3942
-
#2860 Na megvan már 99%ig és ROHADTJÓ GÁMA VOOLTT VRRÁÁÁÁ jó a főmenűben a zene jó a játék jó az extrák (catsuit/snowsuit rulez) ésss keelll a következő rész hogy újra szét pár ellent!!
Gratz boyz gg -
zowert #2859 meg tudná valaki mondani h amanda szörnyébe a kardot hányszor kell beleszurni h végleg megheljon??? -
tiroxine #2858 dobozról ugorva fejesugrással (space+f) átugorja. -
#2857 Igen. Ezt olvastam en is . Az elso akadalynal mar nem eg a vasracs, mer ez az dupla tuzes akadaly egy ilyen kanyarral. De a masodiknal igen.. -
Vlala #2856 pedig ott elvileg a vasrácsos szakaszoknak már nem kellene égnie... -
#2855 Es a leirasban pedig ugy van irva hogy elvileg nem kellene mar a racsos reszeken egnie a tuznek, ellenben nekem eg... ki nem lehet kapcsolni -
#2854 nem
-
Vlala #2853 Nem alszik el néha valamelyik sávon a tűz? -
#2852 A dobozos megoldas nemjo mert tul hosszu a tuzakadaly es mindig meghalok. -
#2851 de ott tartok. de ha meghuzom a kart akkor elalszik a tuz az rendben de ott mar tovabb mentem es van meg 2 tuzes akadaly, a kesek utan. Ott is van 1 kar de az nem csinal semmit. -
tiroxine #2850 start menu -> futtatás -> msconfig -> a szolgáltatások fülnél és az automatikus indítás fülnél kiszeded a pipákat, de előtte érdemes feljegyezni, hogy melyik volt kikapcsolt állapotban, hogy utána vissza tud állítani a rendszeredet eredeti állapotába. Egyedül a "windows installer" maradjon bekapcsolva a szolgáltatásoknál. utána újra kell indítani. 90%, hogy működni fog, sok sikert ! -
Vlala #2849 Nem most ugrottál le egy magasabb szintről? Akkor a szint alat van meghúzandó kar. Ha nem, akkor keress egy dobozt (mágneskötéllel húzd át az előzőt), told a tűzre, mássz rá és ugorj le a túloldalon.
EZT az oldalt tudom ajánlani mindenkinek, aki elakadna. (benne vannak a rewardok is). Ha nincs, előtte ajánlott az Adobe 7, nekem a 6-ot fagyasztotta. -
Vlala #2848 ki kell alóla vágni a magaslatot. A kiálló köveket lődd a platformok (4 van) alatt, aztán megjelenik egy-egy fényes valami, azokat mágneskötéllel kirántod, azután nem lesz kedve felmenni, lehet lőni ezerrel. -
#2847 Estleg, ha nem 3.1-es installered van, akkor rakd fel aztinnen hátha azzal feltelepül. -
Meerschweinchen #2846 Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy hogyan kell kinyírni a palit aki mindig feltöltődik mikor felugrik a magaslatra? Előre is köszi! -
#2845 Ennel a resznel hol lehet kikapcsolni a tuzet? Ez mar az a resz mikor megszereztem a kard utolso darabjat a kiralytol es megyek visszafele. kép -
#2844 k
megprobálom a dolgot bár nem tudom miket kapcsoljak ki de majd othonrol mert most meló van:)
amugy minden egyes probálkozásnál lép egyet a tmp file szal nekem se 18 már a hiba hanem olyan 98:)
amugy mindet töröltem már a temp könyvtárból
na majd kisérletezgetek:) -
#2843 Van a C meghajtón elég helyed? 1-2 giga minimum?
ill c:\documents and settings\neved\local settings\temp\ -ből törölj mindent amit tudsz kézzel. -
tiroxine #2842 Igen, eszembe jutott, a Spiderman 2-vel volt valami hasonló probléma nálam. Érdemes kipróbálnod. -
tiroxine #2841 Úgy emléxem, hogy nekem ugyanilyen problémám volt az egyik játékkal, és így oldottam meg. -
tiroxine #2840 Ilyenkor néha megoldja a problémát, ha kikapcsolod a windows összes szolgáltatását a telepítés idejére, mert lehet, hogy valami bekavar. Ha jól tudom, a "windows installer" be kell hogy legyen kapcsolva. -
#2839 Eddig egy fórumban találtam ilyet, ott az illetőnél a demo sem működik hasonló üzenet miatt (ott épp set60.tmp). Azért lenne célszerű megtalálni, mivel nem biztos, hogy csak a Tomb Raidernél fogsz ebbe a hibába beleütközni a későbbiekben -
#2838 én is probáltam hogy törlöm de folyamatosan számozza ujra és mitom én mondjuk már 98 nál jár szal ittvalami más dolog al udas csak nem tudom mi:(
sajna kezdek letenni rola hogy végignyomjam a gamát ill egyáltalán hogy elkezdjek vele játszani:( -
#2837 Na mindegy,én biztos megpróbálnám installálni win98 kompatibilis módban, vagy akár safe módban, megpróbálnám az image-et kiírni, s feltenni DVD-ről, vagy mással mountolva, valahogy csak át lehet hidalni ezt a problémát -
#2836 c:\documents and settings\neved\local settings\temp\set18.tmp
Ez a file létezik nálad? Ha igen, kitörlés után egy Windows újraindítással nem képződik újra? Csak akkor kerül oda, ha elindítod a TR installját? -
#2835 na akkor még1x
elinditom az instalt és a két kép közül akármelyikre akarok ráklikkelni utána ezt a hibaüzenetet kapom
és azt a tmp file-t az instal hozza létre
és nem nodot használok
szal tüzfal virusirto ilyesmi kizárva hogy bekavarna
valami más a gáz de nem tom mi:(
amugy azt tom hogy elég a gépem hozzá merrt a demot végigvittem -
NeOhu #2834 Igen megcsináltam. -
#2833 win2000 kompatibilitást is megcsináltad? -
strebacom #2832 Küldjön már valaki mentést a west africa 36%-tól::::Persze aki itt tart:
Köszi! -
NeOhu #2831 Valaki tudna segíteni abban hogy miért nem megy a Tomb Raider Legend 1.1 loader?
Úgy csináltam ahogy le van írva, de semmi. -
el bruja #2830 -
sir Hunnish #2829 Bocs! -
sir Hunnish #2828 Köszönöm szépen!
-
el bruja #2827 de az a muki nem japó -
#2826 A köveket lőni kell, így leeseik egy réteg róluk, majd a mágneses kötelet neki és ledönteni azokat a platformokat, ezután már meg lehet ölni a csávót. -
sir Hunnish #2825 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van az afrikai pálya és végén van egy japcsi főellenség. Hogyan lehet leverni, látom, hogy vannak azok a kő kígyófejek alatta valami kövekkel. Nem tudom hogy ki kell lőni vagy nem, mert sehogy nem akar megoldódni. Előre is köszönöm, szevasztok! -
strebacom #2824 Ja és mégegy jár valaki a kazaztáni pályánál, nekem eddig kellene egy mentés, mert a full mentés, ha kilépek állandóan a pálya elejétöl kezd, légyszives segitsetek, és ha van valakinek ilyen dobjon egy privátot és adom az email cimet.
Köszönöm!! -
strebacom #2823 No hát ez a NOD32 egy fura program én régebben jártam ugy hogy a netröl letöltött játékokat,ha kiirtam egy lemezre iso., vagy bin-cue., formában és telepíteni akartam daemontools vagy alcohol segitségével mindig CRC hibával leállt a telepítés, cseréltem én mindent irót, kábeleket, stb... De mint kiderült a NOD32 volt a hibás, mert állandóan scanneli a fájlmozgásokat a rendszerben, pláne ha nem eredeti a progi.A nodfixes verzió is csinál hibákat, amelyeket észre sem veszünk, csak késöbb mondjuk egy lemez vissza olvasásánál, én javaslom mindenkinek az ANTIVIR7-es verzióját, nekem nagyon bevált és azóta nincsennek hibáim!!!
Bocs hogy ilyenekkel untatlak benneteket!! -
#2822 Pontosan milyen hibát ír ki installkor?
Ha a dat file-t nem találja, vagy CRC hibát ír ki, és NOD-od van, akkor
tényleg jópárszor leírták a megoldást.
Ha nem ez, akkor írd be a pontos hibaüzenetet. -
#2821 Igen, ne kérdezd hol.