3942
  • Crash88
    Estét!!! 98% ,honapra meglessz a 100 de ma mar nincs eröm hozza 5 orat fociztam és elfárattam mert sokat punnyadok a gép elött.
  • bsyrex
    Ok
  • bsyrex
    A könyveket mikor tom mozgatni???
  • blur55
    mindenesetre ha majd megláttad, ha megtennéd, hogy nem kérdezősködsz, hanem hátraolvasnál, azt mindenki nagyon megköszönné
  • blur55
    azt majd meglátod... :)
  • bsyrex
    És utana mit kell csinalni?
  • Pharaoh
    A csillárt lengest meg a másneses kötéllel ,majd a törött síronra , majd onnan a törött oszlopra, majd a harang ellensúlyra urrás, így a csillár megkongatja a karangot.
  • bsyrex
    Megvan
  • pajti
    Hi! Sikerült elakadnom :) az Angol Pályán ahol egy harang kötélen kellett leereszkedni és egy lovag van lent vmi fénylő sárga "burokban".
    Egy félig törött sírkővet tudok tologatni. Van egy törött tartóoszlop, onnan a harang ellensúlyára tudok ugrani. vmi megoldást pls!
  • Pharaoh
    Alőbb szerintem járd körbe a házat és csak aztán kérdezősködj. Amúgy fent van és fel fogod ismerni.
  • bsyrex
    És hol van Lara szobája? Alsó szint v. Felső szint?
  • Pharaoh
    kék, sárga, zöld, piros
  • blur55
    a deszkákat szétlövöd. a pisztolyokat lara szobájában találod
  • zolo
    A múzeumban,lent a kazamatákban a darab megszerzése után a vízből előjön a mérges kukac.Azt hogy kell kinyírni??
  • bsyrex
    Na a könyvtárban hol a második polc????? Mert én csak eggyet találtam,és ahol bemegyünk a könyvtáraba ott az ajto mellet bedeszkázot részbe hogy lehet bejutni?
  • blur55
    megőrülök!!! akárhogy próbálom, nem ugrik be ahogy én akarom!!!

egyébként ez a cerulean, topaz meg viridian és a crimson hogy követik egymást a könyvtárban? mert a crimson a vörös de hogy mi a többi arról lövésem sincs
  • Pharaoh
    ugrás+F
  • blur55
    hogy hozom elő a fejesugrást?
  • Pharaoh
    A könytárban van egy rejtet ajtó, ami akkor nyílik ha kér kis polcot a kapcsolójára tolsz, itt lesz egy szövekes üzenet, amiben az van, hogy a medencénél a két szobrot egymással hátnak kell fordítani, itt kapsz egy újabb szöveget, ami megmondja a könyvek sorrendjét.
  • NeOhu
    Na hát ezaz de mi a többi rejtvény? Már keresztűl kasul bejártam a házat amit csak tudtam megmozgattam, de még mindig hiányzik 1 bronz , 3 silver és persze az arany "szobor". A könyvtárba keressegéljek még? vagy hol?
  • Pharaoh
    "E" gomb!
  • rage
    E-t nyomd meg, amivel a kötelet húzod.
  • Pharaoh
    Húzd a platformot minnél közelebb és fejesugrással ugorf be a benélyedésbe, ahol a medál van.
  • zolo
    Hello!
    Amikor Lara keze lecsúszik a párkányról/megjelenik egy sárga kéz jel/,akkor hogy lehet megoldani hogy visszakapaszkodjon???Néha már sikerült de most nem tommegcsinálni.Angliában vagyok a múzeumban,amikor ledől a falnak egy része ahova kapaszkodunk.
  • Pharaoh
    Nem értem mit nem lehet azon érteni, hogy azt a gombot kell megnyomni, amit kiír a gép.
  • Pharaoh
    A könyveket csak akkor lehet használni ha már a többi rejtvényt megfejtetted.
  • Pharaoh
    Ez benne a lényeg.
  • klever
    Valami mentés javítás létezik már?Nekem csak bizonyos helyeken ment csak a Tr.
  • istenostora03
    bocsi.sikerült elindult a játék
  • NeOhu
    Sziasztok.
    Két kérdésem lenne.
    A Croft manorban vagyok a könyvtárba, ott van egy titkos ajtó és vannak a könyvtárba elszortan de feltűnően kiálló könyvek, azokat könyveket hogy kell leszedni a polcokról?
    A másik az lenne hogy van már az 1.1 patch-hez crack?
  • blur55
    a croft manorban, az edzőteremben vagyok, már mindent megszereztem (ott) kivéve egy silver rewardot, amihez - szerintem - egy platformról kell átugorni. a helyzet az, hogy biztos van valami trükk a dologban, mert mindig a kis odú alatti rúdra ugrik... pedig még közel is húzom magam. csak én vagyok béna, vagy tényleg kell valamit csinálni még, hogy át tudjak ugorni?
  • istenostora03
    nem akartok csinálni FAQ-ot?
  • istenostora03
    és ilyenkor mit csináljak?
  • moralosan
    jah ok, szori :)
  • Kandurex
    Matkovec' nem magyar :) Imádom a stílusát! :D
  • mozesapo
    Hi!

Sikerült közben rájönnöd? Mert nekem se sikerül ott továbbjutni, pedig nyomkodtam már mindent. Azért jó a leírás a tr huról, csak beleírhatta volna aki készítette, hogy melyik ps2 gomb mit is takar - háromszög, stb...
  • MerlinW
    Ez komolyan mondom kétvállra fektetett...
  • moralosan
    te komolyan így írsz?
  • leslieboy
    Egyszerű! A szikla megemeli a fadarabot, és ott a kiálló ágára ugrasz, ott átlengsz, és elkapod a peremet a vizesés mellett!
  • cseri001
    #2406-hoz fordítás: (ámbár azt hiszem, így sem behatárolható, hogy hol tarthat, de döntsétek el ti, én nem játszom, csak olvasgatlak titeket, fórumozókat.) :)

"Sziasztok volna 1 kérdésem: Most kezdtem el játszani és elértem egy olyan helyre, ahol ledobtam 1 nagy sziklát valami furcsa fára(?) és onnét nem és nem (tudok) továbbjutni. Előre is köszi a segítségért." (hát ez így nem helyes, de ő ezt írta..)

Nem rosszindulatból javítottam ki, csak hogy segítsetek neki, ha tudtok, elsőre nehéz megérteni...