3942
-
Hoz_Hun #2373 Kötéllel lerántod és kész. -
veri5 #2372 Peruban benvagyok egy terembeb azt van 3 kőtömb ott ketőt helyre rakom de a 3. fön van egy oszlopon de oda nem tudok felmenni.PLZ hogy jussak oda fel? -
Hoz_Hun #2371 Ezek a "verekedős" dolgok nem easteregg. Hardon néhány helyen elengedhetetlen az alkalmazása.
Kár hogy csak ennyit tud közelharcolni Lara. A lopakodásnak szerintem semmi haszna. Főleg hogy nem lehet vele meglepni az ellenfelet. Az előző részben (lészen akármilyen is), de Lara mögélopakodásból ki tudta törni az ellenfele nyakát. Ezt nagyon sajnálom, hogy kihagyták. Még azzal is kiegyeztem volna, ha nem végtelen a lőszer, de normálisan tud közelharcolni.
Ja egyébként a becsúszás, ráugrás dolgok, csak az emeberi elenfelek ellen jó, állatok ellen nem. -
#2370 Kösz! -
Csoder #2369 Gyorsan kell átugrani, idő míg visszazáródik a bilincs. -
Vlala #2368 Megyek próbálni :) -
veri5 #2367 Van 3 kőtömb még az elején és ott a 3.-ért hogy kell felmenni? -
Csoder #2366 Van még egy másik: futsz felé, ugrasz, és megnyomod az E-t, ekkor a levegőben pároslábbal mellkason rúgja az illetőt. -
#2365 Hello!
Afrikában vagyok annál a résznél amikor egy zsilipet kell kinyítni. Van egy nagy szobor aminek a keze le van bilincselve van két oldalt egy kapcsoló ha az egyikre ráállok a másikra meg egy ládát húzok akkor a bilincs elengedi a kezeket. Ha a jobboldalira ráteszem a ládát és a bal oldalira ráállok akkor nem tudom kihúzni a kereket. Ha kihúzom a kereket a baloldali kapcsolón nincs súly és bilincselve van a bal kéz. Itt mit kell csinálni? -
Vlala #2364 Most láttam a cheat codes menüt, bár még csak a textúra nélküli módot kaptam meg, de nagyon durván néznek ki így a dolgok.
Más: Peruban, amikor megérkezünk, van előttünk egy focilabda, azt végigrugdostam a fél helyszínen :) Ha az előtted lévő két ház közötti "kapuba" rúgom, hallatszik a gólöröm. Újabb easteregg a játékban, most úgyis időszerű :)
Ha már foci: próbáltatok már "becsúszó szereléssel"(felé fut - közelében F, guggolás) lenyírni egy ellent? Ha ügyesek vagytok, nem ér le élve. A rűáugrálós-belassítós is jó, van még? Én csak erről a kettőről tudok. -
Bence9292 #2363 Nagyon szépen köszönöm! Sikerült!!! -
#2362 Fejből meg nem mondom neked, hogy mikor, hol, milyen nyilat kell megnyomni. -
#2361 Igen van. De akkor melyik iranyban kell nyomni a nyilat mert en akarmelyiket nyoomtam mindig leesett ez a fura. ott elvileg lefele mutat a nyil, de az logikatlan, es mar probaltam is lefele, felfele asszem. de nem huzta fel magat. en is ezen gondolkodtam hogy igy kene lenni de mindig leesett. :( -
Vlala #2360 Ott nem tudtok leszámolni a szörnnyel. EL kell menekülni előle, de Lara már csak ilyen, nem megy a kard darabja nélkül.
Ha bekapcsoltátok a generátorokat, üljetek be a gépbe, a fenti lengő gömböket kell visszakapcsolni az áramkörbe (két lökés kell beléjük), ha mind a négy oldalon megvan, akkor kiszállás és mágneses kötél a gép felett lévő karddarabra. -
#2359 Ha a gömbök az áramban vannak a feletted lévő lila energiagömb megszünik és a kötéllel ki tudod rántani a karddarabot, de siess, mert a gömbök egy idő után visszaesnek , és újra lesz energiamező. -
#2358 Azon a részen nem is a kötelet kell neki elkapni, a végén mikor megkapaszkodik akkor is lesz egy nyíl, azt megnyomod és felhuzza magát. -
Bence9292 #2357 Tudom, hogy bele lehet az áramba 'dobni'! Utánna állítólag a fejem fölött van valami és azt kell felvenni...De nem tudom pontosan! Help plz! -
GiGa master #2356 én is ott vaok csak a dögöt is el lehet kapni azt beledobálni abba a foshtalicsák közé:Dte szavaiddal az áramba és akkor lemegy az élete egy pici fing csík marad és eltűnik amikor visszagyün akkor megint max a health!!!help plz -
Bence9292 #2355 Hi! Annál a résznél tartok, amikor Amanda nyakláncából kijön 1 szörny...Na szóval az tudom, hogy a falon fel kell kapcsolni azokat a generátorokat vagy miket és utánna a terem közepében lévő géppel oda kell lögdösni a golyókat az áramba...
De ott akadtam el, amikor már belököm az áramba és nem tudom, hogy utánna mit kell csinálni! Lécci segítsetek! Üdv. -
Vlala #2354 ez kb. a "töltsd le újra"-t jelenti, bár nem biztos.
Pogi: Ilyen nálam is volt, főleg akkor, amikor újratöltés után elmentem a tornaterembe. Jó kis poén :) -
#2353 valaki leirja hogy ilyenkor mit kell csinálni:Failed to open BIGFILE.000?
-
#2352 Hehe...ilyen nekem is volt:) -
#2351 Azt hiszem nem jo helyre raktad azt a kepet, mert ott nekem semmi sir nem volt, hanem az a lenyeg hogy elindul a video, elkezdenek leesni a azok a kovek amiken allok, es nyomogatni kell majd a fel nyilakat hogy kimenekuljon. Az elsovel nincs is problem, de amikor felszalad annak a szobornak a tetejere ott valami dupla fel nyilat mutat (?) , ami persze sehogy nem akar osszejonni max ha 1x ranyomok akkor elivileg be is veszi, hogy jo de sosem kapja el a kotelet, mindig raesik meg 1 ilyen kokockara ami leesik, o megkapaszkodik es akkor is mutat valami nyil lefele (?), aztan at lesz huzva es onnan mindig leesik a csaj.. mert nem birom elkapni a kotelet? nyomtam mar mindent... ugras gombot be se veszi mert ott nyilakkal kene iranyitani... -
Pogi #2350 Érdekesség képp ide is berakom, hogy Lara mennyire ügyes lány valójában (bár ezt eddig is tudtuk, de mostanra bebizonyosodott)....
-
Pogi #2349 NAgyon penge volt ez a rész, szerintem simán a legjobban játszható az eddigi részek közül...asszem szerelmes lettem Lara-ba megint. -
#2348 Mar nyomtam ugrast is de nemsokat ert... es telleg NEMMONDOD hogy innen kell menni?!?! omfg.... -
#2347 ha volt akkor bocs:
Tomb Raider: Legend Next-Gen SM2 Tweak v0.01
shadermodel váltó és árnyék kikapcsoló tweak -
#2346 Ahol kinyílt a fal és egy kék sírt találtál onnan lehet egy szoborra ugranni, pont olyan, mint amelyikről a golyót lökted le. Azon át kell ugrálni. -
#2345 Én a mágneses kötelemmel húztam el simán:)) -
#2344 Az extrákat ekkor éred el. -
#2343 A játék szempontjáből mi a szerepe a bronze, a silver, és a gold tárgyaknak? -
Crash88 #2342 na most már tényleg mek:DD bye
hsz #2338 :DD bye holnap:DD -
Crash88 #2341 nem innen kell ráugrani a kötélre a tanácsamit irtak rossz :DDD
és nem kell a q hozzá -
#2340 ugrás+q -
#2339 Ennel a resznel milyen gombkombinaciokat kell nyomni mert az Istennek sem akarja elkapni a kotelet, vagy mindig leesik akarmit nyomok? :(
-
Crash88 #2338 Jó8
Holnap elérem a 100% otkb 25 óra lesz vagy több mert mindent végignézek
pl kazasztán volt csak majdnem 4 óra.Na majd holnap irok. -
#2337 LOL, lassan mindenki végigvitte már.
Mikor a földön haldoklik, mennj oda hozá és az E gombbal szúrd bele a kardot -
#2336 lőjed oldalról -
#2335 Hello!
Japánban vagyok egy tetőn ahol ki kéne nyitnom egy üvegajtót a ház tetőn, de nem tudom, hogy kell. Valakí aki tudja legyen szíves mondja el, hogy kell. -
#2334 senki nem vitte még végig?