3942
  • MerlinW
    a szaggatás oka az új generációs (NG) effektek. Shaderek 3.0-ás változatai. Miután a mai középkategoriás kártyák támogatják ugyan, de nem igazán jó teljesítménnyel, ezért lehetne még randább, akkor sem lenne gyorsabb. Tök mind1 mit csinálnak ezekkel az effektekkel, lényeg hogy ott a képernyőn és ki kell számolni:)
  • rage
    "Hibás a Crystal is, mert annyira nem néz ki jól mint a gépigénye"

Ez a lényeg. Tényleg jól néz ki, de nem annyira, hogy így szaggasson.
    Nyilván 1-2 év múlva szépen fog futni, de ez egyszerűen optimalizálatlan.
  • MerlinW
    benne van a readme-ben.

"CPU:
    Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM:
    1GB
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c compatible 512 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)"
  • rage
    P4 3.5 GHZ - 2 GB RAM - GeForce 6600 Gt - ezen rendesen szaggat :)
    Szerintem, rendesen csak a legújabb videokártyákon megy
    Vagy azon sem:)
  • MerlinW
    NG nem azért van benne hogy 6xxx-es kártyákon jól fusson, hanem azért hogy időtállóbb legyen a játék. NG-vel 1 év múlva is naprakész lesz grafikailag a játék. Utólag nem lehet ilyen fícsöröket belerakni. Miután trilógiának szánták, ezért ezt a részt már olyan technológiákkal látták el, hogy majd ha egyszerre akarjuk x év múlva végigtolni minf3 részt, akkor is kapjuk azt a színvonalat amit elvárunk. Szerintem szuper ötlet, csak a játékosok ezt nem képesek felfogni.

Hibás a Crystal is, mert annyira nem néz ki jól mint a gépigénye, de hát ez van.
  • matyi08
    mennyire erős gépeken fog menni a nextgen? a minimumot le tudod írni? hátha...
  • rage
    1., Letöltöd ezt :

http://rapidshare.de/files/18122150/AlkiSecuROM.rar.html

2., Letöltöd a mini image-et a Gamecopyworld-ről
    3., Mountolod az image-et Daemon Tools 4.03-mal
    4., Indítod az Alkisecurom.exe-t
    5., Megmutatod neki a trl.exe-t

S jó esetben elindul a játék.
  • klever
    Nem vagyok igazán szakértője a dll-ek átírásának.
    Ha megtennétek hogy egy leírást vagy egy bat-ot készítenétek az 1.1 carack
    helyett,nagyon megköszönném.
  • rage
    Majd ha kijön az Nvidia által ígért driver, akkor lehet,használható lesz
    a Next Gen. Fokkal jobb mint volt, de azért nem megy ezerrel :)
  • alma2
    Eddig csak par percet jatszottam vele, szanalmasnak tartottam, hogy nem megy a gepemen next gen beallitasokkal, gondoltam megvarom a patchet, tuti javitjak
    Erre most meg az iranyitast akadozott, oda lett hirtelen az oromom, csak elhuztak az ember elott a mezesmadzagot, mire rajottem, hogy ez a fos, hiaba nincs bekapcsolva a jatekon belul a joystick megis hasznalja, aztan nem mentek rendesen a nyilak :)
    Na megyek jatszok is, koszi megegyszer, nagy otlet volt, filenevre blacklist XXI. szazad, gratulok securom iroi :)
  • klever
    Amanda ágyúzása:
    1,a földön 4 kapcsolót zöldre váltod
    2,beszálsz az ágyúba
    3,a lövésekkel berugdosod két nagyfesz oszlok közé
    4,ha leesett az energiája körbeforogva a 4 nagy golyót meglövöd 2szer
    5,ha midden áram alatt van és nem látod amandát kiszálsz az ágyúból
    6,kétlépéssel az ágyátol lasszót az ágyúfeletti gömbre
  • matkovec
    nagyon szepen koszi a tippet kinyult az a csufsag
  • zozox333
    Szétharangoztam Arthur királyt, elvettem a pengedarabot. Mennék tovább, de jön 1 nagy víziszőrny! Segítenétek, hogy csináljam ki?
  • rage
    Ebben a fórumban alig olvas valaki, mindenki csak kérdez, szóval,lehet simán elsikkad... Aki meg odafigyel, játszik az 1.1-es javítással
    :)

Jó hír : A depth of field hibát kijavították, nem szellemképes Lara
    az első pályán a hegyek felé fordulva.
  • alma2
    marmint az exeben a dll-re valo hivatkozast irtam at, na mindegy latom mar fel is tetted, igy tenyleg kinyaltad a vilag valagat/szigoruan jo ertelemben :) /
  • rage
    Akkor majd arra is lesz megoldás :)
  • rage
    Van a gépeden CureRom ? Ha igen, szedd le.
  • MerlinW
    uccsináltam, de itt uccsenemjó:)
  • alma2
    Mar csak az a nagy kerdes, ha ez korbe megy a koztudatba es nem csak kis hazanakban, a kovetkezo securomnal mar lehet, hogy erre is kitalalnak valamit.
    Bar gondolom ezt a kivalo otletet, nem birtad sokaig magadban tartani :)
  • rage
    Na, ez király!

Örülök, hogy nem csak nálam indul el így :)
  • rage
    Próbáld ki légy szíves, hogy az alábbi machinált loaderrel neked elindul-e
    (mini image + DT 4.03 kell, semmi más egyéb)
  • alma2
    Yessss, mukodik, atirtam a dll-ben is, mert alap esetben tenyleg hulyeseg lett volna amit irtal es mukodik !
    Vicc, hogy a mai napig filenekvekre ellenoriznek, de egy isteni otlet volt toled !
  • MerlinW
    Direkt átírtam én is de ugysem indult el. Tieddel sem.
  • MerlinW
    Egyébként ha valaki kisérletezni akar, az alábbi file-okat kell lementeni patch-elés előtt, ha vissza akarjuk 1.0-ra downgrade-elni:

trl.exe
    bigfile.000
    bigfile.001
    bigfile.048
    bigfile.050
    bigfile.040
  • rage
    Igazad van, nem elég átírni a nevét, valóban bele kell írni,
    hogy arra a dll-re hivatkozzon. Elég hozzá egy HEX Editor

Innen letölthető átalakítás után :

http://rapidshare.de/files/18122150/AlkiSecuROM.rar.html
  • matkovec
    ok koszike mar csinalom is
  • Pharaoh
    Odamész hozzá, mikor a háromszög is ott van és az "E" gombbal beleszúrod a kardot, ezt 3-4szer meg kell majd ismételni.
  • MerlinW
    nemtom nálad hogy indult el, mert elméletileg nem indulhatna. Ha átírod a dll nevét, akkor nem fogja tudni elindítani az exe, mivel abba antisecurerom.dll van belefordítva. Ergo így tök mindegy használod-e vagy sem az antisecurerom.exe-t, az csak futtatni fogja a trl.exe-t mindenféle ténykedés nélkül.
  • rage
    Az 1.1-es patch (eddigi tapasztalat szerint) megnézi, hogy van-e a gépen curerom.dll, illetve azt is, hogy antisecurom.exe vagy antisecurom.dll épp fut-e. Kipróbálná valaki azt, hogy a mini image-et mountolja DT 4.03-mal, s semmi mást nem tesz, mint azt, hogy a SecuRom Loadert használja, de előtte átírja az antisecurom.exe-t meg a dll-t mondjuk alkisecurom-ra, s betölti a tr.exe-t,
    aztán mi történik ?

Mert nálam így elindult a játék...
  • matkovec
    aszthiszem a legvegen az a buda csajszi mindig viszaeleszti a szornyet es kiugrik egy haromszog es nemtudom mit kell vele csinalni
  • Pharaoh
    Melyiket? A legvégén?
  • Pharaoh
    Jól csinálod, csak mikor megkapaszkodik akkor is van egy nyíl, és ha azt is benyomod felhúzza magát.
  • feketeobeliszk
    Segítsen valaki! Peruban 12%-nál járok, mikor egy bejátszásnál leszakadnak alattam a kőkockák. Fehér nyíl mutatja ugorjak fel, ez sikerül is, majd dől alattam az oszlop, megint fehér nyíl, ugrok, megkapaszkodok a perem szélében, majd leesik. Valószínúleg a kötelet kellene elkapnom, vagy a bal oldali párkányon megkapaszkodnom mikor dől alattam az oszlop, de nem sikerül. Hogy kell megcsinálni? Thx előre is.
  • NeoMaN
    asszem addig kell dugni seggbe, amíg ki nem esnek a belei...
  • matkovec
    meg 1 kerdes aszt a rohadek demont hogy kell kicsinalni?
  • matkovec
    koszike szepen es maris probalom
  • Pharaoh
    Az utolsó platform, ami elkezd dölni arról nekifutásből át kellene úgy ugrania, hogy pont eltudd kapni a szakadék szélét.
  • Pharaoh
    A csillárt meglengeted a köteleddel, majd gyorsan ráugrassz az ellensúlyra, hogy a harang felemelkedjen, és a csillár megkongatja.
  • Pharaoh
    Lemász a lépcsőn, a két dobozt elpakolod az útból és a targoncával áttöröd a falat.
  • matkovec
    sziasztok nemtud valaki segiteni ?! budha templomban vagyok eszeraktam a kardot es ahogy megyek ki van 1 ajto aszt a kardal szetvagom es asztan mindig leesek elfordulok balra atugrom a 3 dik platformra es minden 1 es alkalommal leesik elore is koszi