3942
  • akyyy
    Igen én erre még a mai napig pontosan emlékszek, pedig már elég rég játszottam vele:D:D:D
  • Pharaoh
    Lehet, hogy valóban nem mutatják, már nem emlékszem pontosan.
    Ez van a végén:

Epilógus.

Homokvihar dúl. Von Croy egy falon, ül és bámul maga elé. Egy hang hallatszik át a viharon, és a kis vezető bukkan fel a romok mögül, és kiabál, amire Von Croy felugrik amilyen gyorsan, csak tud. A kis vezető segít neki lebicegni. A kamera lefelé halad egy feltárt folyosón. Von Croy és a vezető, leereszkedik a teljes sötétségbe. A teljes csendben mélyen egy kis teremben fáklyák világítanak. Az egyik munkás négykézláb ás veszettül. Átad valamit, Von Croy-nak, Lara hátizsákját

. - Von Croy: Megtaláltuk Őt.
  • akyyy
    Itt van egy kis sszösszenet, de figyelembe kell evni azt, hogy nem az AOD-to folytatták hanem egy teljesen másik tomb raider már a Legend.

Talán majd egyszer jön egy kieg mikor bent van a piramisba, és küzdünk vagy valami:)

Nem tudom a 8-ik tán az első részt "dolgozza fel", legendses motorral.
  • akyyy
    Nálam azt mutatta ahogy Croy megleli a táskáját. azt nem hogy ki is mászik:S:(
  • Pharaoh
    Ja, az.
    Valóban a 4 rész végén beomlik a piramis és azt hiszi mindenki, hogy meghalt. Az 5. részben mutatják az emlékművét és megemlékeznek róla, de a végén mutatja egy intro féleség, hogy kimászik a piramis törmeléke alól. Szal nenm halt meg.
  • akyyy
    elvielg egyiptomban a negyedik részben. És az ötödikben emlékeznek meg rola.

de a végén tán meglelik meg a tr honlapn olvastam hogy csak bentrekedt és megváltozott a fáraó lelke miatt....

de jó lenne ezt vhol tényként kezelni ne iylen pletyka szinten.

De lehet hiába várom h majd ebbe vagy aköv részben mrt az AOTD folytatásában derült volna ki de bukta miatt nem készült folytatása:(
  • Pharaoh
    Ebben valóban nehezebb, hogy nem lehet minden egyes ugrás után menteni, hanem csak a checpointoknál. De a time limites módnak csak így van értelme.

Miért kellett volna feltámadnia? Meghalt?
  • akyyy
    ebben nemtudom van e a régebbiekrpl beszéltem
  • ffxi
    Mi a quick save és műxik is?
  • akyyy
    ez számomra kiscit katasztrófa mert az eddigi TR-ekbe minden egyes centi után szinte mentettem:D najó anynira nem, de mikor rájöttem meik a quick save, akkor kész voltam:D:D:D

kicsit furcsa játék, de kicsit ég és föld a különbség a 6 és e között:D

de tényle nem derül ki ebbe se nagyjából hogy lara hogyan "támad" fel?:S
  • csgj
    ha nem mented el checkpointnál, akkor a játékba újra belépéskor nem tudod onnan folytatni....mivel nincs a mentések között... De utána persze fölösleges a mentés :D
  • akyyy
    már rájöttem most motorozok. csk egy kérdés:

Van ugye benne a mentés, de hiába mentem ha a betöltésr megyek, a checkpointot tölti be és nem azt ahol mentetem akkor mire jó az egyáltalán?:D
  • akyyy
    Elaakdtam help. az elején, egy nagy csarnok, van három izébizé amire ha ráállok akkor vagy felnyilik előttem egy ajtó, vagyis felnyilna de a fogaskerekeket eltorlaszolják iylen kampok és maásik kettővel ezeket lehet visszahúzni. de csak 1 doboz van fent. a másik kettő lent van apicséba, és probálom feljuttani de sehogysem megy:(
  • Balazs15
    ok azzé a meztelen csak jobb:) és azt honnan tom lezsedni? mind a kettö érdekelne akkor..
  • Pharaoh
    De van, de szexi ruhában sokkal jobb.
  • Balazs15
    NINCS MEZTELEN MOD A TOMB RAIDERHEZ?:)
  • arty
    itt checkpointok vannak
  • hinar
    Hogyan lehet elmenti az atkuális állás, mert nekem ha elmentem nem onnan tölti ahol elmentettem.A régebbi tombraider-nél volt az F5-ös billenyű parancs. A legend-be nincs ilyen?
  • ssk3
    az van
  • hackerr
    Végre lezúztam naon komoly volt a game!
  • arty
    probáld ki vezetékes egérrel, bill.-el ... legalább 1 lehetőséget kizárnál.
  • ssk3
    sszoval akkor senki sem tudja hogy mi lehet a gáz?
  • Balazs15
    bocs nem akartam kétszer:)
  • Balazs15
    VAN MAGYAROSITÁS A TOMB RAIDER LEGENDHEZ?
  • Balazs15
    VAN MAGYAROSITÁS A LEGENDHEZ?
  • arty
    pedig a vezetékes egér+bill elég gyanus ... :)
  • ssk3
    miért van az hogy én játszok a játékkal és elég sűrűn előfordul hogy késik az irányítás:(
    Miért van ez? nem tudja valaki?
    Vezetékes a billetyűzet és az egér is szoval az nem lehet gáz.
    Csak ezzel van ilyen bajom
    esetleg patch segíthet rajtam?
  • arty
    nem csak benzin kell, hanem a folyoson, amit linkeltél végigmész, bejutsz egy szobába. ott van egy sinen közlekedő teszla járgány, azt kell áthuzni egy szobába, ahonnan a folyosóra jutottál... azaz majd a folyosón, ahol a képed készült, ott kell végig mennie annak a teszla verdának :D
  • ffxi
    Benzint kellett a masinába? Az meg vót. Utána felmásztam és onnan nemtom tovább.
  • arty
    mentem a folyoson és bejutottam egy nagy terembe :) ott minimális logikai feladat és haladhattam tovább...
  • ffxi
    De hogy jutottál át azon ahol én vok?
  • arty
    nem sokkal vagyok előrébb :) immár anglia utcáit koptatom :) totál mefogott ez a rész ... :O
  • Vlala #3750
    Az a gyanúm, Te is beleakadtál abba a bugba, hogy nem nyílik a folyosó végi ajtó. Szerintem tölts vissza egy korábbi mentést, és próbáld meg újra.
  • ffxi
    Akó hogy kell tovább menni?
  • Vlala #3748
    Az égvilágon semmit, majd visszafelé lesz jelentőségük.
  • ffxi
    HELP!!!
    Ezekkel mit kell csinálni, hogy tovább tudjak menni? THX!!!
  • arty
    hogyérted? az 1.2 későbbi patch mint az 1.1, ez nem egyértelmü? nyilván mindent javit, amit az 1.1 és még sokminden mást is. kivéve kazahsztánt :(
  • wuszter
    Az 1.2 patch is segít a nextgen-en?
  • arty
    szedj le egy 1.2-est ;)
  • wuszter
    Hali felbírna vki rakni jó(használható) 1.1-es patchet mert akárhonnan szedtem le telepítés után mindíg hibával kidob a game indításakor?