Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
na a másik ^^

PSN ID.: Beegabor

Vinsanity15
Valaki megtudná momdani hogy kazahsztanban a szörnyet hogy tom kinyírni??addig megvan hogy azt a bazi nagy gömböt leengedtem

Vinsanity is back!!

Pharaoh
Egyszerûbb, ha a lap alján lévõ keresõbe beírja, hogy amanda.

Seth
de van szolúsön, úgyhíjják "olvass vissza" ^^

Rambo 20
Srácok éppen amandát gyúrom boliviában az uccsó(?) pályán de amikor lezuhan a szörnnyel akkor nem tudom õt sérteni hanem továbbra is a nyomorult szörnyet lövöm.nincs erre valami szolúsön?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Köszi +próbálom

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

bogyoka
"E" betüt nyomd meg ismét 😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Hi!azt akarom kérdezni hogyha ráugrokk egy rúdra ami a falból áll ki függõlegesen akkor megjelenik a fejem felett egy kéz jel.És melyik gombal lehet megkapaszkodni?Elõre is kösz!!!😊
zolo
Nekem is sikerült a történet végére érnem.93% lett./a Croft birtok 100%-ra kész/Most jöhet a ráadás.
Kösz mindenkinek a segítséget!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nekem 92% volt a végén de aztán végigvitten 100%-ra és Laranak tök jó ruhái vannak benne meg van két Amandás is.
marsu
kész vagyok, nekem is 85%-ra síkerült.
1.Nincs kardom.
2.Sikerült. Hogy hogyan...:
Le kellett húzni az elektromos izék közt lévõ karokat.
Majd ekkor jött egy kis intro hogy lejönnek ilyen gömbök.
Ekkor a csákót ki kellett nyírni.
Aztán míg vissza nem éled. Addig a lejött gömböket a középen álló fegyverrel belelöködni az elektromos sugárba, az összesel ezt megcsinálni.
Aztán mikor már ilyen totál burokba vagy, akkor elõjön az a szar, de nem tud a burok miatt megtámadni, na ekkor ki kell szálni a fegyverbõl, majd lasszóval a fegyver fölötti részt meghúzni, ekkor kiesik egy kis darabka, majd jön az intro, csaj kimegy alul, át egy csövön, és jön a kövi küldi.
MerlinW
sok SB24-es recsegéses problkéma volt. Frissíts driver-t, ill ha ugysem jó dxdiag-ban játsz a hardveres témával.

[merlinw.org]

nem tudja valaki mitõl recseg a hang ? + az átvezetõkben is akad
Sb Live 24Bit-em van
elõre is kösz a helpet
bogyoka
jaa, jó, én még nem tartok ott, engem a nagy golyó üt el😄D

Seth
ez nem az

bogyoka
valahol írták itt több helyen, hogy oda kell menni hozzá mikor már lent van az életereje, és 3- 4-szer E betüvel belédöfni a kardot.

Na most megen elakadtam...
Itt a kép nézzétek meg.
Belelököm azt a szart abba az áramsugárba vagy miaz...
Utána lemegy az életereje pár miliméterre.
Aztáá eltûnik... majd újraéled...
Kép:
KÉP
bogyoka
#1983-asnál "Futni, átugrani, majd bukfencezni, majd ismét futni"

bogyoka
Én is ott tartok, és úgy olvastam, hogy futni, bukfencezni, megint futni 😊)Csak hiába futok meg minden elnyom😞

Megkeresem azt a hozzászólást amiben leírják.

Afrikában járok, átjutottam vmi forgó kaszákon a dobozokkal, erre itt 1 böszme golyó, letarolja a folyosót engem is! Hogy lehet ezt +oldani? Tudna vki segíteni?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sikerült <#wow1><#hamm><#kuss><#falbav><#fogmosas>
Hát lol...
newil
Kösz,nem gondoltam volna,hogy csak ennyi.<#nevetes2>.Hát ez is megvolt.<#eljen><#gun>

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Seth
hátígy ahogy próbálod...

az lehet de a képek is mást mutattak én se hittem de néhány résznél biztosan bavan kapcsolva mert szebben néz ki

Jobb gomb kép megjelenítése és megjelenik...
Itt egy másik link: -)))
KÉP
Na hály all.
Elõször akadok el...
Gondolom valami egyszerû a megoldás... de én lepasszoltam... tegnap vagy negyed-fél órát próbálkoztam... aztán mondom akkor ennyi...
Tesk itt a kép. Kérdés. Hogyan kell átugrani?
Seth
Tessék ITT meglehet nézegetni a ps2-es képeket

Nagyszerü.Csak az a baj hogy a PC-s,a PS2-es és az Xboxos verzióhoz is ugyanaz a sablon szöveg van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ha rámész a dox.uw.hu ra ott GYERE LEJJEBB MÍG LESZ olyan hogy ps2 és menj rá a Tomb Raider Legend re ott is írja hogy azon van olvasd el(de angol)

Jó hát én ma láttam pont ps2-n,és hát köze nincs a next-gen grafikához.Valami effekt van rajta amitõl ilyen elmosottabb lesz az egész,és az összhatása egész tetszetõs,de azért nem ugyanaz.

de komoly a haverom gépe nagyon csúcs és fwl byírja rakni nextgen...re és ps2õn is olyan

Azért szerintem nézd azt meg kicsit jobban...

Senkkik
tényleg?
huhh

hallottam néhányan azt mondják hogy ps2-õn nextgeneration-on fut.nos nekem van chipelt ps2-õm letöltöttem rá és tényleg azon megy. úgyhogy azon viszem inkább

Rage47
4.03 jó sztem. meg sd4hide.
Please somebody help me
Ide csak a demon 4 jó?
Már a meghajtót is kihüztam meg a virtuális meghajtót is elrejtettem
Nekem nem megy a clone dvd verzió!Valaki tud segíteni hogy miért nem megy?
Rage47
én is meghaltam, mégis ugyanaz a ruha... mind1 majd kitalálok vmit😊
Pharaoh
ez szerintem valami bug, mert a Manor-os ruhát csak ott kéne viselnie. Nekem is volt ilyen, meghaltam és betöltés után már a rendes ruhában volt.

Rage47
nem vittem végig, viszont croft manorban cserélgettem. azt elmentetten, s most estélyi ruhában fagyoskodik...😊
Pharaoh
Ha a pályát végigvitted azt a ruhát engednie kéne.

Rage47
Hogy lehet alapba változtatni a ruháját? Tehát a pályához illõ ruhát akarom használni az adott pályán, viszont az még nem elérhetõ a ruhatárában...
:-(
Azt hittem hogy már van hozzá:-( Akkor még szüneteltetem az indítsát:-(
Pharaoh
szerintem semmit.

mozesapo
Ez a teljes gama? <#vigyor5> Nekem olyan hiányérzetem van, ha figyelembe veszem a többi részt.

Pharaoh
Nincs még hozzá. Máskor elõbb nézd meg van-e crack a patchhez.

Amióta fel tettem a patchet azóta nem indul:-( Vki tud egy cracket a patch-hez??