Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

klever
Amanda ágyúzása:
1,a földön 4 kapcsolót zöldre váltod
2,beszálsz az ágyúba
3,a lövésekkel berugdosod két nagyfesz oszlok közé
4,ha leesett az energiája körbeforogva a 4 nagy golyót meglövöd 2szer
5,ha midden áram alatt van és nem látod amandát kiszálsz az ágyúból
6,kétlépéssel az ágyátol lasszót az ágyúfeletti gömbre

klever

nagyon szepen koszi a tippet kinyult az a csufsag
Szétharangoztam Arthur királyt, elvettem a pengedarabot. Mennék tovább, de jön 1 nagy víziszõrny! Segítenétek, hogy csináljam ki?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

rage
Ebben a fórumban alig olvas valaki, mindenki csak kérdez, szóval,lehet simán elsikkad... Aki meg odafigyel, játszik az 1.1-es javítással
😊

Jó hír : A depth of field hibát kijavították, nem szellemképes Lara
az elsõ pályán a hegyek felé fordulva.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

alma2
marmint az exeben a dll-re valo hivatkozast irtam at, na mindegy latom mar fel is tetted, igy tenyleg kinyaltad a vilag valagat/szigoruan jo ertelemben 😊 /

szerintem

rage
Akkor majd arra is lesz megoldás 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Van a gépeden CureRom ? Ha igen, szedd le.

MerlinW
uccsináltam, de itt uccsenemjó😊

[merlinw.org]

alma2
Mar csak az a nagy kerdes, ha ez korbe megy a koztudatba es nem csak kis hazanakban, a kovetkezo securomnal mar lehet, hogy erre is kitalalnak valamit.
Bar gondolom ezt a kivalo otletet, nem birtad sokaig magadban tartani 😊

szerintem

rage
Na, ez király!

Örülök, hogy nem csak nálam indul el így 😊

rage
Próbáld ki légy szíves, hogy az alábbi machinált loaderrel neked elindul-e
(mini image + DT 4.03 kell, semmi más egyéb)

alma2
Yessss, mukodik, atirtam a dll-ben is, mert alap esetben tenyleg hulyeseg lett volna amit irtal es mukodik !
Vicc, hogy a mai napig filenekvekre ellenoriznek, de egy isteni otlet volt toled !

szerintem

MerlinW
Direkt átírtam én is de ugysem indult el. Tieddel sem.

[merlinw.org]

MerlinW
Egyébként ha valaki kisérletezni akar, az alábbi file-okat kell lementeni patch-elés elõtt, ha vissza akarjuk 1.0-ra downgrade-elni:

trl.exe
bigfile.000
bigfile.001
bigfile.048
bigfile.050
bigfile.040

[merlinw.org]

rage
Igazad van, nem elég átírni a nevét, valóban bele kell írni,
hogy arra a dll-re hivatkozzon. Elég hozzá egy HEX Editor

Innen letölthetõ átalakítás után :

http://rapidshare.de/files/18122150/AlkiSecuROM.rar.html

ok koszike mar csinalom is
Pharaoh
Odamész hozzá, mikor a háromszög is ott van és az "E" gombbal beleszúrod a kardot, ezt 3-4szer meg kell majd ismételni.

MerlinW
nemtom nálad hogy indult el, mert elméletileg nem indulhatna. Ha átírod a dll nevét, akkor nem fogja tudni elindítani az exe, mivel abba antisecurerom.dll van belefordítva. Ergo így tök mindegy használod-e vagy sem az antisecurerom.exe-t, az csak futtatni fogja a trl.exe-t mindenféle ténykedés nélkül.

[merlinw.org]

rage
Az 1.1-es patch (eddigi tapasztalat szerint) megnézi, hogy van-e a gépen curerom.dll, illetve azt is, hogy antisecurom.exe vagy antisecurom.dll épp fut-e. Kipróbálná valaki azt, hogy a mini image-et mountolja DT 4.03-mal, s semmi mást nem tesz, mint azt, hogy a SecuRom Loadert használja, de elõtte átírja az antisecurom.exe-t meg a dll-t mondjuk alkisecurom-ra, s betölti a tr.exe-t,
aztán mi történik ?

Mert nálam így elindult a játék...

aszthiszem a legvegen az a buda csajszi mindig viszaeleszti a szornyet es kiugrik egy haromszog es nemtudom mit kell vele csinalni
Pharaoh
Melyiket? A legvégén?

Pharaoh
Jól csinálod, csak mikor megkapaszkodik akkor is van egy nyíl, és ha azt is benyomod felhúzza magát.

Segítsen valaki! Peruban 12%-nál járok, mikor egy bejátszásnál leszakadnak alattam a kõkockák. Fehér nyíl mutatja ugorjak fel, ez sikerül is, majd dõl alattam az oszlop, megint fehér nyíl, ugrok, megkapaszkodok a perem szélében, majd leesik. Valószínúleg a kötelet kellene elkapnom, vagy a bal oldali párkányon megkapaszkodnom mikor dõl alattam az oszlop, de nem sikerül. Hogy kell megcsinálni? Thx elõre is.
NeoMaN
asszem addig kell dugni seggbe, amíg ki nem esnek a belei...

meg 1 kerdes aszt a rohadek demont hogy kell kicsinalni?
koszike szepen es maris probalom
Pharaoh
Az utolsó platform, ami elkezd dölni arról nekifutásbõl át kellene úgy ugrania, hogy pont eltudd kapni a szakadék szélét.

Pharaoh
A csillárt meglengeted a köteleddel, majd gyorsan ráugrassz az ellensúlyra, hogy a harang felemelkedjen, és a csillár megkongatja.

Pharaoh
Lemász a lépcsõn, a két dobozt elpakolod az útból és a targoncával áttöröd a falat.

sziasztok nemtud valaki segiteni ?! budha templomban vagyok eszeraktam a kardot es ahogy megyek ki van 1 ajto aszt a kardal szetvagom es asztan mindig leesek elfordulok balra atugrom a 3 dik platformra es minden 1 es alkalommal leesik elore is koszi
Frank99
az F-gomb volt a megoldás!

Köszike!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ÁÁÁÁÁ nem azt a képet linkeltem....(!!!!)
Itt van ez az! Az a kép még a multkori...
EZ AZ!
Na megen elakadtam...
Na szal itt fingom nincs mit kell csinálni, ami elõtt ide fel-le jutottam, az elõtt egy nagy föl alatti téren voltam. (55%)
Ott volt kb 4 nagy kar, amit ha lehúztam akkor lejött 4 ilyen fogas alljú vasketrec... amiket megen nem tom hogy mire jók, mert ráadásul visszamennek...
Aztán... fölmásztam a mögöttük lévõ falra, ahol háztetõkön keresztül találtam egy harangkábelt, amin lecsúsztam oda... ahol a képen most vok, majd ott mászkáltam, jött egy trailer, aztán találtam egy kihúzhatós fél sirkövet, ami segítségével a képen szemben lévõ oszlopra föl tudok ugrani, amirõl rá a harangnak a súlyára, ami aztán fölhúzza a harangot de nem történik semmit, aztán meg még van egy csillár amit a lasszóval tudok lengetni...
Na itt a kép:
KÉP
macesz
Nekem elsõre sikerült, esküszöm

bogyoka
nálam úgy sikerült, ahogy leírtam, nem ugrottam😊)

Ja, és nem volt könnyü, mert jópárszor elkezdtem😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

macesz
Az könnyû egyiket át kell ugrani a másik alatt pedig át kell gurulni

bogyoka
dehogynem, menni kell annak, én is sokáig nem tudtam megcsinálni, de csináld, nyomjad mindig az elõre gombot, az elsõ dárda után kicsit balra irányitsad, és mindig csak elõre gomb W, majd F gombot és csak átugrod a gödröt és kész.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Frank99
guruló kögolyó.
eddig gond nélkül vettem minden akadályt, de mivel közeledek az öregkorhoz :-)
erõsen tartok tõle, hogy õsz hajszálaim lesznek.
nagy nehezen átugrom az elsõ dárdát, de tovább már nem megy...

szánjon meg valaki :-)))

Rage47
nálatok is ilyen a víz??(next gen nélkül)
Twinseen
Hy all! Egy kérdésem lenne hogy GeForce4-en fut a game vagy esetleg ilyen pixel shader szarság kell hozzá?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

macesz
?????????Léééééééécccccccccciiiiiiii??????????

macesz
Van egy ajtó azt kellene kinyitnom????????

macesz
És ott mit csináljak????????,

rage
Jól csináltad, hogy lementél a targoncával, nem is kell visszamenni.

macesz
Császtok.
Csináltam egy nagy hülyeséget Englandon amikor a ládákat kell húzkodni ott van egy fal amit betörtem és lementem a lépcsõn a targoncával és nemtok visszamenni pedig a szellõzõn kellett volna bemenni de nemtok mert nincs min felmászni!!!!!!!!

Valaki tudna segíteni!!!!!?????

Pharaoh
Szerintem annál, amelyik elkezd felé gurulni és menekülni kell elõle.

zolo
Werter:Amikor fölfön van odamész hozzá és "E"-vel beleszúrod a kardod.
Frank:Milyen nagy kõnél akadtál el??

http://flickr.com/photos/zolika90/

"A fõellent a 2. Bolíviai pályán hogy kell megölni???Addig küldöm a sugarat amíg le nem száll a földre,de utána hamarosan feltölti az életét.Amikor földön van hogyan kell sebezni v mivel?"

EZ lévén nekem is a kérdésem!!!!!
Frank99
hi!
mivel vagy 30x-ra sem sikerült a nagy kõgolyón túlvergõdnöm, valaki legyen oly szíves és küldjön egy mentés utána....

Köszi!

Vinsanity15
ja bocse sz látom

Vinsanity is back!!