3942
  • Pharaoh
    Bikinit mi unlockolja? Ha minden meg van? Még kell kettő revards és kettő Time Trial.
  • leslieboy
    Thx, siker! Megyek tovább:D..
  • Pharaoh
    A peremnen kell menni, de mivel leszakad sietni kell. (E gomb)
  • Pharaoh
    Köszi, a targoncás koporsót nem vettem észre, hogy összelehet törni.
  • leslieboy
    Ok, eddig ment, de teljesen megakadtam! A Himalája kezdetén,mi a túrót kell csinálni, hogy ne essek le a peremnél? Előre megyek leesek, megállok leesek, fel nem tudom húzni magam, kötelet nem tudok lőni! Akkor mit kell csinálni?!
  • Gabe18
    Nem valószinű.
  • gaspy
    Ha ezt felteszem a reloadedes változatra menni fog?
  • Noninnyó
    Lődd le a kapu tartóját (lesz egy köteled). Majd kapaszkodj rá a kapu zár-részére, onnan a még egyet fel, és már el is kaptad a kötelet.
  • Gabe18
  • Noninnyó
    Fejből sajnos nem. Pl van egy ablak a falon, ahol a felcsukódó ajtó mögé kell beugrani még az elején. Vagy ahol a targoncát veszed fel, fent a falon van egy ablak, de oda dobozokat kell pakolgatni, mert magasan van. Vagy mindjárt a következő teremben, ahol van egy koporsó, targoncával össze kell törni. Aztán amikor megszerzed a koporsót, aminek a tetején kell utazgatni, az első ajtón, amin átugrasz, mindjárt mellette van egy kis helység, ahol van egy (víz alatt).
    Angliában nekem asszem csak 1 hiányzik.
  • FOXX supreme
    Kérlek segítsetek!

erre nem találtam választ, pedig visszaolvastam.Nos amiután a vizi szörnyet kibeleztem, aztuán van egy nyilas rész, és utánna lecsukódik mögöttem a kapu, és egy kis helyen vagyok, és nemtudom mit kell csinálni..előre is thx
  • Eisenhower
    Tomb Raider: Legend patch v1.1
    Eidos Interactive has released the first patch (16MB) for Tomb Raider: Legend, bringing this newly released third-person action adventure sequel by Crystal Dynamics to version 1.1. The patch addresses performance problems, stability issues and controller problems, but does not yet completely activate the promised Next-Gen content.
    Patch 1.1
  • Tatyla
    az,csak nagyon rövidke...
  • Pharaoh
    Angliai silverekre emlékszel?
  • Pharaoh
    Nem tudom, nekem még több mint 2 ruha nincs unlockolva.
  • gaspy
    Na énis végigtoltamFasza kis játék
  • gaspy
    dxdiagba a hangfülnél kapcsold ki a hardveres gyorsítást...
  • Fenrir
    Köszi, megpróbálom.
  • Hoz_Hun
    Lőd a harangokat. A kígyó ráfordul, ekkor tedd el a fegyvert és a horoggal engedd rá a ketrecet a fejére. Ismételd meg ugyanezt még 3x.
  • Fenrir
    Hát bakker, mit kell csinálni ennél az átkozott kígyónál?

Azt értem, hogy a karokkal a kalitkákat le lehet engedni és aztán mi van? Mert az nem sebzi a dögöt, a mágnes kampó meg nekem nem kapja el a kalitkát.
  • Kenoby
    Skacok nekem nagyon serceg a hang, lehet ezzel valamit csinálni ? Soundblaster Live Value-m van.
  • Noninnyó
    Jól van, semmi baj, majdcsak valahogy meglesz egyszer.
  • Hoz_Hun
    Na megcsináltam a Japán Time Trialt is.
    Nem tudod melyik másik kettő outlockolja a maradék két outfitet?
  • Hoz_Hun
    Hú, nem tudom. Nem emlékszem, ráadásul újra végig kéne vinnem az egészet, hogy átnézhessem a terepet, mert replayben nem teszi be a rewardokat.
  • szaharin
    Tessek
  • aGGi
    volt egy lin,az arany rewardokról. vki adja meg plz
  • draakuli
    Hello srácok!
    Az miért van amikor instalálom a trl-t crc hibával kilép?
    Ha segítene vki megköszöném!!
  • Noninnyó
    Nem tom melyik ezüst és bronz, de ezeket tudom:
    1. amit írtál, mágneskötél + 3jégcsap előtt lent a platformon
    2. a repcsi feletti 2. szinten a falban (miután mágnesköteleztünk a repcsiről)
    3. a repcsi feletti szinten a hajtóműnél (roncsok mögött)
    4. a repcsi mellett (roncsok lehúzása a mélybe + kis szakadék átugrása)
    5. barlangi ugrálásnál (2 jégcsap + mozgó szikla mögött a falban)
    6. a harci színtéren 3 is van (repedés a falban + emellett a földön a víz pereménél + a jobboldali katonás emelvény aljánán a bemélyedésben)
    7. barlangba lecsúszáskor lesz egy balra egy járatba
    8. a vízen úszó táblákon elugrálva balra egy újabb
    9. a nagy teremben a tigrisnél az alsó szinten a falban repedésnél
    10. a túloldalon (mérleges oldal) a felső szint mindkét oldalán 1-1

Ennyit tudok asszem. Ha tudod, hogy melyik maradt ki, légyszi írd meg. Köszi.
  • Pharaoh
    Ez is bronz volt
  • Norbi101 gamer
    Hétvégén tuti énis végzek a játékal, már messze vagyok az England pályán, azután jön Nepál?
  • Hoz_Hun
    hmm, hmmm. Egy van akkor ott, egy a repülő mögött (vagy az bronz?) egy magintcsak a repülőnél, amikor tovább lendülünk (lent a képen). Egy a tűzharcnál a téren, és egy főteremben a falmögött (ezt is irtátok lentebb). Ez az öt van meg?
  • rage
    Csak sikerült :) Na most legalább jó érzéssel hagyom abba mára :)
  • Noninnyó
    Azt már megtaláltuk :-).
  • Hoz_Hun
    Én megatláltam mind, csak sajnos nem emlékszem mindre hol volt.
    Amit utoljára találtam meg, mert elég genya helyre tették: rögtön ahogy kezdetek rendessen végigoldalaztok, ugrotok, majd át szépen a másikoldalra, végig a leomló szakaszon és föl arra a bástyára. Na innen kéne a horoggal átugrani a leeső jégoszlopokra. Na ezt ne tegyétek még, hanem ereszkedjetek le a bástyáról túloldalt és a ott lesz benn a bástyában.
  • csgj
    Kijátszottam!! naon jó volt. csak 84%-os lett, 7 óra, 16 perc, 40 másodperc alatt.... már most várom a folytatást!!
  • BuCs
    Hali, hogy kongattad meg a harangot? Sehogy nem sikerül tovább lépnem innen.
  • Noninnyó
    Akinek kell a nepálos dj tiesto szám, innen leszedheti, tök ugyanaz.

DJ Tiesto - A Tear In The Open
  • Hoz_Hun
    Hehehe... képzeld mindezt időre csinálni...
  • Noninnyó
    A felső szinten lévő hajtómű szerintem felesleges, mert a gépnél lévőt kell ugye ráhúzni a gépre. De akkor minek van ott a felső? Megtévesztés lehet. Mindenesetre jól elrejtették azt az 1 ezüstöt. Akármerre jártam, lőttem mindent, de semmi. Majdcsak valaki elárulja egyszer.
  • rage
    Jó, mára elég volt. Nem sikerült ötvenedik kísérletre sem megcsinálni azt a részt, amikor előbb el kell forgatni két lámpa rúdját, majd felmászni, elugrani, leesik egy platfomra, ott csúszik, egyből elugrani, rá a lámpavasra, ami befordul, ugrás tovább +mágneses csáklya - újabb rúd, de ezt már csak tízből egyszer kapja el, ha sikerül, akkor meg el kell érni egy kötelet, azon felmászni, csak le kéne ugrani, de direkt más irányba ugrik, hogy leessen
    :-)