3942
  • ESRZ
    Nem mégse... kattintsatok az "igen" re a linken.
  • ESRZ
    Így egyből bejön, elvileg...
  • ESRZ
    Na...
    Most értem oda, ahol a végigjátszásnak vége...
    Amikor a tetkós nő átalakul ilyen "főszörnyé" amit a kardal kell lövöldözni, aztán összesik, kis felkiálltójel a hasába... és ennyi...
    Talán ehez mondta pár napja egyik tag hogy oda kell hozzá menni közel, és bele kell szúrni a kardot.. nade ez nekem nem igazán működik... szal mit kell csinálni?
    Itt a kép ha valakinek ezután se ismerős a helyzet (77%)
    KÉP
  • MerlinW
    Wolverine srácban meg lehett volna annyi hogy nem a saját nevével küldi el mások munkáját...
    Ráadásul még az nfo-ból is kitörölte a nevünket...
  • strebacom
    Hmm.. pedig én a te neveddel küldtem el a GCW-nek...:az lehet de ott igy jelent meg:::::
    16-04-2006
    MerlinW + Bender,,,,,,,,,,,,,,
    az a lényeg hogy müködik!!!
  • bandika64
    na megyek gud nájt!!! :)
  • bandika64
    CSá,teljesen kipörgettem a játékot.Csak azt szeretném kérdezni hogy az első pályán hogy tom megszerezni a Gold Reward-ot?? Azt tom hogy holnav (a láda tologatós játéknál,a felemelt kapu fölött) csak azt nem tudom hogyan tdok oda feljutni,vannak ilyen párkányok a kapu két oldalán az addig oké,felugrom rájuk eggyel feljebb mászok (mivel 2 van) és ott van a kapunak a szája.Csak oda nemtudok felugrani mert túl magasan van,elmagyarázni valaki hogy kell?? Ja és kellemes ünnepeket :D
  • pgeri
    Üdv mindenki!
    Olyan problémám van hogy az első pálya (Bolívia) után a Croft Manor töltése közben (kb. a felénél) kidob win-be disc error hibaüzenettel.Egyébként a Reloaded verzió van meg.Ha tudtok segítsetek please!
    Köszi.
  • rage
    Nem baj, nekem nem kell a világ dicsősége :-)
  • MerlinW
    Hmm.. pedig én a te neveddel küldtem el a GCW-nek...:)
  • Mikiller
    Nálam teljesen jó az 1.1es, és még az invert y mouse is működik végre:)
  • zozox333
    +VAN !! 91% !!
  • rage
    Látom, már a Gamecopyworld-re is feltettétek az 1.1-es patch feltörésének megoldását, így alighanem ez a trükk a következő SecuRom 7-es játék esetében már nem fog működni :)
  • Csoder
    Ajánlom az ebben a topikban lévő #740-es, #744-es hsz többszöri elolvasását.
  • dondelgado
    Tudna valaki 1 hidra utáni közvetlen mentést küldeni([email protected])!
  • Malakai
    Ez-az 1.1 patch elég gázos, teljesen jól fut, egyedül az inputra reagál lassan (ahogy azthiszem vki írta már ezt korábban)...
    Ez a nextgenkedés pedig jó lenne.. :S
    Nincs rá más megoldás, csak az újratelepítés?
  • sagjoz
    A segítségeteeket kérném abban hogy az új 1.1-es loadert hogyan kell alkalmazni mert nekem nem sikerült vele a game-t elindítani!THX
  • dussy
    Nem sok választ kaptam!
  • Rage47
    nah, majd a föellenfél...:D
  • zozox333
    SIKERÜLT AZ A QRV@ HIDRA!!!!!!
  • Madu
    Helósztok.
    Lenne egy problémám elindítom a játékot bejön az intró megy minden de az intró után kilyön egy hibaüzenet hogy az exe hibát észlelt és kilép az asztalra.Mi lehet a gond?
    Nehogy az legyen hogy nem jártam utánna, már fél órálya itt ülök és olvasgatom a fórumot meg 10 linket végignéztem és letöltöttem ezt azt 1.1 loadet meg stb. de nem megy valami, 1.1 es exe kell hozá vagy fogalmam sincs, légyszives könyítsétek meg a dolgom egy válasszal.Köszi.
  • zozox333
    Tudna vki 1 hidra utáni mentést küldeni ([email protected]), már fél napja ezt a részt nyomom de a 4. csak nem akar leesni!
  • Rambo 20
    Ehhh tudod mit?Ezeknél a részeknél használd a billentyűzeteden a nyilakat hogy ne kavarjon be neked.Ugyanazt a nyilat nyomd meg időben rohadt egyszerű.
  • Rage47
    jah azt én sem tudom:)
  • Rambo 20
    a croft manorba vagyok a könyvtárba és elakadtam hogy Alister mellett kell odatolni a platformokra ilyen könyvesbigyókat de rátoltam és nem nyílik ki az ajtó!Mit lehet tenni?:(
  • macesz
    kURVA RÖVID VOLT...............remélem lesz folytatás!!!!!!!
  • zozox333
    Próbáltam a sorrenden is változtatni, mindig ua. Amikor kijövök a kriptából, a jobbra eső nem reagál
  • Rage47
    hmm vége, igaz 85%. Naon rövid volt:)
  • zozox333
    A 4. nél hiába lasszózom meg nem jön le a ketrec
  • Pharaoh
    Mind a négynél ugyan úgy kell.
  • Mikiller
    Köszi, nálam működik.
    Nem kellett még Win2000-re sem állítani.
    Crashday-t is kipróbáltam, de azzal sajnos nem megy,igaz az BW clone,ez meg ha jól tudom clonecd-s.
  • zozox333
    Légyszi segítsen vki! Nem tudom elintézni a hidrát! Csak 3 ketrecet tok az arcába tolni, a 4. nem mozdul! Mit kell tenni?
  • leslieboy
    Nem igaz! Pár hszt kellene visszaolvasni! Nyomjál neki e-t! Ekkor lesebződik, és ezt majd 3-4szer kell eljátszani vele!
  • N1kolaos
    Hello Skacok!

Mondja már meg valaki hogy-hogy a csába lehet kinyírni a Bolíviai pályán a főellenséget. Már meg van a kard és addig megy is hogy a démont lesebzem, de amior a földön van és látszi benne Amanda mit kell vele csinálni.
  • Pharaoh
    jaja, csak azt az egy gombot szabad benyomni, amit a gép jelez, ha mást nyomsz meg és utána gyorsan a jót már az se jó.
  • Seth
    -_-, semmi mást nem kell nyomkodni, csak amikor felvillan a nyíl azt kell 1x megnyomni
  • Kövesdi A
    az ok-é de amelé még kell nyomni valami bilyntyü kombinációt nem elég csal pl a w nyomni mert akkor mindig csak neki végodok a falnak !
    és enyi . mert a space-re ugyan ugy fal !
    ha meg a q nyomom ami a mágnesen kötél! azal is fal ugy hogy elég én föladtam !
  • dussy
    Ezt hogy érted???
  • Bravoman
    Bazz, a fraps miatt laggolt az irányítás. Kikapcsoltam, azóta minden ok.

Na, most hogy nextgennel is normálisan játszható, nekikezdek én is. :-))
  • tiroxine
    hogy ez nem jutott eszembe, ha már idáig eljutottam! Kösz