Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... 😞
van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik a földre de utána feléled. HOGY KELL MEGCSINÁLNI???
\\__/) (O.o) ( } { )
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretû fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a fõkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretû fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Már közben sikerûlt 😊)
Most meg kinyírtam a vízisárkányt vagy mit,lezártam elötte a kaput és a két kapu között nem tok továbbmenni,nem látom merre kellene
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nálam a sikeres telepítéshez ki kellet kapcsolnom a NOD32-ben az AMON-t.
Miután a játék sikeresen feltelepült visszakapcsoltam az AMON-t és rögtön visított, hogy az eredeti indító exe ismeretlen vírussal fertõzött és karanténba helyezte.Crack exe bemásol a játék mûködik, de oda az eredeti exe.
Kérdés, az eredeti exe vírusos, vagy a NOD32 túl érzékeny??
Reloaded verzió.
.:asChil:.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
mikor legutóbb benéztem, még nem volt banner, de látom, mostanra lett... no mindegy, azért megosztok párat, hátha tetszik valamelyik... 😉
Est Sularus Oth Mithas
Boliviában azt a piros szinü szörnyet hogy kell megölni???
\\__/) (O.o) ( } { )
A dög mindíg "elfárad", de aztán újratöltõdik...
Tippek?
Est Sularus Oth Mithas
Az iTwins verzió telepítés kb. harmadánál crc-error hibaüzenettel leáll! Van tippetek erre?
Kösz!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Olvastam végigjátszást is, de ott nincs semmi láda amit tologatni lehet. Vagy van?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Indítás és az elsõ szöveges kép után visszalép desktopra a játék.
Már próbálgattam minden beállítást, de semmi.
Legújabb DX, Nvidia driver telepítve.
XP SP2,P4-2GHz,Gf4Ti4200-128MB
Ötlet?
Elõre is köszi!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Szvsz a fõellenfelet nagyon könnyû volt legyõzni. A sárkányszerû dögnél sokkal többet szemvedtem 😊
Jó kis game volt, kifejezetten tetszett!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem tudom miért csinálja ezt nem tudom felrakni kéne egy kis tipp