Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az volt, hogy letöltöttem a gamet, és telepítés végén egy fájl mindig hibás, és kilép... Magyarán nemtok vele játszani!! Pénzt meg nem pazarlok egy játékra.. fõleg hogy tripla annyiba kerül mint most egy DVD film...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Korán keltem, hol az arany?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy elakadtam.. valaki tudna segíteni?
Ott járok amikor ilyen 4ágú hülyeségeken kell ugrálni.. jaa és ilyen hegyesek.. Ott hogy kell ugrálni, hogy jó legyen??
Amúgy Lara milyen kis artista lett! hehe 😊)
Est Sularus Oth Mithas
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
P4-3.2 Ghz., 1 Gbram, 7800GTX(256 Mb,)
1280*1024, AA kikapcsolva,nextgen bekapcsolva, minden más fullon, csak ritkán akad meg, telljesen élvezhetõen fut.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
7800 GT-vel nyomom 2 GB ram meg egy 4200-es X2-es AMD. Elõször nagy lazán benyomtam mindent amit csak lehetett, nextgen, AA, meg páe effekt, mindezt 1280x1024-ben. Elég jól ment így is kb 30-40 FPS, viszont voltak reészek amikor csúnyán beállta a játék, aztán futott rendesen tovább. Lejebb vettem a felbontást meg kinyomtam az AA és most tökéletes. Amig nem lesz hozzá patch, vagy egy normális Nvidia driver addig így is megteszi.
A mostani Nvidia driverem a 83.60-as Dhazer modolt cucc, tapasztalataim szerint ezzel megy a legjobban. Viszont amit Oblivionhoz adtak speckó drivert azzal fagy, szal az felejtõs a TRL-ben.
Más.
Pár hiba nekem is feltûnt, pl hogy nem lehet menteni, ill menteni lehet csak load-olni nem,így csak az autosave marad.
Aztán amikor a 3 golyót kell rátolni egy-egy kapcsolóra, akkor ott van egy fénycsóva, ennek az útjába be lehet görgetni egy golyót viszont nem állja el a fény útját (ez szerintem engine hiba).
Elég sokszor tapasztaltam hogy Lara képes belemászni a textúrába (falba), amit remélhetõleg majd megoldanak a javításban.(Úgye még nem jelent meg hivatalosan a játék, javításra is majd csak azután számíthatunk.)
Eddig nekem tetszett a game ilyesmire számítottam, a grafikája pedig lélegzetelálító.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ezért a pénzért megveszem az összes nex-gen konzolt😊
ASUS A8N-SLI PREMIUM NF4 Socket939 ALAPLAP
AMD ATHLON64 X2 4800+ SOCKET939 DUAL CORE CPU
4 x 1GB PC3200 400MHz DDR KINGSTON MEMÓRIA
1.44MB SAMSUNG FDD
2 x IBM / HITACHI 500GB 7200rpm SATA300 8MB HDD
2 x GAINWARD GEFORCE 7900GX2 1GB PCI-E TV + DUAL DVI VGA <#wow1>#wow1>
PIONEER DVR-110BK 16x DUAL LAYER DVD ÍRÓ
CODEGEN 9011 HÁZ + 550W CHIEFTEC TÁP
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Milyen a géjm emberek? én majd csak ezen a héten tudom valamikor lekapni,mert nincs pénz a mobilomon<#shakehead>#shakehead><#hehe>#hehe>...de azért egy kis infot, hogy pl mirõl szól adnátok nekem? a képek amúgy yok, Lara dögös csaj lett<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
3.2 p4,1.25gb ram, 6800Gs és ha bekapcsolom a next gen beállításokat akkor darál mint állat😞 "simán" megy , de akkor inkább Ps2, vagy X-box konzolon tolom végig 106-os tv-n😊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Pergõs, érdekes, a pályák is változatosak...
Ha nem mented el, akkor még oda sem fog...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/