3942
  • ult1mate
    Oroszorszagban amikor azt az aramos dobozt amit vegig kell rangatni egy sinen es kiuti az ajtot, es utana vegigmegy egy ilyen folyoson, ahol ugyanilyen aramos lampak vannak mikor odaer a doboz, akkor a vegen nekem megall az a doboz az ajtonal. hogyan tudom kinyitni azt az ajtot? mert mindenhol elektromossag vesz korul feljebb meg nem lehet maszni a folyosobol, hogy kijussak oda ahol az a nagy elektromagneses agyu van ? pls help!
  • bsyrex
    Ami len van szobor azt forditsátok a lépcsőfelé (A kardot) lépjetek rá a lépcső ellötti kapcsolora és meg is van ,csátok
  • bsyrex
    Megvan a z arany!!
  • Fyrex
    hali all!
    a konzolos verziója van meg a gémnek, és az lenne a problémám hogy perceket kell várni fekete képernyő mellett, amíg behozza a főmenüt, és pályatöltésnél is ez a helyzet!
    mi lehet a gond és a megoldás?
    előre is kösz!
  • bsyrex
    És mit kell csiálni azzal a szobárral lent a földszinten amit kapunk??
  • bogyoka
    hjaa, bocsi azon én túl vagyok:)) Azt hittem az arany van meg:))
  • bsyrex
    Csak a könyvek sorendje volt meg!
  • bogyoka
    na, légyszi, súgd meg nekem

vagy legalább egy támpontot, hogy merre vagy hova mennyek:D
  • bsyrex
    Megvan!!!
  • bsyrex
    Mi a könyvek sorendje??
  • bsyrex
    Én sem találom de keresem!!
  • trackmaniac
    én is azt keresem már elég régóta, de sehogy sem találom meg! Segítsen már valaki, aki már megtalálta!!!
  • cseri001
    #1682-#1689 hozzászólásokat nézd meg, hátha segít...
  • bsyrex
    Tényleg !!,te már meg találtad?
  • bsyrex
    Ja de az hol van mert én még nem talatam meg!?
  • trackmaniac
    Próbálgattam már nyomogatni a Q-t, de aztán megnéztem a PDA-t, és abban az Objectives-ben azt írja, hogy a mágneses csörlőt is meg kell szerezni.
  • bsyrex
    ???????
  • bsyrex
    Mit kell csinálni?
  • bsyrex
    Ott len a rejtet ajtonál a könyvtárban ezt irja ki
  • cseri001
    Akkor oké..., már kezdtem aggódni. :)
  • bsyrex
    ?
  • bsyrex
    És ha meg nyomod a "Q"-t akkor nem dobja el??
  • trackmaniac
    Hali! Segítsetek már légyszi, én azt az "elektromágneses és csörlős kötelet" hol a fenében találom meg a Croft Manor-ban? Mert gondolom azzal kell az edzőteremben elfordítani az ugrálós dolgokat (aminek a végén vagy valami fényes dolog).

• bsyrex
    Voltam!
  • bogyoka
    Az a baj, hogy nem tudok segíteni, hogy mit hol találtam meg, mert ahogy mászkáltam össze-vissza úgy fedeztem fel mindent, és akárhogy gondolkozom, nem tudnám megmondani, pedig segítenék szívesen.

Az edző teremben ott a magasban a platón voltál? Mert ott van egy azt hiszem az bronz.
  • bsyrex
    Nekem 1 gold 1 silver 1 bronz-kell
  • bsyrex
    Én is!!!
  • bogyoka
    azt még én is keresem, este már beleszédültem annyit rohangáltam a házban:DD
  • bogyoka
    az merre van az a szives feladvány? Még olyanom nem volt, de nekem hiányzik 1 Silver 1 Gold:)))
  • bsyrex
    A gold hol van sztem jol el van dugva!!
  • trackmaniac
    Hali! Egy kérdésem lenne: a Croft Manor-ban hol találom meg azt a mágneses bigyót? Mert már mindenütt kerestem, most valami szives feladványt kellene megoldani, de sehogy sem megy! Segítsetek!
  • taciboy
    hát jó lenne már az a crack az 1.1-es frissítéshez!
    naívan felraktam, és azóta nem tudok vele játszani :(
  • Pharaoh
    Szilver van jól eldugva a lépcsőfelfárónál mindkét oldalt, egyiknék a kötéllel kell kihúzni egy kapcsolóféleséget, a másik oldalon pisztollyal kell belóni a kapcsolót.
  • blur55
    nekem asszem 3 silver de fogalmam sincs, hogy hol lehetnek
  • bsyrex
    Nem talalom a többit!
  • bsyrex
    Nem talalom a többit!
  • bsyrex
    Fel deritetem az egész házat de nem talátam meg az utolso 3 darabot 1 Bronz 2Silver és 1 gold kell még!!
  • Crash88
    ha elérem a 100 at felteszem a képeket
  • Crash88
    elöször lengesd be a csillárt és de jol és utánna ugorj a kötélre
  • zolo
    [Ugye nem az a Croft ház relytélye,hogy megtalálom az arany medált??Mert végigcsináltam a könyvtáros,szobros cuccot és azt adta!?]