Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Akárhányszor neki állok jácani, begerjedek. Nem jutok sose a végére. Lehet, hogy fordítva kéne. Elõbb sex és utána Tomb Raider<#gun>

Fákjúal!

arty
sajnos nextgenben nekem is kifagy a kazasztáni pálya, ahogy nyilik az ernyõm : desktop 😞 patch 1.2, eredeti exe, nem a tört, nextgen bekapcsolva, AA nincs egyedül.

nem hallani semmi javitásrol? ezt igy merték hagyni ??? 😞

Forza.

ffxi
kösziiiii!!!

Fákjúal!

Pharaoh
A szobot két kezét ki kell szabadítani, az egyiket úgy lehet hogy rátolsz egy dobozt egy kapcsolóra, ez úgy látom megvan. A másikat úgy lehet, hogy ráálsz a kapcsolóra és vársz egy kicsit míg a szobor kezérõl a bilincs teljesen le nem jön, ezután oda kell rohanni a szoborhoz gyorsan, mert különben visszacsukódik a bilincs és a szobor közepébõl valamit kihúzni.

A forgó platform elõszöt nem tûnik valami biztatónak, de én egyszer sem estem le róla, csak jókor kell ugrani.

ffxi
HELP!!!
Kép1
Kép2

Fákjúal!

ffxi
THX, meg van!!!

Fákjúal!

mozesapo
Ha jól emlékszem kapaszkodni kell, talán az E gomb az, vagy amire konfiguráltad.

ffxi
HELP!
Mit kell csinálni?
kép!

Fákjúal!

Maxtreme
Talán mert nincs hozzá olyan editor, amivel meg lehet nyittani a játék file-ait.

ffxi
Nemtom mért, de rohadtul bejön nekem a csaj<#puszis><#szeret><#rinya>

Fákjúal!

akyyy
miért nem készült ehez magyarítás??????????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Seth
rádiós,infrás billed van??

PSN ID.: Beegabor

hellosztok lenne 1 problémám:belépek a játékba és megnyomom valameik gombot elkezd arra rohanni de nincs bekötve a gamepad se semmi minden be van állítva jól csak szar az egész plzz segítsetek elõre is kösz
Hi >ibro_ !

"csak nem jófelé kerested rajta a cuccot."

http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/soundtrack.html oldalról minden file-t letöltttem mind a pg1 és pg2 oldalról. De egyik sem az. û
Merre felé van akkor a jó felé?
8)

megvan

ibrik
Hehhe... <#vigyor>
Most nézem csak, hogy ez ugyanaz az oldal, csak nem jófelé kerested rajta a cuccot.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Egyébként meg csak a guglit kellene használnod jól...
A legelsõ találat a "tomb+raider+legend+soundtrack" keresésre:
http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/soundtrack.html

ibrik
Esetleg próbálkozhatsz a Dragon UnPacker progival. Abban van egy Hyper Ripper alprogram, amivel ki lehet szedni a videó, zene és kép fájlokat az olyan játékfájlokból, amelyeknek nem ismert a csomagolási/kódolási módja.

No feladom nem tallálom seholsenem a muzsikát.
Tud walaki olyan WAP oldalt ahonnan Noki 6111 re lehetne letölteni Tomb Raider Legend háttérképet? Mondjuk olyasmit mint ennek a topiknak a fejlécképe.

Helló.Az a helyzet,hogy még a játék elején (peruban)ahol a földalatti teremben víz van és ki kell húzni a kristályokat,akkor lemegy a víz.Eddig megvoltam.Majd át mászok egy résen és egy terembe kerülök(egy kis intró ..valamit olvas a falon.)..megkerülöm és van egy párkány amire fel kell mászni.Majd a lasszóval (mikor a célkereszt kéken világít) átlendûlni. Dade innét tovább kellene menni ami nem megy.Mert felmászok egy újjabb párkányra, dobnám a lasszót de semmi.A célkereszt is fehéren világít.HM???

Pharaoh
A végén nem e-vel kell megkapaszkodni, hanem egy nyillal, amit jelez is a gép.

dookie
szóval még1x..a végén akadtam el amikor az uccsó felmászás kéne...

dookie

Pharaoh
Ha esetleg benzomsy egy képet tán tudok segiteni, mdert igy leiras alapjan nem ugrik be ex hol lehet.

dookie
Hali elakadtam a peru 11% ánál amikor "leesik" alattam a talaj, és egy ilyen mini-gombnyomos részhez érkezünk, amikor kimész a kövekre középtájon leesik az összes fel kell ugrani egy oszlopra aztán elõre és meg kéne kapaszkodni de nem tudok hiába nyomom az e-t az e + felt az e+fel+space-t...
szóval pls segítsetek 😊

dookie
Hali elakadtam a peru 11% ánál amikor "leesik" alattam a talaj, és egy ilyen mini-gombnyomos részhez érkezünk, amikor kimész a kövekre középtájon leesik az összes fel kell ugrani egy oszlopra aztán elõre és meg kéne kapaszkodni de nem tudok hiába nyomom az e-t az e + felt az e+fel+space-t...
szóval pls segítsetek 😊

Szia Akranor!

Erre gondolsz?: http://www.tombraiderchronicles.com/music/index.html

Mert ezek közül egyik sem az amit keresek. Én a Tr Legend elsõ kis beharangozó mov-jának a zenéjét keresem. Ami egy pörgõs zene volt s a játékban ezexerint hamva sincs, ami nagy kár mert brutálisan ütõs muzsika volt. Sajnos megmutatni nem tudom, mert a hivatalos eidos oldalon
www.tombraider.com/download/ahonnan le lehetett tölteni, most egy 509Mb os böszmenagy valami van.

De ha figyelted a legend-et biztos találkoztál vele és tudod mit keresek.

www.tombraiderchronicles.com

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Sziasztok!

A játékkal sajnos még nem találkoztam ,de a demo-jának a zenéje nagyon tetszik.
Valahonnan le lehet tölteni mp3 ban valami normális minõségben?
Már próbáltam a tombraider.hu -t de ott nem volt csak a játék zajai.

Elõre is köszi.

Balazs15
#3705-üzenetre: Lara ugyis jobban néz ki ruha nélkül minek akarsz ruhát szerezni?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

xeth004
Nekem jónéhány outfit-nél egyszerûen nem "vizezõdeik" a model. Pl. az angol pályán az alap ruci se. Másnak is van ilyesmi problémája, és lehet-e ezt valamivel orvosolni, patch-el?

PhantomAss
köszöntem végigvittem naon kirély a game..90%-nál állok 😊

GOOBY, pls

Pharaoh
Próbáld ki mindent és megtalálod.
Valahol a hj környéjén van.

PhantomAss
hali
az artur király-os pályán nemtom leengedni a targonca villáját
milyen gombbal megy?

GOOBY, pls

Yrda
köszi 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Pharaoh
Ha teljesíted a pályákat, pajzsokat megszerzed úgy unlockolhatod a ruhákat, amiket utána Manorban lévõ hálószobában fel is tudsz venni.

meg kell találni minden pajzsot hozzá, ha jól tudom.

Yrda
valaki nem tudja, hogy hogyan lehet megszerezni a Croft Manor-ban a Lara ruháit?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Yrda
új gépet na 😊

Yrda
csak az a baj ezzel a next gen-el hogy nálam szaggat.. hehe
majd venni kell úh gépet 😄D

Az AODdal megpróbáltak kilépni a kockavilágból, mellõzték az alapötletet, szinte csak a fõszereplõ (és néhány történeti szál) maradt változatlan. (a fenét, jó sokat változott - elõnyére. Gömbölyûbb lett 😊 )
Ez volt az elsõ próbálkozásuk full 3D-ben, ettõl lehetett olyan jó a Legend. Kövezzetek meg, de nekem az AOD is tetszett...

Végül is, mindenhez kell egy piszkozat, Istennek is elõször férfit kellett teremtenie, mielõtt meg tudta alkotni a tökéletesebb példányokat (ezért miket fogok én kapni...)

Yrda
szerintem ez a legjobb Tomb Raider rész, amit valaha csináltak. szerintem ez messze a legjobb tomb raider
ahhoz képest, hogy az AOD milyen rosszul sikerült.. az szörnyû volt 😞

elvileg igen... Disable utáni újraindítás utáni telepítés? Sajna, a McAffeee-t nem ismerem annyira.

ffxi
Az meg mi? Disable minden funkciót kiakpcsol, nem?

Fákjúal!

A McAffee-t nem kikapcsolni kell, hanem hatástalanítani.

ffxi
De nekem nincs is NOD32-m!
ZA és McAffee van és mind2 kikapcsoltam telepítés közbe.

Fákjúal!

Fenrir
Igen, ezt csinálta mindenkinél. Egyszerûbb ha telepítés alatt kikapcsolod az Amon-t (esetleg az egész Nod32-õt), majd ha kész visszakapcsolod.

A halál csupán a kezdet...

ffxi
És ez segített neked<#confused>

Fákjúal!

Nekem is ez volt.
Nod32 AMON szolgáltatásába vedd fel a TRL.datfájlt a CD-drõl (Az exe-nél is jelez, de ez úgyis felül lesz írva a crack exe-jével, ezt egyszerûen kihagyhatod)

Nod32-ben AMON, Exclusions (ha magyar Nodod van: kivételek), Add, D:\trl.dat (ha D: a CD meghajtó) )

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!