3942
  • Bence94
    Hy mindenkinek 1.1 patch+crack feltöltöttem ha kell http://rapidshare.de/files/18809842/dev-trl1.rar.html

kipróbáltam műkszi
  • sd54321
    látom volt akinek gondja volt a játék során... itt egy kis help:

http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=pc&match=Lara+Croft+-+Tomb+Raider%3A+Legend

de ezzel csak kinyírjátok magát a játékélményt...
  • sd54321
    végignyomtam...
    első benyomás: MÁRIS VÉGE??? :)
    a második: EZ QRVA JÓ GAME VOLT! :)
    a harmadik már ink. kérdés: magyarítás lesz-e hozzá... azt nem tom, h lesz-e, de h most per-pill nincs az tutkó :(
    pedig helyenként érdemes figyelnia szöveget is:) vannak benne jó és hasznos beszólások:)

ahol a legtöbbett szívtam:
    1. anglia - ugrálni csillárról pillérre aztán még harangozni is:) apáááám!:)
    2. természetesen a vége: őrült ugarbugra és lődözés, időnként health pack és E betű nyomkodás:)

ami a legjobb volt benne:
    1. motorozás - bár kicsit hülyén alakult a célzás + kormányozás
    2. Lara baba is sokkal nőiesebb lett, bár a Japánban estélyiben kicsit furán nézett ki (Rambo szmokingban...)

és ami nagyon hiányzott:
    1. néhány állati ellenfél (ragadozók) - ezek azért megadták az ize borsát a korábbi epizódoknak is:)
    2. kevés a fejtörő, inkább az akció dominál
    3. a story elég lapos - bár tegyük hozzá sztem korán sincs még vége ;)
    4. néha különösen zavaró, h bizonyos kameranézetekben csak Miss Croft copftját látom, semmi mást (pedig egy korábbi verzióban ezt is ügyesen megoldották...)

ami viszont nagyon bejött:
    MAGA A JÁTÉK:)
    Végre egy epizód ami visszahozta az első (ajjj, mikor is volt, régi szép DOS-s idők:) ) felejthetelen hangulatát. Nem kellett az irányítással szenvedni, lefagyásoktól rettegni, stb. Szal KIRÁLY!
    Csak lett volna még egy picit hosszabb:)
  • Csaba070
    Kössz!
  • Vlala #2937
    56%-os van, ha kell.
  • klever
    Legyetek szivesek segíteni.TR7 Legend savegame kellene.England nál tartottam de letörlődeött véletlen
  • Malakai
    A cél, hogy a közel lógó összes gömböt kilökd, így eltűnik az energia pajzs a kard darab körül fölötted (mágneses csákjával rántsd ki)...
  • Csaba070
    Sziasztok!

Lehet hogy béna vagyok de Kazakhstanban a főellenségnél leakadtam. Bekapcsolom a központi készüléket, és a szörnyet a gömbökhöz terelem, ahol lemegy majdnem az összes élete, de ezután eltűnik, és mire újra előjön, már maxon van az élete. Segítsen valaki !! Előre is kössz!
  • MerlinW
    Az oldal alján van egy ugynevezett kereső. Funkcióját sötét rejtély fedi, de hátha jó valamire. Nekem pl ezt sikerült elérnem vele...:

"Ehhez nem kell taktika,csak "lőni" kell az excalibur-ral. Ennyi. Meg kikerülni az ő lövéseit. meg amikor földön van nyomkodd az E-t. meg nézz arrafelé természetesen. Itt nincs trükk. kellett egy ilyen is." - aGGi -
  • zsotee
    Hi!
    Ahol Amanda átalakul démonná (Bolivia redux) ott hogy kell megölni???
  • MerlinW
    Ezért szép a PC-s élet:)
  • NeoMaN
    Naja, csak ha valahol 20FPS lenne, akkor a vsync on miatt MINDEN 20 fps lesz, miközben vsync off mellett akár 80 os lehetne. A legkevesebbhez szinkronizál...
    Viszont überdurvát gyorsult a nextgen, simán megy 40-80 fps-t.
  • MerlinW
    Jah, kikapcsoltam úgy télleg gáz:) Valójában nem értem az fps esést, mert ugye 60hz-en is minimum 60fps-re korlátozhatja le a VSync - a kirajzolás figyelésére használt erőforrás. De a te kártyádon (sem) kellene így viselkednie, szal valószínü hogy elbafták benne:)
  • Light
    Köszi Matkovec!
    Elfelejtettem, h húzni is kell..:) A gáz az, h alig kellett használni eddig a játékban, szval nem is nagyon jegyeztem meg..:) Na mind1, béna voltam, de köszi!

Üdv
    Koszta
  • NeoMaN
    Na megvan mi okozza a késő reakciót.
    A driverből kikapcsolt VSYNC. A legend is rosszul kezeli, szóval driverből BE kerll kapcsolni. Csakígy ugyebár soxor nagyon leesik a frame...
    Esetleg drivercsere, de azzal már nem fogok szórakozni.
    Kösz mindent!
  • Light
    Hello!

Khm, lenne egy kis gondom..:)
    Lehet, h én vagyok nagyon béna, de..
    a Japán pályán, amikor meg kell szerezni a garázsban parkoló mocit.., az egy dolog, h felmentem az épület tetejére, és fel kel nyitni a szellőzőt, de hiába akasztom be a grappling-et, és húzom, semmi nem történik.., mit és h nyomjak?:)

Köszi
    Koszta
  • matkovec
    sziasztok a 1.1es patch ot honejt tolthetem le?
  • NeoMaN
    Nekem az inverz egér miatt kell MINDENKÉPP a peccs, monnyuk a nextgen is 20-ról 40-re gyorsult (7600GT szarráhúzva).
    AA és nextgen kikapcsolása sem segített. :)
  • MerlinW
    A késő reakcióidőt a patch okozza, oka ismeretlen:) (bevallom én nem vettem észre, vagy legalábbis nem zavart eddig:) Ill okozhatja a bekapcsolt AA, vagy NextGen opció)
    Viszont az 1.1-et elsősorban azoknak érdemes felraknuk akiknek olyan kártyájuk van amin csak kicsit volt lassu a NextGen (7800 ->).
    Játékmenet, ill egyéb graf hibák jelentéktelenek a játékélmény szempontjából sztem.
  • NeoMaN
    Kösz.
    Télleg megy a ti módszeretekkel, csak nálam még 3.47-es démon volt fent.. :))
    Visznt most meg olyat csinál, hogy későn reagál a billentyűzet lenyomásokra, és szalad a végtelenségig előre Lara.
    :)))
    Beszarás.
    Krekkel nem volt ilyen gond, de ott meg grapplenál kilépett.
  • Metternick
    Hali. Csak sikeredett megoldanom a könyvtár problémáját, azért köszönöm kérdésed Pharaoh. Üdv
  • MerlinW
    Registryben írd át a verziószámot 1.0 -ra, és telepitsd ujra a patch-et.
    És igen, a crack a hibás, nem a patch
  • NeoMaN
    passz, vagy a törés a rossz vagy a peccs
  • NeoMaN
    Légyszi akinek van 1.1-es TRL.EXE-je (origi, nem crack!), az jelezzen nekem. Nagyon kellene, és nem backupoltam.
  • urbijoe
    nekem is elszállt szabálytalan müvelettel
    miért?
  • bertdusi
    valaki help a havas pályaánál valami Amandának a szörnyét kell legyőzni de nem tom hogyan kell valaki help!
  • NeoMaN
    Mégse műxik! Ne tegyétek fel, mert ha hook-al operáltok valamire, abban a pillanatban kilép. Több embernél is jelentkezik a probléma. :(
  • NeoMaN
    Emberz! Simán játszható let next generation beállítással 7600GT-n! Elötte siralmas volt! Jó ez a peccs. :)
  • mike369
    és hál' Istennek műxik is!
  • Fenrir
    Van egy bizonyos sorrendje, de ahhoz hogy ezt a küldetést megcsináld kell még előtte más. Arra már nem emlékszem, hogy mi...
  • Pharaoh
    Losd game - replay level - és a 4. nehézségi szint a time trial
  • Bobber
    skacsok mi is az a time trial??:)
    hogy lehet előhozni mit kell csin hozzá::)
    bocsi a noob kérdésért de nem tom hogy hogylehet elérni:)
  • Pharaoh
    TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1-DEViANCE
  • grebber
    Hehe van magyar DVD cover végre :D
  • Pharaoh
    Megvan már a titkos átjáró a könyvtár és a hálószoba között?
  • Metternick
    Hali! Valaki tud abban segíteni hogy, HOGY A RÁKBA KELL A KŐNYVTÁRBAN KINYITNI AZT A SZÁJBATALÁLT KÖNYVESPOLCOT A KÖNYVEK SEGÍTSÉGÉVEL? Köszi
  • Meerschweinchen
    Köszi szépen!
  • Pharaoh
    A híd szélérőr már el lehet érni a másik kettő ketrecet is.
  • Raszkál
    Hali!

Valaki tudja,hogy az Angliai pályán a Hidrát hogy lehet kinyirni?
    Az első két ketrecet már ráejtettem a másik kettő az a túloldalt van,ahoz átkell vagy átlehet menni,mert a híd után víz következik!!!!
    Rögtön kinyír a SZEMÉT!!!! :-(
  • Pharaoh
    Ez összes revardot és Time Trialt meg kell csinálni.