3942
-
#3782 Igen én erre még a mai napig pontosan emlékszek, pedig már elég rég játszottam vele:D:D:D -
#3781 Lehet, hogy valóban nem mutatják, már nem emlékszem pontosan.
Ez van a végén:
Epilógus.
Homokvihar dúl. Von Croy egy falon, ül és bámul maga elé. Egy hang hallatszik át a viharon, és a kis vezető bukkan fel a romok mögül, és kiabál, amire Von Croy felugrik amilyen gyorsan, csak tud. A kis vezető segít neki lebicegni. A kamera lefelé halad egy feltárt folyosón. Von Croy és a vezető, leereszkedik a teljes sötétségbe. A teljes csendben mélyen egy kis teremben fáklyák világítanak. Az egyik munkás négykézláb ás veszettül. Átad valamit, Von Croy-nak, Lara hátizsákját
. - Von Croy: Megtaláltuk Őt.
-
#3780 Itt van egy kis sszösszenet, de figyelembe kell evni azt, hogy nem az AOD-to folytatták hanem egy teljesen másik tomb raider már a Legend.
Talán majd egyszer jön egy kieg mikor bent van a piramisba, és küzdünk vagy valami:)
Nem tudom a 8-ik tán az első részt "dolgozza fel", legendses motorral. -
#3779 Nálam azt mutatta ahogy Croy megleli a táskáját. azt nem hogy ki is mászik:S:( -
#3778 Ja, az.
Valóban a 4 rész végén beomlik a piramis és azt hiszi mindenki, hogy meghalt. Az 5. részben mutatják az emlékművét és megemlékeznek róla, de a végén mutatja egy intro féleség, hogy kimászik a piramis törmeléke alól. Szal nenm halt meg. -
#3777 elvielg egyiptomban a negyedik részben. És az ötödikben emlékeznek meg rola.
de a végén tán meglelik meg a tr honlapn olvastam hogy csak bentrekedt és megváltozott a fáraó lelke miatt....
de jó lenne ezt vhol tényként kezelni ne iylen pletyka szinten.
De lehet hiába várom h majd ebbe vagy aköv részben mrt az AOTD folytatásában derült volna ki de bukta miatt nem készült folytatása:( -
#3776 Ebben valóban nehezebb, hogy nem lehet minden egyes ugrás után menteni, hanem csak a checpointoknál. De a time limites módnak csak így van értelme.
Miért kellett volna feltámadnia? Meghalt? -
#3775 ebben nemtudom van e a régebbiekrpl beszéltem -
#3774 Mi a quick save és műxik is? -
#3773 ez számomra kiscit katasztrófa mert az eddigi TR-ekbe minden egyes centi után szinte mentettem:D najó anynira nem, de mikor rájöttem meik a quick save, akkor kész voltam:D:D:D
kicsit furcsa játék, de kicsit ég és föld a különbség a 6 és e között:D
de tényle nem derül ki ebbe se nagyjából hogy lara hogyan "támad" fel?:S -
csgj #3772 ha nem mented el checkpointnál, akkor a játékba újra belépéskor nem tudod onnan folytatni....mivel nincs a mentések között... De utána persze fölösleges a mentés :D -
#3771 már rájöttem most motorozok. csk egy kérdés:
Van ugye benne a mentés, de hiába mentem ha a betöltésr megyek, a checkpointot tölti be és nem azt ahol mentetem akkor mire jó az egyáltalán?:D -
#3770 Elaakdtam help. az elején, egy nagy csarnok, van három izébizé amire ha ráállok akkor vagy felnyilik előttem egy ajtó, vagyis felnyilna de a fogaskerekeket eltorlaszolják iylen kampok és maásik kettővel ezeket lehet visszahúzni. de csak 1 doboz van fent. a másik kettő lent van apicséba, és probálom feljuttani de sehogysem megy:( -
#3769 ok azzé a meztelen csak jobb:) és azt honnan tom lezsedni? mind a kettö érdekelne akkor.. -
#3768 De van, de szexi ruhában sokkal jobb. -
#3767 NINCS MEZTELEN MOD A TOMB RAIDERHEZ?:) -
#3766 itt checkpointok vannak -
#3765 Hogyan lehet elmenti az atkuális állás, mert nekem ha elmentem nem onnan tölti ahol elmentettem.A régebbi tombraider-nél volt az F5-ös billenyű parancs. A legend-be nincs ilyen? -
ssk3 #3764 az van
-
hackerr #3763 Végre lezúztam naon komoly volt a game!
-
#3762 probáld ki vezetékes egérrel, bill.-el ... legalább 1 lehetőséget kizárnál. -
ssk3 #3761 sszoval akkor senki sem tudja hogy mi lehet a gáz?
-
#3760 bocs nem akartam kétszer:) -
#3759 VAN MAGYAROSITÁS A TOMB RAIDER LEGENDHEZ? -
#3758 VAN MAGYAROSITÁS A LEGENDHEZ? -
#3757 pedig a vezetékes egér+bill elég gyanus ... :) -
ssk3 #3756 miért van az hogy én játszok a játékkal és elég sűrűn előfordul hogy késik az irányítás:(
Miért van ez? nem tudja valaki?
Vezetékes a billetyűzet és az egér is szoval az nem lehet gáz.
Csak ezzel van ilyen bajom
esetleg patch segíthet rajtam?
-
#3755 nem csak benzin kell, hanem a folyoson, amit linkeltél végigmész, bejutsz egy szobába. ott van egy sinen közlekedő teszla járgány, azt kell áthuzni egy szobába, ahonnan a folyosóra jutottál... azaz majd a folyosón, ahol a képed készült, ott kell végig mennie annak a teszla verdának :D -
#3754 Benzint kellett a masinába? Az meg vót. Utána felmásztam és onnan nemtom tovább. -
#3753 mentem a folyoson és bejutottam egy nagy terembe :) ott minimális logikai feladat és haladhattam tovább... -
#3752 De hogy jutottál át azon ahol én vok? -
#3751 nem sokkal vagyok előrébb :) immár anglia utcáit koptatom :) totál mefogott ez a rész ... :O -
Vlala #3750 Az a gyanúm, Te is beleakadtál abba a bugba, hogy nem nyílik a folyosó végi ajtó. Szerintem tölts vissza egy korábbi mentést, és próbáld meg újra. -
#3749 Akó hogy kell tovább menni? -
Vlala #3748 Az égvilágon semmit, majd visszafelé lesz jelentőségük. -
#3747 HELP!!!
Ezekkel mit kell csinálni, hogy tovább tudjak menni? THX!!! -
#3746 hogyérted? az 1.2 későbbi patch mint az 1.1, ez nem egyértelmü? nyilván mindent javit, amit az 1.1 és még sokminden mást is. kivéve kazahsztánt :( -
wuszter #3745 Az 1.2 patch is segít a nextgen-en? -
#3744 szedj le egy 1.2-est ;) -
wuszter #3743 Hali felbírna vki rakni jó(használható) 1.1-es patchet mert akárhonnan szedtem le telepítés után mindíg hibával kidob a game indításakor?