3942
  • Hoz_Hun
    Akor elküldetem priviben a goldok helyét.
  • Seth
    Oké, megvan az arany :D ez a szerkó ami érte jár nem áll jól Larának :D
  • Noninnyó
    A fórumnak is varázsa van :-D
  • Noninnyó
    Amikor először elforgattad őket a földön lévő nyilak irányába, akkor a falon egy nyelves szobor jött elő, amivel a medencében lévő kis nyílást nyitottad ki. De most a versike után úgy forgasd őket, hogy háttal legyenek egymásnak. Újabb versikét kapsz ezután.
  • matyi08
    ez nem lehet igaz. mikor ide írok, utána visszalépek a játékba, és megvan.
  • Seth
    A víz felett, az ikertesók hátat fordítanak...a szobrokra gondol a medencénél? Próbáltam őket forgatni, de szerintem nem jött össze. a megyek vissza kipróbálom
  • matyi08
    valaki mondja már meg, hogy mit kell csinálni kazasztánban, mikor leugrottam, kinyírtam mindnkit, de nem tudok bejutni a kerítésen. már mindent körbefutkoztam, de nem jöttem rá...
  • Noninnyó
    " Above the Waters, the Twin Sisters turns their back ... " valahogy így szólt. Ha angolos vagy, simán megfejted, mi a következő lépés.
  • Noninnyó
    A versike a legfontosabb. Ha megérted, folytatni tudod a dolgot, hogy eljuss az aranyig.
  • Seth
    én bementem oda, de nem találtam semmit egy versikén kívül a falon. Titkos járat Lara szobájába
  • Hoz_Hun
    A manorban a goldot több lépcsőben kell megszerezni. A mágneses kampó és pisztoly mindenképpen kell. Elsőször lekapod a könyvtárban a lépcső melleti könyves asztalkát a horoggal. Utánna van egy belőhető rész az ajtó mellet ami mögött szintén egy könyves asztalka van. Ezeket a haver melleti két szürke jelre tolod és kinyílik az ajtó, ha erre gondolsz.
  • Noninnyó
    Akkor légyszi priviben írd le a goldok lelőhelyeit. Előre is köszi.
  • Noninnyó
    A könyvtárban lévő polc úgy nyílik, hogyha helyes sorrendben betolod a 4 színes könyvet. De azok csak akkor lesznek betolhatók, ha megtalálod előbb a hozzá tartozó feladványt.
  • Hoz_Hun
    Listám nincs de ide leírhatom, hol vannak. Az ezüstöket azt nem, mart abból nagyon sok van.
  • Pharaoh
    Manorban hogy nyílik a könyvtárban lévő polc? Gondolom ott van az arany
  • Noninnyó
    ÁÁ, akkor már értem :-). Nincs egy listád a goldokról és ezüstökről véletlenül?
  • Hoz_Hun
    Az öszeset végigtoltam töbször kiegészítőstül. A kedvenc progi.
  • Hoz_Hun
    De tudnék.
  • Noninnyó
    Jól nyomod. Én ha belerokkanok sem találnék meg mindent. Biztos gyakorlott TR-es vagy.
  • Senkkik
    mentést nem tudnál adni?
  • Hoz_Hun
    A Kazasztánin goldon kivül mind megvan, igen.

Nem nekem is csak azok nyílnak. Szerintem a többi disz, de ki tudja, majd még probálkozok.
  • Hoz_Hun
    Time Trial ruhákat outlockol...
  • Noninnyó
    Megvan az összes reward? Nincs egy leírásod, hogy merre vannak? A manorban neked nyílik az alsó szinten mind a 4 ajtó?
  • Hoz_Hun
    Ha kell valamelyik gold, mond mejik, nekema Kazasztánin kívül az öszes megvan.
  • Hoz_Hun
    Én 99% vagyok.
    Az összes reward megvan kivéve a Kazasztáni goldot. Tudja valaki az merre van, úgy kb?

Ja a Time Trial; a Boliviait megcsináltam, de elég gyílkos egy darab dolog a Time Trial. Szerintem a többit nem csinálom, meg pedig pár outfit-et az unlockol.

Noninnyó: szerintem az a két ajtó nemnyitható.
  • Hoz_Hun
    Igen az :).

Heló mi van veled?
  • Senkkik
    sokat megtaláltam de nem nagyon tudom hogy merre vannak..
    most vittem időre de meguntam ugyhogy most végigviszem gyűjtögetve..
  • Noninnyó
    Időre nem, csak simán. Már 2x végigvittem, nagyon tetszik a gém. Asszem csak Angliába találtam meg az aranyat, a többi részen nem. Te tudod, merre leledzenek a kincsek?
  • Ceko
    Az az,csak én hülye oda pakoltam a ládákat mert azt hittem arról kell felugrani:(
  • Noninnyó
    Hát nemtom, passz. Pedig mind a 4 harangnál ugyanaz az eljárás. Nekem valahogy a bal hátsó harang volt a legnehezebb. A többi elsőre sikerült, de az nem. Mindig, amikor dobtam a mágneskötelet, a másik oldali tekerentyűre ment rá. Fontos, hogy pont szembenállj.
  • Ceko
    Rájöttem!Köszi
  • Senkkik
    én 90 %-nál vagyok!
    időre is végigvitted a pályákat?
    meg asszem még azon kívül az van hogyha minden ezüst arany meg bronz izét megtalálsz!
    Én most nyertem meg a oink ruhát!
  • Seth
    targoncával felemeled, elég logikus szerintem
  • Ceko
    Nekem is segítsetek pls!A targoncás résznél(angliába) mit kell csinálni azzal a nagy vaskapuval??
  • Eisenhower
    erre rájöttem viszont azt nem értem hogy hiába kongatom meg a 4. harangot utána hiába huzom meg a kart nem csinál semmit.
  • Noninnyó
    Én is sokat elbaszakodtam vele, de lehet, hogy az a baj, hogy nem lövöd elég sokáig a harangot. Addig lődd, amíg nagyon hangos nem lesz, akkor odafordul a szörny, és nézni kezdi. Ekkor gyorsan fegyvel elrak, Q majd E. Hidd el, kivitelezhető.
  • aGGi
    Amíg nem segítetek,amíg benézek a croft Manorba., Sinte még nem is voltam ott. De itt mindenkinek miért mániája a rewardok keresése? Engem tök nemérdekel. Vagy kéne?
  • aGGi
    SÓS!!
  • aGGi
    A f*szomat ebbe a víziszörnybe. Lövöm a túlsó jobboldali harangot. Ekkorra már lement fél életem mer a többivel is csomót próbálkoztam. Odamegy az a ***** meghúzom a kart,és b*szik rámenni az a kalitka szerű nemtommi. Micsinálljak? Úgy csinálom,ahogy másoknak mondtátok,de nem megy. Help!!
  • Eisenhower
    és utána a kígyónál miért nem tudom meghuzni a 4. kart? :(