Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi. afrikában egy krva nagy golyó megindul felém hátulról. mutatja ez a tetü gép mit kell csinálni valami kék pisztolyos ikon, de fogalmam sincs mit kell tenni.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

<#merges2><#merges2>

Pharaoh
Gyõzelem!

Agy Halott
Koszi mindeninek a választ! Megpróbálom!
Hajrá. <#vigyor>
Vérbeli Tomb Raider játékos. Ezt szeretem.<#eplus2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gerbill
A patch akkor is mûködik ha valaki nem crackel játszik, hanem mondjuk mini image-el

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Pharaoh
Köszi! Ez kellett, végre 100%! Még Kazasztan és Afrika és minden unlock meg lesz.

A könyveket babrálni csak késõbb tudod. A gold reward megszerzéséhez kellenek, csak elõtte még van más tennivaló.

Az Extrák-ban az Object menüben Kazasztánál valóban kilép. A patchban ezt kijavították (nos nem teljessen, mert Japán objektei közül az elsõ táncosnõnél még patch után is kilép, de mostmár csak annál az egynél, a többi minden jó). A patchet azonban csak akkor tedd fel, ha eredeti a játékod, különben nem tudod elindítani. Legalább is amíg nincs a v1.1-hez crack.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

alert
Minden vírusírtósnak! NOD32 uninstall elõtt próbáld meg kikapcsolni csak az AMON scennert vagy egyenként az összes többit is. Ha kilépsz a NOD-ból vagy bezárod a progit a feladatkezelõbõl vagy hasonlók, attól még az AMON scenner NEM ÁLL LE!!!!!!!!!!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

bogyoka
azt csináltam csak leszakad a híd állandóan azt hittem van valami más akkor megyek ugrálni😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

alert
CRC hiba az adathibára utal. Pech. Vagy rosszul szedted le vagy rosszul írtad ki vagy hibás a lemez, bármi lehet. Még az is, hogy rossz a dvd olvasód. Minden adathibával kapcsolatos dolog lehet.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

minemmegy ott?😄 mesz ugralsz azt kesz..

bogyoka
Mi nálunk is ugyanez volt, de addig muszáj volt a vírusirtót már uninstallozni, másképp nem tudtuk feltenni😊

uninstallald akkor..majd miutan feltetted a jatekot visszateheted..

bogyoka
Most nem gyõztem visszaolvasni bocsi, de most itt nemtom hogy meneküljek, vagy mit csináljak, mindig sikerül meghalnom😄D
Hogy csináljam? Rohannék, közben lõnék, de késõ, mert lelõnek😞(

kép, itt nem megy sehogysem!😊

Agy Halott
Vmi megint nem jó! Virusirtot kikapcsoltam es mielott bef. a telepitest ezzel a hibaval kilép:

HELP??? A telepítés közben ezt írja ki "CRC error occured while installing" és kidob a tálcára! MIT CSINÁLJAK? /nem NOD32 vírusírtóm van/
Hello
Lenne pár kérdésem: az elsõ hogy hogy lehet kihúzni a könyveket Lara házában mert nekem az E-vel nem csinál semmit. A második hogy nekem az extráknál ha bemegyek objekt modelsbe és azon belül a kazasztánosba akkor nekem hibát ír ki és kilép a windowsba miért van ez???
Noninnyó
Nálam megy a mentésed, no problemo.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Agy Halott
#1943 #1944 - koszi a valaszt!
Ja hogy neked nem indul el a játék, mert felpatchelted. Értem. Akkor jó... akarom mondani az nem jó, de akkor a mentésnek jónak kell lennie. 😊

a jatek nem indul, amugy bisztosjo a mentes...

???
Valóban feltettem a patchet. Így nem tudjátok betölteni?
Ezt nézze meg valaki.

koszonjuk a mentest, de nemtudom megnezni mert feltettem a patchet es igy nemindul..😄

Jó szórakozást hozzá. <#circling>

Na akkor itt van:
A 100%-s unlockolt mentés

Egyébként köszi a feltöltõ linket.

GeneralsHungary
http://rapidshare.de/ Ez a legjobb, ide bármint feltölthetsz.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Feltöltöm én, csak mondjátok meg hova.

Thx. TR Legend 2 nem tölthetõ le viszont felhívot Lara és gratulált...hehehehe. <#vigyor>

nemakarod feltolteni a 100%os mentest?

Sikerült végre feltelepítenem de indítás után kilép, mitõl lehet ez? kösz!
Noninnyó
Gratula. Azt reméltem, hogyha minden fullra kész, letölthetõvé válik a TR Legend 2 :-D

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

GRATULA , én ilyenekkel már nem szorakozok , végigvittem de erre már nincs türelmem.
Hahahahaha... és MEGVAN.

Jelentem kész minden 100% az összes reward, az összes Time Trial.

Az utolsó Time Trial unlockolta a maradék három outfitet: egy sima amandát a gonosz mellé, meg két bikinit Larának.

Gerbill
Mostmár a végét is ismerve a történet nagyon jó lett. De szerintem még nincs vége, hamarosan jön a folytatás.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Na nehezen de végigvittem<#gun><#vigyor3> Hard fokozat-90%...Valaki tud valami leírást adni hogy Lara házában hol találom a szobrokat?
Már meg van:-) a megoldás
itt akadtam meg segíete vki?
MerlinW
Minden 5. kérdés után ott van a válasz...

Egyébként kapcsold ki az AMON-t telepítés és crack-elés alatt.

[merlinw.org]

nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
😄😄😄<#circling>
Agy Halott
sziasztok! Volna egy kis problémam a telepítéssel! A telepítés vége elõtt a nod32 kijelez, hogy vírus és nem telepíti fel teljesen! Megnézem a telepitett mappát és 100Mb-os fajlok vannak benne ilyen kitejesztésûek: 001, 002, 003 ;stb.
HELP!
Én is elakadtam egy résznél! A West-America résznél! Amikor egy szobor keze oda van bilincselve a fahoz, és van valami csillogó a hasában! A lényeg az hogy vhogy a vizet elzáró kaput kell megnyitni de nem tudom hogy hogyan! Már próbáltam mindent!:-(
Szivessen. 😊

Köszönöm szépen!
A sok-sok komment között kicsit elkeveredtem.

Fenrir

Bocsi, elírtam elsõre.

A halál csupán a kezdet...

Sikerült elakadnom.
A harangos rész utánna ugyebár kiemelkedik az a csúf sárkány a vízbõl. Vele mit kell csinálni? Elõre is köszönöm!

marsu
Köszi, próbálom.<#worship>
Noninnyó
ÁÁÁÁÁ, az volt az, ide tényleg nem oldalaztam el. Megvan!! Köszönöm a segítséget :-D

Fenrir
A tesla ágyú felett van 4 gömb amiket egyesével addig kell lõnöd míg az elektromágnesesség ott nem tartja. Mikor mind a 4 gömb "áll" és tartják az energiakisülések akkor kiugrasz az ágyúból és a feletted lévõ burkokból kikapod a karddarabot a mágneskampóval. Ennyi...

A halál csupán a kezdet...