Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Annak, hogy a mentés ellenére mindíg az utolsó checkpointra tesz vissza mi az értelme ? Akkor minek menteni ? Van erre valami megoldás ?
killer123
6 óra volt.

Jó konfig.

urbijoe
nekem ps2-ön van meg
csak az érdekelne hogy van valamilyen lassitás mint a mátrix-ban az melyik opcio a z irányitás-nál?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

syLVer30
Ha arra gondolsz, ahol a halott csaj van, akkor az ott lévõ dobozt told
a földön levõ kapcsolóra, és a kiugró dárdákról fel tudsz ugrani a feletted
lévõ peremre.
Onnan a falon lévõ szobor tetején lévõ réshez kell ugrani, innen át a túloldalra.

Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire

ha odajutsz ahol en elakadtam megirnad hogy a rakba kell tovabbmenni? (banyaomlas utan)
Csibe001
Na kipróbáltam én is 😊 Gondolom már jó néhány ilyen jellegû hozzászólás volt..
Nekem nagyon tetszik benne az is igaz még csak nagyon az elején vagyok, hogy átvették a Fahrenheit nevû játék egyes elemeit, vagyis amikor csak rohan Lara s fel-le stb gombokat kell nyomogatni s õ meg átugorja ill elhajol a veszély elõl <#gonosz1>
Szóval eddig nagyon faxa.

Tatyla
ott ruszkiba azokkal a fügö himbilimbikkel mit kell csinállni ,kapcsolószekrénynél?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

syLVer30
Én 91%-al fejeztem be, de én 8 és fél óra alatt végeztem.
Pár helyen megszenvedtem a továbbjutásért, mert megpróbáltam
alaposan körülnézni mindenhol. Valamint a Croft Minor-ban is
sokat mászkáltam, és sztem ezt is beleszámolja a játékidõbe.

Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire

rage
Az kb tényleg 6 óra.
Amikor ott tartottál ahol most én (Peru pálya vége fele) akkor addig az neked mennyi idõt vett igénybe ? 15 perc ? 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Délután 1-tõl 4-ig, meg 7-mostanáig játszottam.
Negatívumként talán csak a rövid játékmenetet hozhatom fel, teljesen lekötött, még az Obliviont is abbahagytam miatta!

rage
Elõre mondták, hogy trilógia lesz, nem?
Hány óra tiszta játékidõt vett igénybe ?
Én kb 2 és fél óra után Peru pálya közepén tartok, próbálok nem átrohanni rajta... de igazából el sem akadtam eddig.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

killer123
Kijátszottam a játékot én is de a vége kicsit meglepett.
Vártam hogy lessz még valami de sajnos nem😞
Erösen folytatás szaga van a dolognak.
Valoban nagyon rövid a játék.
A régi TR-ek 5* hosszabbak voltak.
Ki hány százalékal fejezte be a játékot én 84%-al.

Jó konfig.

syLVer30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor lent van a földön , akkor elrakod a fegyvert (nyomsz 1 G-t)odamész hozzá,
utána nyomsz 1 E-t. Elõbb-utóbb elfogy a HP-je, és végeztél is vele.
De ezt már többször is leírták

Maxtreme
Aerobic a fitt erõteljes testért😊

Biztos valami õsi varázstáncot probál elõadni...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na bazz. SPOILER
ez nem igaz.excaliburral lecsapom amandát,õ leesik,de akármit csinálok,feltölti magát

MIT CSINÁLJAK????
MerlinW
lááll<#idiota>

[merlinw.org]

Ez engem is érdekelne nincs kedvem játék elõtt mindig kikaocsolni a hrdveres gyorsítást<#shakehead>
Maxtreme
Csináltam 1 videt 😄 😄
Szeretném leszögezni hogy a múvin látottak közbe, én nem nyúltam semmihez. Amit láttok, azt mind magától mûvelte a prog. 😄 😄 😄 (vagyis anyni hogy egérrel körbeforgatam a kamerát, hogy látszodjon minden szögbõl)

Letöltés

Formátum: MPG
Méret: 3.3 mb
idõ: 11sec
Minõség: Pal SVCD

Lara kicsit kettyós lett :Ð

Visszaolvastam de ott meg senki nem akadt el ahol en (ez azt is mutatja mennyire bena vagyok):

11%-nal peruban amikor egy banyaban a szoke csajszira raomlik a cucc, vissza kell menni, talaltam egy termet ahol van egy masik szoke csaj aki eleg halott...

merre hogyan tovabb?
raven87
Jeee végignyomtam!!
Kár hogy ilyen rövid még szivesen nyomúltam volna vele!

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Halfer
hiába töröm magam a spoiler makró kérésével? <#idiota>

Scott21
Köszi 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

syLVer30
Amikor lent van a földön , akkor elrakod a fegyvert (nyomsz 1 G-t)odamész hozzá,
utána nyomsz 1 E-t. Elõbb-utóbb elfogy a HP-je, és végeztél is vele.

Viasszaolvastam,megavn.
Sorry
rage
Én meg pont itt tartok 😊
Bal oldali láncon felmászol, hátraugrasz, megkapaszkodsz a repedésben,
aztán már adja magát, hogy merre mássz, ugorj, stb 😊

Plíz!
Mi a titka amand legyõzésének?
Leveszem addig az életét,hogy lezuhan,de utána hiába ütöm,feltölti magát.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÉLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Scott21
Én is ott járok! A 2 doboz, ami lent van azt rá kell tenni a libikókára aztán Larával rá kell ugrani és a láda felrepül a levegõbe és oda esik, ahová kell! Tetszett ez a rész nagyon! 😊
De ha helyreraktam mind a 3mat akkor utána hogy jutok fel az ajtóhoz?? Tudja valaki?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Cápafogxy
A game azt írja hogy 5 óra 30 perc a parancsot meg megyjegyeztem. (mindig tanul az ember valami újat)

Noninnyó
ERROR OUT OF TABLE RANGE hibaára megoldás:

Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretû fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a fõkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretû fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

<.spoiler>szöveg<./spoiler>

pontokat kiveszed és megy

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Halfer
grat a végigjátszáshoz. mennyi idõ volt?

off: amúgy ahol írod az üznetet ott van hogy makrók és keresd meg benne a spoiler-t

Cápafogxy
Hol található ez a "SPOILER makró"? (mármint a parancsa)

Amúgy sikerült kivittem, kösz.
Ha valaki elakadt valahol szívesen segítek.

Halfer
nem tudnátok SPOILER makróval írni? egyszer rám is rám lett szólva hogy lelövöm a poénokat, csak azért szólok ... akarva akaratlanul is elolvasom pedig magamtól szeretnék rájönni

Cápafogxy
Megnézem.

matamm
a legvégén? mikor lemegy a földre hp-zni akkor oda mesz e betût nyomaz és fogy a hpja utánna újra stb!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Cápafogxy
Ha kitoltad akkor elmondanád hogy kell csinálni hogy ne healelje fel magát a végén a fekete szörny?

Cápafogxy
Ez tetszik, én is beállítom.

végig vitted??

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Segitsen már valaki a játék elején amikor három ládával meg egy libikókával kell ügyködni.Nem tudom mit kell csinálni!
matamm
Ahh végre kitoltam!!!! sztem fantasztikus a játék! Bár kicsit rövid lehetett volna hosszabb is de sztem a toppon van😛

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Halfer
F10-el nekem leáll és újra F10 el megy. vagyis pause lehet. képet nem vesz ki sehova se az, se F12, se Print Screen.

syLVer30
ATI Omega Drivert használok, és ott be lehet állítani, hogy kiírja az idõt.

Promi
Nekem is recseg a hang: SB Audigy 2 SE 7.1.
Tud valai erre megoldast?
a film F9

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

F10

Halfer
a játékba melyik gomb a screenshot?

Megoldottam.
Cápafogxy
A végén a kardal a fekete szörnyet nem bírom lenyomni, aki az elõtt van és leírja hogy hol akadt el annak segítek.