3942
-
bsyrex #2414 Kösszike
-
rage at work #2413 Mikor a földrekerül, szaladj oda hozzá, tedd el a fegyvert s nyomj egy E-t.
Így is újratöltődik, de csak háromszor
A negyedik földrekerülés során elpusztul. -
bsyrex #2412 Na most a Bolivia Redux-on vagyok és a szörny mindig ujra töltödik és nem tudom Ki nyirni!!! -
rage at work #2411 Ahhoz hogy segíteni tudjon valaki, úgy kellene a problémádat leírni,
hogy meg is értsék. -
Vlala #2410 Az eredetit lazán, crack sajna még nyet :( -
rage at work #2409 Majd ha lesz crack, akkor el fogod tudni indítani.
Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor is
Addig nem. -
szaharin #2408 ahh valaki mondja marmeg hogyutdom elinditani az 1.1es javitassal a jatekot?:(:( -
ksanyii #2407 Találtam egy tesztet. Van stílusa a srácnak. :))
"Emellett estélyiben és tűsarkúban is úgy mozog, mint ahogy én tenném (nem, elképzelni se akarjátok). Gyanakszom arra, hogy a tűsarkúban járás Motion Capture –t arra a fejlesztősrácra erőltették rá, aki a legrövidebb gyufát húzta. "
http://www.itport.hu/cikk/169 -
matkovec #2406 sziasztok volna 1 kerdesem most kesztem ell jatcani es elertem egy ojan hejre ahol ledobtam 1 nagy sziklat valami fara es onejt nem es nem tovabjutni elore is koszike a segicseger -
#2405 A jéták mutatja mit kell nyomni, amúgy az ülésnél tán az "S" (lefele) -
rage at work #2404 Először is a repülő leszakadt darabját húzd rá a gép hátuljára, hogy ne essen le azonnal, ahogy belépsz.
Aztán mikor megvan a kő, akkor elkezd leesni a gép, de a játék mutatja,
hogy melyik nyilakat nyomd... -
bsyrex #2403 Megint én vagyok eljutotam a repülögépig és amikor elkapja Lara a a kavicsot vagy mi az akkor jön az üllés akkor mit kell megnyomni? -
#2402 Köszönöm!! -
#2401 Ott csak össze kell szedni a revardsokat. -
bsyrex #2399 Nagon kössz Sikerült!!! cSáToK -
#2398 Beleszúrod a kardot az "E" gombbal -
bsyrex #2397 Kösszi!!!! -
#2396 Hogy kell kinyírni amandát Boliviába??Mindig lemegy az élete akkor elfekszik és ott mit kell csinálni??Pls help
-
Vlala #2395 Vízzel, fel kell mászni. Szerencsére, a forgó kerék rúdjai nagyon jól működnek liftként is :)
Bsyrex: pontosabban le tudnád írni, hol akadtál el? Így elég nehéz lenne kitalálni.
Blade17: minden összegyűjthető cuccot megtalálsz, talán a time trialok is kellenek hozzá. -
#2394 Ha arra gondolsz, ami az elején van perem, akkor ott sietni kell az "E" gombbal. -
bsyrex #2393 De én azt kérdem hogy A nepal nevű pályán hogy lehet át menni a szakadékon ugy hogy ne haljak meg? -
Vlala #2392 Van még egy ellenfélszívatás, a belockolt ellenfelet q-val közelebb tudjuk rántani, pl. le az erkélyről. -
bsyrex #2391 A (Nepal Pályán) -
bsyrex #2390 Hogy kell át menni a masik oldalra ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
bsyrex #2389 A nepal palyan ahol at kell menni a szakadékon és mindig le szakad a fal !! -
veri5 #2388 bsyrex nem tudsz választ adni a kérdésemre?
-
bsyrex #2387 Csátok Én aszt Szeretném kérdezni hogy aa Nepal-pályán hogy leht át jutni a falon? Nagyon kössz a választ! -
veri5 #2386 Ott járok(West Africa) és ott benn az első kerék forog a 2. nem.Fölugráltam és fönt az ajtó levanzárva,mert dárdák állnak ki.A 2. kereket hogy kell megforgatni? -
#2385 van valami magyarnyelvű végigjátszás a Croft Manorhoz?
Én PS2-n játszok, de fogalmam sincs mit kell csinálni... -
#2384 jah,de hogy lehet 100%ra csinálni? -
Vlala #2383 100%-ig meg ne állj! :) -
#2382 Végigvittem a Tomb Raidert,énis.király!!!!!!!!!
Most nézem a credits-et!:D -
Vlala #2381 Noninnyó ezt írta a problémára:
ERROR OUT OF TABLE RANGE hibára megoldás:
Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretű fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a főkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretű fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet. -
#2380 De én most telepitettem crackeltem és ezt irja ki hogy:ERROR OUT OF TABLE RANGE. -
Vlala #2379 Az elsőt lerántod kötéllel, a második a földön van. A harmadikért felkell mászni, a joboldali szobor létráján, aztán átugrani középre, onan kétszer fel, aztán ismét vissza tudsz ugrani a szélére, a magasabban lévő létrához.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ám egy negyedik is! -
Hoz_Hun #2378 Ja . -
Bence9292 #2377 Hi! Tudtok még Easter Egg-et ? Mondhatnátok párat, mert most úgy is itt a húsvét +Kipróbáltam a focisat és nagyon király!!! Fifa 06 helyett is ezt a gamet választom majd... -
Vlala #2376 Eastereggnek a gólörömöt neveztem :) Először körbenéztem, ki a fene kiabál. -
Hoz_Hun #2375 Odamész E (tehát odamész a földön vonagló szörnyhöz és ott E). Feléled de kevesebb életenergiával. Ezt megismételed háromszor vagy négyszer és kész.
És hidd el ki lehet nyírni. Már megtettem többször is. -
#2374 ne hülységedj pharaoh mert én nyomtam az e-betut de utána megintfeléled megint megcsináltam megintfeléled,és egyszerűen nem lehet kinyírni.