Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Description: This patch addresses various performance problems, stability problems, and controller problems. A controllers-bõl következtetek, hogy valószínû, hogy javítva van. Tudom, hogy a controller nem control, hanem hardware, de hátha.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Full debil fejlesztõgárda lehet aki ekkora szarvashibát hagy a gémben, a nextgen optimalizálatlanságáról nem is beszélve. Pedig a játék önmagában nagyon jó - lenne.
Invert mouse hiányában csak szédelgek, lõdözni célozni lehetetlen...
Viccbazmeg.
Segítségre lenne szükségem,elakadtam...Ott járok ahol leszakadnak a kõtömbök és Lara felmászik 1 leomló oszlopra és ugrálni kell(minigama)😊
Tom elkéne kapnia,de nemtom hogy húzza fel magát<#confused>#confused>
By Sit@
Let the good times roll.
Akkor egyszer véletlenül úgy sikerült elkapnom, ahogy leírtad. Szerintem így már menni fog. <#smile>#smile>
A lényeg az, hogy Lara pozicionálásával nem kel tökölni. A kamerát fordítsd úgy hogy a rud (amire ugrani akarsz) Lara mögött legyen és úgy ugorj el (azaz Larát is és a rudat is lássad kb úgy hogy Lara takarja a rudat tehát ne oldalról lássad a kettõt), akkor automatikussan abba az irányba fog ugrani. És tartsd nyomva az ugrás gombot, úgy távolabb ugrik. Ja és az elõre gombot is, hogy rögtön elkezdjen átfordulni a rudon. Ja és ha beszolnak, hogy omlani fog (de akár elõbb is) az E gombal gyorssaban mászhatsz felefele, ezzel nyersz egy vagy két másodpercet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja a galériámban vannak szerkesztett pályákról képek, nagyon jók azok is😊)
Még szerkesztett szintekkel is játszottam míg nem jött ki ez az új rész.
Majd még délután csinálom.😊
#2162 hozzászólásomnál már írtam errõl, már este egyszer sikerült valahogy elkapnom a zászlórudat, és nem tudtam,hogy az is lefog esni, de nem figyeltem, hogy hogy sikerült, már 2 napja sehogy sem tudom megcsinálni, emlékszel esetleg, hogy milyen irányból és hogy tudtad elkapni azt a rudat, ahol a piros nyil van?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
lehúzom-felnéz, feltolom-lenéz mint a repülõknél
senki?
zene egyenlő élet
Annál a résznél vagyok amikor visszakerültünk amanda halálának helyszínére és víz alatt kell úszni. Van négy kéken világító gomb ammit ki kell húzni, de nem tudom, hogy milyen sorrendben. Tudna valaki segíteni? Mi van akkor ha a pályákon összegyûjtõm az összes trófeát?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. Lökd bele a golyókat az áramos izébe, így egy pajzs keletkezik.(A szörny a pajzson kívül legyen!)
A szörnyet nem lehet kinyírni!
Az Erő legyen mindenkivel!:D
elakadtam egy havas pályán amikor egy szörny támad rám és beülök egy gépbe ami szívni és lökni tud. belökdösöm állandóan a szörnyet egy elektromos izébe de mindig újra töltõdik, mit kell csinálni?<#help>#help><#help>#help>