Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A célzással nekem semmi bajom, kb. arra kell fordulni, amerre az ellen áll, akkor rajta tartja a célkeresztet. Vagy az Y-os célzást mondod?
-----------------------------------------------
Most kerültem Angliába. ez a motoros cucc nagyon jól áll neki. 😊
nah,ott van 1 animácio,és villog 1 nyil elõre (vagy felfelé,nekem tökmind1)
na szal ott mit is kell csinálni?
mert ahány gomb van a gamepadomon, annyit nyomtam,és mindig leesett...
na ez az 1ik problémám...
a másik: nem lehet valamit javitani a célzón? mer az oké,h befogja,mint GTA:SA -ban, de hogy onnan pikkpakk kilép az ellen,aztán meg ujra "kereshetem", nameg h elrakja a stukkert, azért az idegesitõ...
elõzmény: ez az 1. tombraider,amivel játszok rendesen,mer az eddigiek 1enesen önmaguktól hányattatóak voltak (nemcsak grafikában,de irányitásban is... - vagy csak a gamepad hiányzott?) 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
http://flickr.com/photos/zolika90/

http://flickr.com/photos/zolika90/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Croft manor MAin Objective? irja már le vki
Tud valaki egy borítót küldeni?!
Köszi elöre is!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Ahhoz képest, hogy a TR1-et vagy másfél hónapig nyomtam anno...
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
sziasztok.most regeltem a Legend miatt<#taps>#taps>és lenne pár kérdésem.
A Croft Manor ban mi lenne a Main Objective a PDA ban ir(3 napja nem találom a megoldást.)Egyszerre enyyi elég na köccike vkinek😄DD
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina