3942
  • Fenrir
    Sajna nem, #1797 :(
  • rage
    Rácsokat lehetett vele betörni most
    Köszi amúgy.
  • Pharaoh
    Összesen 4 ajtó van, ami kinyílik, ha van ami még nem elérhető, a sima játékot már végigvited?
  • Pharaoh
    Jaja, nekem is.
    A repülőgép roncsnál a 2. hajtómű használható valamire?
  • Fenrir
    Köszi megvan, Az edzőteremben összeszedtem az összes medált, ezután mi nyílik ki vagy mit kell csinálni, hogy a többi ajtó is nyíljon?
  • Noninnyó
    Nepálban már csak 1 ezüst kell. Ha beleszakadok sem találom hol lehet, pedig ma már vagy 5x végigcsináltam.
  • Jackson
    valaki meg tudná adni a TRL faq linkjét mert nem találom már a sok hozzászólás miatt.
  • Pharaoh
    Attol függ, hogy hol. Van ahol be lehet vele törni a rácsokat, vagy harangot kongatni.
  • Dévids
    a számítógépes csávónál! jobra a szobában találsz egy számítógépet a földön megbütykölöd és kinyilík egy kis szekrény.
  • rage
    Pont ezt a pályát csinálom. A lengethető csillárok milyen célt szolgálnak?
  • Fenrir
    A mágnes kampó a manorban merre van? A pisztolyokat és a lámpát már megtaláltam.
  • Hoz_Hun
    Na gyorsan megcsináltam az England-i Time Trialt. Még marad 4 percem a végén. Kemény volt. Mindegy ez a Ghot Outfit nagyon király .
  • darkphoenix
    kösz
  • ScarY MAN
    kossze
  • Pharaoh
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Könyv sorrend: kék, sárga, zöld, piros
  • Fenrir
    Az mitől lehet, hogy a Kazahsztáni motoros pályán kifagy a játék állandóan? Nem tudok így átmenni rajta :(
  • Ceko
    köszi
  • ScarY MAN
    Hi.. A Craft Manorban csinalom azt a konyves reszt ...ha jol ertelmeztem azt a kiirast akkor az egszinkekel kell kezdenem . utana jon a fenti kek...utana a sargaszold ami a fenti szobaban van...majd a piros ami lent....de nem tortenik semmi...mit csinaltam rosszul?
  • Pharaoh
    Majdnem, előbb lendíti a csillárt, utána a harang emelése, mert az csak addig van fent míg Lara az ellensúlyon van.
  • Csoder
    Az egyik koporsó darabját oda tolod a leomlott oszlophoz, felmászol rá, ráugrasz a kötélen függő kőtömbre, ezáltal felemelkedik a harang, majd az elektromágneses köteleddel a lámpacsillárt neki libbented a magasban lévő harangnak. asszem
  • Ceko
    Ott ahol van egy páncolés katona üveggőmbbe,egy felemelhatő harnag és egy csomó koporsó ott mit kell csinálni???pls help
  • Hoz_Hun
    Grat! Hehehe na asszem én is nekiveselkedem akkor újfent.
  • Pharaoh
    Bolivia + ez a kettő. De lassan a Nepal-t is tudom fejből, így azt is lassan meg kéne próbálni
  • Pharaoh
    Hát angliánál nagyon szoptan a kigyónál. El is tört a billentyűzetem.
  • Hoz_Hun
    A többi Time Trial is megvan?
  • Hoz_Hun
    Huh,... grat.
    Volt lehetőség időben a hibázásra? Mert nekem a Boliviában nem.
  • Pharaoh
    Még Kazasztanban kell egy bronz, Angliában és nepálban 1-1 ezüst.
  • Pharaoh
    1740 England Time Trial, a 1872 Japan Time Trial. (Pedig itt egy Kimonóban reménykedtem)
  • Hoz_Hun
    A 1740 és 1782 képeken lévő Outfit honnan van???

Én 100% vagyok az öszes rewardom megvan és 4 outftem hiányzik öszvisz a Time Trialok miatt.
    Megcsináltad valamalyikeket?
  • Noninnyó
    Lol, köszönöm, ezek egyike sincs még meg :-D. Megyek, megszerzem őket.
  • Pharaoh
    Itt van még egy, ez azelőtt van, hogy a lebillenő részre ugranál. (bronz)
  • Pharaoh
    ezt, mintha nem írtad volna (ezüst)
  • Noninnyó
    Úgy kezdődik, hogy: " Above the Hearth, ...." vagyis " A kandalló felett...". Ennyit árulok el. A többit nem lövöm le, fejtsd meg :-).
  • Pharaoh
    A központi helységben az emeleten az üvegfal felüli oldalon ezek után, már egy nyelves szobornak kell lennie, ezt kétszer meg kell forgatni (mind a kát oldalon) és előjön az arany.
  • Noninnyó
    Az megvan már. Az után a következő, amit megtaláltam, a repcsi roncsoknál van 2 is. Egyik a hajtómű mögött, a másik, amit a mágneskötéllel lerántott holmi szakadék túloldali részén találni. Az ügyességi barlangban csak az aranyat találtam meg. A harci színtéren 2 is van, egy a repedt fal mögött, egy pedig közvetlenül a víznél az egyik sarokban. A jeges vízű jégtömbös résznél is van 1-2. Aztán a végénél a nagy teremben a tigris után, az alsó szinten van egy kilőhető fal, plusz a túloldalon jobb és baloldalon is van 1-1 mütyür a felső szinten. Ennyit tudok. Te még találtál máshol?
  • darkphoenix
    hello mindenki! a croft manor-ban osszeszedtem majdnem minden reward-ot kiveve az aranyat, a rejtvenyekkel eljutottam addig hogy kinyitottam a konyvtarban a konyvespolcot, ottvan egy felirasos kő, de ha odamegyek nemirja hogy mi áll rajta.. ez csak nalam van igy vagy masnal is? ha csak nalam akkor vki lecci irja le a szoveget, elore is kösz!
  • Pharaoh
    Az a baj, nem tom te melyiket hagytad ki. Én azt vettem észre utoljára, ami az elején van, a 3 leszakadó jégcsap előtti platformon van egy alsó szint is és ott volt.
  • Noninnyó
    Akinek tetszett a Nepáli pályazene, hallgassa meg a következő számot:

DJ Tiesto - A Tear In The Open

Ugyanaz a keltás szöveg van benne, tök jó.
  • Noninnyó
    Hol van a 9. bronz? Légyszi mondd el
  • Pharaoh
    Én is. Ezüst 4/6 bronz 9/9