3942
  • Madmano
    Hali.Kikapcsolom a NOD-ot a telepítés idejére,ok.De mikor utána visszakapcsolom,nem fog nyüsszögni a NOD,hogy vírus így meg úgy?
  • Noninnyó
    Javítottam: ezüst 4/6, bronz 8/9.
  • Pharaoh
    Én is valahogy így állok, amit láttam töredezett falat, (1, ami egy harc szinterén van) azt szétlőttem, de a többit nem találom.
  • Noninnyó
    Nepálban én is ezüst 3/6, bronz 7/9-nél vagyok. Nem találom a maradékot.
  • Norbi101 gamer
    Énis most ezzel nyomulok, Kazakhstanba ott járok amikor Amanda rám küldi a szörnyet, nagyon szép a grafika és persze Lara is, a feladtatok is zseniálisan vannak megcsinálva.
  • Hoz_Hun
    Nepálban a Silver rewardok egy része fal mögött van, amit be kell lőni. Nézd hol repedt a fal, vagy random lövöldözz különböző helyszineken. De többnyire felismerhető.
  • Pharaoh
    Ha a load game-n belűl a replay map-ra mész ott már kiválszatható a ruha is.
  • Gabe18
    Biztos behozható valahogy mert nekem egyszer a havas hegyekben Lara-t betöltötte az estélyi ruhában...
  • Fenrir
    A kiunlockolt ruhákat csak a kastélyban lehet viselni, a normál küldetésekben meg van határozva, hogy minek kell rajtam lennie vagy az is választható?
  • Pharaoh
    A pályák végigvitele, revars-ok megszerzés, ilyenek unloclolják az extrákat.
  • Dévids
    Az extráknál van olyan hogy Pistol Upgrades. ott a pisztolyt lehet fejleszteni?És hol találom a cuccokat amivel lehet fejleszteni? kösz
  • Pharaoh
    A számítógépes csávónal egy páncélszekrébyben, tán a számítógéppel lehet kinyitni.
    A könyveket tologatni csak a végén lehet, ha már a többi dologra rájöttél.
  • aGGi
    csa. a Croft manorban konyvtarban hogy kell tologatni a konyveket? hol van a magneses szar?
  • csgj
    oks, thx
  • Pharaoh
    Valaki írja már le, hogy nepálban hol vannaj az ezüstök, 3/6-nál tartok és már 3x végigmittem a pályát, de nem találom őket.
  • Pharaoh
    Először a kicsit, majd a másikra az arany, majd a másikra a kicsi mellé a nagyot, persze Laraval állj mindig arra, amelyikra húzod a dobozt.
  • csgj
    hali, Nepálban a mérlegnél hogy kell tologatni a dobozokat, mert naon nem akar sikerülni...
  • Noninnyó
    Nah, mindenhol megvan az arany, de ezüstök és bronzok néhol kicsit hiányosak. Croft Manor fullos. Így most 96%. Folytatom a keresést. Hétfőn megjön az új moncsim, egy Acer 1916WS 16:10-es. Kíváncsi vagyok, Lara hogy mutat szélesvásznon :-).
  • Vlala #1754
    Köszi szépen, a nénikém él és virul. Azzal kezdtem, hogy visszaolvastam, kikapcsoltam a Nodot, úgy is hibát ír ki. Nem vagyok mai láma :) Az történt, hogy kiírták nekem DVD-re, valószínűleg akkor sérült meg a file :)

De azért mégegyszer köszi a nénikémet, jólesett :)

Rage: nem kérdeztem, mondtam :)
  • Pharaoh
    Próbáldd meg, hogy kikapcsolad a víruskeresődet.
  • alebardo
    Bár NOD víruskeresőm lenne, de nincs, úgyhogy lövésem sincs mi lehet a baj...
  • alert
    A nénikéd hibás tanulj meg olvasni és kezd el böngészni a topicot. Tényleg 100x megkérdezték már. Vagy használd a keresőt...
  • rage at work
    Na, azt hiszem, a fórumban te vagy a 100. aki megkérdezi, úgyhogy jubileumhoz érkeztünk. Csak nem NOD víruskeresőtök van ?
  • Vlala #1749
    Nekem csak a trl.dat fájl hibás...
    Pedig már játszanék, olyan szép szemei vannak a bannerben :)
  • echooo
    haly
    itt olvasom hogy az next gen.. beálitással mi meg hogy torténik miben változik a játék stb hát én csak annyit mondok hogy akit érdekel menjen fel a www.gamestar.hu-ra és ott van egy oxehasonlito text szerintem érdemes megnézni....
  • Ceko
    Megvan rájöttem:)
  • Ceko
    Sziasztok!

A nagy harangos teremben mit kell csinálni, hogy történjen valami??
    Azt látom hogy valahogy felkell mászni a jobb oldalon de hogyan??

Köszi:)
  • alebardo

Hello!

A telepítés harmadánál "crc error occured while installing" hibaüzenetet kapok és kitesz az asztalra. Mindkét verziónál. Tudtok erre valami megoldást?

Kösz!
  • dienesoft
    Köszi Norb, sikerült :)
  • NeoMaN
    Invertmouse miért nem műxik? Nem hiszem el, hogy senki nem használ fordított egér beállítást.
    Maxtreme? vagy valaki? faszomatmá....
  • Noninnyó
    A harmadik golyót így tudod megszerezni:
  • dienesoft
    Sziasztok!Ott akadtam el mikor van egy nagyterem, középen egy kleopátra szerű emelvény, ami akkor megy fel, ha rátolom a kapcsolójára a kőgolyót. Ezenkívül az emelvény mellett 1 kapcsoló balra, egy jobbra. Nos, ezek a kapcsolók két oldalt kinyitják a lépcsőket ahol fel lehetne ezekre mászni.Nos, az a a baj, hogy csak 2 kőgolyóm van, próbáltam azt, hogy én lépek rá, de akkor nem csinál semmit...a bal oldalira meg nem lehet felmászni sehogy, mert a lépcsője le van törve, egy lehetőség lenne, hogy felmásszak (aki játszott biztos tudja) a bal oldalira, de akkor meg ahonnét át lehetne ugrani, lecsúszok...na akkor lécci valaki magyarázza el hogy mi is itt a dolog...köszönöm előre is a választ! Peru:11%
  • Pharaoh
    Nagyon durva.

• Pharaoh
    Nepalban nagyon el vannak dugva a cuccok.
  • Shep
    Na fene végigvittem, rövid volt, de legalább nem fulladt unalomba, szóval ez tetszett eddig a legjobban.
  • Gabor_(HSF)
    nem sok..szenvedünk a sok szar gaméval,de a régi csapat még megvan..
    nézz be hozzánk a www.hsf.hu -ra.................
  • rage
    Nekem tovább fog tartani végigvinni, mert egy óránál többet én nem
    tudok vele játszani. Annyi egyszerre bőven elég belőle.
    Fel a rúdra, pörgés, kötél, ugrik, pörög, újabb rúd, pörög, ugrik...
    mindezt szinte megállás nélkül.
    Jó, néha-néha megszakítja a monoton ugrálást egy-egy üldözés, vagy lövöldözés,
    de pl a Kazahsztánban játszódó vonatos üldözés alatt az a kihívás, hogy vajon ébren tudunk-e maradni az út végéig...

A Disney játékokra hasonlító részek pedig elég messze vannak a Tomb Raidertől, gondolok arra, mikor egy animáció után megkapjuk az irányítást valami ritka borzasztó kameraállásban, s lehet futni/ugrani kissé irányíthatatlan módon
    Legutoljára ilyen a ghánai pályán volt.

Ami szintén újítás, hogy egy látványos animáció közepén nyomkodni kell az iránygombokat a kellő pillanatban, ilyet utoljára nem számítógépen, hanem asztali DVD lejátszón láttam, valamelyik film extrája gyanánt...

Lehet,ha lesz új Tomb Raider film, fogunk is kapni ilyen játékot majd az extra DVD-n.
  • Madgamer88
    az rohadt cortft manor megvan minden kivéve 2 silver
  • pinehead
    köszönöm a tippet!!
  • Hoz_Hun
    Na akkor már ne írjam be?