Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Erre a Push it-re valami rap zenéket hoz nekem ki a keresõ. Nem hiszem hogy ez rap volna, vagy mi 😊 Ha valaki tud linket adni nagyon megköszönném 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
jahh, azt tom holvan 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahol bementél a terembe, ott a tartooszlopok tetején van még 1 golyo, amit a grapling hookkal (kilõhetõ köteles izé) leránthatsz

cserébe ha átértél az angol pályán, kérem a mentésed 😄

Forza.

akyyy
én öööööööööö.....nemis tudom hiftelen hol járok😄 ja de. épp el vok akadva.

iylen golyót kell görgetni három helyre, és akkro vagy megjelenik iylen fényes lézer izé, ahova elvileg fel lehetne mászni, ...

elõtte meg egy jó nagyot kellet ugrani😄 tán volt is a topik elején egy kép róla😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

arty
sajnos a pálya hangulatán nem változtat, h 1m-es körzetben látok valamit 😞 nincs vkinek gyorsba egy mentése az angol utáni pálya elejérõl? 😄

full savegame azért nemjo, mert ismerem magam és nem tolnám végig, hanem megnézném a maradék pályákat 😊)

Forza.

akyyy
L betû

arty
nna, én egy idõre (végleg?) abbahhagyom a Legendet, fél orája haladok az angol pályán és ez valami pokoli bénaság 😞 Grafikailag pedig a nagy sötét semmi 😄

Forza.

A kommentek alapján Push it, talán Garbage, de nem értem, mert a kommentelõk SG-mínuszos szintûek 😊

fery02
Most pedig egy nagyon nem ideillõ kérdés következik 😄
http://youtube.com/watch?v=k7csbPEjXkU
Ami ebben a videóban megy zene, nem tudja a címét valaki?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pharaoh
Szerintem a 8. rész és az Tomb Raider 10th Anniversary Edition (1. rész újrakiadása) nem ugyan az. De javítsatok ki a tévedek. Amúgy én is nagyon örûlök neki, mert sajnos az elsõ részhez nem volt szerencsém

hinar
Én alig várom.Nekem a legjobb játék élményem mind közül az elsõ rész volt. A tombraider 1 hiába van meg legálisan, xp alatt nem fut tökéletesen.Sajnos.Mindent fel kell teni (glidos stb.).
Én örölnék, ha a tombraider 1 rész végre normálisan müködne xp alatt...

akyyy
Igen én erre még a mai napig pontosan emlékszek, pedig már elég rég játszottam vele😄😄😄

Pharaoh
Lehet, hogy valóban nem mutatják, már nem emlékszem pontosan.
Ez van a végén:

Epilógus.

Homokvihar dúl. Von Croy egy falon, ül és bámul maga elé. Egy hang hallatszik át a viharon, és a kis vezetõ bukkan fel a romok mögül, és kiabál, amire Von Croy felugrik amilyen gyorsan, csak tud. A kis vezetõ segít neki lebicegni. A kamera lefelé halad egy feltárt folyosón. Von Croy és a vezetõ, leereszkedik a teljes sötétségbe. A teljes csendben mélyen egy kis teremben fáklyák világítanak. Az egyik munkás négykézláb ás veszettül. Átad valamit, Von Croy-nak, Lara hátizsákját

. - Von Croy: Megtaláltuk Õt.

akyyy
Itt van egy kis sszösszenet, de figyelembe kell evni azt, hogy nem az AOD-to folytatták hanem egy teljesen másik tomb raider már a Legend.

Talán majd egyszer jön egy kieg mikor bent van a piramisba, és küzdünk vagy valami😊

Nem tudom a 8-ik tán az elsõ részt "dolgozza fel", legendses motorral.

akyyy
Nálam azt mutatta ahogy Croy megleli a táskáját. azt nem hogy ki is mászik:S😞

Pharaoh
Ja, az.
Valóban a 4 rész végén beomlik a piramis és azt hiszi mindenki, hogy meghalt. Az 5. részben mutatják az emlékmûvét és megemlékeznek róla, de a végén mutatja egy intro féleség, hogy kimászik a piramis törmeléke alól. Szal nenm halt meg.

akyyy
elvielg egyiptomban a negyedik részben. És az ötödikben emlékeznek meg rola.

de a végén tán meglelik meg a tr honlapn olvastam hogy csak bentrekedt és megváltozott a fáraó lelke miatt....

de jó lenne ezt vhol tényként kezelni ne iylen pletyka szinten.

De lehet hiába várom h majd ebbe vagy aköv részben mrt az AOTD folytatásában derült volna ki de bukta miatt nem készült folytatása😞

Pharaoh
Ebben valóban nehezebb, hogy nem lehet minden egyes ugrás után menteni, hanem csak a checpointoknál. De a time limites módnak csak így van értelme.

Miért kellett volna feltámadnia? Meghalt?

akyyy
ebben nemtudom van e a régebbiekrpl beszéltem

ffxi
Mi a quick save és mûxik is?

Fákjúal!

akyyy
ez számomra kiscit katasztrófa mert az eddigi TR-ekbe minden egyes centi után szinte mentettem😄 najó anynira nem, de mikor rájöttem meik a quick save, akkor kész voltam😄😄😄

kicsit furcsa játék, de kicsit ég és föld a különbség a 6 és e között😄

de tényle nem derül ki ebbe se nagyjából hogy lara hogyan "támad" fel?:S

ha nem mented el checkpointnál, akkor a játékba újra belépéskor nem tudod onnan folytatni....mivel nincs a mentések között... De utána persze fölösleges a mentés 😄
akyyy
már rájöttem most motorozok. csk egy kérdés:

Van ugye benne a mentés, de hiába mentem ha a betöltésr megyek, a checkpointot tölti be és nem azt ahol mentetem akkor mire jó az egyáltalán?😄

akyyy
Elaakdtam help. az elején, egy nagy csarnok, van három izébizé amire ha ráállok akkor vagy felnyilik elõttem egy ajtó, vagyis felnyilna de a fogaskerekeket eltorlaszolják iylen kampok és maásik kettõvel ezeket lehet visszahúzni. de csak 1 doboz van fent. a másik kettõ lent van apicséba, és probálom feljuttani de sehogysem megy😞

Balazs15
ok azzé a meztelen csak jobb😊 és azt honnan tom lezsedni? mind a kettö érdekelne akkor..

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Pharaoh
De van, de szexi ruhában sokkal jobb.

Balazs15
NINCS MEZTELEN MOD A TOMB RAIDERHEZ?😊

arty
itt checkpointok vannak

Forza.

hinar
Hogyan lehet elmenti az atkuális állás, mert nekem ha elmentem nem onnan tölti ahol elmentettem.A régebbi tombraider-nél volt az F5-ös billenyû parancs. A legend-be nincs ilyen?

az van

Végre lezúztam naon komoly volt a game!
arty
probáld ki vezetékes egérrel, bill.-el ... legalább 1 lehetõséget kizárnál.

Forza.

sszoval akkor senki sem tudja hogy mi lehet a gáz?

Balazs15
bocs nem akartam kétszer😊

Balazs15
VAN MAGYAROSITÁS A TOMB RAIDER LEGENDHEZ?

Balazs15
VAN MAGYAROSITÁS A LEGENDHEZ?

arty
pedig a vezetékes egér+bill elég gyanus ... 😊

Forza.

miért van az hogy én játszok a játékkal és elég sûrûn elõfordul hogy késik az irányítás😞
Miért van ez? nem tudja valaki?
Vezetékes a billetyûzet és az egér is szoval az nem lehet gáz.
Csak ezzel van ilyen bajom
esetleg patch segíthet rajtam?

arty
nem csak benzin kell, hanem a folyoson, amit linkeltél végigmész, bejutsz egy szobába. ott van egy sinen közlekedõ teszla járgány, azt kell áthuzni egy szobába, ahonnan a folyosóra jutottál... azaz majd a folyosón, ahol a képed készült, ott kell végig mennie annak a teszla verdának 😄

Forza.

ffxi
Benzint kellett a masinába? Az meg vót. Utána felmásztam és onnan nemtom tovább.

Fákjúal!

arty
mentem a folyoson és bejutottam egy nagy terembe 😊 ott minimális logikai feladat és haladhattam tovább...

Forza.

ffxi
De hogy jutottál át azon ahol én vok?

Fákjúal!

arty
nem sokkal vagyok elõrébb 😊 immár anglia utcáit koptatom 😊 totál mefogott ez a rész ... 😮

Forza.

Az a gyanúm, Te is beleakadtál abba a bugba, hogy nem nyílik a folyosó végi ajtó. Szerintem tölts vissza egy korábbi mentést, és próbáld meg újra.

ffxi
Akó hogy kell tovább menni?

Fákjúal!

Az égvilágon semmit, majd visszafelé lesz jelentõségük.

ffxi
HELP!!!
Ezekkel mit kell csinálni, hogy tovább tudjak menni? THX!!!

Fákjúal!

arty
hogyérted? az 1.2 késõbbi patch mint az 1.1, ez nem egyértelmü? nyilván mindent javit, amit az 1.1 és még sokminden mást is. kivéve kazahsztánt 😞

Forza.

Az 1.2 patch is segít a nextgen-en?
arty
szedj le egy 1.2-est 😉

Forza.

Hali felbírna vki rakni jó(használható) 1.1-es patchet mert akárhonnan szedtem le telepítés után mindíg hibával kidob a game indításakor?