Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
"E" gomb!

rage
E-t nyomd meg, amivel a kötelet húzod.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Pharaoh
Húzd a platformot minnél közelebb és fejesugrással ugorf be a benélyedésbe, ahol a medál van.

zolo
Hello!
Amikor Lara keze lecsúszik a párkányról/megjelenik egy sárga kéz jel/,akkor hogy lehet megoldani hogy visszakapaszkodjon???Néha már sikerült de most nem tommegcsinálni.Angliában vagyok a múzeumban,amikor ledõl a falnak egy része ahova kapaszkodunk.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pharaoh
Nem értem mit nem lehet azon érteni, hogy azt a gombot kell megnyomni, amit kiír a gép.

Pharaoh
A könyveket csak akkor lehet használni ha már a többi rejtvényt megfejtetted.

Pharaoh
Ez benne a lényeg.

klever
Valami mentés javítás létezik már?Nekem csak bizonyos helyeken ment csak a Tr.

klever

istenostora03
bocsi.sikerült elindult a játék

Sziasztok.
Két kérdésem lenne.
A Croft manorban vagyok a könyvtárba, ott van egy titkos ajtó és vannak a könyvtárba elszortan de feltûnõen kiálló könyvek, azokat könyveket hogy kell leszedni a polcokról?
A másik az lenne hogy van már az 1.1 patch-hez crack?
a croft manorban, az edzõteremben vagyok, már mindent megszereztem (ott) kivéve egy silver rewardot, amihez - szerintem - egy platformról kell átugorni. a helyzet az, hogy biztos van valami trükk a dologban, mert mindig a kis odú alatti rúdra ugrik... pedig még közel is húzom magam. csak én vagyok béna, vagy tényleg kell valamit csinálni még, hogy át tudjak ugorni?
istenostora03
nem akartok csinálni FAQ-ot?<#duma>

istenostora03
és ilyenkor mit csináljak?

jah ok, szori 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kandurex
Matkovec' nem magyar 😊 Imádom a stílusát! 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mozesapo
Hi!

Sikerült közben rájönnöd? Mert nekem se sikerül ott továbbjutni, pedig nyomkodtam már mindent. Azért jó a leírás a tr huról, csak beleírhatta volna aki készítette, hogy melyik ps2 gomb mit is takar - háromszög, stb...

MerlinW
Ez komolyan mondom kétvállra fektetett...

[merlinw.org]

te komolyan így írsz? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

leslieboy
Egyszerû! A szikla megemeli a fadarabot, és ott a kiálló ágára ugrasz, ott átlengsz, és elkapod a peremet a vizesés mellett!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

cseri001
#2406-hoz fordítás: (ámbár azt hiszem, így sem behatárolható, hogy hol tarthat, de döntsétek el ti, én nem játszom, csak olvasgatlak titeket, fórumozókat.) 😊

"Sziasztok volna 1 kérdésem: Most kezdtem el játszani és elértem egy olyan helyre, ahol ledobtam 1 nagy sziklát valami furcsa fára(?) és onnét nem és nem (tudok) továbbjutni. Elõre is köszi a segítségért." (hát ez így nem helyes, de õ ezt írta..)

Nem rosszindulatból javítottam ki, csak hogy segítsetek neki, ha tudtok, elsõre nehéz megérteni...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Kösszike

Mikor a földrekerül, szaladj oda hozzá, tedd el a fegyvert s nyomj egy E-t.
Így is újratöltõdik, de csak háromszor
A negyedik földrekerülés során elpusztul.
Na most a Bolivia Redux-on vagyok és a szörny mindig ujra töltödik és nem tudom Ki nyirni!!!

Ahhoz hogy segíteni tudjon valaki, úgy kellene a problémádat leírni,
hogy meg is értsék.
Az eredetit lazán, crack sajna még nyet 😞

Majd ha lesz crack, akkor el fogod tudni indítani.
Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor is

Addig nem.
ahh valaki mondja marmeg hogyutdom elinditani az 1.1es javitassal a jatekot?😞😞

Találtam egy tesztet. Van stílusa a srácnak. 😊)

"Emellett estélyiben és tûsarkúban is úgy mozog, mint ahogy én tenném (nem, elképzelni se akarjátok). Gyanakszom arra, hogy a tûsarkúban járás Motion Capture –t arra a fejlesztõsrácra erõltették rá, aki a legrövidebb gyufát húzta. "

http://www.itport.hu/cikk/169
sziasztok volna 1 kerdesem most kesztem ell jatcani es elertem egy ojan hejre ahol ledobtam 1 nagy sziklat valami fara es onejt nem es nem tovabjutni elore is koszike a segicseger
Pharaoh
A jéták mutatja mit kell nyomni, amúgy az ülésnél tán az "S" (lefele)

Elõször is a repülõ leszakadt darabját húzd rá a gép hátuljára, hogy ne essen le azonnal, ahogy belépsz.

Aztán mikor megvan a kõ, akkor elkezd leesni a gép, de a játék mutatja,
hogy melyik nyilakat nyomd...
Megint én vagyok eljutotam a repülögépig és amikor elkapja Lara a a kavicsot vagy mi az akkor jön az üllés akkor mit kell megnyomni?

Ceko
Köszönöm!!

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Pharaoh
Ott csak össze kell szedni a revardsokat.

Nagon kössz Sikerült!!! cSáToK

Pharaoh
Beleszúrod a kardot az "E" gombbal

Kösszi!!!!

Ceko
Hogy kell kinyírni amandát Boliviába??Mindig lemegy az élete akkor elfekszik és ott mit kell csinálni??Pls help

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Vízzel, fel kell mászni. Szerencsére, a forgó kerék rúdjai nagyon jól mûködnek liftként is 😊

Bsyrex: pontosabban le tudnád írni, hol akadtál el? Így elég nehéz lenne kitalálni.

Blade17: minden összegyûjthetõ cuccot megtalálsz, talán a time trialok is kellenek hozzá.

Pharaoh
Ha arra gondolsz, ami az elején van perem, akkor ott sietni kell az "E" gombbal.

De én azt kérdem hogy A nepal nevû pályán hogy lehet át menni a szakadékon ugy hogy ne haljak meg?

Van még egy ellenfélszívatás, a belockolt ellenfelet q-val közelebb tudjuk rántani, pl. le az erkélyrõl.

A (Nepal Pályán)

Hogy kell át menni a masik oldalra ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A nepal palyan ahol at kell menni a szakadékon és mindig le szakad a fal !!

bsyrex nem tudsz választ adni a kérdésemre?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Csátok Én aszt Szeretném kérdezni hogy aa Nepal-pályán hogy leht át jutni a falon? Nagyon kössz a választ!

Ott járok(West Africa) és ott benn az elsõ kerék forog a 2. nem.Fölugráltam és fönt az ajtó levanzárva,mert dárdák állnak ki.A 2. kereket hogy kell megforgatni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Sland
van valami magyarnyelvû végigjátszás a Croft Manorhoz?
Én PS2-n játszok, de fogalmam sincs mit kell csinálni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Blade17
jah,de hogy lehet 100%ra csinálni?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB