Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenoby
Skacok nekem nagyon serceg a hang, lehet ezzel valamit csinálni ? Soundblaster Live Value-m van.

Noninnyó
Jól van, semmi baj, majdcsak valahogy meglesz egyszer.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Na megcsináltam a Japán Time Trialt is.
Nem tudod melyik másik kettõ outlockolja a maradék két outfitet?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hú, nem tudom. Nem emlékszem, ráadásul újra végig kéne vinnem az egészet, hogy átnézhessem a terepet, mert replayben nem teszi be a rewardokat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

volt egy lin,az arany rewardokról. vki adja meg plz

Hello srácok!
Az miért van amikor instalálom a trl-t crc hibával kilép?
Ha segítene vki megköszöném!!
Noninnyó
Nem tom melyik ezüst és bronz, de ezeket tudom:
1. amit írtál, mágneskötél + 3jégcsap elõtt lent a platformon
2. a repcsi feletti 2. szinten a falban (miután mágnesköteleztünk a repcsirõl)
3. a repcsi feletti szinten a hajtómûnél (roncsok mögött)
4. a repcsi mellett (roncsok lehúzása a mélybe + kis szakadék átugrása)
5. barlangi ugrálásnál (2 jégcsap + mozgó szikla mögött a falban)
6. a harci színtéren 3 is van (repedés a falban + emellett a földön a víz pereménél + a jobboldali katonás emelvény aljánán a bemélyedésben)
7. barlangba lecsúszáskor lesz egy balra egy járatba
8. a vízen úszó táblákon elugrálva balra egy újabb
9. a nagy teremben a tigrisnél az alsó szinten a falban repedésnél
10. a túloldalon (mérleges oldal) a felsõ szint mindkét oldalán 1-1

Ennyit tudok asszem. Ha tudod, hogy melyik maradt ki, légyszi írd meg. Köszi.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Pharaoh
Ez is bronz volt

Hétvégén tuti énis végzek a játékal, már messze vagyok az England pályán, azután jön Nepál?
hmm, hmmm. Egy van akkor ott, egy a repülõ mögött (vagy az bronz?) egy magintcsak a repülõnél, amikor tovább lendülünk (lent a képen). Egy a tûzharcnál a téren, és egy fõteremben a falmögött (ezt is irtátok lentebb). Ez az öt van meg?

rage
Csak sikerült 😊 Na most legalább jó érzéssel hagyom abba mára 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Noninnyó
Azt már megtaláltuk :-).

Én megatláltam mind, csak sajnos nem emlékszem mindre hol volt.
Amit utoljára találtam meg, mert elég genya helyre tették: rögtön ahogy kezdetek rendessen végigoldalaztok, ugrotok, majd át szépen a másikoldalra, végig a leomló szakaszon és föl arra a bástyára. Na innen kéne a horoggal átugrani a leesõ jégoszlopokra. Na ezt ne tegyétek még, hanem ereszkedjetek le a bástyáról túloldalt és a ott lesz benn a bástyában.

Kijátszottam!! naon jó volt. <#vigyor3> csak 84%-os lett, 7 óra, 16 perc, 40 másodperc alatt.... már most várom a folytatást!! <#pias>
Hali, hogy kongattad meg a harangot? Sehogy nem sikerül tovább lépnem innen.

Noninnyó
Akinek kell a nepálos dj tiesto szám, innen leszedheti, tök ugyanaz.

DJ Tiesto - A Tear In The Open

Hehehe... képzeld mindezt idõre csinálni...<#vigyor>

Noninnyó
A felsõ szinten lévõ hajtómû szerintem felesleges, mert a gépnél lévõt kell ugye ráhúzni a gépre. De akkor minek van ott a felsõ? Megtévesztés lehet. Mindenesetre jól elrejtették azt az 1 ezüstöt. Akármerre jártam, lõttem mindent, de semmi. Majdcsak valaki elárulja egyszer.

rage
Jó, mára elég volt. Nem sikerült ötvenedik kísérletre sem megcsinálni azt a részt, amikor elõbb el kell forgatni két lámpa rúdját, majd felmászni, elugrani, leesik egy platfomra, ott csúszik, egybõl elugrani, rá a lámpavasra, ami befordul, ugrás tovább +mágneses csáklya - újabb rúd, de ezt már csak tízbõl egyszer kapja el, ha sikerül, akkor meg el kell érni egy kötelet, azon felmászni, csak le kéne ugrani, de direkt más irányba ugrik, hogy leessen
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fenrir
Sajna nem, #1797 😞

A halál csupán a kezdet...

rage
Rácsokat lehetett vele betörni most
Köszi amúgy.

Pharaoh
Összesen 4 ajtó van, ami kinyílik, ha van ami még nem elérhetõ, a sima játékot már végigvited?

Pharaoh
Jaja, nekem is.
A repülõgép roncsnál a 2. hajtómû használható valamire?

Fenrir
Köszi megvan, Az edzõteremben összeszedtem az összes medált, ezután mi nyílik ki vagy mit kell csinálni, hogy a többi ajtó is nyíljon?

Noninnyó
Nepálban már csak 1 ezüst kell. Ha beleszakadok sem találom hol lehet, pedig ma már vagy 5x végigcsináltam.

valaki meg tudná adni a TRL faq linkjét mert nem találom már a sok hozzászólás miatt.

Pharaoh
Attol függ, hogy hol. Van ahol be lehet vele törni a rácsokat, vagy harangot kongatni.

a számítógépes csávónál! jobra a szobában találsz egy számítógépet a földön megbütykölöd és kinyilík egy kis szekrény.

rage
Pont ezt a pályát csinálom. A lengethetõ csillárok milyen célt szolgálnak?

Fenrir
A mágnes kampó a manorban merre van? A pisztolyokat és a lámpát már megtaláltam.

Na gyorsan megcsináltam az England-i Time Trialt. Még marad 4 percem a végén. Kemény volt. Mindegy ez a Ghot Outfit nagyon király <#vigyor>.

kösz

ScarY MAN
kossze

...

Pharaoh
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Könyv sorrend: kék, sárga, zöld, piros

Fenrir
Az mitõl lehet, hogy a Kazahsztáni motoros pályán kifagy a játék állandóan? Nem tudok így átmenni rajta 😞

Ceko
köszi

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

ScarY MAN
Hi.. A Craft Manorban csinalom azt a konyves reszt ...ha jol ertelmeztem azt a kiirast akkor az egszinkekel kell kezdenem . utana jon a fenti kek...utana a sargaszold ami a fenti szobaban van...majd a piros ami lent....de nem tortenik semmi...mit csinaltam rosszul?

...

Pharaoh
Majdnem, elõbb lendíti a csillárt, utána a harang emelése, mert az csak addig van fent míg Lara az ellensúlyon van.

Az egyik koporsó darabját oda tolod a leomlott oszlophoz, felmászol rá, ráugrasz a kötélen függõ kõtömbre, ezáltal felemelkedik a harang, majd az elektromágneses köteleddel a lámpacsillárt neki libbented a magasban lévõ harangnak. asszem

Ceko
Ott ahol van egy páncolés katona üveggõmbbe,egy felemelhatõ harnag és egy csomó koporsó ott mit kell csinálni???pls help<#help>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Grat! Hehehe na asszem én is nekiveselkedem akkor újfent. <#vigyor>

Pharaoh
Bolivia + ez a kettõ. De lassan a Nepal-t is tudom fejbõl, így azt is lassan meg kéne próbálni

Pharaoh
Hát angliánál nagyon szoptan a kigyónál. El is tört a billentyûzetem.

A többi Time Trial is megvan?

Huh,... grat.
Volt lehetõség idõben a hibázásra? Mert nekem a Boliviában nem.

Pharaoh
Még Kazasztanban kell egy bronz, Angliában és nepálban 1-1 ezüst.

Pharaoh
1740 England Time Trial, a 1872 Japan Time Trial. (Pedig itt egy Kimonóban reménykedtem)

A 1740 és 1782 képeken lévõ Outfit honnan van???

Én 100% vagyok az öszes rewardom megvan és 4 outftem hiányzik öszvisz a Time Trialok miatt.
Megcsináltad valamalyikeket?

Noninnyó
Lol, köszönöm, ezek egyike sincs még meg :-D. Megyek, megszerzem õket.