3942
-
#2494 Oroszorszagban amikor azt az aramos dobozt amit vegig kell rangatni egy sinen es kiuti az ajtot, es utana vegigmegy egy ilyen folyoson, ahol ugyanilyen aramos lampak vannak mikor odaer a doboz, akkor a vegen nekem megall az a doboz az ajtonal. hogyan tudom kinyitni azt az ajtot? mert mindenhol elektromossag vesz korul feljebb meg nem lehet maszni a folyosobol, hogy kijussak oda ahol az a nagy elektromagneses agyu van ? pls help! -
bsyrex #2493 Ami len van szobor azt forditsátok a lépcsőfelé (A kardot) lépjetek rá a lépcső ellötti kapcsolora és meg is van ,csátok -
bsyrex #2492 Megvan a z arany!! -
#2491 hali all!
a konzolos verziója van meg a gémnek, és az lenne a problémám hogy perceket kell várni fekete képernyő mellett, amíg behozza a főmenüt, és pályatöltésnél is ez a helyzet!
mi lehet a gond és a megoldás?
előre is kösz! -
bsyrex #2490 És mit kell csiálni azzal a szobárral lent a földszinten amit kapunk?? -
#2489 hjaa, bocsi azon én túl vagyok:)) Azt hittem az arany van meg:)) -
bsyrex #2488 Csak a könyvek sorendje volt meg! -
#2487 na, légyszi, súgd meg nekem
vagy legalább egy támpontot, hogy merre vagy hova mennyek:D -
bsyrex #2486 Megvan!!! -
bsyrex #2485 Mi a könyvek sorendje?? -
bsyrex #2484 Én sem találom de keresem!! -
#2483 én is azt keresem már elég régóta, de sehogy sem találom meg! Segítsen már valaki, aki már megtalálta!!! -
#2482 #1682-#1689 hozzászólásokat nézd meg, hátha segít... -
bsyrex #2481 Tényleg !!,te már meg találtad? -
bsyrex #2480 Ja de az hol van mert én még nem talatam meg!? -
#2479 Próbálgattam már nyomogatni a Q-t, de aztán megnéztem a PDA-t, és abban az Objectives-ben azt írja, hogy a mágneses csörlőt is meg kell szerezni. -
bsyrex #2478 ??????? -
bsyrex #2477 Mit kell csinálni?
-
bsyrex #2476 Ott len a rejtet ajtonál a könyvtárban ezt irja ki -
#2475 Akkor oké..., már kezdtem aggódni. :) -
bsyrex #2474 ? -
bsyrex #2473 És ha meg nyomod a "Q"-t akkor nem dobja el?? -
#2472 Hali! Segítsetek már légyszi, én azt az "elektromágneses és csörlős kötelet" hol a fenében találom meg a Croft Manor-ban? Mert gondolom azzal kell az edzőteremben elfordítani az ugrálós dolgokat (aminek a végén vagy valami fényes dolog).
-
bsyrex #2471 Voltam! -
#2470 Az a baj, hogy nem tudok segíteni, hogy mit hol találtam meg, mert ahogy mászkáltam össze-vissza úgy fedeztem fel mindent, és akárhogy gondolkozom, nem tudnám megmondani, pedig segítenék szívesen.
Az edző teremben ott a magasban a platón voltál? Mert ott van egy azt hiszem az bronz. -
bsyrex #2469 Nekem 1 gold 1 silver 1 bronz-kell -
bsyrex #2468 Én is!!! -
#2467 azt még én is keresem, este már beleszédültem annyit rohangáltam a házban:DD -
#2466 az merre van az a szives feladvány? Még olyanom nem volt, de nekem hiányzik 1 Silver 1 Gold:))) -
bsyrex #2465 A gold hol van sztem jol el van dugva!! -
#2464 Hali! Egy kérdésem lenne: a Croft Manor-ban hol találom meg azt a mágneses bigyót? Mert már mindenütt kerestem, most valami szives feladványt kellene megoldani, de sehogy sem megy! Segítsetek! -
taciboy #2463 hát jó lenne már az a crack az 1.1-es frissítéshez!
naívan felraktam, és azóta nem tudok vele játszani :( -
#2462 Szilver van jól eldugva a lépcsőfelfárónál mindkét oldalt, egyiknék a kötéllel kell kihúzni egy kapcsolóféleséget, a másik oldalon pisztollyal kell belóni a kapcsolót. -
blur55 #2461 nekem asszem 3 silver de fogalmam sincs, hogy hol lehetnek -
bsyrex #2460 Nem talalom a többit! -
bsyrex #2459 Nem talalom a többit! -
bsyrex #2458 Fel deritetem az egész házat de nem talátam meg az utolso 3 darabot 1 Bronz 2Silver és 1 gold kell még!! -
Crash88 #2457 ha elérem a 100 at felteszem a képeket -
Crash88 #2456 elöször lengesd be a csillárt és de jol és utánna ugorj a kötélre -
#2455 [Ugye nem az a Croft ház relytélye,hogy megtalálom az arany medált??Mert végigcsináltam a könyvtáros,szobros cuccot és azt adta!?]