3942
  • gaspy
    Nem neked javult meg a hang?amugy nemhinnám nert nekem legujabb xps hangkaridriver van fennt az SB Live-omhoz és recseg
  • Pharaoh
    Azokat a golyókat be kell lökni az áramba, mindet, ekkor a feletted lévő lila gömb eltünik és a másneses kötéllel ki tudod rántani a kard egy darabját.
  • csgj
    sorry de nem találom a fórumban a megoldást pedig biztos leírtátok már 20-szor... nem baj.. szóval Kazasztánban a pálya végén amikor Amanda megidézi azt a bunkó szörnyet, mit kell csinálni? lehúzogattam az dobozoknál a karokat, hogy zöld legyen, beültem a fegyver mögé, és ott hiába baszogatom a szörnyet vagy azokat a rudakat golyóval a végükön, az elektromos izén kívül nem sok történik.. meg egy időre kiütöm a szörnyit de visszajön... pls heeeelp
  • Eisenhower
    thnx
  • Eisenhower
    loál. most érkeztem kazasztánba mondom leugrok és elfelejtettem nyomni az irány gombot, lara ugy lefejelte a ház oldalát mint kezdő sellő a korallzátonyt
  • Pharaoh
    "E" gomb
  • Gabe18
    Amivel a tárgyakat is mozgatod.Alapban asszem E
  • Eisenhower
    hi. azt mondja meg nekem valaki mikor ugrok laraval és megjelenik egy kis sárga kéz, akkor mit nyomjak meg hogy ne essen le?
  • draakuli
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.
    Vki tudja mi ez?
    ezt írja ki a demo, ha elakarom indítani:))
    ja a tört meg a rarnál megáll miért?
  • ladislaoca
    hali!

van valakinek egy 100%-os mentése?
    Megköszönném!
    [email protected]
  • NeoMaN
    Sziasztok! Nem műxik az invert mouse. Hogy lehetne működésre bírni? Így összevissza támolygok, a fordított egérhez vagyok szokva....
  • Pharaoh
    Silver revard tán van az uszodában egy kis erkélyszerű izén és kettő tán az edzőteremben legfelül, de nem emlékszem ponotan, mert most nem otthon vagyok.
  • Madgamer88
    Itt az egyetlen ahol elakadtam egész game alatt. írja már le valaki plíz
    valaki írja le please mert seholse találom, má külföldi forumon is néztem.
    hogy croft manorba hol van 3 silver reward és 1 gold reward.
    dolgozó szobába könyvek kilognak de benyomnise tudom se semmi.Pedig gondolom azokkal kell kinyitni rejtett ajtot ami a könyvespolc.
  • Pharaoh
    Mikor a földön vergődik odamész és az "E" gombbal beleszúrod a kardot, így is feléled, de már nem 100%-ra tölti magát, ezt kell háromszor megismételni.
  • Gabe18
    Gyorsan visszaolvasnál...,vagy a keresőt használnád....

• csgj
    MONDOM AZ ÉN PROBLÉMÁMRA!!!!!!!
  • csoola
    most mentem vissza boliviába, (nepálbó)és a problem az h a dögöt nemtom kicsinálni.mindig ujratölti magát.mikor kiterül, gondolom akkor kell vmit tenni vele.de mit?lécci irjátok meg, kiváncsi vok a játék végére!(gyorsan:P)
  • csgj
    valaki nem írna nekem vmit?? ha nem tud problémát akkor is..
  • szaharin
    oh nagyo szepen koszonom
  • csgj
    van egy érdekes dolog nálam... néhány tárgyon valami fekete izé villog és az nem árnyék.. mi lehet a baj? a legújabb driver van fent és 256 mb-os karim van.. olyan mintha 16 bitben lenne..
  • Pharaoh
    Bele kell az összes golyót az áramba lendíteni, majd a fejed felett a lila gömb eltünik, a mágneses kötéllel kirántod belőle a kard egy darabját és kész.
  • szaharin
    vaa, es mitkell ott csinalni amiko azzala kutyaval vagy mivel kell harcollni?:Dmeghuzom a karokat, utanna megkongatom azokat az izekat belelognak az aramba de a kutya ugyanugy ujratudja tolteni magat elettel...
  • heliosz007
    szerintem az utolsó ellenség nem volt olyan nehéz !!
  • Bravoman
    Hja, ez a játék és az Oblivion közös erővel jól megutáltatták velem a 7800gtx-emet! :-))
    Várok, hátha egy peccs vagy driver kicsit javít a dolgokon, ha nem, akkor... 7900gtx sli, here I come! :-)
  • Bravoman
    Mouse invertálás nálatok működik???
  • Bravoman
    256Mb-os a 7800gtx-em, 1280x1024-ben, minden maxon 2xAA 8xAF mellett értendők a korábban megadott fps értékek. De ha valamit lejjebb veszek vagy kikapcsolom az élsimítást akkor sem változik érdemben... :-(
  • Seth
    éééérdekes,az utolsót könnyen megölted?
    én a hidraszerűséget 1-re kicsináltam, de az utolsónak kb20x kezdtem neki
  • SNAKE01
    végig vittem!egy pár hülye boss ellenére nagyon tetszett a játék...
  • Seth
    :D lassítás csak akkor van,amikor átugrassz az ellenfél feje felett (ugrás az ellenfél felé, aztán megint ugrás(space))
  • urbijoe
    a billentyübeállitásnál mi a neve annak az opcionak amivel lassitani lehet mint a mátrix-ban?
  • BuCs
    Jaja, sikerült, nem én játszom, hanem a lányom, de ugyan az :) én sem bírtam rájönni :)
  • heliosz007
    ja a tartót !! fenn ami elakadt a csőben !! ( 2db)
  • Seth
    khm, mondom hogy lődd el a tartóját
  • BuCs
    Próbáltam, de csak egy darabig jön, nem bukik le.
  • Seth
    ott szemben a nagy kijelző tartóját ellövöd,aztán lerántod az egészet
  • BuCs
    Itt mit kell csinálni? Köszönöm előre is a segítséget.

• SNAKE01
    sikerült!de nem montátok hogy addig lőjem a harangot még egy ideig meg nem áll a szörny!
  • Seth
    valószínűleg, a vége is olyan,hogy lehet folytatni. Már csak a sikerén múlik, de eddíg csak jókat olvastam róla(persze hivatalos review még nincs róla), úgyhogy szvsz borítékolható a folytatás
  • SNAKE01
    nyomhatom akármikor nem jó úgyse!
  • heliosz007
    1ébként én most nyomtam végig a gamet !!!! nagyon állat !! és el sem akadtam , na jó volt 1-2 rész ahool nehezen jutottam át !! ha mindent + tudtam oldani segítség nélkül :) büszke vok magamra :D na de ha valaki nem tud valamit +próbálok segíteni !!!