3942
-
#2698 a szaggatás oka az új generációs (NG) effektek. Shaderek 3.0-ás változatai. Miután a mai középkategoriás kártyák támogatják ugyan, de nem igazán jó teljesítménnyel, ezért lehetne még randább, akkor sem lenne gyorsabb. Tök mind1 mit csinálnak ezekkel az effektekkel, lényeg hogy ott a képernyőn és ki kell számolni:) -
#2697 "Hibás a Crystal is, mert annyira nem néz ki jól mint a gépigénye"
Ez a lényeg. Tényleg jól néz ki, de nem annyira, hogy így szaggasson.
Nyilván 1-2 év múlva szépen fog futni, de ez egyszerűen optimalizálatlan. -
#2696 benne van a readme-ben.
"CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
1GB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 512 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)" -
#2695 P4 3.5 GHZ - 2 GB RAM - GeForce 6600 Gt - ezen rendesen szaggat :)
Szerintem, rendesen csak a legújabb videokártyákon megy
Vagy azon sem:) -
#2694 NG nem azért van benne hogy 6xxx-es kártyákon jól fusson, hanem azért hogy időtállóbb legyen a játék. NG-vel 1 év múlva is naprakész lesz grafikailag a játék. Utólag nem lehet ilyen fícsöröket belerakni. Miután trilógiának szánták, ezért ezt a részt már olyan technológiákkal látták el, hogy majd ha egyszerre akarjuk x év múlva végigtolni minf3 részt, akkor is kapjuk azt a színvonalat amit elvárunk. Szerintem szuper ötlet, csak a játékosok ezt nem képesek felfogni.
Hibás a Crystal is, mert annyira nem néz ki jól mint a gépigénye, de hát ez van. -
#2693 mennyire erős gépeken fog menni a nextgen? a minimumot le tudod írni? hátha... -
#2692 1., Letöltöd ezt :
http://rapidshare.de/files/18122150/AlkiSecuROM.rar.html
2., Letöltöd a mini image-et a Gamecopyworld-ről
3., Mountolod az image-et Daemon Tools 4.03-mal
4., Indítod az Alkisecurom.exe-t
5., Megmutatod neki a trl.exe-t
S jó esetben elindul a játék. -
#2691 Nem vagyok igazán szakértője a dll-ek átírásának.
Ha megtennétek hogy egy leírást vagy egy bat-ot készítenétek az 1.1 carack
helyett,nagyon megköszönném. -
#2690 Majd ha kijön az Nvidia által ígért driver, akkor lehet,használható lesz
a Next Gen. Fokkal jobb mint volt, de azért nem megy ezerrel :) -
#2689 Eddig csak par percet jatszottam vele, szanalmasnak tartottam, hogy nem megy a gepemen next gen beallitasokkal, gondoltam megvarom a patchet, tuti javitjak
Erre most meg az iranyitast akadozott, oda lett hirtelen az oromom, csak elhuztak az ember elott a mezesmadzagot, mire rajottem, hogy ez a fos, hiaba nincs bekapcsolva a jatekon belul a joystick megis hasznalja, aztan nem mentek rendesen a nyilak :)
Na megyek jatszok is, koszi megegyszer, nagy otlet volt, filenevre blacklist XXI. szazad, gratulok securom iroi :)
-
#2688 Amanda ágyúzása:
1,a földön 4 kapcsolót zöldre váltod
2,beszálsz az ágyúba
3,a lövésekkel berugdosod két nagyfesz oszlok közé
4,ha leesett az energiája körbeforogva a 4 nagy golyót meglövöd 2szer
5,ha midden áram alatt van és nem látod amandát kiszálsz az ágyúból
6,kétlépéssel az ágyátol lasszót az ágyúfeletti gömbre -
matkovec #2687 nagyon szepen koszi a tippet kinyult az a csufsag -
zozox333 #2686 Szétharangoztam Arthur királyt, elvettem a pengedarabot. Mennék tovább, de jön 1 nagy víziszőrny! Segítenétek, hogy csináljam ki? -
#2685 Ebben a fórumban alig olvas valaki, mindenki csak kérdez, szóval,lehet simán elsikkad... Aki meg odafigyel, játszik az 1.1-es javítással
:)
Jó hír : A depth of field hibát kijavították, nem szellemképes Lara
az első pályán a hegyek felé fordulva. -
#2684 marmint az exeben a dll-re valo hivatkozast irtam at, na mindegy latom mar fel is tetted, igy tenyleg kinyaltad a vilag valagat/szigoruan jo ertelemben :) / -
#2683 Akkor majd arra is lesz megoldás :) -
#2682 Van a gépeden CureRom ? Ha igen, szedd le. -
#2681 uccsináltam, de itt uccsenemjó:) -
#2680 Mar csak az a nagy kerdes, ha ez korbe megy a koztudatba es nem csak kis hazanakban, a kovetkezo securomnal mar lehet, hogy erre is kitalalnak valamit.
Bar gondolom ezt a kivalo otletet, nem birtad sokaig magadban tartani :) -
#2679 Na, ez király!
Örülök, hogy nem csak nálam indul el így :) -
#2678 Próbáld ki légy szíves, hogy az alábbi machinált loaderrel neked elindul-e
(mini image + DT 4.03 kell, semmi más egyéb) -
#2677 Yessss, mukodik, atirtam a dll-ben is, mert alap esetben tenyleg hulyeseg lett volna amit irtal es mukodik !
Vicc, hogy a mai napig filenekvekre ellenoriznek, de egy isteni otlet volt toled ! -
#2676 Direkt átírtam én is de ugysem indult el. Tieddel sem. -
#2675 Egyébként ha valaki kisérletezni akar, az alábbi file-okat kell lementeni patch-elés előtt, ha vissza akarjuk 1.0-ra downgrade-elni:
trl.exe
bigfile.000
bigfile.001
bigfile.048
bigfile.050
bigfile.040 -
#2674 Igazad van, nem elég átírni a nevét, valóban bele kell írni,
hogy arra a dll-re hivatkozzon. Elég hozzá egy HEX Editor
Innen letölthető átalakítás után :
http://rapidshare.de/files/18122150/AlkiSecuROM.rar.html
-
matkovec #2673 ok koszike mar csinalom is -
#2672 Odamész hozzá, mikor a háromszög is ott van és az "E" gombbal beleszúrod a kardot, ezt 3-4szer meg kell majd ismételni. -
#2671 nemtom nálad hogy indult el, mert elméletileg nem indulhatna. Ha átírod a dll nevét, akkor nem fogja tudni elindítani az exe, mivel abba antisecurerom.dll van belefordítva. Ergo így tök mindegy használod-e vagy sem az antisecurerom.exe-t, az csak futtatni fogja a trl.exe-t mindenféle ténykedés nélkül. -
#2670 Az 1.1-es patch (eddigi tapasztalat szerint) megnézi, hogy van-e a gépen curerom.dll, illetve azt is, hogy antisecurom.exe vagy antisecurom.dll épp fut-e. Kipróbálná valaki azt, hogy a mini image-et mountolja DT 4.03-mal, s semmi mást nem tesz, mint azt, hogy a SecuRom Loadert használja, de előtte átírja az antisecurom.exe-t meg a dll-t mondjuk alkisecurom-ra, s betölti a tr.exe-t,
aztán mi történik ?
Mert nálam így elindult a játék... -
matkovec #2669 aszthiszem a legvegen az a buda csajszi mindig viszaeleszti a szornyet es kiugrik egy haromszog es nemtudom mit kell vele csinalni -
#2668 Melyiket? A legvégén? -
#2667 Jól csinálod, csak mikor megkapaszkodik akkor is van egy nyíl, és ha azt is benyomod felhúzza magát. -
feketeobeliszk #2666 Segítsen valaki! Peruban 12%-nál járok, mikor egy bejátszásnál leszakadnak alattam a kőkockák. Fehér nyíl mutatja ugorjak fel, ez sikerül is, majd dől alattam az oszlop, megint fehér nyíl, ugrok, megkapaszkodok a perem szélében, majd leesik. Valószínúleg a kötelet kellene elkapnom, vagy a bal oldali párkányon megkapaszkodnom mikor dől alattam az oszlop, de nem sikerül. Hogy kell megcsinálni? Thx előre is. -
#2665 asszem addig kell dugni seggbe, amíg ki nem esnek a belei... -
matkovec #2664 meg 1 kerdes aszt a rohadek demont hogy kell kicsinalni? -
matkovec #2663 koszike szepen es maris probalom -
#2662 Az utolsó platform, ami elkezd dölni arról nekifutásből át kellene úgy ugrania, hogy pont eltudd kapni a szakadék szélét. -
#2661 A csillárt meglengeted a köteleddel, majd gyorsan ráugrassz az ellensúlyra, hogy a harang felemelkedjen, és a csillár megkongatja. -
#2660 Lemász a lépcsőn, a két dobozt elpakolod az útból és a targoncával áttöröd a falat. -
matkovec #2659 sziasztok nemtud valaki segiteni ?! budha templomban vagyok eszeraktam a kardot es ahogy megyek ki van 1 ajto aszt a kardal szetvagom es asztan mindig leesek elfordulok balra atugrom a 3 dik platformra es minden 1 es alkalommal leesik elore is koszi