Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Nekem se rémlik, hogy gond lett volna ott, így nem is emlékszem rá, ha benyomsz egy képet talán.

Szerintem csinálj ott egy screenshot-ot,ha azt berakod ide akkor biztos fogja valaki tudni mi van ott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bazz nem hiszem el, hogy csak én vagyok ilyen béna...
Hát a hely nagyjából rémlik,de nagyon halványan,ugyhogy nem tudom mi volt már ott...

Ahh, szóval Japánban vagyok ott ahol el kell forgatni azokat a nagy fényreklámokat. Az elsõ olyan helyen ahol egy dróton vagy min kell felmászni. Közben megis jegyzik hogy vigyázzak de Lara mondja, hogy pihizzenek mert koncentrálnia kell. Aztán ugrik a semmibe. Õrület pedig naggyon kedvenc!
Pharaoh
Miva?

Na most a csillagok helyett inkább valami képet rakjál a helyrõl,mert igy szerintem senki nem fogja tudni.

Seth
ezt most még1x.....

PSN ID.: Beegabor

thx!! ja, és nekem a recsegés még régen volt, és csak vmi kis ac97 hangkarim van
Hello!

Valaki segítsen már mert köreberajzolom ezt a **** picsát, hogy a ******* anyját aki **************.
Szóval Japánban mi a tök van, hogy a látom, hogy hová kell ugrani és nem is mászok fel a legtetejére a csõnek de hanem vele szemben de mindig mellé ugrik? Most mi van?
Nem neked javult meg a hang?amugy nemhinnám nert nekem legujabb xps hangkaridriver van fennt az SB Live-omhoz és recseg<#shakehead>
Pharaoh
Azokat a golyókat be kell lökni az áramba, mindet, ekkor a feletted lévõ lila gömb eltünik és a másneses kötéllel ki tudod rántani a kard egy darabját.

sorry de nem találom a fórumban a megoldást pedig biztos leírtátok már 20-szor... nem baj.. szóval Kazasztánban a pálya végén amikor Amanda megidézi azt a bunkó szörnyet, mit kell csinálni? lehúzogattam az dobozoknál a karokat, hogy zöld legyen, beültem a fegyver mögé, és ott hiába baszogatom a szörnyet vagy azokat a rudakat golyóval a végükön, az elektromos izén kívül nem sok történik.. meg egy idõre kiütöm a szörnyit de visszajön... pls heeeelp
Eisenhower
thnx

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
loál. most érkeztem kazasztánba mondom leugrok és elfelejtettem nyomni az irány gombot, lara ugy lefejelte a ház oldalát mint kezdõ sellõ a korallzátonyt <#nyes><#banplz><#idiota>

Pharaoh
"E" gomb

Amivel a tárgyakat is mozgatod.Alapban asszem E

Eisenhower
hi. azt mondja meg nekem valaki mikor ugrok laraval és megjelenik egy kis sárga kéz, akkor mit nyomjak meg hogy ne essen le?

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.
Vki tudja mi ez?
ezt írja ki a demo, ha elakarom indítani😊)
ja a tört meg a rarnál megáll miért?
hali!

van valakinek egy 100%-os mentése?
Megköszönném!
[email protected]
NeoMaN
Sziasztok! Nem mûxik az invert mouse. Hogy lehetne mûködésre bírni? Így összevissza támolygok, a fordított egérhez vagyok szokva....

Pharaoh
Silver revard tán van az uszodában egy kis erkélyszerû izén és kettõ tán az edzõteremben legfelül, de nem emlékszem ponotan, mert most nem otthon vagyok.

Itt az egyetlen ahol elakadtam egész game alatt. írja már le valaki plíz
valaki írja le please mert seholse találom, má külföldi forumon is néztem.
hogy croft manorba hol van 3 silver reward és 1 gold reward.
dolgozó szobába könyvek kilognak de benyomnise tudom se semmi.Pedig gondolom azokkal kell kinyitni rejtett ajtot ami a könyvespolc.
Pharaoh
Mikor a földön vergõdik odamész és az "E" gombbal beleszúrod a kardot, így is feléled, de már nem 100%-ra tölti magát, ezt kell háromszor megismételni.

Gyorsan visszaolvasnál...,vagy a keresõt használnád....

MONDOM AZ ÉN PROBLÉMÁMRA!!!!!!!
most mentem vissza boliviába, (nepálbó)és a problem az h a dögöt nemtom kicsinálni.mindig ujratölti magát.mikor kiterül, gondolom akkor kell vmit tenni vele.de mit?lécci irjátok meg, kiváncsi vok a játék végére!(gyorsan😛)

valaki nem írna nekem vmit?? ha nem tud problémát akkor is..
oh nagyo szepen koszonom

van egy érdekes dolog nálam... néhány tárgyon valami fekete izé villog és az nem árnyék.. mi lehet a baj? a legújabb driver van fent és 256 mb-os karim van.. olyan mintha 16 bitben lenne..
Pharaoh
Bele kell az összes golyót az áramba lendíteni, majd a fejed felett a lila gömb eltünik, a mágneses kötéllel kirántod belõle a kard egy darabját és kész.

vaa, es mitkell ott csinalni amiko azzala kutyaval vagy mivel kell harcollni?😄meghuzom a karokat, utanna megkongatom azokat az izekat belelognak az aramba de a kutya ugyanugy ujratudja tolteni magat elettel...

heliosz007
szerintem az utolsó ellenség nem volt olyan nehéz !!

Hja, ez a játék és az Oblivion közös erõvel jól megutáltatták velem a 7800gtx-emet! :-))
Várok, hátha egy peccs vagy driver kicsit javít a dolgokon, ha nem, akkor... 7900gtx sli, here I come! :-)
Mouse invertálás nálatok mûködik???
256Mb-os a 7800gtx-em, 1280x1024-ben, minden maxon 2xAA 8xAF mellett értendõk a korábban megadott fps értékek. De ha valamit lejjebb veszek vagy kikapcsolom az élsimítást akkor sem változik érdemben... :-(
Seth
éééérdekes,az utolsót könnyen megölted?
én a hidraszerûséget 1-re kicsináltam, de az utolsónak kb20x kezdtem neki

SNAKE01
végig vittem!egy pár hülye boss ellenére nagyon tetszett a játék...

Seth
😄 lassítás csak akkor van,amikor átugrassz az ellenfél feje felett (ugrás az ellenfél felé, aztán megint ugrás(space))

urbijoe
a billentyübeállitásnál mi a neve annak az opcionak amivel lassitani lehet mint a mátrix-ban?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Jaja, sikerült, nem én játszom, hanem a lányom, de ugyan az 😊 én sem bírtam rájönni 😊

heliosz007
ja a tartót !! fenn ami elakadt a csõben !! ( 2db)

Seth
khm, mondom hogy lõdd el a tartóját

Próbáltam, de csak egy darabig jön, nem bukik le.

Seth
ott szemben a nagy kijelzõ tartóját ellövöd,aztán lerántod az egészet

Itt mit kell csinálni? Köszönöm elõre is a segítséget.

SNAKE01
sikerült!de nem montátok hogy addig lõjem a harangot még egy ideig meg nem áll a szörny!

Seth
valószínûleg, a vége is olyan,hogy lehet folytatni. Már csak a sikerén múlik, de eddíg csak jókat olvastam róla(persze hivatalos review még nincs róla), úgyhogy szvsz borítékolható a folytatás

SNAKE01
nyomhatom akármikor nem jó úgyse!

heliosz007
1ébként én most nyomtam végig a gamet !!!! nagyon állat !! és el sem akadtam , na jó volt 1-2 rész ahool nehezen jutottam át !! ha mindent + tudtam oldani segítség nélkül 😊 büszke vok magamra 😄 na de ha valaki nem tud valamit +próbálok segíteni !!!