egy vizi szörny és hogy kell megölni? Elöre is thx!!!
  • szaharin
    koszonom szepen nektek a segitseget..:D
  • Pharaoh
    Ugorj be a vízbe és ahol kifolyik a szobot alatt arra mennj
  • Noninnyó
    Vissza kell menni oda, ahonnan jöttél, abba a terembe, ahol 2 nagy kerék pörög. Arra kell menni, amerre a csapdák mozognak (terem bal felső sarka).
  • szaharin

Miutan meghuztam kifele azt a kart, vagy mit, utanna mitkell itt csinalni, vagy merrekell tovabbmenni, vagy hogy?:D
  • Pharaoh
    Az egyik sírt el lehet tolni, azt a félbetört oszlokhoz kell tolni. Majd a csillárt meglengetni a mágneses kötéllel, gyorsan fel az oszlopra, onnan át arra a homokzsák szerűségre, így a harang felemelkedik és a csillár megkongatja.
  • mrbaba
    Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h az Arturos/54%/ részben amikor egy harangon kell leereszkedni a sírokhoz és meglátjuk artur "szobrát" akkor utánna mit kell csinálni? Elöre is thx!!!
  • Pharaoh
    Time trial módban csinálta már valaki? Mennyire szoros az idő?
  • kirol
    Szerintem óriási különbség van a nextgen és nélküli kinézetben.
    A fullban már be lehet kapcsolni, csak a demoban nem.
    Sokkal részletesebb minden,árnyékok szebbek.
    Viszont NG nélkül ha kijövök a vízből csöpög rólam a víz, meg látszik hogy vizes, NG-el meg nem. Fura.
    Na meg csak azért is más, mert NG-el igen csak nehéz olyan helyet elkapni, ahol nem esik 17 FPS alá.
  • Gabe18
    Hát arra egyszerű felmászni.Csak már nem emlékszem rá pontossan.
    Létrán mész amig lehet,aztán beugrasz középre,kicsit ott feljebb majd vissza a létrára.Na ez igy tök értelmetlen.Mindegy,arra szerintem rájössz könnyen.
  • Seth
    beletolod az egyik golyót abba a mélyedésbe,ami kinyitja az említett szobrot. Felmászol a létrán(a közepénél beugrassz középre, fel,lelököd a golyót
  • gabesz18
    Nekem nem az a golyó kell amit a mágneses kötéllel kell lerántani, hanem ami azon a nagy szobron van aminek a két oldalán a létra van.
  • Gabe18
    Akkor talán #1118
  • gabesz18
    A legmagasabban lévő golyóhoz nem tudok eljutni.
  • Gabe18
    "de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben"

Nézd meg ezekben:
    #582,#483
  • Gabe18
    De a 3 kőgolyó már a helyén van és megnyílt a bejárat?
  • Sgtfathi
    Milyen felbontáson nyomod a 7800Gtx-el??? ill.minden Maxon?
  • Dexantreal
    remek,probléma megoldva..de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben,sztem simában is jó a géjm...még töltöm amúgy Larát.
  • gabesz18
    Elakadtam a Perui pályán, amikor a 3 kőgolyót kell a helyükre igazítani, hogy a fénnyalábok megvilágítsák a középen lévő szobrot. A szakadék fölött csüngő kötélig nem tudok eljutni. Onnan már tovább tudom az utat a legfelső golyóig(legalábbis remélem).Ha valaki tudja kérem segitsen hogyan tudok oda eljutni. Előre is köszi.