Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem találom de keresem!!

trackmaniac
én is azt keresem már elég régóta, de sehogy sem találom meg! Segítsen már valaki, aki már megtalálta!!!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

cseri001
#1682-#1689 hozzászólásokat nézd meg, hátha segít...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Tényleg !!,te már meg találtad?

Ja de az hol van mert én még nem talatam meg!?

trackmaniac
Próbálgattam már nyomogatni a Q-t, de aztán megnéztem a PDA-t, és abban az Objectives-ben azt írja, hogy a mágneses csörlõt is meg kell szerezni.

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

???????

Mit kell csinálni?

Ott len a rejtet ajtonál a könyvtárban ezt irja ki

cseri001
Akkor oké..., már kezdtem aggódni. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

?

És ha meg nyomod a "Q"-t akkor nem dobja el??

trackmaniac
Hali! Segítsetek már légyszi, én azt az "elektromágneses és csörlõs kötelet" hol a fenében találom meg a Croft Manor-ban? Mert gondolom azzal kell az edzõteremben elfordítani az ugrálós dolgokat (aminek a végén vagy valami fényes dolog).

<#help><#help><#help>

Voltam!

bogyoka
Az a baj, hogy nem tudok segíteni, hogy mit hol találtam meg, mert ahogy mászkáltam össze-vissza úgy fedeztem fel mindent, és akárhogy gondolkozom, nem tudnám megmondani, pedig segítenék szívesen.

Az edzõ teremben ott a magasban a platón voltál? Mert ott van egy azt hiszem az bronz.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Nekem 1 gold 1 silver 1 bronz-kell

Én is!!!

bogyoka
azt még én is keresem, este már beleszédültem annyit rohangáltam a házban😄D

bogyoka
az merre van az a szives feladvány? Még olyanom nem volt, de nekem hiányzik 1 Silver 1 Gold😊))

A gold hol van sztem jol el van dugva!!

trackmaniac
Hali! Egy kérdésem lenne: a Croft Manor-ban hol találom meg azt a mágneses bigyót? Mert már mindenütt kerestem, most valami szives feladványt kellene megoldani, de sehogy sem megy! Segítsetek!

hát jó lenne már az a crack az 1.1-es frissítéshez!
naívan felraktam, és azóta nem tudok vele játszani 😞
Pharaoh
Szilver van jól eldugva a lépcsõfelfárónál mindkét oldalt, egyiknék a kötéllel kell kihúzni egy kapcsolóféleséget, a másik oldalon pisztollyal kell belóni a kapcsolót.

nekem asszem 3 silver de fogalmam sincs, hogy hol lehetnek
Nem talalom a többit!

Nem talalom a többit!

Fel deritetem az egész házat de nem talátam meg az utolso 3 darabot 1 Bronz 2Silver és 1 gold kell még!!<#pardon1><#pardon1>

ha elérem a 100 at felteszem a képeket<#nevetes1>

elöször lengesd be a csillárt és de jol és utánna ugorj a kötélre

zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

Estét!!! 98% ,honapra meglessz a 100 de ma mar nincs eröm hozza 5 orat fociztam és elfárattam mert sokat punnyadok a gép elött<#email>.

Ok

A könyveket mikor tom mozgatni???

mindenesetre ha majd megláttad, ha megtennéd, hogy nem kérdezõsködsz, hanem hátraolvasnál, azt mindenki nagyon megköszönné
azt majd meglátod... 😊
És utana mit kell csinalni?

Pharaoh
A csillárt lengest meg a másneses kötéllel ,majd a törött síronra , majd onnan a törött oszlopra, majd a harang ellensúlyra urrás, így a csillár megkongatja a karangot.

Megvan

pajti
Hi! Sikerült elakadnom 😊 az Angol Pályán ahol egy harang kötélen kellett leereszkedni és egy lovag van lent vmi fénylõ sárga "burokban".
Egy félig törött sírkõvet tudok tologatni. Van egy törött tartóoszlop, onnan a harang ellensúlyára tudok ugrani. vmi megoldást pls!<#conf><#help>

Pharaoh
Alõbb szerintem járd körbe a házat és csak aztán kérdezõsködj. Amúgy fent van és fel fogod ismerni.

És hol van Lara szobája? Alsó szint v. Felsõ szint?

Pharaoh
kék, sárga, zöld, piros

a deszkákat szétlövöd. a pisztolyokat lara szobájában találod
zolo
A múzeumban,lent a kazamatákban a darab megszerzése után a vízbõl elõjön a mérges kukac.Azt hogy kell kinyírni??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Na a könyvtárban hol a második polc????? Mert én csak eggyet találtam,és ahol bemegyünk a könyvtáraba ott az ajto mellet bedeszkázot részbe hogy lehet bejutni?

megõrülök!!! akárhogy próbálom, nem ugrik be ahogy én akarom!!!

egyébként ez a cerulean, topaz meg viridian és a crimson hogy követik egymást a könyvtárban? mert a crimson a vörös de hogy mi a többi arról lövésem sincs
Pharaoh
ugrás+F

hogy hozom elõ a fejesugrást?
Pharaoh
A könytárban van egy rejtet ajtó, ami akkor nyílik ha kér kis polcot a kapcsolójára tolsz, itt lesz egy szövekes üzenet, amiben az van, hogy a medencénél a két szobrot egymással hátnak kell fordítani, itt kapsz egy újabb szöveget, ami megmondja a könyvek sorrendjét.

Na hát ezaz de mi a többi rejtvény? Már keresztûl kasul bejártam a házat amit csak tudtam megmozgattam, de még mindig hiányzik 1 bronz , 3 silver és persze az arany "szobor". A könyvtárba keressegéljek még? vagy hol?