Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki egy oldalt ahonnan a legend zenéit le lehet tölteni. (Pl: azt ami a menünél megy) Ha valaki tud egyet légyszi írja le???<#conf>#conf>
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Woody nincs?<#phone>#phone>
A halál csupán a kezdet...
Tomb Raider: Legend v1.0
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Legend LEVEL UNLOCKER
Tomb Raider: Legend v1.0 +7 TRAINER
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #2
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #1
Ezzek közül majdnem mind1-t leszettem kivéve a multisat
CloneDVD-iTwins verziom van, csak a reloadedset akartam letölteni, de arra azt mondták, h a NOD virusként kezeli
Köszz a crackeket 😄
az imagenek nem muszáj fennt lennie a gépen, jó ha kiirpm DVDre és onnan játszom?
ott akadtam el, ahol egy koporsón lavírozok a vízen arthur sírját keresve és semerre sem tudok elindulni. emlékszik valaki erre a helyre?
A halál csupán a kezdet...
Nekem is reloaded verzióm van, azt hogyan tudnám elindítani?
CureROM hoz nemigen értek, egy jó cracklinknek viszont örülnék 😄
elöre is kösz
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha L akkarom inditani a TRL-t akkor ezt irja ki nekem:Eredeti lemez hitelesítése megadott idõn belül sikertelen volt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&c=&l=en címen.
Újra probálja? ismét mégse ert irja ki nekem pls help
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard