Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry, hogy warez jellegû dolgot fogok írni, de vmit tennem kell...
Szóval az volt, hogy letöltöttem a gamet, és telepítés végén egy fájl mindig hibás, és kilép... Magyarán nemtok vele játszani!! Pénzt meg nem pazarlok egy játékra.. fõleg hogy tripla annyiba kerül mint most egy DVD film...
Scott21
sima

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Shep
sima, vagy vmi hackelt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scott21
miért te milyen drivert használsz?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

nálam dara...biztos kevés a 256mega a kártyán.
HarryDEC
Végigjátszás: http://tombraider.hu/legendwalkie003.pdf

Korán keltem, hol az arany?

HarryDEC
Hát nemtom, érdekes hogy nálad nem akad. Én kilõtem az AA-t is hogy jó legyen, ezenkívül minden fullon van. 3.2+ (2500 megyeget)1giga ram, 7800gtx.

Scott21
84.21 -est

Scott21
Köszi

HarryDEC
Ja bocs azt nem toltam végig, melyik részre gondolsz? De most te is azt írod , hogy meg ugye shader 3.0. Akkor vajon mi lehet ez a nextgen? Nekem ezek a nyilfel, nyille kis animációs részek valahogy nem annyira tetszenek. Ti hogyvagytok vele?

Shep
hanyas drivert használsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HarryDEC
Addig kell ugrálni amíg a bejövetellel szembei falra feltusz ugrani. Ott eloldalazgatsz jobra, felfelé, majd balra. Remélem érthetõ?

HarryDEC
nem lett akkora változás, mint amit itt tapasztalsz, az tuti 😊

HarryDEC
Hát igen láttam, úgy toltam végig.

Scott21
Sziasztok nálam 1024X768 Vsync kilõve más minden fullon, nextgen bekapcsolva! És tök jól fut!
Amúgy elakadtam.. valaki tudna segíteni?
Ott járok amikor ilyen 4ágú hülyeségeken kell ugrálni.. jaa és ilyen hegyesek.. Ott hogy kell ugrálni, hogy jó legyen??
Amúgy Lara milyen kis artista lett! hehe 😊)

Shep
láttad te már pl a Splinter Cellt hdr-el, kb ugynez a hatás ja meg a shader 3.0

HarryDEC
Hát nemtudom én nem értek hozzá, de a FarCry-os hdr meg ez a nextgen izé nem ugyanaz. Nézd meg pl: a kastéyban a bútorokat on-off állásban és talán majd rájössz. De persze ez nem biztos. Én csak játszom vele, jól érzem magam közben. És nekem ez pont elég. hihi

Shep
ja 2-vel több fény van? Jaaaa, meg van árnyék is, ami más játékban anélkül is van, jaaaaaa az más tényleg nem ugyanaz 😊

nextgen effekt nem egyenlo a HDR-el nezzeddmarrmeg😄

Shep
Na most ez a nextgen opció valójában a HDR effekt akar lenni, nekem nagyon annak tûnik és akkor ez ultra gáz, hogy nem tudták normálisan megcsinálni, azért a HL2, Farcy jóval szebb gamek és HDR el is simán szaladnak, ez meg.

balu666-nál be van kapcsolva a next gen....
Akkor nálad vmi nem jó 😊 Nálam minden maxon, csak next gen off, és semmi akadás. next gennel persze kicsit más a helyzet. Configom az "aláírásban"

Est Sularus Oth Mithas

syLVer30
Nyomsz egy space-t, utanna egybol F, es fejest ugrik.

Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire

na nem baj,nem kaptam infot,de midnezek ellenére lekapom a géjmet ezen a héten<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Grafika...

P4-3.2 Ghz., 1 Gbram, 7800GTX(256 Mb,)

1280*1024, AA kikapcsolva,nextgen bekapcsolva, minden más fullon, csak ritkán akad meg, telljesen élvezhetõen fut.

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

mar rajottem kosszy😄

amikor sokat kell uszni a viz alatt, hogykell huzogatni azokat a kek szinu akarmiket?😄 vagy az mirejo..?ott akadtam el, nemtom merremenjek...

Nah a grafikás tapasztalatok:
7800 GT-vel nyomom 2 GB ram meg egy 4200-es X2-es AMD. Elõször nagy lazán benyomtam mindent amit csak lehetett, nextgen, AA, meg páe effekt, mindezt 1280x1024-ben. Elég jól ment így is kb 30-40 FPS, viszont voltak reészek amikor csúnyán beállta a játék, aztán futott rendesen tovább. Lejebb vettem a felbontást meg kinyomtam az AA és most tökéletes. Amig nem lesz hozzá patch, vagy egy normális Nvidia driver addig így is megteszi.
A mostani Nvidia driverem a 83.60-as Dhazer modolt cucc, tapasztalataim szerint ezzel megy a legjobban. Viszont amit Oblivionhoz adtak speckó drivert azzal fagy, szal az felejtõs a TRL-ben.
Más.
Pár hiba nekem is feltûnt, pl hogy nem lehet menteni, ill menteni lehet csak load-olni nem,így csak az autosave marad.
Aztán amikor a 3 golyót kell rátolni egy-egy kapcsolóra, akkor ott van egy fénycsóva, ennek az útjába be lehet görgetni egy golyót viszont nem állja el a fény útját (ez szerintem engine hiba).
Elég sokszor tapasztaltam hogy Lara képes belemászni a textúrába (falba), amit remélhetõleg majd megoldanak a javításban.(Úgye még nem jelent meg hivatalosan a játék, javításra is majd csak azután számíthatunk.)
Eddig nekem tetszett a game ilyesmire számítottam, a grafikája pedig lélegzetelálító.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

én nem...

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Johnny23
gamepaddal nyomjátok ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ceko
Hogy tudok fejest ugrani a vízbe melyik gombot kell nyomni??

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

nem rossz úgy sem...ha megmondjátok ,hogy lehet screensh, nyomni csinálok.
Na de ha meg nextgen-ben a legtöbb gépen fél percenként beakad-beszaggat,ugy meg kinek van kedve vele játszani?Az ügyességi részeknél meg halálra vagy itélve ugy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
de a nélkül azt mondták nemoan szép ?!!<#nemtudom>

szerintem nem....
Johnny23
"next-gen"-en akkor nem nyomja senki? 😊

nem, mindig az irányt amit mutat.
ja😊 ezen biztos😊
De ezért a pénzért megveszem az összes nex-gen konzolt😊
Amikor az animbációból átvált a játékra és rohanni kell a fal mellet,hogy ne daráljanak szét a kések ott nem az "F"(alpértelmezett)betût kell nyomogatni ,hogy átguruljon?
Na, ezen már biztosan jól fut<#vigyor2>
ASUS A8N-SLI PREMIUM NF4 Socket939 ALAPLAP
AMD ATHLON64 X2 4800+ SOCKET939 DUAL CORE CPU
4 x 1GB PC3200 400MHz DDR KINGSTON MEMÓRIA
1.44MB SAMSUNG FDD
2 x IBM / HITACHI 500GB 7200rpm SATA300 8MB HDD
2 x GAINWARD GEFORCE 7900GX2 1GB PCI-E TV + DUAL DVI VGA <#wow1>
PIONEER DVR-110BK 16x DUAL LAYER DVD ÍRÓ
CODEGEN 9011 HÁZ + 550W CHIEFTEC TÁP

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Hy all!

Milyen a géjm emberek? én majd csak ezen a héten tudom valamikor lekapni,mert nincs pénz a mobilomon<#shakehead><#hehe>...de azért egy kis infot, hogy pl mirõl szól adnátok nekem? a képek amúgy yok, Lara dögös csaj lett<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Oh my God szerintem az év egyik legnagyobb durranása! A legjobb Tomb Raider amivel valaha játszottam!!!! Grafkó tökéletes pályák pedig nagyon változatosak igaz vannak benne kis hibák de minden elismerésem a fejlesztõké!!! Végre egy kajak jó game! TPS ek közül a number one! Simán még a Princet is lealázza! Jó a fizika is benne majd leesett az állam mikor a csajszi a követ forgatta! Hát öcsém jól kigyúrta magát a csajszi!!!!!! 😊)))
Jó kis gáma..igaz én csak az alajén vagyok.
3.2 p4,1.25gb ram, 6800Gs és ha bekapcsolom a next gen beállításokat akkor darál mint állat😞 "simán" megy , de akkor inkább Ps2, vagy X-box konzolon tolom végig 106-os tv-n😊
Harly18
Szerintem csak annyira gyorsn végig akartad vinni, hogy nem is láttál semmit a játékból és átsiklottál mindenen.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Én a Japán pálya vége felé járok, nekem eddig semmi bajom a játékkal.
Pergõs, érdekes, a pályák is változatosak...
Tegnap este végignyomtam! Sztem ez a leggyengébb Tomb Raider rész, hatalmas csalódás. Béna történet, értelmetlen hentelések, iszonyat gyenge rejtvények, atomgagyi motoros részek... <#levele>
Az utolsó elmentett checkpointra tesz vissza.
Ha nem mented el, akkor még oda sem fog...
dinomano
teljes mertekben igazad van; nem kell mérni a stoppert; vazz jatsszatok RPG-kkel, ott nem lehet rohanni... :-) garantaltan jopar honap elfoglaltsag..most alltam neki a Final fantasy VIII-nak, és tudom(+örülök neki..)h. (szabadidömet figyelembe véve) kb.2-3honap mire végigtolom... ha nem több! :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Harly18
Egyébként ti arra mentek, hogy egy játékot minél hamarabb végigvigyetek? Csak én gondolom úgy, hogy érdemesebb, nyugisan játszani és nem a stoppert nézni, hogy hány perce játszom már (ilyet láttam már, hogy valaki stopperrel mérte) Ha tényleg van egy jó játék, akkor minél jobban ki kell használni a játékot, mert ha már az ember végigviszi, akkor nagy ritkán veszi elõ újra, s akkor már a játékélmény fele akkora sem... (nem akarok leszólni senkit sem, de a játék alig jött ki, s van aki már végig is vitte, s nem csak errõl a game-rõl van szó)

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/