3942
-
#1892 Akiknek tetszettek a zenék, itt van egy pár:
Zenék -
#1891 Lőni kell a tetőt, és eltolódik. -
#1890 sziasztok
japán földön hogy lehet kinyitni a tetőt hogy be tudjak menni a motorért? -
#1889 Passz. Ha még a time trial-okat is megcsinálod, akkor minden unlock-olódik. De lehet, hogy 100%-nál letölthetővé válik a TR Legend 2 :-D -
#1888 Hello!
Ha összesedem az összes medált,mit kapok vagy mi fog történni? -
#1887 Én 98%-nál vagyok, de nem adom fel a keresést. -
#1886 A kandalló felett konkrétan nincs semmi. A kandalló feletti szinten kétoldalt vannak táblák, azokat kell beforgatni, és jön egy újabb versike. -
#1885 Nem úgy 89%, hogy annyira jó, hanem annyi részét tudta megcsinálni a gémnek. -
#1884 Gondolom azért mert 1.1-es krekkelt exe is kell -
#1883 jah reloaded-al nem megy kár.. :( -
#1882 valakinek megy a patch? -
aGGi #1881 Sztem arra gondolt, 89%-nál fejezte be ;) -
#1880 mondtam, hogy adnak ki hozzá tapaszt :) -
newc22 #1879 Szerintem is 90% fölött van a game!!!! Szerintetek lesz folytatás??????? Nekem nagyon bejött! Simán üti a Princet is!!!!! :))))))))) -
Norbi101 gamer #1878 Milyen 89%? simán 90% fölött van a game. -
Norbi101 gamer #1877 Én már igen , és nem egy a reloadedes verzióval. -
gaspy #1876 A patchet már beizzította valaki?és ha igen akkor hogy?müxik reloadedes verzióval? -
#1875 Vége, 89% :)
Jó kis játék volt, várom a folytatást :)
-
aGGi #1874 mi van a kandaló felett a croft manorban,és hogyan érem el,azaz mit kell ott csinélnom? sajna nem tudtam leforditani azt a szöveget,csak annyit,h a kandallo felett -
Norbi101 gamer #1873 Na énis végeztem vele, nagyon jó volt, jöhetne egy folytatás is, meg ha meglesz az új karim next gen grafikával is végigviszem megegyszer. -
#1872 Mikor a földön vergődik, odamész és az "e" gombbal beleszúrod a kardot, így is feléled, de kevesebb hp-val ,ezt kell vagy háromszor megismételni. -
#1871 Na, végigtoltam, köszi nektek a segítséget.. -
Csoder #1870 Odafutsz mikor tölt, és belevágod a kardot. (alapbeállításon E-vel) -
Norbi101 gamer #1869 VAlaki írja már le hogy a végen hogykell kínyirni amandát, mert lent mindig feltölti magát. -
#1868 kó oké, én vagyok a bűnös, nektek volt igazatok, sikerült végre, thx. -
Csoder #1867 Nincs az messze, nekem sikerült... -
#1866 ezt már próbáltam, nem jött be, mert eljutok az utolsóig, de túl messze van ahoz hogy az ajtóig ugorjon. -
#1865 de én nem is várom meg hogy elkezdjen szakadni, ahogy tudok úgy megyek a leggyorsabban, de amikor már én az elsőre ráugrottam, már akkor látom hogy az utolsót már leszakítja egy kő, és akkor még messze vagyok, és utánna még oda is érek, de az már nincs ott, csak az oszlop, amin volt. de már lassan agyvérzést kapok tőle. -
Csoder #1864 Jesszusom, helyetted ne játszuk végig inkább?
kép
Na, nézd a képet. Ráugrasz az 1-essel jelölt pallóra, majd a 2.-ra (amire majd ráesik egy kőgolyó), és utána gyorsan az előtte lévőre, még bele tudsz kapaszkodni majd. Szintén gyorsan ugrasz előre, hogy az ajtó előtti kiszögelésbe bele tudj kapaszkodni. -
#1863 Pedig simán át kell ugrálni rajta, nekem eddig mindig sikerűlt. -
gaspy #1862 Kicsit azért gondolkozhatnálAmikor ráugrassz az utolsóra(amelyik legközelebb van a tuloldalhoz)akkor még neugorj rögrön hanem várd meg amig elkezd dölni.most fuss neki és ugorj... -
#1861 Már végig szeretném már nyomni, kérlek ha tudtok segítsetek. thx. -
#1860 Nem kell megvárni hogy elrakja, hanem meg kell nyomni a g-t. Amikor lövöd a szerkentyűt akkor amikor elkezd fordulni egyből megnyomod a g-t aztán gyorsan q és aztán e. Szerintem ez nem nehéz. -
BuCs #1859 Igen köszi egyet sikerül, így ahogy mondod, de azt hiszem itt én abbahagyom ezt a játékot, az már nem játék mikor 50x nekifutsz a dolognak és akkor sem sikerül, mire elrakom a pisztolyt addigra újra támad, nem érkezem eldobni a kampót. Még 1x köszi. -
#1858 Na jó, kijutottam, de ahol a kövek leszakadnak ott hogy lehet kijutni? mert visszaolvastam, az összes létező utat kipróbáltam, de egyik se jó. egyszerűen vagy nem tud akkorát ugrani, vagy már amikor az elején vagyok még csak, már akkor leszakad az utolsó.
de mégis valami? -
#1857 Simán hp vesztés nélkül meg lehet ölni a kígyót.
Mind a 4 mechanizmus közepe pisztollyal lőhető és hangosan kong. Ilyenkor a kígyó ráfordul, a mágneskampóval lehúzod a kart és a fejére esik a ketrec. Ezt a műveletet megcsinálod a többivel is és kész. -
#1856 ütöm és semmi, de még megpróbálom -
gaspy #1855 Pedig ott valahol van egy repedezett ajtó amit a karddal ki lehet törni -
#1854 Na, erre nem találtam választ, pedig szintén kerestem.
Na szóval, amikor megvan a az ekszkalibur kard, akkor utánna nem tudok abból a helyről kimenni, mert van 2 ajtó, de semelyikkel, nem tudok smmit se kezdeni.
Onnan akkor merre? -
BuCs #1853 Srácok a viziszörnyet hogy kell kinyírni? Hiába jön le az a ketrec, nem akar belefejelni:)