Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
valakinek megy a patch?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Sztem arra gondolt, 89%-nál fejezte be 😉

Yrda
mondtam, hogy adnak ki hozzá tapaszt 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Szerintem is 90% fölött van a game!!!! Szerintetek lesz folytatás??????? Nekem nagyon bejött! Simán üti a Princet is!!!!! 😊))))))))
Milyen 89%? simán 90% fölött van a game.
Én már igen , és nem egy a reloadedes verzióval.
A patchet már beizzította valaki?és ha igen akkor hogy?müxik reloadedes verzióval?
Fenrir
Vége, 89% 😊

Jó kis játék volt, várom a folytatást 😊

<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

mi van a kandaló felett a croft manorban,és hogyan érem el,azaz mit kell ott csinélnom? sajna nem tudtam leforditani azt a szöveget,csak annyit,h a kandallo felett

Na énis végeztem vele, nagyon jó volt, jöhetne egy folytatás is, meg ha meglesz az új karim next gen grafikával is végigviszem megegyszer.
Pharaoh
Mikor a földön vergõdik, odamész és az "e" gombbal beleszúrod a kardot, így is feléled, de kevesebb hp-val ,ezt kell vagy háromszor megismételni.

FOXX supreme
Na, végigtoltam, köszi nektek a segítséget..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Odafutsz mikor tölt, és belevágod a kardot. (alapbeállításon E-vel)

VAlaki írja már le hogy a végen hogykell kínyirni amandát, mert lent mindig feltölti magát.
FOXX supreme
kó oké, én vagyok a bûnös, nektek volt igazatok, sikerült végre, thx.

Nincs az messze, nekem sikerült...

FOXX supreme
ezt már próbáltam, nem jött be, mert eljutok az utolsóig, de túl messze van ahoz hogy az ajtóig ugorjon.

FOXX supreme
de én nem is várom meg hogy elkezdjen szakadni, ahogy tudok úgy megyek a leggyorsabban, de amikor már én az elsõre ráugrottam, már akkor látom hogy az utolsót már leszakítja egy kõ, és akkor még messze vagyok, és utánna még oda is érek, de az már nincs ott, csak az oszlop, amin volt. de már lassan agyvérzést kapok tõle.

Jesszusom, helyetted ne játszuk végig inkább? <#buck>
kép
Na, nézd a képet. Ráugrasz az 1-essel jelölt pallóra, majd a 2.-ra (amire majd ráesik egy kõgolyó), és utána gyorsan az elõtte lévõre, még bele tudsz kapaszkodni majd. Szintén gyorsan ugrasz elõre, hogy az ajtó elõtti kiszögelésbe bele tudj kapaszkodni.

Pharaoh
Pedig simán át kell ugrálni rajta, nekem eddig mindig sikerûlt.

Kicsit azért gondolkozhatnál<#wink>Amikor ráugrassz az utolsóra(amelyik legközelebb van a tuloldalhoz)akkor még neugorj rögrön hanem várd meg amig elkezd dölni.most fuss neki és ugorj...
FOXX supreme
Már végig szeretném már nyomni, kérlek ha tudtok segítsetek. thx.

Gerbill
Nem kell megvárni hogy elrakja, hanem meg kell nyomni a g-t. Amikor lövöd a szerkentyût akkor amikor elkezd fordulni egybõl megnyomod a g-t aztán gyorsan q és aztán e. Szerintem ez nem nehéz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Igen köszi egyet sikerül, így ahogy mondod, de azt hiszem itt én abbahagyom ezt a játékot, az már nem játék mikor 50x nekifutsz a dolognak és akkor sem sikerül, mire elrakom a pisztolyt addigra újra támad, nem érkezem eldobni a kampót. Még 1x köszi.

FOXX supreme
Na jó, kijutottam, de ahol a kövek leszakadnak ott hogy lehet kijutni? mert visszaolvastam, az összes létezõ utat kipróbáltam, de egyik se jó. egyszerûen vagy nem tud akkorát ugrani, vagy már amikor az elején vagyok még csak, már akkor leszakad az utolsó.

de mégis valami?

Fenrir
Simán hp vesztés nélkül meg lehet ölni a kígyót.

Mind a 4 mechanizmus közepe pisztollyal lõhetõ és hangosan kong. Ilyenkor a kígyó ráfordul, a mágneskampóval lehúzod a kart és a fejére esik a ketrec. Ezt a mûveletet megcsinálod a többivel is és kész.

FOXX supreme
ütöm és semmi, de még megpróbálom

Pedig ott valahol van egy repedezett ajtó amit a karddal ki lehet törni<#kacsint>
FOXX supreme
Na, erre nem találtam választ, pedig szintén kerestem.
Na szóval, amikor megvan a az ekszkalibur kard, akkor utánna nem tudok abból a helyrõl kimenni, mert van 2 ajtó, de semelyikkel, nem tudok smmit se kezdeni.

Onnan akkor merre?

Srácok a viziszörnyet hogy kell kinyírni? Hiába jön le az a ketrec, nem akar belefejelni😊

Pharaoh
Bikinit mi unlockolja? Ha minden meg van? Még kell kettõ revards és kettõ Time Trial.

leslieboy
Thx, siker! Megyek tovább😄..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Pharaoh
A peremnen kell menni, de mivel leszakad sietni kell. (E gomb)

Pharaoh
Köszi, a targoncás koporsót nem vettem észre, hogy összelehet törni.

leslieboy
Ok, eddig ment, de teljesen megakadtam! A Himalája kezdetén,mi a túrót kell csinálni, hogy ne essek le a peremnél? Elõre megyek leesek, megállok leesek, fel nem tudom húzni magam, kötelet nem tudok lõni! Akkor mit kell csinálni?!<#conf>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Nem valószinû.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha ezt felteszem a reloadedes változatra menni fog?
Noninnyó
Lõdd le a kapu tartóját (lesz egy köteled). Majd kapaszkodj rá a kapu zár-részére, onnan a még egyet fel, és már el is kaptad a kötelet.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Noninnyó
Fejbõl sajnos nem. Pl van egy ablak a falon, ahol a felcsukódó ajtó mögé kell beugrani még az elején. Vagy ahol a targoncát veszed fel, fent a falon van egy ablak, de oda dobozokat kell pakolgatni, mert magasan van. Vagy mindjárt a következõ teremben, ahol van egy koporsó, targoncával össze kell törni. Aztán amikor megszerzed a koporsót, aminek a tetején kell utazgatni, az elsõ ajtón, amin átugrasz, mindjárt mellette van egy kis helység, ahol van egy (víz alatt).
Angliában nekem asszem csak 1 hiányzik.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

FOXX supreme
Kérlek segítsetek!

erre nem találtam választ, pedig visszaolvastam.Nos amiután a vizi szörnyet kibeleztem, aztuán van egy nyilas rész, és utánna lecsukódik mögöttem a kapu, és egy kis helyen vagyok, és nemtudom mit kell csinálni..elõre is thx

Eisenhower
Tomb Raider: Legend patch v1.1
Eidos Interactive has released the first patch (16M😎 for Tomb Raider: Legend, bringing this newly released third-person action adventure sequel by Crystal Dynamics to version 1.1. The patch addresses performance problems, stability issues and controller problems, but does not yet completely activate the promised Next-Gen content.
Patch 1.1

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tatyla
az,csak nagyon rövidke...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pharaoh
Angliai silverekre emlékszel?

Pharaoh
Nem tudom, nekem még több mint 2 ruha nincs unlockolva.

Na énis végigtoltam<#wink>Fasza kis játék<#worship>
dxdiagba a hangfülnél kapcsold ki a hardveres gyorsítást...
Fenrir
Köszi, megpróbálom.

Lõd a harangokat. A kígyó ráfordul, ekkor tedd el a fegyvert és a horoggal engedd rá a ketrecet a fejére. Ismételd meg ugyanezt még 3x.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Hát bakker, mit kell csinálni ennél az átkozott kígyónál?

Azt értem, hogy a karokkal a kalitkákat le lehet engedni és aztán mi van? Mert az nem sebzi a dögöt, a mágnes kampó meg nekem nem kapja el a kalitkát.