3942
  • Noninnyó
    92%-nál vagyok most, de gondolom elég sokat nem találtam meg a játék alatt.
  • Noninnyó
    Srácok, valaki kipörgette már a Croft Manort? Elvileg mindent megtaláltam már (Arany 1/1, Ezüst 10/10, Bronz 16/16). De a földszinten mégsem nyitható 2 ajtó. A medencés ajtó oké, az udvaros+eddzőtermes ajtó oké. De van még 2, ami nem nyílik ki. Valakinek tippje? Egyébként baromi jók a rejtvények a manorban, marha jól ki lettek találva. Lara hálójában nincs valami spéci feladat?
  • aGGi
    amúgy itt egy végigjátszás,ami készülőben van http://www.tombraider.hu/vegigjatszasok_tr7.htm
  • aGGi
    Te nég tüfrelmesen válaszoltál :D meg se sértődhetett volna.ha ezt mondod neki: Olvass vissza a jó k....
  • aGGi
    Csász! mire jó gyűjteni az arany ezüst,és bronz cuccokat? mer engem nagyon nemérdekelnek,csak ha néha szembejönnek.
  • csoola
    szal igazam volt.én is gs-t olvasok mindig.hehe.
  • Pharaoh
    Az egyik sírt oda lehet húzni az eltört oszlophuz, a csillárt meglengeted a harang felé, majd felugrasz az oszlopra, onnan a súlyra, a harang felemelkedik és a csillár megkongatja.
  • Eisenhower
    hali. elakadtam megint. ha jol sejtem artur király templomában vagyok vagy hol. csak fogalmam sincs mit kell csinálni.fel kellett ugrálgatni a templomszerű vmi tetejére ott leereszkedni egy kötéllel aminek a végén egy harang volt, vmit beszélt az excaliburrol is. vki esetleg tudja mit kell csinálni?
  • BuCs
    Szóval ide jutok ki, de itt ha fölmegyek a létrán és a falon csak körbe-körbe tudok menni, semmi kiutat nem látok,

• Senkkik
    az jó de én olyat is olvastam hogy már készítik az újabb részt...
    Tomb Raider: Legend GOLD

Elkészült végre a közel 10 évre visszanyúló Tomb Raider sorozat következő epizódja, a Tomb Raider: Legend. Lara Croft aktuális kalandjait ezúttal még gigantikusabb keblek kísérik majd, eddig nem látott 3D-s effektusokat láthatunk, minden eddiginél részletesebb pályákat és persze jóval nehezebb fejtörőket. Mostantól pediglen a fejlesztőcsapat gőzerővel munkálkodik a sorozat következő részén, lévén már korábban elárulták, hogy a Legend csupán egy újabb trilógia első tagja.

Ezt írták pár napja a gamestar oldalán!
  • Csacsi
    ne az ajtón menj be, hanem vissazfele a kötélre rá, majd a kerékre, majd onnan át a falra(létrára). remélem így már menni fog.
  • Gabor_(HSF)
    Csa..Te az a Hoz vagy akivel 6 éve RS-eztünk????
  • SNAKE01
    az uccsó boss volt a legkönnyebb!
  • valaminick
    És reméljük, hogy nem kell sokat várni a folytatásra:)
  • Pharaoh
    Én a AOD -ről is ezt olvastam
  • Senkkik
    tuti hogy trilógia lesz!
    olvastam!
  • csgj
    ÉLJEEEEN!!! az legyen!! (remélem az anyagi dolgok mentek nekik)
  • Yrda
    Az jó, ha trilógia :)
  • valaminick
    Hát azt nemtom, de én is azt hallodtam hogy trilógia lesz..
  • BuCs
    Szóval a képen ott fönn a jobb ajtón be, a csapdák felé, végig ki a vízeséshez a vízesésnél vissza be és ide kerülök újra, már tettem vagy 5 kört de ugyan ide kerülök vissza, mit nem csinálok jól?

• Gabe18
    Na akkor a 3 együtt lesz olyan hosszú mint régen egy rész...
  • matyi08
    aha. értem.
  • valaminick
    hihi:) ebböl a részböl lesz trilógia ő arra gondol...t magyarul ez egy összetett rész ami 3 gamébol fog állni...
  • matyi08
    hát nem trilógia, mert ez ha jól tudom, akkor a hetedik tomb raider játék.
  • aGGi
    Nagyon király a játék. Arthur king csávesz sírjánál vok.Mingyá meek megcsinálom,merhogy visszolvastam,nem mint egyesek....Nagyon király a cucc. Már most várom a folyatást :D. Ja és sztem a kamerakezelés jó,de amikor pl egy akármi beszorít egy sarokba,akkor elég nehezen nézek kifele a kameramiatt.. Mondjuk arra ott a belső nézet. Meg ez a mágneses cucc is jó újítás,bár ezen kívűl még nem játszottam Tomb Raiderrel. Ezentúl fogok minden TR-rel (meg PoP-val) ami kijön.
  • csoola
    sajna kipörgettem...de ugy tudom trilógia lesz, ide az uj tömbradírt!
  • UltimateGamR
    pedig ez még könnyű , ez után a fekete szörny végleg kiiktatása brutálisabb ,medium fokozatban kb 20.ra siekrült , viziszörny mediumban átlagon aluli
  • FOXX supreme
    nagyon thx..
  • Hoz_Hun
    Az ábra nem azt mutat, mit csinálj, hanem azt jelöli visszakaptad az irányítást. Tehát futás jobbra, ugrás, futás balra, gurulás, futás előre és a karós verem felet ugrás.
  • csoola
    köszi a helpet
  • FOXX supreme

Please segítsetek! itt elakadtam, mert jön mögöttem egy golyó, és van ez az ábra, ami mutatja mit csináljak. de nemtudom melyik gombot kell nyomni..előre is thx!
  • Hoz_Hun
    Amit egyébként hiányoltam: a lopakodásból elkapom-kitöröm a nyakát az őrnek. Több fegyver pl dupla uzi. Az öszerakható fegyverek és a durva egylövetüek pl magnum. A kombinálható eszközök.
  • Hoz_Hun
    A viziszőrny hátsó "beharangozását" úgy a legkönnyebb, ha odarohansz a plató végébe egészen a szélére és egyfolytában lövöd (lehetőleg ne ürüljön ki a tár). Akkor is lőd, ha feljön melleted a szörny. Ha egyből odfutottam és lőtem eddig még sosem támadot meg, hanem egyből ment a haranghoz (heavy fokozaton is). Utánna fuss vissza a templomig, hogy a szörny előre jöjjön és újra vissza a plató végébe a másik haranghoz és megismételheted. Többször úgy őltem meg, hogy meg se sebzett közben.
  • kirol
    Szerintem kibírható, kivéve, amikor a motorral át kellett ugratni a másik házra. Na ott állandóan oldalról mutatta, nem láttam semmit, merre menjek. Nagynehezen odataláltam, majd hátra kellett tolatnom, hogy biztosan oda jussak majd előrremenetben, ahova szerettem volna.
  • Johnny23
    nekem vhogy a kamerakezelés nem jön be állandóan Lara hátá mögé kell igazitani hogy lássak vmit, ráadásul sztem tul lefele is mutat pl. nem látni be rendesen a teret,ha egy nagy terembe vagyok

...ezt lehet vhogy állitani/befixálni?
  • mike369
    szerintem olvass vissza........................................
  • pinehead
    K***a vízidög...az első két oszlop simán megy, csak ne lenne olyan messze a másik kettő+ a híd...szívás.
  • CattiBrie
    ööö

nekem pár napja lassbb meg "nyomibb" a gépem

ehh

kell egy NOD nekem is ...
  • Pharaoh
    Ezek után mindenki fel rakta a gamet, mert mindenkinek ezt jelezte a nod, de nem vírusos. Kapcsold ki az amon-t a nod-ban, mig telepíted.
  • Madmano
    Hello.Az érdekelne,más is járt-e így:megkaptam a Reloaded-es verziót.Egy torrentröl.De mikor a NOD32-vel megnézetem,egy trl.dat file-ban talál egy "valoszínüleg ismeretlen WIN32 vírus"-t.Most ezek után föl merjem rakni a gamét?