3942
-
#2578 Mi is volt a kérdés? -
Crash88 #2577 majdnem az az msn em mért kérded,ismersz?és a kérdésedre már válaszolt Pharaoh ,Pharaoh az enyémre nem válaszolt -
#2576 sziasztok
lenne egy nagy problémám
egyszerüen nem tudom instalálni a játékot és nem tudom mi lehet a baj
amikor berakom a dvd-t ezt a képet kapom
ha bármelyik képre ráklikkelek akkor egy ilyen hibaüzivel leáll a game
a configom
P4 3ghz prescott magos
1 giga ram
ati radeon 9800 pro videokártya
szerintem ennek azért elégnek kéne lennie hozzá
ha valakinek van valami ötlete akkor pls ossza meg velem előre is köszi -
#2575 Köcce!!!A pisztollyal belövős hiányzott! -
Uborkasalata #2574 Crash MSN-ed ez ugye: [email protected] ?
ÉS PLs válaszolj a kérdéseimre!!!!! -
Crash88 #2573 Pharaoh msn cimed van pls?:D:Dnekem igen:D:D:D -
Crash88 #2572 az hogy amire fel szokott ugralni és ott tölteni az életét azokat az emelvényeket(asszem 4) kell szétlöni felkiálltojel(sarga is jelzi)ekkor nyomsz e betüt hogy löjje addig mig szét nem törik az a valami:D majd utanna kötéllel le kell rántani az emelvényket .az összessel megcsinálod és kész utánnna meg gyilkold:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDD -
Crash88 #2571 ahogy felmész a lépcsön(fö) és ott a balra vagy jobbra asszem az egyik fal mögött is van egy ,azt felvetted?Marmint felmész a lépcsön és balra vagy jobbra mar nemtom és a fal fölött ott egy kiállo gomb azt belövöd pisztolyal a masik oldalon meg nem tolni hanem huzni kell kötéllel
Ennél többet nem tok segiteni de ha több infot adsz akkor igen -
#2570 Hello!
Az afrikai pálya főellenségénél mi a trükk? -
Uborkasalata #2569 És utána úgy lehet tovább menni?
Csak az a hasbarúgos búnyó van? -
#2568 Persze, a Croft Manorban át lehet öltözni és ott pózolt. -
Uborkasalata #2567 Amit Crash88 berakott képeket(lara 1,2,3) azok bent is vannak a játékban? -
#2566 Emlékezetből meg tudod mondani hogy hol vannak a croft manorban az ezüst medálok??Mert egy hiányzik,hogy minden medál meglegyen. -
Crash88 #2565 VAN MSN ED? -
Crash88 #2564 THX PHARAOH -
Crash88 #2563 GYÖNYÖRŰ NŐ EZ A LARA -
Crash88 #2562 LARA BABA VISSZATÉRT KÖZÉNK A MÉLY GÖDÖRBÖL ÉS ÖRÖMMEL VÁROM A FOLYTATÁST DE NEM LÖVÖM LE A POÉNT AKIK MÉG NEM VITTÉK VÉGIG HOGY MI LESSZ A VÉGE -
Crash88 #2561 THX MINDENKINEK ,MONDJUK NEM NAON VOLTAM ELAKADVA SEHOL DE AKKOR IS.
GRATULA -
Crash88 #2560 Lara1
Lara2
Lara3 -
#2556 Beleszúrod a kardot, az e gombbal. -
#2555 Nekem is ugyanez lenne a problemám-mint Zolo-nak - krlk ttkt. -
#2554 A kepfeltoltes.hu le van innen tiltva.
Hasznéld ezt -
Crash88 #2553 a képeket felraktam a kepfeltoltes.hu ra de ide nem engedi berakni -
Crash88 #2552 ja -
#2551 Az nem számít.
Time Trial-ba a legutolsó pályát is megcsináltad, ahol csak harcolni kell amandával? -
#2550 Csináld végig az első pályát hardon is -
Crash88 #2549 pls help me -
#2548 Miért nem nézed meg a demoját ?
Van benne sok akció, meg jó sok ugrabugra
Már amennyire sok beleférhet 8-10 órába. -
Uborkasalata #2547 Helló!
Én lehet, hogy megszerzem a játékot de előtte titeket kérdezlek, hogy milyen?
Van bent sok akció vagy túlnomyó része feladatmegffejtős, prince of persiás?
És a közelharcra csak az az [E] betű szolgál amikor gyomorbarúgja nincs más? -
#2546 köcce ;) -
#2545 nah, köszike szépen,minden meg volt amit leírtál nekem, csak a foggantyúkra nem gondoltam, azokat nem piszkáltam, csak pörögtem rajtuk:DD -
#2544 A főellent a 2. Bolíviai pályán hogy kell megölni???Addig küldöm a sugarat amíg le nem száll a földre,de utána hamarosan feltölti az életét.Amikor földön van hogyan kell sebezni v mivel? -
#2543 "E" gomb általában mindenre jó. -
#2542 Az _E_ gombbal. -
#2541 Hülye aki nem olvas vissza. (E-vel) -
#2540 Hi!
Mikor fél kézzel kapaszkodik meg egy rúdon, melyik gombbal lehet megkapaszkodni rendesen? Egy kicsit unalmas 25x is, hogy bármit nyomok leesik a hülyéje. -
#2539 vvááá ez igy nemjó!egyszerre kell megcsinálni az egész pályát mert igy nincsen autosave.please nem lenne valakinek egy kazahsztani autosaveje? -
Crash88 #2538 az extrák ba is minden megvan összes outfit ,minden -
Crash88 #2537 minden megvan -
Crash88 #2536 jaaja