3942
-
#2658 az F-gomb volt a megoldás!
Köszike! -
ESRZ #2657 ÁÁÁÁÁ nem azt a képet linkeltem....(!!!!)
Itt van ez az! Az a kép még a multkori...
EZ AZ! -
ESRZ #2656 Na megen elakadtam...
Na szal itt fingom nincs mit kell csinálni, ami előtt ide fel-le jutottam, az előtt egy nagy föl alatti téren voltam. (55%)
Ott volt kb 4 nagy kar, amit ha lehúztam akkor lejött 4 ilyen fogas alljú vasketrec... amiket megen nem tom hogy mire jók, mert ráadásul visszamennek...
Aztán... fölmásztam a mögöttük lévő falra, ahol háztetőkön keresztül találtam egy harangkábelt, amin lecsúsztam oda... ahol a képen most vok, majd ott mászkáltam, jött egy trailer, aztán találtam egy kihúzhatós fél sirkövet, ami segítségével a képen szemben lévő oszlopra föl tudok ugrani, amiről rá a harangnak a súlyára, ami aztán fölhúzza a harangot de nem történik semmit, aztán meg még van egy csillár amit a lasszóval tudok lengetni...
Na itt a kép:
KÉP -
#2655 Nekem elsőre sikerült, esküszöm -
#2654 nálam úgy sikerült, ahogy leírtam, nem ugrottam:))
Ja, és nem volt könnyü, mert jópárszor elkezdtem:D -
#2653 Az könnyű egyiket át kell ugrani a másik alatt pedig át kell gurulni -
#2652 dehogynem, menni kell annak, én is sokáig nem tudtam megcsinálni, de csináld, nyomjad mindig az előre gombot, az első dárda után kicsit balra irányitsad, és mindig csak előre gomb W, majd F gombot és csak átugrod a gödröt és kész. -
#2651 guruló kögolyó.
eddig gond nélkül vettem minden akadályt, de mivel közeledek az öregkorhoz :-)
erősen tartok tőle, hogy ősz hajszálaim lesznek.
nagy nehezen átugrom az első dárdát, de tovább már nem megy...
szánjon meg valaki :-))) -
#2650 nálatok is ilyen a víz??(next gen nélkül) -
#2649 Hy all! Egy kérdésem lenne hogy GeForce4-en fut a game vagy esetleg ilyen pixel shader szarság kell hozzá? -
#2648 ?????????Léééééééécccccccccciiiiiiii?????????? -
#2647 Van egy ajtó azt kellene kinyitnom???????? -
#2646 És ott mit csináljak????????, -
#2645 Jól csináltad, hogy lementél a targoncával, nem is kell visszamenni. -
#2644 Császtok.
Csináltam egy nagy hülyeséget Englandon amikor a ládákat kell húzkodni ott van egy fal amit betörtem és lementem a lépcsőn a targoncával és nemtok visszamenni pedig a szellőzőn kellett volna bemenni de nemtok mert nincs min felmászni!!!!!!!!
Valaki tudna segíteni!!!!!????? -
#2643 Szerintem annál, amelyik elkezd felé gurulni és menekülni kell előle. -
#2642 Werter:Amikor fölfön van odamész hozzá és "E"-vel beleszúrod a kardod.
Frank:Milyen nagy kőnél akadtál el??
-
werter #2641 "A főellent a 2. Bolíviai pályán hogy kell megölni???Addig küldöm a sugarat amíg le nem száll a földre,de utána hamarosan feltölti az életét.Amikor földön van hogyan kell sebezni v mivel?"
EZ lévén nekem is a kérdésem!!!!!
-
#2640 hi!
mivel vagy 30x-ra sem sikerült a nagy kőgolyón túlvergődnöm, valaki legyen oly szíves és küldjön egy mentés utána....
Köszi!
-
#2639 ja bocse sz látom -
#2638 na a másik ^^ -
#2637 Valaki megtudná momdani hogy kazahsztanban a szörnyet hogy tom kinyírni??addig megvan hogy azt a bazi nagy gömböt leengedtem -
#2636 Egyszerűbb, ha a lap alján lévő keresőbe beírja, hogy amanda. -
#2635 de van szolúsön, úgyhíjják "olvass vissza" ^^ -
#2634 Srácok éppen amandát gyúrom boliviában az uccsó(?) pályán de amikor lezuhan a szörnnyel akkor nem tudom őt sérteni hanem továbbra is a nyomorult szörnyet lövöm.nincs erre valami szolúsön? -
zozox333 #2633 Köszi +próbálom -
#2632 "E" betüt nyomd meg ismét :) -
picinrossi #2631 Hi!azt akarom kérdezni hogyha ráugrokk egy rúdra ami a falból áll ki függőlegesen akkor megjelenik a fejem felett egy kéz jel.És melyik gombal lehet megkapaszkodni?Előre is kösz!!!:)
-
#2630 Nekem is sikerült a történet végére érnem.93% lett./a Croft birtok 100%-ra kész/Most jöhet a ráadás.
Kösz mindenkinek a segítséget! -
barni44 #2629 Nekem 92% volt a végén de aztán végigvitten 100%-ra és Laranak tök jó ruhái vannak benne meg van két Amandás is. -
#2628 kész vagyok, nekem is 85%-ra síkerült. -
ESRZ #2627 1.Nincs kardom.
2.Sikerült. Hogy hogyan...:
Le kellett húzni az elektromos izék közt lévő karokat.
Majd ekkor jött egy kis intro hogy lejönnek ilyen gömbök.
Ekkor a csákót ki kellett nyírni.
Aztán míg vissza nem éled. Addig a lejött gömböket a középen álló fegyverrel belelöködni az elektromos sugárba, az összesel ezt megcsinálni.
Aztán mikor már ilyen totál burokba vagy, akkor előjön az a szar, de nem tud a burok miatt megtámadni, na ekkor ki kell szálni a fegyverből, majd lasszóval a fegyver fölötti részt meghúzni, ekkor kiesik egy kis darabka, majd jön az intro, csaj kimegy alul, át egy csövön, és jön a kövi küldi. -
#2626 sok SB24-es recsegéses problkéma volt. Frissíts driver-t, ill ha ugysem jó dxdiag-ban játsz a hardveres témával. -
Vinsanity #2625 nem tudja valaki mitől recseg a hang ? + az átvezetőkben is akad
Sb Live 24Bit-em van
előre is kösz a helpet -
#2624 jaa, jó, én még nem tartok ott, engem a nagy golyó üt el:DD -
#2623 ez nem az
[csakazért se mondja el, olvasson csak vissza muhhahaha] -
#2622 valahol írták itt több helyen, hogy oda kell menni hozzá mikor már lent van az életereje, és 3- 4-szer E betüvel belédöfni a kardot.
-
ESRZ #2621 Na most megen elakadtam...
Itt a kép nézzétek meg.
Belelököm azt a szart abba az áramsugárba vagy miaz...
Utána lemegy az életereje pár miliméterre.
Aztáá eltűnik... majd újraéled...
Kép:
KÉP -
#2620 #1983-asnál "Futni, átugrani, majd bukfencezni, majd ismét futni" -
#2619 Én is ott tartok, és úgy olvastam, hogy futni, bukfencezni, megint futni :))Csak hiába futok meg minden elnyom:(
Megkeresem azt a hozzászólást amiben leírják.