3942
  • NeoMaN
    telepítés után lődd le :)
  • NeoMaN
    :))) ezt kizártnak tartom, nem hiszem el
    lehúzom-felnéz, feltolom-lenéz mint a repülőknél
    senki?
  • rucinho
    még mindíg azzal a kérdéssel fordulok hozzátok amit már vagy 10 órája tettem fel!!!mikor elindítom a játékot(el sm indul)azt írja ki hogy összeférhetetlen az egyik emuláló programmal!!!nos délután vki beírta hogy lőjem ki az emuláló progit...az eddig mind ok csakhogy akkor nem tom feltelepíteni!!!úgyhogy hülyeségeket ne írjatok be!!!!!!!!!!
  • Pharaoh
    Szerintem itt mindenki normál egérbeállítással játszik.
  • NeoMaN
    Könyörgöm valaki mondja már meg miért nem műxik a fordított egér opció, vagy hogyan tudom beüzemelni! Nem hiszem el, hogy itt ez senkit nem zavar. Kb. 10-edszer írok be, de még annyit se mondott senki, hogy böfff....
  • Pharaoh
    Szerencsére végigjátszás hamarosan teljes lesz, így tán az ilynen jellegű kérdések is elfogynak majd.
  • Pharaoh
    A sorrend nem számít.
  • Mentoloshurkaka
    Az outfiteken kívül ad valami más bónusz tartalmat (pl. videokat, képeket vagy akármit?) ha megcsinálom a time trialokat? mert csak azokért nem fogok szenvedni vele.
  • Örm
    Hello!
    Annál a résznél vagyok amikor visszakerültünk amanda halálának helyszínére és víz alatt kell úszni. Van négy kéken világító gomb ammit ki kell húzni, de nem tudom, hogy milyen sorrendben. Tudna valaki segíteni? Mi van akkor ha a pályákon összegyűjtőm az összes trófeát?
  • MerlinW
    és még ostorunk is van hozzá.. hmmm:)
  • MerlinW
    hogy mindent 100x leírsz:) Sztem gyüjtsd ki a hsz számokat, vagy írj FAQ-t:D
  • Pharaoh
    Mármint miben?
  • Hoz_Hun
    Na ja. Time Trial kizárólag mazohista embereknek taláták. Ha jól csinálod Lara közbe mondja "Szenvedj, te férfiállat, szenvedj!" hehehe .
  • MerlinW
    Fáraó: úgyis el fogsz fáradni egy idő után:)
  • MerlinW
    visszaolvasni, keresni..:)
  • rokika
    1. Kapcsold be mind a 4 generátort.
    2. Lökd bele a golyókat az áramos izébe, így egy pajzs keletkezik.(A szörny a pajzson kívül legyen!)
    A szörnyet nem lehet kinyírni!
  • Pharaoh
    A szörnyet nem lehet megölni, előbb a kapcsolókat fel kell kapcsolni a falon majd a gép segítségével fém gömböket kell az áramba belökni, ekkor a fejed feletti lila energiagömb eltünik és a karddarabaot ki tudod rántani.
  • Dévids
    helo
    elakadtam egy havas pályán amikor egy szörny támad rám és beülök egy gépbe ami szívni és lökni tud. belökdösöm állandóan a szörnyet egy elektromos izébe de mindig újra töltődik, mit kell csinálni?
  • Mentoloshurkaka
    kár hogy ez is szükséges az összes outfit unlockolásához. Pedig a szobrok 100%-át megtaláltam.
  • Pharaoh
    Nekem eltört a billentyűzetem alatta, de sikerűlt
  • Mentoloshurkaka
    Hát ez a time trial egy kész szadizmus, egy kis hiba és vége, egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy ehhez van türelme egyeseknek
  • Crash88
    na ez nagy LOL én még nem akattam el de nem akarok megsérteni senkit mert nem vagyunk egyformák egyébként akérdésre a válasz kötéllel rántsd le azt az oszlopot adja magát sztem na mindeggy de ha itt el akadnak eggyesek akkor mi lessz késöbb
  • Vlala #2230
    Hogyaza víziszörny nénikéjét, de durva volt. :) Szenvedtem vele egy-két órát... már tudtam, mit kell csinálni, de kevés élettel nehéz.
  • Pharaoh
    Igen aért ,mert régi a kártyád.

#2048 -es hozzászólásban van néhény NG-s kép.
  • ESRZ
    HELP!
    Biztos volt már róla szó. De a newgeneration effect et miért nem lehet bekapcsolni? Talán azért mert nem PS, SM 3 as a kártyám?
    Ha ezért, akkor valaki akinek be lehet kapcsolni nyomjon már pár képet hogy mivel mi lesz szebb. Előre is köcce.
    Vagy esetleg ha valaki tud egy linket ahol összehasonlították bekapcsolva-kikapcsolva a dolgot.
  • Pharaoh
    Szembe állsz az oszlopna, csillog rajta egy fém rész, arra rálövöd a kötelet és ledöntöd az oszlopot.
  • alph4
    Honnan hova? Mert nem sikerült sehonnan.
  • Csoder
    mágneses kötéllel
  • alph4
    Itt hogy lehet lehozni a 3. golyót?
  • Seth
    ha fel mutat akkor W
    le akkor S
    bal A
    jobb D
  • soulhunter
    nah, asszem ezt a kamerát nem tudom mexokni... a GTA legalább 1 vonalon követett... a PoP... hát... legalább nem ugrált össze vissza (bár az irányok felcserélődtek jópárszor) :)

nah, szal ez az animácio közbeni irány-nyomogatáshoz lenne 1 kérdésem (ahhoz,ami kb. 15 hsz-szel ezelőtt lett bevágva 2x is):

az első nyil előre / felfele mutat --> én megnyomom,és hirtelen áthuzza, kroftika kampec... akármerre másmerre nyomom, nem huzza át dohányozni tilos táblával,és ugyanugy kampec...

ez emlékeztet a fahrenheit gagyi idegesitő "ügyességi" (szvsz inkább türelmi próba) részeire, amikkel tele volt a mindenem,nemcsak 1 konkrét ruhadarabom és testrészem...

na szal:
    ha a rohadt nyil felfele / előre mutat,akkor merre kell nyomnom? vagy hányszor? vagy folyamatosan? vagy hogy??? (sztem az,h gamepad / keyboard, az tökmind1,amugy a TPS-eket gamepaddal nyomom,mer azzal eddig könnyebb volt minden ilyen stilusu játék)
  • Crash88
    nem tom,lödd le akkor az emulálot
  • rucinho
    vik segítsen máááááár!!!légyszi!!!!
  • Vlala #2219
    Ezen a módszeren jó nagyot nevettem! Tuti megoldás!
  • Csoder
  • rokika
    Tudja valaki hol van a magnetic grapple a Croft Manorban?
  • rucinho
    hy!vki tudna nekem segíteni???feltelepítettem a játékotés mikor elindítokis idő múlva azt írja ki hogy összeférhetetlen az egyik emuláló szofverrel!!!mitől lehet ez?
  • Hawk3ye
    Ilyen rövid volt ez a játék?
    De azért király volt
  • matyi08
    húzdd ki a ládát a billenő alól, és told fel a szélére. arra, ahol álsz. nem baj, ha nincs fennt teljesen, csak egy kis része legyen rajta, aztán felmész, és ott van az a törött lépcső, onnan leugrasz a billenőre, és felrepül a doboz. ezt mind2-vel meg kell csinálni, fennt meg majd rájössz!
  • Pharaoh
    Kihúzod a dobozt a libikóka alól, majd ráhúzod és a másik végére meg ráugraz, íhy a domoz felrepul és rátudod húzni a kapcsolóra.