Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100%-ig meg ne állj! 😊

Blade17
Végigvittem a Tomb Raidert,énis.király!!!!!!!!!
Most nézem a credits-et!😄

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Noninnyó ezt írta a problémára:

ERROR OUT OF TABLE RANGE hibára megoldás:

Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretû fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a fõkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretû fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.

istenostora03
De én most telepitettem crackeltem és ezt irja ki hogy:ERROR OUT OF TABLE RANGE.

Az elsõt lerántod kötéllel, a második a földön van. A harmadikért felkell mászni, a joboldali szobor létráján, aztán átugrani középre, onan kétszer fel, aztán ismét vissza tudsz ugrani a szélére, a magasabban lévõ létrához.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ám egy negyedik is!

Ja <#vigyor>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hi! Tudtok még Easter Egg-et ? Mondhatnátok párat, mert most úgy is itt a húsvét<#bee1> +Kipróbáltam a focisat és nagyon király!!! Fifa 06 helyett is ezt a gamet választom majd...<#idiota><#beka3>

Eastereggnek a gólörömöt neveztem 😊 Elõször körbenéztem, ki a fene kiabál.

Odamész E (tehát odamész a földön vonagló szörnyhöz és ott E). Feléled de kevesebb életenergiával. Ezt megismételed háromszor vagy négyszer és kész.
És hidd el ki lehet nyírni. Már megtettem többször is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blade17
ne hülységedj pharaoh mert én nyomtam az e-betut de utána megintfeléled megint megcsináltam megintfeléled,és egyszerûen nem lehet kinyírni.

Kötéllel lerántod és kész.

Peruban benvagyok egy terembeb azt van 3 kõtömb ott ketõt helyre rakom de a 3. fön van egy oszlopon de oda nem tudok felmenni.PLZ hogy jussak oda fel?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Ezek a "verekedõs" dolgok nem easteregg. Hardon néhány helyen elengedhetetlen az alkalmazása.
Kár hogy csak ennyit tud közelharcolni Lara. A lopakodásnak szerintem semmi haszna. Fõleg hogy nem lehet vele meglepni az ellenfelet. Az elõzõ részben (lészen akármilyen is), de Lara mögélopakodásból ki tudta törni az ellenfele nyakát. Ezt nagyon sajnálom, hogy kihagyták. Még azzal is kiegyeztem volna, ha nem végtelen a lõszer, de normálisan tud közelharcolni.
Ja egyébként a becsúszás, ráugrás dolgok, csak az emeberi elenfelek ellen jó, állatok ellen nem.

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Gyorsan kell átugrani, idõ míg visszazáródik a bilincs.

Megyek próbálni 😊

Van 3 kõtömb még az elején és ott a 3.-ért hogy kell felmenni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Van még egy másik: futsz felé, ugrasz, és megnyomod az E-t, ekkor a levegõben pároslábbal mellkason rúgja az illetõt.

Örm
Hello!
Afrikában vagyok annál a résznél amikor egy zsilipet kell kinyítni. Van egy nagy szobor aminek a keze le van bilincselve van két oldalt egy kapcsoló ha az egyikre ráállok a másikra meg egy ládát húzok akkor a bilincs elengedi a kezeket. Ha a jobboldalira ráteszem a ládát és a bal oldalira ráállok akkor nem tudom kihúzni a kereket. Ha kihúzom a kereket a baloldali kapcsolón nincs súly és bilincselve van a bal kéz. Itt mit kell csinálni?

Most láttam a cheat codes menüt, bár még csak a textúra nélküli módot kaptam meg, de nagyon durván néznek ki így a dolgok.

Más: Peruban, amikor megérkezünk, van elõttünk egy focilabda, azt végigrugdostam a fél helyszínen 😊 Ha az elõtted lévõ két ház közötti "kapuba" rúgom, hallatszik a gólöröm. Újabb easteregg a játékban, most úgyis idõszerû 😊

Ha már foci: próbáltatok már "becsúszó szereléssel"(felé fut - közelében F, guggolás) lenyírni egy ellent? Ha ügyesek vagytok, nem ér le élve. A rûáugrálós-belassítós is jó, van még? Én csak errõl a kettõrõl tudok.

Nagyon szépen köszönöm! Sikerült!!!

Pharaoh
Fejbõl meg nem mondom neked, hogy mikor, hol, milyen nyilat kell megnyomni.

ult1mate
Igen van. De akkor melyik iranyban kell nyomni a nyilat mert en akarmelyiket nyoomtam mindig leesett ez a fura. ott elvileg lefele mutat a nyil, de az logikatlan, es mar probaltam is lefele, felfele asszem. de nem huzta fel magat. en is ezen gondolkodtam hogy igy kene lenni de mindig leesett. 😞

Ott nem tudtok leszámolni a szörnnyel. EL kell menekülni elõle, de Lara már csak ilyen, nem megy a kard darabja nélkül.
Ha bekapcsoltátok a generátorokat, üljetek be a gépbe, a fenti lengõ gömböket kell visszakapcsolni az áramkörbe (két lökés kell beléjük), ha mind a négy oldalon megvan, akkor kiszállás és mágneses kötél a gép felett lévõ karddarabra.

Pharaoh
Ha a gömbök az áramban vannak a feletted lévõ lila energiagömb megszünik és a kötéllel ki tudod rántani a karddarabot, de siess, mert a gömbök egy idõ után visszaesnek , és újra lesz energiamezõ.

Pharaoh
Azon a részen nem is a kötelet kell neki elkapni, a végén mikor megkapaszkodik akkor is lesz egy nyíl, azt megnyomod és felhuzza magát.

Tudom, hogy bele lehet az áramba 'dobni'! Utánna állítólag a fejem fölött van valami és azt kell felvenni...De nem tudom pontosan! Help plz!

én is ott vaok csak a dögöt is el lehet kapni azt beledobálni abba a foshtalicsák közé😄te szavaiddal az áramba és akkor lemegy az élete egy pici fing csík marad és eltûnik amikor visszagyün akkor megint max a health!!!help plz

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Hi! Annál a résznél tartok, amikor Amanda nyakláncából kijön 1 szörny...Na szóval az tudom, hogy a falon fel kell kapcsolni azokat a generátorokat vagy miket és utánna a terem közepében lévõ géppel oda kell lögdösni a golyókat az áramba...
De ott akadtam el, amikor már belököm az áramba és nem tudom, hogy utánna mit kell csinálni! Lécci segítsetek! Üdv.

ez kb. a "töltsd le újra"-t jelenti, bár nem biztos.

Pogi: Ilyen nálam is volt, fõleg akkor, amikor újratöltés után elmentem a tornaterembe. Jó kis poén 😊

istenostora03
valaki leirja hogy ilyenkor mit kell csinálni:Failed to open BIGFILE.000?<#help>

Solya
Hehe...ilyen nekem is volt😊

ult1mate
Azt hiszem nem jo helyre raktad azt a kepet, mert ott nekem semmi sir nem volt, hanem az a lenyeg hogy elindul a video, elkezdenek leesni a azok a kovek amiken allok, es nyomogatni kell majd a fel nyilakat hogy kimenekuljon. Az elsovel nincs is problem, de amikor felszalad annak a szobornak a tetejere ott valami dupla fel nyilat mutat (?) , ami persze sehogy nem akar osszejonni max ha 1x ranyomok akkor elivileg be is veszi, hogy jo de sosem kapja el a kotelet, mindig raesik meg 1 ilyen kokockara ami leesik, o megkapaszkodik es akkor is mutat valami nyil lefele (?), aztan at lesz huzva es onnan mindig leesik a csaj.. mert nem birom elkapni a kotelet? nyomtam mar mindent... ugras gombot be se veszi mert ott nyilakkal kene iranyitani...

Érdekesség képp ide is berakom, hogy Lara mennyire ügyes lány valójában (bár ezt eddig is tudtuk, de mostanra bebizonyosodott)....
NAgyon penge volt ez a rész, szerintem simán a legjobban játszható az eddigi részek közül...asszem szerelmes lettem Lara-ba megint.<#vigyor>
ult1mate
Mar nyomtam ugrast is de nemsokat ert... es telleg NEMMONDOD hogy innen kell menni?!?! omfg....

copass
ha volt akkor bocs:
Tomb Raider: Legend Next-Gen SM2 Tweak v0.01
shadermodel váltó és árnyék kikapcsoló tweak

Pharaoh
Ahol kinyílt a fal és egy kék sírt találtál onnan lehet egy szoborra ugranni, pont olyan, mint amelyikrõl a golyót lökted le. Azon át kell ugrálni.

bogyoka
Én a mágneses kötelemmel húztam el simán😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

rage
Az extrákat ekkor éred el.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Örm
A játék szempontjábõl mi a szerepe a bronze, a silver, és a gold tárgyaknak?

na most már tényleg mek😄D bye
hsz #2338 😄D bye holnap😄D

nem innen kell ráugrani a kötélre a tanácsamit irtak rossz 😄DD
és nem kell a q hozzá

MerlinW
ugrás+q

[merlinw.org]

ult1mate
Ennel a resznel milyen gombkombinaciokat kell nyomni mert az Istennek sem akarja elkapni a kotelet, vagy mindig leesik akarmit nyomok? 😞

Jó8<#awink>
Holnap elérem a 100% ot<#taps>kb 25 óra lesz vagy több mert mindent végignézek
pl kazasztán volt csak majdnem 4 óra<#email>.Na majd holnap irok.<#wave>

Pharaoh
LOL, lassan mindenki végigvitte már.

Mikor a földön haldoklik, mennj oda hozá és az E gombbal szúrd bele a kardot

Seth
lõjed oldalról

PSN ID.: Beegabor

Örm
Hello!
Japánban vagyok egy tetõn ahol ki kéne nyitnom egy üvegajtót a ház tetõn, de nem tudom, hogy kell. Valakí aki tudja legyen szíves mondja el, hogy kell.

Blade17
senki nem vitte még végig?