3942
  • bogyoka
    Ahogy leírtad nekem így sikerült most, nagyon örülök:DD

Már haladok tovább, köszike
  • Vlala #2292
    ez az. Talán.
  • Vlala #2291
    A Tear In the Open, Nepalban ezt hallgatja Lara :) Valahol itt lenn van link is, mindjárt utánakutakodok :)
  • sunyigomboc
    Melyik Tiesto ? :)
  • Vlala #2289
    áááááá... sejtettem, hogy ilyen is lesz. Képzelem, ahogy szegény Larát ruha nélkül küldik Nepálba, hogy az úszó jégtömbök között pancsikáljon egy kicsit :]
  • Pharaoh
    Nem tudom, ki lehet aki így aakrna játszani.
  • Dj Xyberpunk
    Mezítelenítő patch :-) Akit érdekel : Nude

Nudepatch 2

a jelszó a file-okhoz: nudepatches.info
  • Vlala #2286
    Gratula. Én még csak a sztorit fejeztem be, ezekben a percekben... öt perce credits-t nézek... Ezeket a zenéket nem lehet valahonnan megszerezni? A Nepáli Tiesto már megvan visszaolvasásból :)
  • NeoMaN
    sírógörcsöt kapok....
    Peccset rátetted vagy az alap game? USB vagy PS2 egér?
  • Mentoloshurkaka
    Nagyon durva a gótikus outfit Remélem minél hamarabb megérkezik a folytatás isteni volt
  • Mentoloshurkaka
    Örömmel jelentem hogy time trialokkal, rewardokkal és mindennel együtt 100%-osan befejeztem a játékot!!!
  • Crash88
    magneses kötéllel
  • Xtian
    Nálam müxik az invert mouse én is csak ugy tudok játszani, nemtom nálad miért nem!
  • Vlala #2280
    Üdv újra! Nézzetek már meg nekem valamit: Főmenüben Extras, Object Models, Nepal. Nálam úgy kilép, mint a sicc.
  • Mikiller
    Ezt írja:
    Description: This patch addresses various performance problems, stability problems, and controller problems. A controllers-ből következtetek, hogy valószínű, hogy javítva van. Tudom, hogy a controller nem control, hanem hardware, de hátha.
  • Pharaoh
    Vagy becélzod a fegyvereddel és belelősz pár sorozatot, így szép lassan elcsúszik.
  • bogyoka
    a köteleddel:)) Kicsit állj tőle messzebb, és úgy el lehet húzni:)
  • alph4
    Ezt hogy kell kinyitni?
  • Pharaoh
    Beállításoknál a kép feltöltsé és ott beteszel egy képet.
  • NeoMaN
    tudtommal semmiféle irányítási gondot nem javít
  • Pharaoh
    Én mindig szemből ugrottam és úgy is sikerlt.
  • Crash88
    amugy ti hogy csináltok olyan logot a nevetekhez .nekem is kell
  • Crash88
    ha tul magsan vagy akkor gyere lentebb és ugy ogorj és akkor nem ugorja áta rudat
  • Crash88
    okés
  • Mikiller
    Ezért lenne jó az 1.1es patch, állítólag javítottak benne egy csomó irányítási hibát.
  • NeoMaN
    Van benne elvileg, de gyakorlatilag hiába állítod át nem műxik. A vicc az, hogy a horizontális tengelyen ha átállítod ott működik. LOL
    Full debil fejlesztőgárda lehet aki ekkora szarvashibát hagy a gémben, a nextgen optimalizálatlanságáról nem is beszélve. Pedig a játék önmagában nagyon jó - lenne.
    Invert mouse hiányában csak szédelgek, lődözni célozni lehetetlen...
    Viccbazmeg.
  • SitatiS
    Hali mindenki:)
    Segítségre lenne szükségem,elakadtam...Ott járok ahol leszakadnak a kőtömbök és Lara felmászik 1 leomló oszlopra és ugrálni kell(minigama):)
    Tom elkéne kapnia,de nemtom hogy húzza fel magát

By Sit@
  • bogyoka
    Nagyon szépen köszönöm, ilyen instrukcióra volt szükségem, nálam akkor az volt a gond, hogy nem olyan nézetben voltam, hanem szembe probáltam lenni a rúddal, és persze rájöttem már,hogy az E és a W gombbal gyorsabban haladok felfelé.

Akkor egyszer véletlenül úgy sikerült elkapnom, ahogy leírtad. Szerintem így már menni fog.
  • Hoz_Hun
    Ez akkor ilyen mumus rész lehet neked.
    A lényeg az, hogy Lara pozicionálásával nem kel tökölni. A kamerát fordítsd úgy hogy a rud (amire ugrani akarsz) Lara mögött legyen és úgy ugorj el (azaz Larát is és a rudat is lássad kb úgy hogy Lara takarja a rudat tehát ne oldalról lássad a kettőt), akkor automatikussan abba az irányba fog ugrani. És tartsd nyomva az ugrás gombot, úgy távolabb ugrik. Ja és az előre gombot is, hogy rögtön elkezdjen átfordulni a rudon. Ja és ha beszolnak, hogy omlani fog (de akár előbb is) az E gombal gyorssaban mászhatsz felefele, ezzel nyersz egy vagy két másodpercet.
  • Kandurex
    Nincs benne invert mouse? Jupé, az első játék ami miatt nem fogok játszani...kész :)
  • bogyoka
    pontosan úgy csinálom, azért köszi:))

Ja a galériámban vannak szerkesztett pályákról képek, nagyon jók azok is:))
  • bogyoka
    jólvan pedig azt csinálom, teljesen felmegyek, de akkorát ugrok, hogy túl ugrok a rúdnál is:DD De pedig nagy tomb raideres vagyok, és szégyellem hogy nem sikerül hidd el.:(
    Még szerkesztett szintekkel is játszottam míg nem jött ki ez az új rész.

Majd még délután csinálom.:)
  • Pharaoh
    Nekem ezt egyszerse rontotta el, nem tom te mit csinálsz. A leszakadó kötél legtetejéig mennj és onnan ugrorj.
  • Crash88
    porbálgasd nekem ment neked is mennie kell sztem vmit nagyon elnézhettél mert ebbe semmi nehézség sincs
  • Crash88
    én nekem itt se volt problémám .fogtam felmentem a legtatejére és átugrottam és megfogta ennyi volt.(elöre és space )
  • bogyoka
    Akkor kérdezek!:))

#2162 hozzászólásomnál már írtam erről, már este egyszer sikerült valahogy elkapnom a zászlórudat, és nem tudtam,hogy az is lefog esni, de nem figyeltem, hogy hogy sikerült, már 2 napja sehogy sem tudom megcsinálni, emlékszel esetleg, hogy milyen irányból és hogy tudtad elkapni azt a rudat, ahol a piros nyil van?

• Crash88
    Hamarosan elérrem a 100%-ot ugyhogy kérdezzetek bátran..."Lara is back to the Players and Enjoy this game and look... Lara's...nice ass ... .
  • Crash88
    Új napra ébrettünk és továbbfolytatódik a kaland,jönnek a hsz ek tömegével,(az Obliviontlekéne nyomni az elsö helyröl)Lady Croft továbbb él és mi is,na mek a Crystal Dinamics-hoz késziteni a kövi Tombot melynek alcime Revolution(majd nektek adom oda elször.
  • Crash88
    Reggelt
  • Sarapetike
    nekem ezt akkor irta ki mikor felraktam z 1.1 pecset ha neked még a sima van akkor rakd be ujra a rilod crackot és proba ujra