Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem a credits-et!😄
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
ERROR OUT OF TABLE RANGE hibára megoldás:
Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretû fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a fõkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretû fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És hidd el ki lehet nyírni. Már megtettem többször is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Kár hogy csak ennyit tud közelharcolni Lara. A lopakodásnak szerintem semmi haszna. Fõleg hogy nem lehet vele meglepni az ellenfelet. Az elõzõ részben (lészen akármilyen is), de Lara mögélopakodásból ki tudta törni az ellenfele nyakát. Ezt nagyon sajnálom, hogy kihagyták. Még azzal is kiegyeztem volna, ha nem végtelen a lõszer, de normálisan tud közelharcolni.
Ja egyébként a becsúszás, ráugrás dolgok, csak az emeberi elenfelek ellen jó, állatok ellen nem.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Afrikában vagyok annál a résznél amikor egy zsilipet kell kinyítni. Van egy nagy szobor aminek a keze le van bilincselve van két oldalt egy kapcsoló ha az egyikre ráállok a másikra meg egy ládát húzok akkor a bilincs elengedi a kezeket. Ha a jobboldalira ráteszem a ládát és a bal oldalira ráállok akkor nem tudom kihúzni a kereket. Ha kihúzom a kereket a baloldali kapcsolón nincs súly és bilincselve van a bal kéz. Itt mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Más: Peruban, amikor megérkezünk, van elõttünk egy focilabda, azt végigrugdostam a fél helyszínen 😊 Ha az elõtted lévõ két ház közötti "kapuba" rúgom, hallatszik a gólöröm. Újabb easteregg a játékban, most úgyis idõszerû 😊
Ha már foci: próbáltatok már "becsúszó szereléssel"(felé fut - közelében F, guggolás) lenyírni egy ellent? Ha ügyesek vagytok, nem ér le élve. A rûáugrálós-belassítós is jó, van még? Én csak errõl a kettõrõl tudok.
Ha bekapcsoltátok a generátorokat, üljetek be a gépbe, a fenti lengõ gömböket kell visszakapcsolni az áramkörbe (két lökés kell beléjük), ha mind a négy oldalon megvan, akkor kiszállás és mágneses kötél a gép felett lévõ karddarabra.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
De ott akadtam el, amikor már belököm az áramba és nem tudom, hogy utánna mit kell csinálni! Lécci segítsetek! Üdv.
Pogi: Ilyen nálam is volt, fõleg akkor, amikor újratöltés után elmentem a tornaterembe. Jó kis poén 😊

Tomb Raider: Legend Next-Gen SM2 Tweak v0.01
shadermodel váltó és árnyék kikapcsoló tweak
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hsz #2338 😄D bye holnap😄D
és nem kell a q hozzá
Holnap elérem a 100% ot<#taps>#taps>kb 25 óra lesz vagy több mert mindent végignézek
pl kazasztán volt csak majdnem 4 óra<#email>#email>.Na majd holnap irok.<#wave>#wave>
Mikor a földön haldoklik, mennj oda hozá és az E gombbal szúrd bele a kardot
Japánban vagyok egy tetõn ahol ki kéne nyitnom egy üvegajtót a ház tetõn, de nem tudom, hogy kell. Valakí aki tudja legyen szíves mondja el, hogy kell.