Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello

Nem tud valaki egy oldalt ahonnan a legend zenéit le lehet tölteni. (Pl: azt ami a menünél megy) Ha valaki tud egyet légyszi írja le???<#conf>
Senkkik
tudom de már ugy unom....

Pharaoh
Ha magad éred el a 100%-t az az igazi fíling.

Senkkik
hu bocs <#falbav>

keresõ keresõ keresõ... alul

Senkkik
valaki tenne fel egy 100%-os mentést valahova? (pölö rapid vagy megaupload)

most nézem . 10 Giga hely kell neki??? ez azért sztem marhasok
dudlibond
A Croft Manorban hol vannak a pajzsok. Már csak a Gold, két ezüst és egy bronz kellene. Az edzõteremben felvettem mindent, az uszodában is csak azt nem tudom mi nyitja a medencei rács másik felét. a könyvtárban kinyitottam a titkos ajtót Lara szobájába, de ott csak egy silvert találtam az ágy mögött. PLÍZ help!

Pharaoh
Gondolom erre azért õ is rájött.

Cápafogxy
Utána targoncával kell egy vaskaput is felemelni.

Pharaoh
Pontosan hol is vagy?

Agy Halott
Ok, de mindig ugyanarra a térre lyukadok ki! Ne tok tovabhaladni...
Yrda
köszi

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Pharaoh
Yrda
és hol lehet olyan mini image-t találni?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

hy all
Woody nincs?<#phone>
dardevil
Erre még 1 hét múlva sem jöttem volna rá, ez van.

dardevil
Köszi!

Pharaoh
Mennj le a targoncával a lépcsõn, ott egy falat átt lehet törni vele

heliosz007
😄 pfff azt nem is kell 😄

dardevil
Megint elakadtam, a targoncás résznél. Egyszerûen nem tudom felemelni a vaskaput.

SNAKE01
nekem is ez volt az elsõ,de a többinek is ismerem a törénetét csak a angel of darkness-nek nem...

Fenrir
Nekem ez az elsõ Tomb Raiderem amit végigjátszottam és én szerintem is nagyon jó lett.

A halál csupán a kezdet...

beamkiller
na en is megvok vele.ez az elso Tomb raider amivel jaccottam es sztem ez jo lett😄

Köszi szépen már megy igen pont azt nem töltöttem le :S 😄

Pharaoh
Próbálj meg alacsonyabb érétkeket beállítani a settingsben

Hy all! Visszaolvastam elég sok oldalt, de nem találtam a problémámra megoldást... arról lenne szó, hogy elindítom gamet, bejön a Settings ablak, beállítok mindent, majd indításkor fekete képernyõ jön elõ, és bármit nyomok, nem történik semmi, ilyenkor restart-olnom kell... nem tudom miért lehet, és bocs, ha már volt a kérdés, de én sehol nem találtam rá a megoldást...
Pharaoh
Tomb Raider: Legend v1.0 Fixed EXE.

Ez kell, de ha nem jó, lejebb belinkeltem a crack-t

Tomb Raider: Legend No-DVD/Fixed Image #2
Tomb Raider: Legend v1.0 Fixed EXE
Tomb Raider: Legend No-DVD/Fixed Image #1

Tomb Raider: Legend LEVEL UNLOCKER
Tomb Raider: Legend v1.0 +7 TRAINER
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #2
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #1
Ezzek közül majdnem mind1-t leszettem kivéve a multisat

mégse, hülye vagyok 😄
CloneDVD-iTwins verziom van, csak a reloadedset akartam letölteni, de arra azt mondták, h a NOD virusként kezeli
Köszz a crackeket 😄
az imagenek nem muszáj fennt lennie a gépen, jó ha kiirpm DVDre és onnan játszom?
Pharaoh
A koporsót oda kell húzni a rácsokhoz, azokn átugrani, egy karrar a rácsot felnyitni és továbbb lavírozni a koporsóval.

hi

ott akadtam el, ahol egy koporsón lavírozok a vízen arthur sírját keresve és semerre sem tudok elindulni. emlékszik valaki erre a helyre?
2000....
Pharaoh
A reloaded verziód van, akkor a DVD-n rajra van a crack.

Pharaoh
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

csáó

Nekem is reloaded verzióm van, azt hogyan tudnám elindítani?
CureROM hoz nemigen értek, egy jó cracklinknek viszont örülnék 😄
elöre is kösz
Küldenél nekm egyet emailba mert a gamecopyworld-n is olyanok vannak hogy az csak na 😊

Gerbill
Mivel a játék alapból 4,5 giga így elég furcsa volna hogyha cd verziód lenne. Ha nincs a DVD-n crack könyvtár akkor tölts le egy cracket

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Pharaoh
A fényes izéktõl nem is fog történni semmi játékközben, csak mennyj tovább.

Nincs hozzá crackem hanem a dvd versio van meg nekem

Agy Halott
Akkor neked nem a Reloaded verzsön van meg!
Gerbill
Crackelted?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Agy Halott
Siasztok! A legelején ott mit kell csinálni? Mászok felfele, összeszedem mind a 3 fényes izét, (2 lent, 1 fent) de nem tortenik semmi!
Sziasztok!

Ha L akkarom inditani a TRL-t akkor ezt irja ki nekem:Eredeti lemez hitelesítése megadott idõn belül sikertelen volt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&c=&l=en címen.
Újra probálja? ismét mégse ert irja ki nekem pls help

A harangokat kell meglöni , a hangra odafordul és akkor kell ráengedni a ketrecet.
Hello! Hogyan kell megölni az Angol pálya kígyószerû fõellenségét! Elõre is köszi!
Hahaha... na GRATULÁCIÓ neked is. <#eljen><#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Pharaoh
Futni, átugrani, majd bukfencezni, majd ismét futni.