Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos volt már róla szó. De a newgeneration effect et miért nem lehet bekapcsolni? Talán azért mert nem PS, SM 3 as a kártyám?
Ha ezért, akkor valaki akinek be lehet kapcsolni nyomjon már pár képet hogy mivel mi lesz szebb. Elõre is köcce.
Vagy esetleg ha valaki tud egy linket ahol összehasonlították bekapcsolva-kikapcsolva a dolgot.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
nah, szal ez az animácio közbeni irány-nyomogatáshoz lenne 1 kérdésem (ahhoz,ami kb. 15 hsz-szel ezelõtt lett bevágva 2x is):
az elsõ nyil elõre / felfele mutat --> én megnyomom,és hirtelen áthuzza, kroftika kampec... akármerre másmerre nyomom, nem huzza át dohányozni tilos táblával,és ugyanugy kampec...
ez emlékeztet a fahrenheit gagyi idegesitõ "ügyességi" (szvsz inkább türelmi próba) részeire, amikkel tele volt a mindenem,nemcsak 1 konkrét ruhadarabom és testrészem...
na szal:
ha a rohadt nyil felfele / elõre mutat,akkor merre kell nyomnom? vagy hányszor? vagy folyamatosan? vagy hogy??? (sztem az,h gamepad / keyboard, az tökmind1,amugy a TPS-eket gamepaddal nyomom,mer azzal eddig könnyebb volt minden ilyen stilusu játék)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az Erő legyen mindenkivel!:D
zene egyenlő élet
De azért király volt <#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>

Amikor nálam van a kard és utána jönn a szörny ott leveszem az életéát és ott van 1 sárga háromszög és bene egy felkiálto jell azzal a felkiálto jelele bármit csinalok de mindig fel kell a szörnyés maxon van az élete pls help thx :S
Vki tud már a javításhoz cracket?
[merlinw.org]
Nem tok billentyûzetet bekonfigolni így<#confused>#confused>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tud valaki egy borítót küldeni?!
Köszi elöre is!<#idiota>#idiota>
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
nagyon tetszik az egész játék
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az a meglátásom, hogy tök mindegy milyen sorrendben csinálod a Time Trialokat, a rewardok kiosztása ettõl függetlenül adott sorrendben történik.
távcsö kimutatta de én nem jöttem rá h kell <#vigyor5>#vigyor5>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
marhajó ez a játék imádom nagyon összerakták, rég volt már ilyen játék amivel ennyit játszottam és ennyire élveztem, kivéve a cod2 multit 😄
és nincs hp+om se...lehet h lehetelen próbálkozás?