3942
-
Hoz_Hun #1692 Akor elküldetem priviben a goldok helyét. -
#1691 Oké, megvan az arany :D ez a szerkó ami érte jár nem áll jól Larának :D -
#1690 A fórumnak is varázsa van :-D -
#1689 Amikor először elforgattad őket a földön lévő nyilak irányába, akkor a falon egy nyelves szobor jött elő, amivel a medencében lévő kis nyílást nyitottad ki. De most a versike után úgy forgasd őket, hogy háttal legyenek egymásnak. Újabb versikét kapsz ezután. -
#1688 ez nem lehet igaz. mikor ide írok, utána visszalépek a játékba, és megvan. -
#1687 A víz felett, az ikertesók hátat fordítanak...a szobrokra gondol a medencénél? Próbáltam őket forgatni, de szerintem nem jött össze. a megyek vissza kipróbálom -
#1686 valaki mondja már meg, hogy mit kell csinálni kazasztánban, mikor leugrottam, kinyírtam mindnkit, de nem tudok bejutni a kerítésen. már mindent körbefutkoztam, de nem jöttem rá... -
#1685 " Above the Waters, the Twin Sisters turns their back ... " valahogy így szólt. Ha angolos vagy, simán megfejted, mi a következő lépés. -
#1684 A versike a legfontosabb. Ha megérted, folytatni tudod a dolgot, hogy eljuss az aranyig. -
#1683 én bementem oda, de nem találtam semmit egy versikén kívül a falon. Titkos járat Lara szobájába -
Hoz_Hun #1682 A manorban a goldot több lépcsőben kell megszerezni. A mágneses kampó és pisztoly mindenképpen kell. Elsőször lekapod a könyvtárban a lépcső melleti könyves asztalkát a horoggal. Utánna van egy belőhető rész az ajtó mellet ami mögött szintén egy könyves asztalka van. Ezeket a haver melleti két szürke jelre tolod és kinyílik az ajtó, ha erre gondolsz. -
#1681 Akkor légyszi priviben írd le a goldok lelőhelyeit. Előre is köszi. -
#1680 A könyvtárban lévő polc úgy nyílik, hogyha helyes sorrendben betolod a 4 színes könyvet. De azok csak akkor lesznek betolhatók, ha megtalálod előbb a hozzá tartozó feladványt. -
Hoz_Hun #1679 Listám nincs de ide leírhatom, hol vannak. Az ezüstöket azt nem, mart abból nagyon sok van. -
#1678 Manorban hogy nyílik a könyvtárban lévő polc? Gondolom ott van az arany -
#1677 ÁÁ, akkor már értem :-). Nincs egy listád a goldokról és ezüstökről véletlenül? -
Hoz_Hun #1676 Az öszeset végigtoltam töbször kiegészítőstül. A kedvenc progi. -
Hoz_Hun #1675 De tudnék. -
#1674 Jól nyomod. Én ha belerokkanok sem találnék meg mindent. Biztos gyakorlott TR-es vagy. -
#1673 mentést nem tudnál adni? -
Hoz_Hun #1672 A Kazasztánin goldon kivül mind megvan, igen.
Nem nekem is csak azok nyílnak. Szerintem a többi disz, de ki tudja, majd még probálkozok. -
Hoz_Hun #1671 Time Trial ruhákat outlockol... -
#1670 Megvan az összes reward? Nincs egy leírásod, hogy merre vannak? A manorban neked nyílik az alsó szinten mind a 4 ajtó? -
Hoz_Hun #1669 Ha kell valamelyik gold, mond mejik, nekema Kazasztánin kívül az öszes megvan. -
Hoz_Hun #1668 Én 99% vagyok.
Az összes reward megvan kivéve a Kazasztáni goldot. Tudja valaki az merre van, úgy kb?
Ja a Time Trial; a Boliviait megcsináltam, de elég gyílkos egy darab dolog a Time Trial. Szerintem a többit nem csinálom, meg pedig pár outfit-et az unlockol.
Noninnyó: szerintem az a két ajtó nemnyitható. -
Hoz_Hun #1667 Igen az :).
Heló mi van veled? -
#1666 sokat megtaláltam de nem nagyon tudom hogy merre vannak..
most vittem időre de meguntam ugyhogy most végigviszem gyűjtögetve..
-
#1665 Időre nem, csak simán. Már 2x végigvittem, nagyon tetszik a gém. Asszem csak Angliába találtam meg az aranyat, a többi részen nem. Te tudod, merre leledzenek a kincsek? -
#1664 Az az,csak én hülye oda pakoltam a ládákat mert azt hittem arról kell felugrani:( -
#1663 Hát nemtom, passz. Pedig mind a 4 harangnál ugyanaz az eljárás. Nekem valahogy a bal hátsó harang volt a legnehezebb. A többi elsőre sikerült, de az nem. Mindig, amikor dobtam a mágneskötelet, a másik oldali tekerentyűre ment rá. Fontos, hogy pont szembenállj. -
#1662 Rájöttem!Köszi -
#1661 én 90 %-nál vagyok!
időre is végigvitted a pályákat?
meg asszem még azon kívül az van hogyha minden ezüst arany meg bronz izét megtalálsz!
Én most nyertem meg a oink ruhát! -
#1660 targoncával felemeled, elég logikus szerintem -
#1659 Nekem is segítsetek pls!A targoncás résznél(angliába) mit kell csinálni azzal a nagy vaskapuval?? -
#1658 erre rájöttem viszont azt nem értem hogy hiába kongatom meg a 4. harangot utána hiába huzom meg a kart nem csinál semmit. -
#1657 Én is sokat elbaszakodtam vele, de lehet, hogy az a baj, hogy nem lövöd elég sokáig a harangot. Addig lődd, amíg nagyon hangos nem lesz, akkor odafordul a szörny, és nézni kezdi. Ekkor gyorsan fegyvel elrak, Q majd E. Hidd el, kivitelezhető. -
aGGi #1656 Amíg nem segítetek,amíg benézek a croft Manorba., Sinte még nem is voltam ott. De itt mindenkinek miért mániája a rewardok keresése? Engem tök nemérdekel. Vagy kéne? -
aGGi #1655 SÓS!! -
aGGi #1654 A f*szomat ebbe a víziszörnybe. Lövöm a túlsó jobboldali harangot. Ekkorra már lement fél életem mer a többivel is csomót próbálkoztam. Odamegy az a ***** meghúzom a kart,és b*szik rámenni az a kalitka szerű nemtommi. Micsinálljak? Úgy csinálom,ahogy másoknak mondtátok,de nem megy. Help!! -
#1653 és utána a kígyónál miért nem tudom meghuzni a 4. kart? :(