3942
-
#2333 rengetegszer le lett írva: alul kereső... -
#2332 kapcsold ki a Nextgen opciót a video beállításoknál -
#2331 vki segítsen mert tovább szertnék jutni!!!!!:) -
#2330 Latom neked is 6600 gt van.Rajottem mi a gond. a driverem. Te hanyast hasznalsz? -
#2329 HI!
Lenne egy kerdesem foleg az ujabb nvidia kartyakkal rendelkezoktol, hogy egy nvidia 6600GT-m van de a jatek ugy szaggat mint allat. Van vagy 10 fps. Hogyan lehetne optimalizalni vagy valamit allitani, mert akarmit probaltam mindenhogy szar... mindent kikapcsoltam es nem javul... tobbi konfig A64 3200+ 1GB ram sztem igen elegnek kene lenni. Varom az otleteket! THX -
#2328 elakadtam.75% amikor átváltozik a boliviás pályán amanda ,és őt hogy kell legyőzni????segítsen vki please!:( -
#2327 Örök,hála,megvan az arany:-))
Már csak egy ezüst hiányzik... -
#2326 ha kész a könyves,akkor megint vissza a kezdőhelyre, ráállsz a lépcső tövében lévő kapcsolóra,az előjövő szobrot elfordítod hogy az ablak felé nézzen -
#2325 Oké most is kaptam egy szöveget,de ebből semmit se értek...Még elolvasni is alig tudom:-( -
#2324 És akkor ezek a színek?:Cerulean,Topaz,Viridian,Crimson -
#2323 lehet nem azok ,most csak emlékezetből írom. Namost mehetsz vissza a könyvtárba könyveket huzogatni (sorrendet már nemtom) -
#2322 Oké,ezek is megvoltak,csak nem néztem őket fejeknek.:-)) -
#2321 ahol kezdessz, jobb-bal oldalt fel tudsz menni lépcsőn,ott lesznek (illetve a feljáróval ellentétes oldalon,ahol a rudakon is tudsz lengeni) -
#2320 Na itt lesz a bibi:-) Hol,milyen fejeket??? Lépcsőfeljáró??? -
Deajka #2319 Na vazz, 12 h óra lett a végeredmény. Hát nem sok. A továbbiakban bugyis Laráért szenvedni... Nem 'tom. -
#2318 most visszamész az előtérbe és meghuzogatod a lépcsőfeljárókban a fejeket -
#2317 ez is oké:-) -
#2316 a medencénél feljutsz oda ahol az ugródeszka is van. Ott elforgatod a 2 lándzsás szobrot úgy hogy egymással háttal álljanak -
#2315 2ezüst,meg az arany hiányzik csak,tök ideg vagyok:-) -
#2314 Ez ok.A Szöveg is oké,de nem vagyok nagy angolos valmi vizek fölött az "ikernővérek" hátatforditanak...kb ennyit értek belőle,de ezzel nem megyek semmire... -
#2313 hát kezdődik ott, hogy itt a könyvtárban rátolod a könyvtartókat a két gombra ott az ablaknál ahol a srác ül.(egyik könyvtartót le kell lőnöd,fenn van jobbra, a másik meg egy rejtett ajtó mögött,amit szintén szét kell lőnöd) folyt köv....^^ -
Vlala #2312 Van némi szöveges anyag, ami segíti Larát a ház körüli rejtélyek megoldásában. -
#2311 Tutibéna vagyok,de milyen rejtvény???:-) -
#2310 Azokat csak akkor lehet hazsnálni, ha a rejtvény többi részét már megfejtetted. -
Giggs11 #2309 [URL=ftp://freeweb.hu/avatar/rotator.php[/URL] -
#2308 Látom a színes könyveket de semmit nem tudok velük kezdeni... -
#2307 Látom a könyveket, de nem tudom kihúzni! -
Vlala #2306 Nézd meg a polcokat alaposabban, remélem, ezzel nem voltam élményrombolászó. -
#2305 Nem tudom. Én is ezt akarom megfejteni. -
#2304 Tudja valaki,hogy a CroftManor-ban,a könyvtárban ezt hogy lehet kinyitni?
-
#2303 szerintem nincs -
#2302 ..patch-hez van má crack ?? -
Crash88 #2301 pisztoly -
#2300 Szerintem ez: -
#2299 Szerintetek melyik a jobb:vagy -
#2298 Storyban kivittem a játékot! Nagyon jó volt! -
#2297 Egyébként nálam se megy USB-s egerem van.Én is szívok, mert nem ezt szoktam meg.
FPS-t is inverz egérrel játszok,így állandóan csak keringek össze-vissza:) -
Hoz_Hun #2296 Szerintem ez az akarna lenni #2288. -
Hoz_Hun #2295 Na akkor jól van. -
newc22 #2294 Larás meztelenséghez dobjon be valaki képet! Hadd röhögjek már egyet!!!!