Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az érdekelne hogy van valamilyen lassitás mint a mátrix-ban az melyik opcio a z irányitás-nál?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
a földön levõ kapcsolóra, és a kiugró dárdákról fel tudsz ugrani a feletted
lévõ peremre.
Onnan a falon lévõ szobor tetején lévõ réshez kell ugrani, innen át a túloldalra.
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
Nekem nagyon tetszik benne az is igaz még csak nagyon az elején vagyok, hogy átvették a Fahrenheit nevû játék egyes elemeit, vagyis amikor csak rohan Lara s fel-le stb gombokat kell nyomogatni s õ meg átugorja ill elhajol a veszély elõl <#gonosz1>#gonosz1>
Szóval eddig nagyon faxa.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Pár helyen megszenvedtem a továbbjutásért, mert megpróbáltam
alaposan körülnézni mindenhol. Valamint a Croft Minor-ban is
sokat mászkáltam, és sztem ezt is beleszámolja a játékidõbe.
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
Amikor ott tartottál ahol most én (Peru pálya vége fele) akkor addig az neked mennyi idõt vett igénybe ? 15 perc ? 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Negatívumként talán csak a rövid játékmenetet hozhatom fel, teljesen lekötött, még az Obliviont is abbahagytam miatta!
Hány óra tiszta játékidõt vett igénybe ?
Én kb 2 és fél óra után Peru pálya közepén tartok, próbálok nem átrohanni rajta... de igazából el sem akadtam eddig.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vártam hogy lessz még valami de sajnos nem😞
Erösen folytatás szaga van a dolognak.
Valoban nagyon rövid a játék.
A régi TR-ek 5* hosszabbak voltak.
Ki hány százalékal fejezte be a játékot én 84%-al.
Jó konfig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utána nyomsz 1 E-t. Elõbb-utóbb elfogy a HP-je, és végeztél is vele.
De ezt már többször is leírták
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MIT CSINÁLJAK????
Szeretném leszögezni hogy a múvin látottak közbe, én nem nyúltam semmihez. Amit láttok, azt mind magától mûvelte a prog. 😄 😄 😄 (vagyis anyni hogy egérrel körbeforgatam a kamerát, hogy látszodjon minden szögbõl)
Letöltés
Formátum: MPG
Méret: 3.3 mb
idõ: 11sec
Minõség: Pal SVCD
Lara kicsit kettyós lett :Ð
11%-nal peruban amikor egy banyaban a szoke csajszira raomlik a cucc, vissza kell menni, talaltam egy termet ahol van egy masik szoke csaj aki eleg halott...
merre hogyan tovabb?
Kár hogy ilyen rövid még szivesen nyomúltam volna vele!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
utána nyomsz 1 E-t. Elõbb-utóbb elfogy a HP-je, és végeztél is vele.
Sorry
Bal oldali láncon felmászol, hátraugrasz, megkapaszkodsz a repedésben,
aztán már adja magát, hogy merre mássz, ugorj, stb 😊
Mi a titka amand legyõzésének?
Leveszem addig az életét,hogy lezuhan,de utána hiába ütöm,feltölti magát.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÉLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
De ha helyreraktam mind a 3mat akkor utána hogy jutok fel az ajtóhoz?? Tudja valaki?
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretû fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a fõkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretû fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
pontokat kiveszed és megy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
off: amúgy ahol írod az üznetet ott van hogy makrók és keresd meg benne a spoiler-t
Amúgy sikerült kivittem, kösz.
Ha valaki elakadt valahol szívesen segítek.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!