Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
rengetegszer le lett írva: alul keresõ...

[merlinw.org]

MerlinW
kapcsold ki a Nextgen opciót a video beállításoknál

[merlinw.org]

Blade17
vki segítsen mert tovább szertnék jutni!!!!!😊

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

ult1mate
Latom neked is 6600 gt van.Rajottem mi a gond. a driverem. Te hanyast hasznalsz?

ult1mate
HI!
Lenne egy kerdesem foleg az ujabb nvidia kartyakkal rendelkezoktol, hogy egy nvidia 6600GT-m van de a jatek ugy szaggat mint allat. Van vagy 10 fps. Hogyan lehetne optimalizalni vagy valamit allitani, mert akarmit probaltam mindenhogy szar... mindent kikapcsoltam es nem javul... tobbi konfig A64 3200+ 1GB ram sztem igen elegnek kene lenni. Varom az otleteket! THX

Blade17
elakadtam.75% amikor átváltozik a boliviás pályán amanda ,és õt hogy kell legyõzni????segítsen vki please!😞

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

BenedekFeco
Örök,hála,megvan az arany:-))
Már csak egy ezüst hiányzik...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Seth
ha kész a könyves,akkor megint vissza a kezdõhelyre, ráállsz a lépcsõ tövében lévõ kapcsolóra,az elõjövõ szobrot elfordítod hogy az ablak felé nézzen

PSN ID.: Beegabor

BenedekFeco
Oké most is kaptam egy szöveget,de ebbõl semmit se értek...Még elolvasni is alig tudom:-(

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
És akkor ezek a színek?:Cerulean,Topaz,Viridian,Crimson

Seth
lehet nem azok ,most csak emlékezetbõl írom. Namost mehetsz vissza a könyvtárba könyveket huzogatni (sorrendet már nemtom)

BenedekFeco
Oké,ezek is megvoltak,csak nem néztem õket fejeknek.:-))

Seth
ahol kezdessz, jobb-bal oldalt fel tudsz menni lépcsõn,ott lesznek (illetve a feljáróval ellentétes oldalon,ahol a rudakon is tudsz lengeni)

BenedekFeco
Na itt lesz a bibi:-) Hol,milyen fejeket??? Lépcsõfeljáró???

Na vazz, 12 h óra lett a végeredmény. Hát nem sok. A továbbiakban bugyis Laráért szenvedni... Nem 'tom.
Seth
most visszamész az elõtérbe és meghuzogatod a lépcsõfeljárókban a fejeket

BenedekFeco
ez is oké:-)

Seth
a medencénél feljutsz oda ahol az ugródeszka is van. Ott elforgatod a 2 lándzsás szobrot úgy hogy egymással háttal álljanak

BenedekFeco
2ezüst,meg az arany hiányzik csak,tök ideg vagyok:-)

BenedekFeco
Ez ok.A Szöveg is oké,de nem vagyok nagy angolos valmi vizek fölött az "ikernõvérek" hátatforditanak...kb ennyit értek belõle,de ezzel nem megyek semmire...

Seth
hát kezdõdik ott, hogy itt a könyvtárban rátolod a könyvtartókat a két gombra ott az ablaknál ahol a srác ül.(egyik könyvtartót le kell lõnöd,fenn van jobbra, a másik meg egy rejtett ajtó mögött,amit szintén szét kell lõnöd) folyt köv....^^

Van némi szöveges anyag, ami segíti Larát a ház körüli rejtélyek megoldásában.

BenedekFeco
Tutibéna vagyok,de milyen rejtvény???:-)

Pharaoh
Azokat csak akkor lehet hazsnálni, ha a rejtvény többi részét már megfejtetted.

[url=ftp://freeweb.hu/avatar/rotator.php[/url]
BenedekFeco
Látom a színes könyveket de semmit nem tudok velük kezdeni...

rokika
Látom a könyveket, de nem tudom kihúzni!

Az Erő legyen mindenkivel!:D

Nézd meg a polcokat alaposabban, remélem, ezzel nem voltam élményrombolászó.

rokika
Nem tudom. Én is ezt akarom megfejteni.

BenedekFeco
Tudja valaki,hogy a CroftManor-ban,a könyvtárban ezt hogy lehet kinyitni?

urbijoe
szerintem nincs

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Johnny23
..patch-hez van má crack ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

pisztoly

Fenrir
Szerintem ez: <#lama>

A halál csupán a kezdet...

rokika
Szerintetek melyik a jobb:<#gun>vagy <#violent>

rokika
Storyban kivittem a játékot! Nagyon jó volt!<#eljen><#vigyor3><#hamm>

Mikiller
Egyébként nálam se megy USB-s egerem van.Én is szívok, mert nem ezt szoktam meg.
FPS-t is inverz egérrel játszok,így állandóan csak keringek össze-vissza😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Szerintem ez az akarna lenni #2288.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na akkor jól van. <#smile>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Larás meztelenséghez dobjon be valaki képet! Hadd röhögjek már egyet!!!!
bogyoka
Ahogy leírtad nekem így sikerült most, nagyon örülök😄D

Már haladok tovább, köszike <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A Tear In the Open, Nepalban ezt hallgatja Lara 😊 Valahol itt lenn van link is, mindjárt utánakutakodok 😊

Melyik Tiesto ? 😊
áááááá... sejtettem, hogy ilyen is lesz. Képzelem, ahogy szegény Larát ruha nélkül küldik Nepálba, hogy az úszó jégtömbök között pancsikáljon egy kicsit :]

Pharaoh
Nem tudom, ki lehet aki így aakrna játszani.

Dj Xyberpunk
Mezítelenítõ patch :-) Akit érdekel : Nude

Nudepatch 2

a jelszó a file-okhoz: nudepatches.info

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Gratula. Én még csak a sztorit fejeztem be, ezekben a percekben... öt perce credits-t nézek... Ezeket a zenéket nem lehet valahonnan megszerezni? A Nepáli Tiesto már megvan visszaolvasásból 😊

NeoMaN
sírógörcsöt kapok....
Peccset rátetted vagy az alap game? USB vagy PS2 egér?

Nagyon durva a gótikus outfit<#vigyor> Remélem minél hamarabb megérkezik a folytatás isteni volt<#eljen><#eljen><#eljen>