3942
-
placus #2820 távcsövet lehet találni a házban? -
#2819 hja, ott még nem tartok:))) -
placus #2818 IMÁDLAK KÖSZI A SEGITSÉGET! -
#2817 A másik oldal -
#2816 100%-nál unlockolja a bikinit. -
#2815 nahát, jéé, én öltöztem át, vagyis nem vetkőztem le itt ennél a pályánál:DD
Persze nem is volt a szekrényemben fürdőruci úgy emléxem -
A másik oldalon is vannak lándzsák, azokon át lehet a másik oldalra is eljutni -
#2813 Vannak ilyen halszobrok, amiket ki kell húzni a fel mentén. (a padló karcos ott) és ara felmenve lehet oda elugrálni. -
placus #2812 DE A LOVASSZOBORHOZ NEMTUDOK FELJUTNI!KUKA VAGYOK? -
#2811 Majd a lovas szobortól kell a csillárra ugrani.
Amúgy ha feljutottál a lándzsás szobrokhoz onnan kell tovább ográlni a lovas szoborhoz, ott egy golyót a kapcsolóra gurítani és a csillár lejebb ereszkedik -
#2810 Akkor olvass vissza, le van írva a megoldás 100x. A géped meg teljesen jó hozzá.
- ha NOD-ot használsz kapcsold ki benne az AMON-t
- ne telepítsd nagyon belső könyvtárba
- legyen 9.9 GB hely telepítés előtt -
#2809 akkor ha te ilyen okos vagy akkor megnézhetted volna hogy már én is a 2576 hozzászolással ezelőtt irtam a hibát sőt képet is tettem be. és a cd barakása nélkül elég nehéz a játékot felinstalálni
ugyhogy mégegyszer irom nem azzal van a bajom hogy felinstaláltam és nem megy hanem azzal hogy fel se tudom instalálni -
placus #2808 sziasztok!
én most kezdtem el a tr legendet,és máris elakadtam a háza fürdöjében.nemtudok átjutni a lovas szoborhoz pedig ott is van egy medál. a csillárra kellene ráugrani?SEGITSETEK???? PUSZI MINDENKINEK. -
#2807 sajna nekem már az instal se megy fel
mert rögtön az instal elején kidob hibaüzenettel
-
#2806 p4 3GHz
1 giga ram
ati radeon 9800 pro -
#2805 Köszi. Remélem segít.
2804: De hiába nyomom a "használ"-nem csinál rá semmit. -
#2804 Azért mert nem húzni, hanem betolni kell. -
#2803 #2517 ezt a hozzászólást keresd itt vissza, levan írva részletesen:))
-
#2802 Lara házában honnan tudok olyan mágneses bigyót szerezni, amivel a szakadék fölött tudok átlendülni, meg fémládákat húzgálni?
Meg hiába látom, hogy a könyv a polcon kintebb van, mégse húzza meg. Miért? -
#2801 -
#2800 Hát igen, s nem is akárkik csinálták :-) -
#2799 Gamecopyworld.com-on van 1.0-ás krekk és már frissítették a cuccost tehát találtok ott 1.1-est is csak az nem krekk hanem egy miniakármi,amit daemontools-ba kell be mountolni.
Ennyi végeztem!!! -
taciboy #2798 hát ez az 1.1-es patch... fényévekkel később reagál a billentyűzet! hiába kapcsolom ki a nextgen tartalmat. hozzáteszem elég vicces, hogy a bejelenktezésnél az nvidia logó tűnik fel (ami számomra azt jelenti, hogy nvidiára van optimalizálva), és mégis ezeken a kártyákon hibás a működése. hihetetlen :( -
#2797 A medence körül,ki kell húzni a szobrokat majd ezeről el kell jutni az "erkélyen" lévő 2 lándzsás szoborhoz... -
Markez #2796 minden ide íronak kellemes ünnepeket és köszi az elinditás pakkot 1.1 :)) további jo fórumozász üdv Gyuri -
xerox32 #2795 hali!
Segítsetek már egy hete ezzel szenvedek és sehogysem tudom megcsinálni nem tudom kinyitni a Croft MAnorban a második ajtót lécci segítsetek! -
rage at work #2794 Szerintem, a visszaolvasáshoz még lapozni sem kell, csak lefelé scrollozni,
kb 5 hozzászólás is foglalkozik az 1.1 elindításával.
1.0-hoz meg simán van nocd crack...
Tehát az, hogy itt nem kaptál segítséget, elég furcsa, persze, nem
olvasta el senki helyetted a beírásokat, az biztos. -
xerox32 #2793 sziasztok!
Croft Manorban nemtudom kinyitni a medencében a második kaput tudnátok segíteni? -
#2792 1.0 -ás alaphoz van crack a gamecopyworld-ön... 1.1-es pach kicsit macerásabb, de ahhoz is csináltunk egy "megoldás-pakkot". -
#2791 Na majd talán egy 1.2-es patch... :P -
Vlala #2790 A kőkapunak félig kell nyitva lennie, hogy elérd. Ehhez told rá a közéspő kapcsolóra az egyik követ, majd egy másikkal nyisd az egyik oldali reteszt. A másik oldalon Ne kővel próbáld, inkább állj rá, elindul felfelé, kb. fél fordulatnálugorj le róla - a retesz visszazár, a kapu pedig félig nyitott állásban marad. -
zsotesz #2788 Géped milyen? -
#2787 na én feladtam :(
nem tudok életet lehelni a játékba:(
itt se kaptam segitséget szal meg törlésre az iso:(
pedig szivesen végigtoltam volna mert a demo nagyon megfogott és tetszett igaz 15 perc alatt végig lehet tolni -
#2786 A tombraider.hu-n van végigjátszás. -
#2785 Segitetek egy kicsit?? Ha lejjeb görgettek akkor láthattok egy kérdést (Tőlem) Még mindig nemtudtam megszerezni a Gold Reward-ot az 1. pályán
Vagy küldjetek képeket róla :D
-
#2784 forumkepek/2006_04/LEVEGŐBEN.JPG -
#2783 "A levegőben vagyok"
-
Gabe18 #2782 Lövöd a kardal,aztán mikor leesik a földre odamész és beleszúrod (E),igy nem tudja magát visszatölteni fullra és mindig kicsit kevesebb energiája lesz. -
ESRZ #2781 Ok. Megpróbálom... de minek 4 szer? Micsinál? -
#2780 közel mész ilyenkor, és E betü. ezt kb 4-szer meg kell csinálni... engem eléggé felidegesitett...:)