3942
-
csgj #1732 oké, már nem kell, sikerült..sorry, hogy 3-szor egymás után írtam..lol -
csgj #1731 PLS heelp... -
csgj #1730 hahó, a nepálos szövegemre pls helpet -
szaharin #1729 ITT van segitseg, aki Gold Reward-ot gyujt -
Csoder #1728 Sztem kezd újra azt a pályát. x) "hátha" alapon.. -
#1727 na jó leszarom. uninstall. -
#1726 Igen közben rájöttem, hülye voltam. Azért thx. -
#1725 hi all! azt szeretném kérdezni hogy nekem a játékban recseg a hang (Soundblaster 5.1 live 24bit)
nincs erre valami megoldás? vagy más is tapasztalta?
miért akad mint állat full grafikán? azthittem nem ojan nagy a gépigény .....
6600Gt 1,5 GB rammal 2800+ procival kéne mennie nem? -
szaharin #1724 valaki 100%os mentest nem tenne fel?:D -
Csoder #1723 Közel mész a targoncával, és a H-betűvel felemeled a kaput. Ha jól emlékszem. -
csgj #1722 ami előtt van egy besüllyedős téglalap? mert oda egy koporsó kell, csak nemtom honnan is... -
Hoz_Hun #1721 Inkáb beírom ide SPOILER-ezve akkor mindenk kedvére keresgélhet. Eléggé öszecsapottan írom le talán később kirészletezem. Inkább irányadónak szánom. De aki egyszer már végigvitte annak tuti nem jelenthet semmi problémát. -
#1720 Az Arthur muzeumban, lementem a targoncával, betörtem a falat, de utánna van egy kapu amit nem tudok felhúzni, na azt hogyan kellene megcsinálni? -
csgj #1719 nemtom Nepált írtátok e már, de nekem most helpre van ott szükségem... még az elején, amikor megjön a helikopter, és magasan állok a repülőroncs meg stb felett. És nemtom hova ugorjak... -
#1718 Az unlockolt ruhákat hogyan lehet felhasználni? -
#1717 bakker komolyan mondom megkaparom magamat, a kígyós résznél vagyok és a 4. kart hiába húzom meg nem csinál semmit, olyan mintha nem működne.lehet a sorrend nem jó ahogy csinálom? először a jobb oldali közelebb levőt majd a bal oldali közelebb levőt majd a bal oldali távolabbit és utána a jobb oldali távolabbit csinálnám de nem működik. ez vmi bug? -
aGGi #1716 Grat -
#1715 Nem tudnad elkuldeni hogy hol talalhatoak a gold rewardok?:)) -
Hoz_Hun #1714 Na megtaláltam a Kazahasztáni gold rewardot is. De genyó helyre tették.
Na elértem a 100%
Kb 4 outfit hiányzik, mivel a Time Trialok nincsenek meg, kivéve Boliviát azt megcsináltam. -
#1713 Az szerintem a jobbra nyil lesz:D
-
blur55 #1712 hi!
ott tartok, úgy 12 százalék körül, hogy a padló beszakad nekem meg ugrálnom kell hogy ne essek le. kétszer kell nyomni a felfelét, de harmadjára mit kell? mert probáltam fel, le meg mászni is, de nem akar sikerülni. ezt megmondaná valaki? kösz -
#1711 hali! Valaki privibe elkuldene a gold rewardok lelohelyet privibe? 93 % nal tartok:D Amugy rovid volt a game , de sztem kuvajo:D -
#1710 az fasza!
én 89 %nál voltam és 6:30 alatt nyomtam végig! -
#1709 Segítsetek légyszi, miért nem műxik az inverz egér az Y tengelyen? Nem tudok így játszani... :((((
-
csgj #1708 á, nem vok én annyira az... de azért kösz.. ja, az én problémám már megoldódott.. csak szét kellett néznem és meglett a kapcsoló -
aGGi #1707 ott maradt a szin=blue xD
csgj: Látom élnek még türelmes emberek :) -
aGGi #1706 Giga LOL.
[szin=blue]OLVASS VISSZA EMBER![/szin=blue]
-
csgj #1705 fel kell kapcsolni az áramosdoboz kapcsolóit, aztán beülni a fegyver mögé, és a lenyílt rudak végén lévő gömböket kell lőnöd addig amíg mind fent lesz, aztán kiszállsz gyorsan a gépből, és a köteleddel elkapod a fejed felett lévő karddarabot vagy micsodát... ha nem voltam érthető, keress vissza... -
#1704 Please Help!!!
A kazasztáni pálya végén, van Amanda, amikor előjön belőle az a kú**a szörny, azt hogy lehet megölni?? mert én fél órán át lőttem akkor, lemegy az élete, eltűnik addigra amire visszajön már megint maxon van. agyvérzést kapok tőle. kérlek segítsetek. thx. -
csgj #1703 pls help.. jójójó, tom, hogy vannak még akik helpre várnak... -
szaharin #1702 hatezt vegigvittem, nagyonjo jatek..7:48 perc alatt vittem gegig asszzem..87% -
Zsocee #1701 napali pálya elején amikor mászol nyomd meg az e betűt is és akkor nagyobbak a fogások és gyorsabban mászik -
csgj #1700 jajajajaj... elakadtam..amikor angliában a koporsón úszkálok és sok vasrács zárja el az utat merre kell menni? azt tom, hogy a fákjákba lőve a kötelet tudom odahúzni magam...de mást nem tok... -
szaharin #1699 aGGi, tudsz nekem segiteni?:D :O lehet enismar ottjarok?:O hogylehet kardra valtani..?:d -
raymond01 #1698 japánban a háztetőn mitt kell csinálni?
hogy jutok át?
20% körül, tudja vki??
-
aGGi #1697 na itt vok. legyőztem amandát. Háát amikor legutóbb néztem 55%-nál voltam. Most 83-nál vok,és vége a játéknak :(. Nembaj. Én úgy veszem,h végigvittem,és unaloműzésből majd gyűjtögetem, a cuccokat.
Amanda sárkánnyá alakul (most mondhatnám,h öregkörában biztos mérges sárkány lesz,ezért gondoltam megidomítom,házisárkányt csinálok belőle xD). Na szóval sárkánnya alakul. Ehhez nem kell taktika,csak "lőni" kell az excalibur-ral. Ennyi. Meg kikerülni az ő lövéseit. meg amikor földön van nyomkodd az E-t. meg nézz arrafelé természetesen. Itt nincs trükk. kellett egy ilyen is. nagyon teccik a végén a videó. Várom a folytatást. -
szaharin #1696 hogykell megolni azt a fekete sarkanyt, amivel azon a kor alaku kis akarmin harcolok?:D es ien piros izekat lo felem..jahmeg hogylehet atvaltani kardra?:D mert 1szer eltette, es azota pisztollyal lo.. -
#1695 Sok sikert hozzá. Én meg begyűjtöm az aranyakat, most van időm, már tavaszi szünetem van :-). -
Hoz_Hun #1694 Na nekiveselkedem Kazasztánnak megint. -
#1693 Köszi. A manor tényleg kifújt, az alsó ajtók nem nyílnak.