Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amikor Lara keze lecsúszik a párkányról/megjelenik egy sárga kéz jel/,akkor hogy lehet megoldani hogy visszakapaszkodjon???Néha már sikerült de most nem tommegcsinálni.Angliában vagyok a múzeumban,amikor ledõl a falnak egy része ahova kapaszkodunk.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Két kérdésem lenne.
A Croft manorban vagyok a könyvtárba, ott van egy titkos ajtó és vannak a könyvtárba elszortan de feltûnõen kiálló könyvek, azokat könyveket hogy kell leszedni a polcokról?
A másik az lenne hogy van már az 1.1 patch-hez crack?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sikerült közben rájönnöd? Mert nekem se sikerül ott továbbjutni, pedig nyomkodtam már mindent. Azért jó a leírás a tr huról, csak beleírhatta volna aki készítette, hogy melyik ps2 gomb mit is takar - háromszög, stb...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
"Sziasztok volna 1 kérdésem: Most kezdtem el játszani és elértem egy olyan helyre, ahol ledobtam 1 nagy sziklát valami furcsa fára(?) és onnét nem és nem (tudok) továbbjutni. Elõre is köszi a segítségért." (hát ez így nem helyes, de õ ezt írta..)
Nem rosszindulatból javítottam ki, csak hogy segítsetek neki, ha tudtok, elsõre nehéz megérteni...
Úristen hód, fújd már ki!!!
Így is újratöltõdik, de csak háromszor
A negyedik földrekerülés során elpusztul.
hogy meg is értsék.
Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor is
Addig nem.
"Emellett estélyiben és tûsarkúban is úgy mozog, mint ahogy én tenném (nem, elképzelni se akarjátok). Gyanakszom arra, hogy a tûsarkúban járás Motion Capture –t arra a fejlesztõsrácra erõltették rá, aki a legrövidebb gyufát húzta. "
http://www.itport.hu/cikk/169
Aztán mikor megvan a kõ, akkor elkezd leesni a gép, de a játék mutatja,
hogy melyik nyilakat nyomd...
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Bsyrex: pontosabban le tudnád írni, hol akadtál el? Így elég nehéz lenne kitalálni.
Blade17: minden összegyûjthetõ cuccot megtalálsz, talán a time trialok is kellenek hozzá.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Én PS2-n játszok, de fogalmam sincs mit kell csinálni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!