3942
-
ESRZ #2779 Nem mégse... kattintsatok az "igen" re a linken. -
ESRZ #2778 Így egyből bejön, elvileg... -
ESRZ #2777 Na...
Most értem oda, ahol a végigjátszásnak vége...
Amikor a tetkós nő átalakul ilyen "főszörnyé" amit a kardal kell lövöldözni, aztán összesik, kis felkiálltójel a hasába... és ennyi...
Talán ehez mondta pár napja egyik tag hogy oda kell hozzá menni közel, és bele kell szúrni a kardot.. nade ez nekem nem igazán működik... szal mit kell csinálni?
Itt a kép ha valakinek ezután se ismerős a helyzet (77%)
KÉP -
#2776 Wolverine srácban meg lehett volna annyi hogy nem a saját nevével küldi el mások munkáját...
Ráadásul még az nfo-ból is kitörölte a nevünket... -
strebacom #2775 Hmm.. pedig én a te neveddel küldtem el a GCW-nek...:az lehet de ott igy jelent meg:::::
16-04-2006
MerlinW + Bender,,,,,,,,,,,,,,
az a lényeg hogy müködik!!! -
#2774 na megyek gud nájt!!! :) -
#2773 CSá,teljesen kipörgettem a játékot.Csak azt szeretném kérdezni hogy az első pályán hogy tom megszerezni a Gold Reward-ot?? Azt tom hogy holnav (a láda tologatós játéknál,a felemelt kapu fölött) csak azt nem tudom hogyan tdok oda feljutni,vannak ilyen párkányok a kapu két oldalán az addig oké,felugrom rájuk eggyel feljebb mászok (mivel 2 van) és ott van a kapunak a szája.Csak oda nemtudok felugrani mert túl magasan van,elmagyarázni valaki hogy kell?? Ja és kellemes ünnepeket :D -
pgeri #2772 Üdv mindenki!
Olyan problémám van hogy az első pálya (Bolívia) után a Croft Manor töltése közben (kb. a felénél) kidob win-be disc error hibaüzenettel.Egyébként a Reloaded verzió van meg.Ha tudtok segítsetek please!
Köszi. -
#2771 Nem baj, nekem nem kell a világ dicsősége :-)
-
#2770 Hmm.. pedig én a te neveddel küldtem el a GCW-nek...:) -
#2769 Nálam teljesen jó az 1.1es, és még az invert y mouse is működik végre:) -
zozox333 #2768 +VAN !! 91% !! -
#2767 Látom, már a Gamecopyworld-re is feltettétek az 1.1-es patch feltörésének megoldását, így alighanem ez a trükk a következő SecuRom 7-es játék esetében már nem fog működni :) -
Csoder #2766 Ajánlom az ebben a topikban lévő #740-es, #744-es hsz többszöri elolvasását. -
dondelgado #2764 Tudna valaki 1 hidra utáni közvetlen mentést küldeni([email protected])! -
#2763 Ez-az 1.1 patch elég gázos, teljesen jól fut, egyedül az inputra reagál lassan (ahogy azthiszem vki írta már ezt korábban)...
Ez a nextgenkedés pedig jó lenne.. :S
Nincs rá más megoldás, csak az újratelepítés? -
sagjoz #2762 A segítségeteeket kérném abban hogy az új 1.1-es loadert hogyan kell alkalmazni mert nekem nem sikerült vele a game-t elindítani!THX -
dussy #2761 Nem sok választ kaptam! -
#2760 nah, majd a föellenfél...:D -
zozox333 #2759 SIKERÜLT AZ A QRV@ HIDRA!!!!!! -
Madu #2758 Helósztok.
Lenne egy problémám elindítom a játékot bejön az intró megy minden de az intró után kilyön egy hibaüzenet hogy az exe hibát észlelt és kilép az asztalra.Mi lehet a gond?
Nehogy az legyen hogy nem jártam utánna, már fél órálya itt ülök és olvasgatom a fórumot meg 10 linket végignéztem és letöltöttem ezt azt 1.1 loadet meg stb. de nem megy valami, 1.1 es exe kell hozá vagy fogalmam sincs, légyszives könyítsétek meg a dolgom egy válasszal.Köszi. -
zozox333 #2757 Tudna vki 1 hidra utáni mentést küldeni ([email protected]), már fél napja ezt a részt nyomom de a 4. csak nem akar leesni! -
#2756 Ehhh tudod mit?Ezeknél a részeknél használd a billentyűzeteden a nyilakat hogy ne kavarjon be neked.Ugyanazt a nyilat nyomd meg időben rohadt egyszerű. -
#2755 jah azt én sem tudom:) -
#2754 a croft manorba vagyok a könyvtárba és elakadtam hogy Alister mellett kell odatolni a platformokra ilyen könyvesbigyókat de rátoltam és nem nyílik ki az ajtó!Mit lehet tenni?:( -
#2753 kURVA RÖVID VOLT...............remélem lesz folytatás!!!!!!! -
zozox333 #2752 Próbáltam a sorrenden is változtatni, mindig ua. Amikor kijövök a kriptából, a jobbra eső nem reagál -
#2751 hmm vége, igaz 85%. Naon rövid volt:) -
zozox333 #2750 A 4. nél hiába lasszózom meg nem jön le a ketrec -
#2749 Mind a négynél ugyan úgy kell. -
#2748 Köszi, nálam működik.
Nem kellett még Win2000-re sem állítani.
Crashday-t is kipróbáltam, de azzal sajnos nem megy,igaz az BW clone,ez meg ha jól tudom clonecd-s. -
zozox333 #2747 Légyszi segítsen vki! Nem tudom elintézni a hidrát! Csak 3 ketrecet tok az arcába tolni, a 4. nem mozdul! Mit kell tenni? -
#2746 Nem igaz! Pár hszt kellene visszaolvasni! Nyomjál neki e-t! Ekkor lesebződik, és ezt majd 3-4szer kell eljátszani vele! -
N1kolaos #2745 Hello Skacok!
Mondja már meg valaki hogy-hogy a csába lehet kinyírni a Bolíviai pályán a főellenséget. Már meg van a kard és addig megy is hogy a démont lesebzem, de amior a földön van és látszi benne Amanda mit kell vele csinálni.
-
#2744 jaja, csak azt az egy gombot szabad benyomni, amit a gép jelez, ha mást nyomsz meg és utána gyorsan a jót már az se jó. -
#2743 -_-, semmi mást nem kell nyomkodni, csak amikor felvillan a nyíl azt kell 1x megnyomni -
#2742 az ok-é de amelé még kell nyomni valami bilyntyü kombinációt nem elég csal pl a w nyomni mert akkor mindig csak neki végodok a falnak !
és enyi . mert a space-re ugyan ugy fal !
ha meg a q nyomom ami a mágnesen kötél! azal is fal ugy hogy elég én föladtam ! -
dussy #2741 Ezt hogy érted??? -
Bravoman #2740 Bazz, a fraps miatt laggolt az irányítás. Kikapcsoltam, azóta minden ok.
Na, most hogy nextgennel is normálisan játszható, nekikezdek én is. :-)) -
tiroxine #2739 hogy ez nem jutott eszembe, ha már idáig eljutottam! Kösz