Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örömmel jelentem hogy time trialokkal, rewardokkal és mindennel együtt 100%-osan befejeztem a játékot!!!<#smile><#smile><#smile><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
magneses kötéllel

Nálam müxik az invert mouse én is csak ugy tudok játszani, nemtom nálad miért nem!
Üdv újra! Nézzetek már meg nekem valamit: Fõmenüben Extras, Object Models, Nepal. Nálam úgy kilép, mint a sicc.

Mikiller
Ezt írja:
Description: This patch addresses various performance problems, stability problems, and controller problems. A controllers-bõl következtetek, hogy valószínû, hogy javítva van. Tudom, hogy a controller nem control, hanem hardware, de hátha.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Pharaoh
Vagy becélzod a fegyvereddel és belelõsz pár sorozatot, így szép lassan elcsúszik.

bogyoka
a köteleddel😊) Kicsit állj tõle messzebb, és úgy el lehet húzni😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

alph4
Ezt hogy kell kinyitni?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Pharaoh
Beállításoknál a kép feltöltsé és ott beteszel egy képet.

NeoMaN
tudtommal semmiféle irányítási gondot nem javít

Pharaoh
Én mindig szembõl ugrottam és úgy is sikerlt.

amugy ti hogy csináltok olyan logot a nevetekhez .nekem is kell<#help><#nevetes1>

ha tul magsan vagy akkor gyere lentebb és ugy ogorj és akkor nem ugorja áta rudat

okés

Mikiller
Ezért lenne jó az 1.1es patch, állítólag javítottak benne egy csomó irányítási hibát.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

NeoMaN
Van benne elvileg, de gyakorlatilag hiába állítod át nem mûxik. A vicc az, hogy a horizontális tengelyen ha átállítod ott mûködik. LOL
Full debil fejlesztõgárda lehet aki ekkora szarvashibát hagy a gémben, a nextgen optimalizálatlanságáról nem is beszélve. Pedig a játék önmagában nagyon jó - lenne.
Invert mouse hiányában csak szédelgek, lõdözni célozni lehetetlen...
Viccbazmeg.

SitatiS
Hali mindenki😊
Segítségre lenne szükségem,elakadtam...Ott járok ahol leszakadnak a kõtömbök és Lara felmászik 1 leomló oszlopra és ugrálni kell(minigama)😊
Tom elkéne kapnia,de nemtom hogy húzza fel magát<#confused>

By Sit@

Let the good times roll.

bogyoka
Nagyon szépen köszönöm, ilyen instrukcióra volt szükségem, nálam akkor az volt a gond, hogy nem olyan nézetben voltam, hanem szembe probáltam lenni a rúddal, és persze rájöttem már,hogy az E és a W gombbal gyorsabban haladok felfelé.

Akkor egyszer véletlenül úgy sikerült elkapnom, ahogy leírtad. Szerintem így már menni fog. <#smile>

Ez akkor ilyen mumus rész lehet neked.
A lényeg az, hogy Lara pozicionálásával nem kel tökölni. A kamerát fordítsd úgy hogy a rud (amire ugrani akarsz) Lara mögött legyen és úgy ugorj el (azaz Larát is és a rudat is lássad kb úgy hogy Lara takarja a rudat tehát ne oldalról lássad a kettõt), akkor automatikussan abba az irányba fog ugrani. És tartsd nyomva az ugrás gombot, úgy távolabb ugrik. Ja és az elõre gombot is, hogy rögtön elkezdjen átfordulni a rudon. Ja és ha beszolnak, hogy omlani fog (de akár elõbb is) az E gombal gyorssaban mászhatsz felefele, ezzel nyersz egy vagy két másodpercet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kandurex
Nincs benne invert mouse? Jupé, az elsõ játék ami miatt nem fogok játszani...kész 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bogyoka
pontosan úgy csinálom, azért köszi😊)

Ja a galériámban vannak szerkesztett pályákról képek, nagyon jók azok is😊)

bogyoka
jólvan pedig azt csinálom, teljesen felmegyek, de akkorát ugrok, hogy túl ugrok a rúdnál is😄D De pedig nagy tomb raideres vagyok, és szégyellem hogy nem sikerül hidd el.😞
Még szerkesztett szintekkel is játszottam míg nem jött ki ez az új rész.

Majd még délután csinálom.😊

Pharaoh
Nekem ezt egyszerse rontotta el, nem tom te mit csinálsz. A leszakadó kötél legtetejéig mennj és onnan ugrorj.

porbálgasd nekem ment neked is mennie kell sztem vmit nagyon elnézhettél mert ebbe semmi nehézség sincs

én nekem itt se volt problémám .fogtam felmentem a legtatejére és átugrottam és megfogta ennyi volt.(elöre és space )

bogyoka
Akkor kérdezek!😊)

#2162 hozzászólásomnál már írtam errõl, már este egyszer sikerült valahogy elkapnom a zászlórudat, és nem tudtam,hogy az is lefog esni, de nem figyeltem, hogy hogy sikerült, már 2 napja sehogy sem tudom megcsinálni, emlékszel esetleg, hogy milyen irányból és hogy tudtad elkapni azt a rudat, ahol a piros nyil van?

Hamarosan elérrem a 100%-ot ugyhogy kérdezzetek bátran<#taps>..."Lara is back to the Players and Enjoy this game and look... Lara's...nice ass <#nevetes1><#wow1><#puszi><#worship><#szeret>... .

Új napra ébrettünk és továbbfolytatódik a kaland,jönnek a hsz ek tömegével,(az Obliviontlekéne nyomni az elsö helyröl<#gun>)Lady Croft továbbb él és mi is,na mek a Crystal Dinamics-hoz késziteni a kövi Tombot melynek alcime Revolution(majd nektek adom oda elször<#nevetes1>.

Reggelt<#taps>

Sarapetike
nekem ezt akkor irta ki mikor felraktam z 1.1 pecset ha neked még a sima van akkor rakd be ujra a rilod crackot és proba ujra

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

NeoMaN
telepítés után lõdd le 😊

NeoMaN
😊)) ezt kizártnak tartom, nem hiszem el
lehúzom-felnéz, feltolom-lenéz mint a repülõknél
senki?

rucinho
még mindíg azzal a kérdéssel fordulok hozzátok amit már vagy 10 órája tettem fel!!!mikor elindítom a játékot(el sm indul)azt írja ki hogy összeférhetetlen az egyik emuláló programmal!!!nos délután vki beírta hogy lõjem ki az emuláló progit...az eddig mind ok csakhogy akkor nem tom feltelepíteni!!!úgyhogy hülyeségeket ne írjatok be!!!!!!!!!!

zene egyenlő élet

Pharaoh
Szerintem itt mindenki normál egérbeállítással játszik.

NeoMaN
Könyörgöm valaki mondja már meg miért nem mûxik a fordított egér opció, vagy hogyan tudom beüzemelni! Nem hiszem el, hogy itt ez senkit nem zavar. Kb. 10-edszer írok be, de még annyit se mondott senki, hogy böfff....

Pharaoh
Szerencsére végigjátszás hamarosan teljes lesz, így tán az ilynen jellegû kérdések is elfogynak majd.

Pharaoh
A sorrend nem számít.

Az outfiteken kívül ad valami más bónusz tartalmat (pl. videokat, képeket vagy akármit?) ha megcsinálom a time trialokat? mert csak azokért nem fogok szenvedni vele.
Örm
Hello!
Annál a résznél vagyok amikor visszakerültünk amanda halálának helyszínére és víz alatt kell úszni. Van négy kéken világító gomb ammit ki kell húzni, de nem tudom, hogy milyen sorrendben. Tudna valaki segíteni? Mi van akkor ha a pályákon összegyûjtõm az összes trófeát?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MerlinW
és még ostorunk is van hozzá.. hmmm😊

[merlinw.org]

MerlinW
hogy mindent 100x leírsz😊 Sztem gyüjtsd ki a hsz számokat, vagy írj FAQ-t😄

[merlinw.org]

Pharaoh
Mármint miben?

Na ja. Time Trial kizárólag mazohista embereknek taláták. Ha jól csinálod Lara közbe mondja "Szenvedj, te férfiállat, szenvedj!" hehehe <#idiota>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Fáraó: úgyis el fogsz fáradni egy idõ után😊

[merlinw.org]

MerlinW
visszaolvasni, keresni..😊

[merlinw.org]

rokika
1. Kapcsold be mind a 4 generátort.
2. Lökd bele a golyókat az áramos izébe, így egy pajzs keletkezik.(A szörny a pajzson kívül legyen!)
A szörnyet nem lehet kinyírni!

Az Erő legyen mindenkivel!:D

Pharaoh
A szörnyet nem lehet megölni, elõbb a kapcsolókat fel kell kapcsolni a falon majd a gép segítségével fém gömböket kell az áramba belökni, ekkor a fejed feletti lila energiagömb eltünik és a karddarabaot ki tudod rántani.

helo
elakadtam egy havas pályán amikor egy szörny támad rám és beülök egy gépbe ami szívni és lökni tud. belökdösöm állandóan a szörnyet egy elektromos izébe de mindig újra töltõdik, mit kell csinálni?<#help><#help>

kár hogy ez is szükséges az összes outfit unlockolásához. Pedig a szobrok 100%-át megtaláltam. <#sir>
Pharaoh
Nekem eltört a billentyûzetem alatta, de sikerûlt