3942
-
Madmano #1772 Hali.Kikapcsolom a NOD-ot a telepítés idejére,ok.De mikor utána visszakapcsolom,nem fog nyüsszögni a NOD,hogy vírus így meg úgy? -
#1771 Javítottam: ezüst 4/6, bronz 8/9. -
#1770 Én is valahogy így állok, amit láttam töredezett falat, (1, ami egy harc szinterén van) azt szétlőttem, de a többit nem találom. -
#1769 Nepálban én is ezüst 3/6, bronz 7/9-nél vagyok. Nem találom a maradékot. -
Norbi101 gamer #1768 Énis most ezzel nyomulok, Kazakhstanba ott járok amikor Amanda rám küldi a szörnyet, nagyon szép a grafika és persze Lara is, a feladtatok is zseniálisan vannak megcsinálva. -
Hoz_Hun #1767 Nepálban a Silver rewardok egy része fal mögött van, amit be kell lőni. Nézd hol repedt a fal, vagy random lövöldözz különböző helyszineken. De többnyire felismerhető. -
#1766 Ha a load game-n belűl a replay map-ra mész ott már kiválszatható a ruha is. -
Gabe18 #1765 Biztos behozható valahogy mert nekem egyszer a havas hegyekben Lara-t betöltötte az estélyi ruhában... -
#1764 A kiunlockolt ruhákat csak a kastélyban lehet viselni, a normál küldetésekben meg van határozva, hogy minek kell rajtam lennie vagy az is választható? -
#1763 A pályák végigvitele, revars-ok megszerzés, ilyenek unloclolják az extrákat. -
Dévids #1762 Az extráknál van olyan hogy Pistol Upgrades. ott a pisztolyt lehet fejleszteni?És hol találom a cuccokat amivel lehet fejleszteni? kösz -
#1761 A számítógépes csávónal egy páncélszekrébyben, tán a számítógéppel lehet kinyitni.
A könyveket tologatni csak a végén lehet, ha már a többi dologra rájöttél. -
aGGi #1760 csa. a Croft manorban konyvtarban hogy kell tologatni a konyveket? hol van a magneses szar? -
csgj #1759 oks, thx -
#1758 Valaki írja már le, hogy nepálban hol vannaj az ezüstök, 3/6-nál tartok és már 3x végigmittem a pályát, de nem találom őket. -
#1757 Először a kicsit, majd a másikra az arany, majd a másikra a kicsi mellé a nagyot, persze Laraval állj mindig arra, amelyikra húzod a dobozt. -
csgj #1756 hali, Nepálban a mérlegnél hogy kell tologatni a dobozokat, mert naon nem akar sikerülni... -
#1755 Nah, mindenhol megvan az arany, de ezüstök és bronzok néhol kicsit hiányosak. Croft Manor fullos. Így most 96%. Folytatom a keresést. Hétfőn megjön az új moncsim, egy Acer 1916WS 16:10-es. Kíváncsi vagyok, Lara hogy mutat szélesvásznon :-). -
Vlala #1754 Köszi szépen, a nénikém él és virul. Azzal kezdtem, hogy visszaolvastam, kikapcsoltam a Nodot, úgy is hibát ír ki. Nem vagyok mai láma :) Az történt, hogy kiírták nekem DVD-re, valószínűleg akkor sérült meg a file :)
De azért mégegyszer köszi a nénikémet, jólesett :)
Rage: nem kérdeztem, mondtam :) -
#1753 Próbáldd meg, hogy kikapcsolad a víruskeresődet. -
alebardo #1752 Bár NOD víruskeresőm lenne, de nincs, úgyhogy lövésem sincs mi lehet a baj... -
#1751 A nénikéd hibás tanulj meg olvasni és kezd el böngészni a topicot. Tényleg 100x megkérdezték már. Vagy használd a keresőt... -
rage at work #1750 Na, azt hiszem, a fórumban te vagy a 100. aki megkérdezi, úgyhogy jubileumhoz érkeztünk. Csak nem NOD víruskeresőtök van ? -
Vlala #1749 Nekem csak a trl.dat fájl hibás...
Pedig már játszanék, olyan szép szemei vannak a bannerben :) -
echooo #1748 haly
itt olvasom hogy az next gen.. beálitással mi meg hogy torténik miben változik a játék stb hát én csak annyit mondok hogy akit érdekel menjen fel a www.gamestar.hu-ra és ott van egy oxehasonlito text szerintem érdemes megnézni....
-
#1747 Megvan rájöttem:) -
#1746 Sziasztok!
A nagy harangos teremben mit kell csinálni, hogy történjen valami??
Azt látom hogy valahogy felkell mászni a jobb oldalon de hogyan??
Köszi:)
-
alebardo #1745
Hello!
A telepítés harmadánál "crc error occured while installing" hibaüzenetet kapok és kitesz az asztalra. Mindkét verziónál. Tudtok erre valami megoldást?
Kösz! -
#1744 Köszi Norb, sikerült :) -
#1743 Invertmouse miért nem műxik? Nem hiszem el, hogy senki nem használ fordított egér beállítást.
Maxtreme? vagy valaki? faszomatmá.... -
#1742 A harmadik golyót így tudod megszerezni:
-
#1741 Sziasztok!Ott akadtam el mikor van egy nagyterem, középen egy kleopátra szerű emelvény, ami akkor megy fel, ha rátolom a kapcsolójára a kőgolyót. Ezenkívül az emelvény mellett 1 kapcsoló balra, egy jobbra. Nos, ezek a kapcsolók két oldalt kinyitják a lépcsőket ahol fel lehetne ezekre mászni.Nos, az a a baj, hogy csak 2 kőgolyóm van, próbáltam azt, hogy én lépek rá, de akkor nem csinál semmit...a bal oldalira meg nem lehet felmászni sehogy, mert a lépcsője le van törve, egy lehetőség lenne, hogy felmásszak (aki játszott biztos tudja) a bal oldalira, de akkor meg ahonnét át lehetne ugrani, lecsúszok...na akkor lécci valaki magyarázza el hogy mi is itt a dolog...köszönöm előre is a választ! Peru:11% -
#1740 Nagyon durva.
-
#1739 Nepalban nagyon el vannak dugva a cuccok. -
#1738 Na fene végigvittem, rövid volt, de legalább nem fulladt unalomba, szóval ez tetszett eddig a legjobban. -
Gabor_(HSF) #1737 nem sok..szenvedünk a sok szar gaméval,de a régi csapat még megvan..
nézz be hozzánk a www.hsf.hu -ra................. -
#1736 Nekem tovább fog tartani végigvinni, mert egy óránál többet én nem
tudok vele játszani. Annyi egyszerre bőven elég belőle.
Fel a rúdra, pörgés, kötél, ugrik, pörög, újabb rúd, pörög, ugrik...
mindezt szinte megállás nélkül.
Jó, néha-néha megszakítja a monoton ugrálást egy-egy üldözés, vagy lövöldözés,
de pl a Kazahsztánban játszódó vonatos üldözés alatt az a kihívás, hogy vajon ébren tudunk-e maradni az út végéig...
A Disney játékokra hasonlító részek pedig elég messze vannak a Tomb Raidertől, gondolok arra, mikor egy animáció után megkapjuk az irányítást valami ritka borzasztó kameraállásban, s lehet futni/ugrani kissé irányíthatatlan módon
Legutoljára ilyen a ghánai pályán volt.
Ami szintén újítás, hogy egy látványos animáció közepén nyomkodni kell az iránygombokat a kellő pillanatban, ilyet utoljára nem számítógépen, hanem asztali DVD lejátszón láttam, valamelyik film extrája gyanánt...
Lehet,ha lesz új Tomb Raider film, fogunk is kapni ilyen játékot majd az extra DVD-n. -
Madgamer88 #1735 az rohadt cortft manor megvan minden kivéve 2 silver -
pinehead #1734 köszönöm a tippet!!
-
Hoz_Hun #1733 Na akkor már ne írjam be?