3942
  • Bence9292
    Hi! Lenne 1 kérdésem...A STORY módot végig vittem, de miket kell csinálni, hogy meg legyen a 100% ???
  • grebber
    De ot nincs teljes csak eleje meg német verzió :(
  • Raszkál
    Szia!

De ott van csak néz szét figyelmesebben!!!!!
    http://www.cdcovers.cc/dl.php

• Garrett10
    hali!
    tudnátok segíteni?el akarom inditani a játékot és azt irja ki hogy összeférhetetlenség támatdt egy emulátor szoftverrel!mi lehet a baj?
  • Raszkál
    Szia!

Igen "E" betű és kapaszkodik..... :-)
  • Gyocsika
    Most akarom indítani és valami bigfile errort ír ki mi lehet ez?
  • Tatyla
    ja amugy a soundtrack track44 a nepáli pálya zenéje...
  • Tatyla
    csak az eleje :(
  • grebber
    Valaki nemtudna a gamehez DVD boritót mert cdcovers.cc-n nincs :(
  • Örm
    Kösz!
  • Pharaoh
    Kereső is van.
  • Pharaoh
    Ha a folyosón nem nyílik az utolsó ajtó, akkor az bug, volt már másnak is, load game párszor és ha szerencséd van kinyílik.
  • Örm
    Nem szeretnék végigolvasni több mint 2000 hozzászólást. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
  • strebacom
    Végigjátszás a tombraider.hu-n....
  • Rage47
    rakd fel a krekket. 4.03 DT kell amúgy.
  • DnAJr
    Hello lenne egy problémám!
    Feltettem a játékot de Daemon Tools-al ne akar elindulni mert az emulációval van valami gond mit csináljak?
  • Mo.Organ
    Olvass vissza, érdemes. Amúgy a végigjátszás is le van írva.
  • Örm
    Hello!
    Annál a résznél vagyok amikor a gömböt vissza kell vinni a Tesla toronyhoz, de az utolsó ajtót nem tudom kinyitni. Itt mit kell csinálni?
  • Zotya123
    nem, E betu, rajottem, koszonom :) hanem ugras utan egyik peremrol pl mkasikra, es csak 1 kezzel kapja el
  • Pharaoh
    Ha ez a nyilas rész, akkor ott is meg kell nyomni egy nyilat és felhúzza magát
  • Zotya123
    hello, olyan kerdesem lenne, hogy a perui palyan a kogolyo utan kapaszkodom peremen, es jobbra kell ugranom, de csak 1 kezzel kapaszkodik meg, es utana leesem, ott hogy tudok ugy ugrani, hogy ne essem le, vagy hogy lehet ott mozogni akkor?
  • dienesoft
    Ha van a gépedben, húzd ki a gamepadot vagy a yostickot, mindent ami még plus játékvezérlő, és úgy próbáld meg!
  • PAtr0n
    Hellósztok!

Lenne egy problémám...kerestem itt a hozzászólásokban rá a megoldást de nem találtam.
    Szóval: nekem elindult elsőre, meg menne is, de amikor elkezdek játszani, ha csak az előre gombot is nyomom meg, Lara elkezd körbe-körbe futkosni (pedig már addigra nem is nyomok semmit),és nem tudok vele semmit csinálni. Már próbáltam másra átállítani az írányítást de egyszerűen a mozgás gombokra elkezd szaladni körbe-körbe. az ugrás meg a többi gomb az jó.
    Olyan mintha valami gomb be lenne ragadva..de a billenytyűzetem tuti jó, mert más játékoknál semmi probléma nincs vele...
    Ötlet? Esetleg patch kell?

• Rambo 20
    öhhh segítsetek az hogy van hogy mind a 4 silver rewardot megszerzem west america pályán és mégis mégis 3/4 ami ottvan és nem tudok többet találni.
  • Vlala #2876
    Megvan az első time trialom :) Eddig nem foglalkoztam ezekkel, mert nem az a típus vagyok, aki egy ilyen nővel 10-15 perc alatt elmegy (:)), de mostanra nem maradt más.
  • MerlinW
  • valaminick
    jaa most esett le milyen képet monddd :) azthittem valami képet akart belinkelni de nem látszik:DDD
  • Pharaoh
    Nem kell lőni, az a kék Lara a sarokban azt jelzi, hogy tiéd az irányítás. Amúgy először ugrani kell, majd bukfenvezni.
  • valaminick
    nemlátszik ... mármint nem látom:)
  • Raszkál
    Itt a kép ha látszik...
  • Raszkál
    Köszi....... ezt gondoltam ÉN is,de itt azt látni ,hogy Larának lőni kell vagy mi.....
  • valaminick
    Hát fussál:D ........ gugolni kell meg ugrani ennyi más nincs:P
  • Raszkál
    Sziasztok!

Tudna valaki nekem segíteni elakadtam az Afrikai pályán amikor egy nagy kő jön mögöttem és előttem törött lándzsák ......

Itt,hogy megyek tovább?.?.?.?
  • Bobber
    na tegnap éjszaka csak sikerült életet lehelni a gaméba
    nem tudom mi lehetett a baj
    aqz automaitkus inditásoknál kikapcsoltam egy pár szemetet ami amugy se kellet és lás csodát tényleg sikerült felinstalálni:))
    ugyhogy mostmár majd nyomom én is:)
    köszi a segitségket mégegyszer:)
  • Pharaoh
    100%-t kell csinálni, minden revards és Time trial kell hozzá.
  • lehell
    nem tudja valaki, a '2814'-as beirás képén szereplő rucit hogy lehet megszerezni? 8)))
  • ult1mate
    Nem megy sajnos ahhoz tul hosszu. Probaltam mar mindenhogy. Meghal egybol
  • Csoder
    3-4x kb
  • MerlinW
    Pedig írtam neki magyar infót is lépésről lépésre...
  • NeOhu
    Valaki akinek fut rendesen az 1.1 patch, az eltudná mondani hogy pontosan mit is kell csinálni? Mert nekem ezzel a Tomb Raider Legend 1.1 loader-el nem megy.