Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
kép
Na, nézd a képet. Ráugrasz az 1-essel jelölt pallóra, majd a 2.-ra (amire majd ráesik egy kõgolyó), és utána gyorsan az elõtte lévõre, még bele tudsz kapaszkodni majd. Szintén gyorsan ugrasz elõre, hogy az ajtó elõtti kiszögelésbe bele tudj kapaszkodni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de mégis valami?
Mind a 4 mechanizmus közepe pisztollyal lõhetõ és hangosan kong. Ilyenkor a kígyó ráfordul, a mágneskampóval lehúzod a kart és a fejére esik a ketrec. Ezt a mûveletet megcsinálod a többivel is és kész.
A halál csupán a kezdet...
Na szóval, amikor megvan a az ekszkalibur kard, akkor utánna nem tudok abból a helyrõl kimenni, mert van 2 ajtó, de semelyikkel, nem tudok smmit se kezdeni.
Onnan akkor merre?
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Angliában nekem asszem csak 1 hiányzik.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
erre nem találtam választ, pedig visszaolvastam.Nos amiután a vizi szörnyet kibeleztem, aztuán van egy nyilas rész, és utánna lecsukódik mögöttem a kapu, és egy kis helyen vagyok, és nemtudom mit kell csinálni..elõre is thx
Eidos Interactive has released the first patch (16M😎 for Tomb Raider: Legend, bringing this newly released third-person action adventure sequel by Crystal Dynamics to version 1.1. The patch addresses performance problems, stability issues and controller problems, but does not yet completely activate the promised Next-Gen content.
Patch 1.1
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...