3942
  • placus
    távcsövet lehet találni a házban?
  • bogyoka
    hja, ott még nem tartok:)))
  • placus
    IMÁDLAK KÖSZI A SEGITSÉGET!
  • Pharaoh
    A másik oldal
  • Pharaoh
    100%-nál unlockolja a bikinit.
  • bogyoka
    nahát, jéé, én öltöztem át, vagyis nem vetkőztem le itt ennél a pályánál:DD

Persze nem is volt a szekrényemben fürdőruci úgy emléxem
  • Pharaoh

A másik oldalon is vannak lándzsák, azokon át lehet a másik oldalra is eljutni
  • Pharaoh
    Vannak ilyen halszobrok, amiket ki kell húzni a fel mentén. (a padló karcos ott) és ara felmenve lehet oda elugrálni.
  • placus
    DE A LOVASSZOBORHOZ NEMTUDOK FELJUTNI!KUKA VAGYOK?
  • Pharaoh
    Majd a lovas szobortól kell a csillárra ugrani.

Amúgy ha feljutottál a lándzsás szobrokhoz onnan kell tovább ográlni a lovas szoborhoz, ott egy golyót a kapcsolóra gurítani és a csillár lejebb ereszkedik
  • MerlinW
    Akkor olvass vissza, le van írva a megoldás 100x. A géped meg teljesen jó hozzá.

- ha NOD-ot használsz kapcsold ki benne az AMON-t
    - ne telepítsd nagyon belső könyvtárba
    - legyen 9.9 GB hely telepítés előtt
  • Bobber
    akkor ha te ilyen okos vagy akkor megnézhetted volna hogy már én is a 2576 hozzászolással ezelőtt irtam a hibát sőt képet is tettem be. és a cd barakása nélkül elég nehéz a játékot felinstalálni
    ugyhogy mégegyszer irom nem azzal van a bajom hogy felinstaláltam és nem megy hanem azzal hogy fel se tudom instalálni
  • placus
    sziasztok!
    én most kezdtem el a tr legendet,és máris elakadtam a háza fürdöjében.nemtudok átjutni a lovas szoborhoz pedig ott is van egy medál. a csillárra kellene ráugrani?SEGITSETEK???? PUSZI MINDENKINEK.
  • Bobber
    sajna nekem már az instal se megy fel
    mert rögtön az instal elején kidob hibaüzenettel
  • Bobber
    p4 3GHz
    1 giga ram
    ati radeon 9800 pro
  • kirol
    Köszi. Remélem segít.

2804: De hiába nyomom a "használ"-nem csinál rá semmit.
  • Pharaoh
    Azért mert nem húzni, hanem betolni kell.
  • bogyoka
    #2517 ezt a hozzászólást keresd itt vissza, levan írva részletesen:))

• kirol
    Lara házában honnan tudok olyan mágneses bigyót szerezni, amivel a szakadék fölött tudok átlendülni, meg fémládákat húzgálni?
    Meg hiába látom, hogy a könyv a polcon kintebb van, mégse húzza meg. Miért?
  • MerlinW
  • rage
    Hát igen, s nem is akárkik csinálták :-)
  • bandika64
    Gamecopyworld.com-on van 1.0-ás krekk és már frissítették a cuccost tehát találtok ott 1.1-est is csak az nem krekk hanem egy miniakármi,amit daemontools-ba kell be mountolni.

Ennyi végeztem!!!
  • taciboy
    hát ez az 1.1-es patch... fényévekkel később reagál a billentyűzet! hiába kapcsolom ki a nextgen tartalmat. hozzáteszem elég vicces, hogy a bejelenktezésnél az nvidia logó tűnik fel (ami számomra azt jelenti, hogy nvidiára van optimalizálva), és mégis ezeken a kártyákon hibás a működése. hihetetlen :(
  • BenedekFeco
    A medence körül,ki kell húzni a szobrokat majd ezeről el kell jutni az "erkélyen" lévő 2 lándzsás szoborhoz...
  • Markez
    minden ide íronak kellemes ünnepeket és köszi az elinditás pakkot 1.1 :)) további jo fórumozász üdv Gyuri
  • xerox32
    hali!
    Segítsetek már egy hete ezzel szenvedek és sehogysem tudom megcsinálni nem tudom kinyitni a Croft MAnorban a második ajtót lécci segítsetek!
  • rage at work
    Szerintem, a visszaolvasáshoz még lapozni sem kell, csak lefelé scrollozni,
    kb 5 hozzászólás is foglalkozik az 1.1 elindításával.

1.0-hoz meg simán van nocd crack...

Tehát az, hogy itt nem kaptál segítséget, elég furcsa, persze, nem
    olvasta el senki helyetted a beírásokat, az biztos.
  • xerox32
    sziasztok!
    Croft Manorban nemtudom kinyitni a medencében a második kaput tudnátok segíteni?
  • MerlinW
    1.0 -ás alaphoz van crack a gamecopyworld-ön... 1.1-es pach kicsit macerásabb, de ahhoz is csináltunk egy "megoldás-pakkot".
  • Malakai
    Na majd talán egy 1.2-es patch... :P
  • Vlala #2790
    A kőkapunak félig kell nyitva lennie, hogy elérd. Ehhez told rá a közéspő kapcsolóra az egyik követ, majd egy másikkal nyisd az egyik oldali reteszt. A másik oldalon Ne kővel próbáld, inkább állj rá, elindul felfelé, kb. fél fordulatnálugorj le róla - a retesz visszazár, a kapu pedig félig nyitott állásban marad.
  • zsotesz
    Géped milyen?
  • Bobber
    na én feladtam :(
    nem tudok életet lehelni a játékba:(
    itt se kaptam segitséget szal meg törlésre az iso:(
    pedig szivesen végigtoltam volna mert a demo nagyon megfogott és tetszett igaz 15 perc alatt végig lehet tolni
  • Pharaoh
    A tombraider.hu-n van végigjátszás.
  • bandika64
    Segitetek egy kicsit?? Ha lejjeb görgettek akkor láthattok egy kérdést (Tőlem) Még mindig nemtudtam megszerezni a Gold Reward-ot az 1. pályán

Vagy küldjetek képeket róla :D
  • istenostora03
    forumkepek/2006_04/LEVEGŐBEN.JPG
  • istenostora03
    "A levegőben vagyok"
  • Gabe18
    Lövöd a kardal,aztán mikor leesik a földre odamész és beleszúrod (E),igy nem tudja magát visszatölteni fullra és mindig kicsit kevesebb energiája lesz.
  • ESRZ
    Ok. Megpróbálom... de minek 4 szer? Micsinál?
  • Rage47
    közel mész ilyenkor, és E betü. ezt kb 4-szer meg kell csinálni... engem eléggé felidegesitett...:)