3942
-
#1652 92%-nál vagyok most, de gondolom elég sokat nem találtam meg a játék alatt. -
#1651 Srácok, valaki kipörgette már a Croft Manort? Elvileg mindent megtaláltam már (Arany 1/1, Ezüst 10/10, Bronz 16/16). De a földszinten mégsem nyitható 2 ajtó. A medencés ajtó oké, az udvaros+eddzőtermes ajtó oké. De van még 2, ami nem nyílik ki. Valakinek tippje? Egyébként baromi jók a rejtvények a manorban, marha jól ki lettek találva. Lara hálójában nincs valami spéci feladat? -
aGGi #1649 amúgy itt egy végigjátszás,ami készülőben van http://www.tombraider.hu/vegigjatszasok_tr7.htm -
aGGi #1648 Te nég tüfrelmesen válaszoltál :D meg se sértődhetett volna.ha ezt mondod neki: Olvass vissza a jó k.... -
aGGi #1647 Csász! mire jó gyűjteni az arany ezüst,és bronz cuccokat? mer engem nagyon nemérdekelnek,csak ha néha szembejönnek. -
csoola #1646 szal igazam volt.én is gs-t olvasok mindig.hehe. -
#1645 Az egyik sírt oda lehet húzni az eltört oszlophuz, a csillárt meglengeted a harang felé, majd felugrasz az oszlopra, onnan a súlyra, a harang felemelkedik és a csillár megkongatja. -
#1644 hali. elakadtam megint. ha jol sejtem artur király templomában vagyok vagy hol. csak fogalmam sincs mit kell csinálni.fel kellett ugrálgatni a templomszerű vmi tetejére ott leereszkedni egy kötéllel aminek a végén egy harang volt, vmit beszélt az excaliburrol is. vki esetleg tudja mit kell csinálni? -
BuCs #1643 Szóval ide jutok ki, de itt ha fölmegyek a létrán és a falon csak körbe-körbe tudok menni, semmi kiutat nem látok,
-
#1642 az jó de én olyat is olvastam hogy már készítik az újabb részt...
Tomb Raider: Legend GOLD
Elkészült végre a közel 10 évre visszanyúló Tomb Raider sorozat következő epizódja, a Tomb Raider: Legend. Lara Croft aktuális kalandjait ezúttal még gigantikusabb keblek kísérik majd, eddig nem látott 3D-s effektusokat láthatunk, minden eddiginél részletesebb pályákat és persze jóval nehezebb fejtörőket. Mostantól pediglen a fejlesztőcsapat gőzerővel munkálkodik a sorozat következő részén, lévén már korábban elárulták, hogy a Legend csupán egy újabb trilógia első tagja.
Ezt írták pár napja a gamestar oldalán! -
#1641 ne az ajtón menj be, hanem vissazfele a kötélre rá, majd a kerékre, majd onnan át a falra(létrára). remélem így már menni fog. -
Gabor_(HSF) #1640 Csa..Te az a Hoz vagy akivel 6 éve RS-eztünk???? -
#1639 az uccsó boss volt a legkönnyebb! -
valaminick #1638 És reméljük, hogy nem kell sokat várni a folytatásra:) -
#1637 Én a AOD -ről is ezt olvastam -
#1636 tuti hogy trilógia lesz!
olvastam! -
csgj #1635 ÉLJEEEEN!!! az legyen!! (remélem az anyagi dolgok mentek nekik) -
#1634 Az jó, ha trilógia :) -
valaminick #1633 Hát azt nemtom, de én is azt hallodtam hogy trilógia lesz.. -
BuCs #1632 Szóval a képen ott fönn a jobb ajtón be, a csapdák felé, végig ki a vízeséshez a vízesésnél vissza be és ide kerülök újra, már tettem vagy 5 kört de ugyan ide kerülök vissza, mit nem csinálok jól?
-
Gabe18 #1631 Na akkor a 3 együtt lesz olyan hosszú mint régen egy rész... -
#1630 aha. értem. -
valaminick #1629 hihi:) ebböl a részböl lesz trilógia ő arra gondol...t magyarul ez egy összetett rész ami 3 gamébol fog állni... -
#1628 hát nem trilógia, mert ez ha jól tudom, akkor a hetedik tomb raider játék. -
aGGi #1627 Nagyon király a játék. Arthur king csávesz sírjánál vok.Mingyá meek megcsinálom,merhogy visszolvastam,nem mint egyesek....Nagyon király a cucc. Már most várom a folyatást :D. Ja és sztem a kamerakezelés jó,de amikor pl egy akármi beszorít egy sarokba,akkor elég nehezen nézek kifele a kameramiatt.. Mondjuk arra ott a belső nézet. Meg ez a mágneses cucc is jó újítás,bár ezen kívűl még nem játszottam Tomb Raiderrel. Ezentúl fogok minden TR-rel (meg PoP-val) ami kijön. -
csoola #1626 sajna kipörgettem...de ugy tudom trilógia lesz, ide az uj tömbradírt! -
#1625 pedig ez még könnyű , ez után a fekete szörny végleg kiiktatása brutálisabb ,medium fokozatban kb 20.ra siekrült , viziszörny mediumban átlagon aluli -
#1624 nagyon thx.. -
Hoz_Hun #1623 Az ábra nem azt mutat, mit csinálj, hanem azt jelöli visszakaptad az irányítást. Tehát futás jobbra, ugrás, futás balra, gurulás, futás előre és a karós verem felet ugrás. -
csoola #1622 köszi a helpet
-
Please segítsetek! itt elakadtam, mert jön mögöttem egy golyó, és van ez az ábra, ami mutatja mit csináljak. de nemtudom melyik gombot kell nyomni..előre is thx! -
Hoz_Hun #1620 Amit egyébként hiányoltam: a lopakodásból elkapom-kitöröm a nyakát az őrnek. Több fegyver pl dupla uzi. Az öszerakható fegyverek és a durva egylövetüek pl magnum. A kombinálható eszközök. -
Hoz_Hun #1619 A viziszőrny hátsó "beharangozását" úgy a legkönnyebb, ha odarohansz a plató végébe egészen a szélére és egyfolytában lövöd (lehetőleg ne ürüljön ki a tár). Akkor is lőd, ha feljön melleted a szörny. Ha egyből odfutottam és lőtem eddig még sosem támadot meg, hanem egyből ment a haranghoz (heavy fokozaton is). Utánna fuss vissza a templomig, hogy a szörny előre jöjjön és újra vissza a plató végébe a másik haranghoz és megismételheted. Többször úgy őltem meg, hogy meg se sebzett közben. -
#1618 Szerintem kibírható, kivéve, amikor a motorral át kellett ugratni a másik házra. Na ott állandóan oldalról mutatta, nem láttam semmit, merre menjek. Nagynehezen odataláltam, majd hátra kellett tolatnom, hogy biztosan oda jussak majd előrremenetben, ahova szerettem volna. -
#1617 nekem vhogy a kamerakezelés nem jön be állandóan Lara hátá mögé kell igazitani hogy lássak vmit, ráadásul sztem tul lefele is mutat pl. nem látni be rendesen a teret,ha egy nagy terembe vagyok
...ezt lehet vhogy állitani/befixálni? -
mike369 #1616 szerintem olvass vissza........................................ -
pinehead #1615 K***a vízidög...az első két oszlop simán megy, csak ne lenne olyan messze a másik kettő+ a híd...szívás. -
#1614 ööö
nekem pár napja lassbb meg "nyomibb" a gépem
ehh
kell egy NOD nekem is ... -
#1613 Ezek után mindenki fel rakta a gamet, mert mindenkinek ezt jelezte a nod, de nem vírusos. Kapcsold ki az amon-t a nod-ban, mig telepíted. -
Madmano #1612 Hello.Az érdekelne,más is járt-e így:megkaptam a Reloaded-es verziót.Egy torrentröl.De mikor a NOD32-vel megnézetem,egy trl.dat file-ban talál egy "valoszínüleg ismeretlen WIN32 vírus"-t.Most ezek után föl merjem rakni a gamét?