3942
  • csgj
    oké, már nem kell, sikerült..sorry, hogy 3-szor egymás után írtam..lol
  • csgj
    PLS heelp...
  • csgj
    hahó, a nepálos szövegemre pls helpet
  • szaharin
    ITT van segitseg, aki Gold Reward-ot gyujt
  • Csoder
    Sztem kezd újra azt a pályát. x) "hátha" alapon..
  • Eisenhower
    na jó leszarom. uninstall.
  • Shep
    Igen közben rájöttem, hülye voltam. Azért thx.
  • kill3r22
    hi all! azt szeretném kérdezni hogy nekem a játékban recseg a hang (Soundblaster 5.1 live 24bit)
    nincs erre valami megoldás? vagy más is tapasztalta?
    miért akad mint állat full grafikán? azthittem nem ojan nagy a gépigény .....
    6600Gt 1,5 GB rammal 2800+ procival kéne mennie nem?
  • szaharin
    valaki 100%os mentest nem tenne fel?:D
  • Csoder
    Közel mész a targoncával, és a H-betűvel felemeled a kaput. Ha jól emlékszem.
  • csgj
    ami előtt van egy besüllyedős téglalap? mert oda egy koporsó kell, csak nemtom honnan is...
  • Hoz_Hun
    Inkáb beírom ide SPOILER-ezve akkor mindenk kedvére keresgélhet. Eléggé öszecsapottan írom le talán később kirészletezem. Inkább irányadónak szánom. De aki egyszer már végigvitte annak tuti nem jelenthet semmi problémát.
  • Shep
    Az Arthur muzeumban, lementem a targoncával, betörtem a falat, de utánna van egy kapu amit nem tudok felhúzni, na azt hogyan kellene megcsinálni?
  • csgj
    nemtom Nepált írtátok e már, de nekem most helpre van ott szükségem... még az elején, amikor megjön a helikopter, és magasan állok a repülőroncs meg stb felett. És nemtom hova ugorjak...
  • Fenrir
    Az unlockolt ruhákat hogyan lehet felhasználni?
  • Eisenhower
    bakker komolyan mondom megkaparom magamat, a kígyós résznél vagyok és a 4. kart hiába húzom meg nem csinál semmit, olyan mintha nem működne.lehet a sorrend nem jó ahogy csinálom? először a jobb oldali közelebb levőt majd a bal oldali közelebb levőt majd a bal oldali távolabbit és utána a jobb oldali távolabbit csinálnám de nem működik. ez vmi bug?
  • aGGi
    Grat
  • ScarY MAN
    Nem tudnad elkuldeni hogy hol talalhatoak a gold rewardok?:))
  • Hoz_Hun
    Na megtaláltam a Kazahasztáni gold rewardot is. De genyó helyre tették.

Na elértem a 100%

Kb 4 outfit hiányzik, mivel a Time Trialok nincsenek meg, kivéve Boliviát azt megcsináltam.
  • ScarY MAN
    Az szerintem a jobbra nyil lesz:D
  • blur55
    hi!

ott tartok, úgy 12 százalék körül, hogy a padló beszakad nekem meg ugrálnom kell hogy ne essek le. kétszer kell nyomni a felfelét, de harmadjára mit kell? mert probáltam fel, le meg mászni is, de nem akar sikerülni. ezt megmondaná valaki? kösz
  • ScarY MAN
    hali! Valaki privibe elkuldene a gold rewardok lelohelyet privibe? 93 % nal tartok:D Amugy rovid volt a game , de sztem kuvajo:D
  • Senkkik
    az fasza!
    én 89 %nál voltam és 6:30 alatt nyomtam végig!
  • NeoMaN
    Segítsetek légyszi, miért nem műxik az inverz egér az Y tengelyen? Nem tudok így játszani... :((((
  • csgj
    á, nem vok én annyira az... de azért kösz.. ja, az én problémám már megoldódott.. csak szét kellett néznem és meglett a kapcsoló
  • aGGi
    ott maradt a szin=blue xD

csgj: Látom élnek még türelmes emberek :)
  • aGGi
    Giga LOL.
    [szin=blue]OLVASS VISSZA EMBER![/szin=blue]
  • csgj
    fel kell kapcsolni az áramosdoboz kapcsolóit, aztán beülni a fegyver mögé, és a lenyílt rudak végén lévő gömböket kell lőnöd addig amíg mind fent lesz, aztán kiszállsz gyorsan a gépből, és a köteleddel elkapod a fejed felett lévő karddarabot vagy micsodát... ha nem voltam érthető, keress vissza...
  • FOXX supreme
    Please Help!!!

A kazasztáni pálya végén, van Amanda, amikor előjön belőle az a kú**a szörny, azt hogy lehet megölni?? mert én fél órán át lőttem akkor, lemegy az élete, eltűnik addigra amire visszajön már megint maxon van. agyvérzést kapok tőle. kérlek segítsetek. thx.
  • csgj
    pls help.. jójójó, tom, hogy vannak még akik helpre várnak...
  • szaharin
    hatezt vegigvittem, nagyonjo jatek..7:48 perc alatt vittem gegig asszzem..87%
  • Zsocee
    napali pálya elején amikor mászol nyomd meg az e betűt is és akkor nagyobbak a fogások és gyorsabban mászik
  • csgj
    jajajajaj... elakadtam..amikor angliában a koporsón úszkálok és sok vasrács zárja el az utat merre kell menni? azt tom, hogy a fákjákba lőve a kötelet tudom odahúzni magam...de mást nem tok...
  • szaharin
    aGGi, tudsz nekem segiteni?:D :O lehet enismar ottjarok?:O hogylehet kardra valtani..?:d
  • raymond01
    japánban a háztetőn mitt kell csinálni?
    hogy jutok át?
    20% körül, tudja vki??
  • aGGi
    na itt vok. legyőztem amandát. Háát amikor legutóbb néztem 55%-nál voltam. Most 83-nál vok,és vége a játéknak :(. Nembaj. Én úgy veszem,h végigvittem,és unaloműzésből majd gyűjtögetem, a cuccokat.
    Amanda sárkánnyá alakul (most mondhatnám,h öregkörában biztos mérges sárkány lesz,ezért gondoltam megidomítom,házisárkányt csinálok belőle xD). Na szóval sárkánnya alakul. Ehhez nem kell taktika,csak "lőni" kell az excalibur-ral. Ennyi. Meg kikerülni az ő lövéseit. meg amikor földön van nyomkodd az E-t. meg nézz arrafelé természetesen. Itt nincs trükk. kellett egy ilyen is. nagyon teccik a végén a videó. Várom a folytatást.
  • szaharin
    hogykell megolni azt a fekete sarkanyt, amivel azon a kor alaku kis akarmin harcolok?:D es ien piros izekat lo felem..jahmeg hogylehet atvaltani kardra?:D mert 1szer eltette, es azota pisztollyal lo..
  • Noninnyó
    Sok sikert hozzá. Én meg begyűjtöm az aranyakat, most van időm, már tavaszi szünetem van :-).
  • Hoz_Hun
    Na nekiveselkedem Kazasztánnak megint.
  • Noninnyó
    Köszi. A manor tényleg kifújt, az alsó ajtók nem nyílnak.