3942
  • bsyrex
    Kösszike
  • rage at work
    Mikor a földrekerül, szaladj oda hozzá, tedd el a fegyvert s nyomj egy E-t.
    Így is újratöltődik, de csak háromszor
    A negyedik földrekerülés során elpusztul.
  • bsyrex
    Na most a Bolivia Redux-on vagyok és a szörny mindig ujra töltödik és nem tudom Ki nyirni!!!
  • rage at work
    Ahhoz hogy segíteni tudjon valaki, úgy kellene a problémádat leírni,
    hogy meg is értsék.
  • Vlala #2410
    Az eredetit lazán, crack sajna még nyet :(
  • rage at work
    Majd ha lesz crack, akkor el fogod tudni indítani.
    Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor is

Addig nem.
  • szaharin
    ahh valaki mondja marmeg hogyutdom elinditani az 1.1es javitassal a jatekot?:(:(
  • ksanyii
    Találtam egy tesztet. Van stílusa a srácnak. :))

"Emellett estélyiben és tűsarkúban is úgy mozog, mint ahogy én tenném (nem, elképzelni se akarjátok). Gyanakszom arra, hogy a tűsarkúban járás Motion Capture –t arra a fejlesztősrácra erőltették rá, aki a legrövidebb gyufát húzta. "

http://www.itport.hu/cikk/169
  • matkovec
    sziasztok volna 1 kerdesem most kesztem ell jatcani es elertem egy ojan hejre ahol ledobtam 1 nagy sziklat valami fara es onejt nem es nem tovabjutni elore is koszike a segicseger
  • Pharaoh
    A jéták mutatja mit kell nyomni, amúgy az ülésnél tán az "S" (lefele)
  • rage at work
    Először is a repülő leszakadt darabját húzd rá a gép hátuljára, hogy ne essen le azonnal, ahogy belépsz.

Aztán mikor megvan a kő, akkor elkezd leesni a gép, de a játék mutatja,
    hogy melyik nyilakat nyomd...
  • bsyrex
    Megint én vagyok eljutotam a repülögépig és amikor elkapja Lara a a kavicsot vagy mi az akkor jön az üllés akkor mit kell megnyomni?
  • Ceko
    Köszönöm!!
  • Pharaoh
    Ott csak össze kell szedni a revardsokat.
  • bsyrex
    Nagon kössz Sikerült!!! cSáToK
  • Pharaoh
    Beleszúrod a kardot az "E" gombbal
  • bsyrex
    Kösszi!!!!
  • Ceko
    Hogy kell kinyírni amandát Boliviába??Mindig lemegy az élete akkor elfekszik és ott mit kell csinálni??Pls help
  • Vlala #2395
    Vízzel, fel kell mászni. Szerencsére, a forgó kerék rúdjai nagyon jól működnek liftként is :)

Bsyrex: pontosabban le tudnád írni, hol akadtál el? Így elég nehéz lenne kitalálni.

Blade17: minden összegyűjthető cuccot megtalálsz, talán a time trialok is kellenek hozzá.
  • Pharaoh
    Ha arra gondolsz, ami az elején van perem, akkor ott sietni kell az "E" gombbal.
  • bsyrex
    De én azt kérdem hogy A nepal nevű pályán hogy lehet át menni a szakadékon ugy hogy ne haljak meg?
  • Vlala #2392
    Van még egy ellenfélszívatás, a belockolt ellenfelet q-val közelebb tudjuk rántani, pl. le az erkélyről.
  • bsyrex
    A (Nepal Pályán)
  • bsyrex
    Hogy kell át menni a masik oldalra ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • bsyrex
    A nepal palyan ahol at kell menni a szakadékon és mindig le szakad a fal !!
  • veri5
    bsyrex nem tudsz választ adni a kérdésemre?
  • bsyrex
    Csátok Én aszt Szeretném kérdezni hogy aa Nepal-pályán hogy leht át jutni a falon? Nagyon kössz a választ!
  • veri5
    Ott járok(West Africa) és ott benn az első kerék forog a 2. nem.Fölugráltam és fönt az ajtó levanzárva,mert dárdák állnak ki.A 2. kereket hogy kell megforgatni?
  • Sland
    van valami magyarnyelvű végigjátszás a Croft Manorhoz?
    Én PS2-n játszok, de fogalmam sincs mit kell csinálni...
  • Blade17
    jah,de hogy lehet 100%ra csinálni?
  • Vlala #2383
    100%-ig meg ne állj! :)
  • Blade17
    Végigvittem a Tomb Raidert,énis.király!!!!!!!!!
    Most nézem a credits-et!:D
  • Vlala #2381
    Noninnyó ezt írta a problémára:

ERROR OUT OF TABLE RANGE hibára megoldás:

Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
    Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretű fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a főkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretű fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.
  • istenostora03
    De én most telepitettem crackeltem és ezt irja ki hogy:ERROR OUT OF TABLE RANGE.
  • Vlala #2379
    Az elsőt lerántod kötéllel, a második a földön van. A harmadikért felkell mászni, a joboldali szobor létráján, aztán átugrani középre, onan kétszer fel, aztán ismét vissza tudsz ugrani a szélére, a magasabban lévő létrához.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van ám egy negyedik is!
  • Hoz_Hun
    Ja .
  • Bence9292
    Hi! Tudtok még Easter Egg-et ? Mondhatnátok párat, mert most úgy is itt a húsvét +Kipróbáltam a focisat és nagyon király!!! Fifa 06 helyett is ezt a gamet választom majd...
  • Vlala #2376
    Eastereggnek a gólörömöt neveztem :) Először körbenéztem, ki a fene kiabál.
  • Hoz_Hun
    Odamész E (tehát odamész a földön vonagló szörnyhöz és ott E). Feléled de kevesebb életenergiával. Ezt megismételed háromszor vagy négyszer és kész.
    És hidd el ki lehet nyírni. Már megtettem többször is.
  • Blade17
    ne hülységedj pharaoh mert én nyomtam az e-betut de utána megintfeléled megint megcsináltam megintfeléled,és egyszerűen nem lehet kinyírni.