3942
  • Pharaoh
    Igen, már unlockolva vannak ezek a Bakspace-es dolgok? Lehet csak akkor mennek.
  • Pharaoh
    Átugrassz, majd gyorsan vissza, leenged a kapu és most már rá tudsz ugrani.
  • tiroxine
    itt járok az angliai részen. mit kell csinálni, hogy ne essen le Lara, ha átugrok a mozgó falra? (azonkívűl, hogy megnyomom a "e" gombot.) akárhogy próbálok gyorsan elugrani, mindig leesik, de akkor is ha nem ugrok el.

• dussy
    Japánban járok és a rohadt jakuzát nembírom kinyirni!
    KEvés a lőszer,a gránát elől elszalad a gyáva féreg és közben folymatosan azt pofázza,hogy menjek oda!
    LOL!
  • dussy
    Nálam nem megy,nemtom miért!
    1.0 van fent!
    Láma kérdés,de legyünk tisztában a dolgokkal:BACKSPACE=a vissza nyilas gomb a jobb felső sorban?
  • Pharaoh
    simán játék közbe benyomod a Bakspace- és a számot
  • dussy
    Sziasztok!
    A Bakspace-es kódokat hol kell beadni???
  • rage
    2689-es hozzászólásban alma2 ugyanerre panaszkodik
  • Bravoman
    30-50fps között van általában, szerintem nem amiatt akadozik. Egyébként patch előtt nem volt ilyen gond az irányítással, de akkor meg az invert mouse nem működött.
    Szerintem direkt engem szivatnak... :-)
  • Bravoman
    Az Nvidia oldalán kint van a 84.43-as beta driver, azt felrakva már nem akadozik nextgen alatt és a framerate is csak extrém helyzetekben esik 30 alá. (7800gtx-el)

Viszont az irányítási problémám továbbra is fennáll. AAargh.
  • MerlinW
  • Rage47
    ááá, miattad nem lehettem simán rage!:DD
    de már nincs harag...:)
  • strebacom
    Én olvastam egy külföldi fórumon ilyeneket, ott azt irják az okos pacákok, hogy akinek tökéletes fut a game, az ne tegye fel a patchet, mert generálhat külünbözö hibákat egyes konfigokon, ugyhogy mentsd el a mentéseidet és csinálj egy ujra telepítést!!!
  • MerlinW
    A kevés FPS miatt lassul az irányítás reakcióideje. Kapcsold ki a NextGen-t...
  • Bravoman
    Felraktam az 1.1-et, nextgen alig néhány fps-el lett gyorsabb, viszont az irányítás teljesen használhatatlan lett. Olyan, mintha késve reagálna a billenytűlenyomásokra és túl hosszan. Lenyomom az előre gombot, vár egy kicsit, aztán elkezd futni, és 10mp-ig abba sem hagyja, pedig a gombot már rég nem nyomom. Ha közben más gombokat is megnyomkodok, akkor azokat is szépen végigcsinálja, miután az előzővel végzett.
    Csinál ilyet valaki másnak is a progi??? Mi lehet a gond?
  • MerlinW
    Ehh, télleg:) Sebaj, ez a csapat előre néz:)
  • rage
    "Thx: Bender, rage, MerlinW
    2006.05.16"

:)
  • MerlinW
    1.0-hoz nem kellett eddig sem se image, se cd, se dvd, se daemon. Ezért hívják No-CD/DVD -nek...

egyébként itt van teljes Jackal
  • klever
    Ez csúcs fut a játék HDD ről leszedtem a DaemonTools.
    Van helyette "Game Jackal" progim (igaz csak 30 napra még)
    Nem kell a 4.7 gigás ISO sem.
    Egyszer bekérte a telepítő cd-t de már azt is kevettem
    Kettőt kattintok a Tr7 trainerre és indul a game az install könyvtárból.
    Cracked Tr exe van bene meg az a csoda dll van még feltéve és kész.
    Az 1.1-el még nem próbáltam.
  • MerlinW
    hm? mi május? mit látsz?:)
  • Seth
    jajj, dehát kiírja hogy milyen irányokat kell nyomni, ha nem konfigoltad át a billentyűkiosztást,akkor "w" fel, "s" le, "a" bal,"d" jobb
  • Kövesdi A
    hát nem igazán mert a ps2-es leírásban meg találtam hogy ott x-et kört és négyzetet kell nyomni de pc-nem tudom hogy ezek a bilentyük milyen funciót tölthetnek be !
  • rage
    2006 májusi dátummal,látom :)
  • Vlala #2715
    Nem sokféleképpen lehet, sajna nem lehet kombinálni a rucikat. Sapkája miért nincs? (Ja, ez nem a Barbie's interactive house? )
  • MerlinW
    Addig is csináltam egy pakkot, leírással:

Tomb Raider Legend 1.1 loader
  • ESRZ
    Na...
    Úgy kell kinyírni ahogy az elején sejtettem...
    Míg kikerestem a végigjátszásból az volt negyed óra :D aztán nekiálltam megcsinálni... ez vagy fél óra... de nem sikerült... de asszem mostmár elmehetnék valami giniszrekordernek... hogy egy perc alatt hányszor tudod kimondani hogy b@zdmeg...
    Amúgy az a gond.. hogy elkezdem lőni azokat a szarokat a két pisztollyal, oda is figyel, de mire nyomok egy G-t hogy eltegye azokat a rohad fegyvereket, meg mire egy q-t hogy dobja ki a lasszót, meg egy E-t hogy húzza meg... addigra a kigyó már 2 perce nyáladzik rám, meg lököd meg minden istenfaxa...
    Price od perzsik-ba pl a kombók miatt... alig tudok valameddig eljutni...mert nekem lehetetlen hogy több gombot egyszerre megadott sorrendbe nyomkodjak...
  • Uborkasalata
    Nincs valakinek egy print screen-je arról, hogy ő hogy öltöztette fel Larát?
  • MerlinW
  • rage
    Jó, ez lesz a Merlin-rage féle securom-killer
    :-D
  • MerlinW
    Sikerült elindítani 1.1-est:) Win2k kompatibilis modba kellett raknom a parancsikonját. Holnap ha lesz időm írok egy trl loader progit, amolyan rákattintasz elindulósat, örüljön a nép:)
  • rage
    Szerintem, csak gyorsan kell menni, ha jól emlékszem ( W )
    Mikor leesik a motorról, akkor meg az iránygombokat, de azokat mutatja a játék
  • Seth
    neked nem írja ki??
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy a japánban amikor a motoral át kell ugratni a kétt ház közőtt akkor melyik gombot kell nyomni ?
  • Vlala #2705
    Ez melyik játék? ;)
  • rage
    Ez jó, látom névrokon vagy :)
  • Rage47
    tombraider.hu -n van végigjátszás, én is ott olvastam el, h hogy kell kinyirni a hidrárt. engem nagyon megszopatott:D
  • rage
    Nekem ezen a problémán a 2 GB rendszermemória segített.
    Utána nem akadt a FEAR sem, meg más se.
    (1024-ben, ha lehet, HDR-rel)
  • ESRZ
    Ok kösz.
    És ezt a kibszottnagy kígyót ezt hogyan kell kinyírni?
  • rage
    Csak az a baj, az általuk ajánlott 7800-as kártyával sem száguldozik...
    Miközben néhány nem különösebben csúnyább játék (FEAR és társai) simán futkosnak
  • MerlinW
    Nekem a 6600-ast néhol a 2.0-ás shaderek is megizzasztják:)