3942
  • NeoMaN
    Látom az aláírásodban.... :PPPPPP
    Akkor meg driver vagy progihiba.
  • Sgtfathi
    Hát nincs meghúzva!!!Éscak ennél a gaménál jelentkezett idáig.
  • NeoMaN
    Túlhúzott VGA... :)
  • Pharaoh
    Először egy kőgolyót kell egy kapcsolóra gurítani az egyik magasabb részen és akkor a virágtartó lejebb ereszkedik.
  • Pharaoh
    Unlockolni lehet ruhákat (a bikini 100%-nál jár) és a hálószobából nyíló ruhás zésznél lehet átöltözni.
  • Sgtfathi
    Aki Next-gen -el játszik,találkozott pixel hibát a játékba (Villog lépcsö stb...)?
  • klever
    Az otthoni medence feletti virágtartót kézzel vagy kampóval kell elkapni?
    Mindíg beleesek a medencébe.
  • klever
    Hogy lehet otthon bikiniben fürödni?Mikor veszi fel a fürdőrucit?Honnan lehet új ruhákat letölteni?
    (gondolom mást is érdekel)Valaki tett már fel ide bikinis képet.Kérlek ha tudsz
    válaszolj a kérdésekre.köszi
  • Madu
    Halósztok, megin én vagyok, sikerült a játékot indítani de mindjárt az 1. pályán van egy olyan szitu ,hogy egy réz színű kerek akármit kell a q betüvel(azzal kilő valami kötelet) elmozdítanom ,namost megnyomom a q betüt és kilép az asztalra, ezt mért csinálja, van valami megoldás?Ha van és le van írva ide a fórumba akkor meg keresem ,csak feleslegesen nem akartam enyit olvasni ha van és le van írva valahova akkor csak írjatok anyit hogy le van és meg keresem ha viszonmt nincs akkor légyszi help.Köszi.
  • 79Alba
    Akkor menyivel?
  • 79Alba
    URBIJOE azt irta hogy 6600Gt kártyán minden bekapcsolva 30 fps sel megy ezen röhögtem mert hülyeség
  • rage at work
    1.1-es patch, plusz új Nvidia driver (84-es beta) esetében már nem 30 fps-sel
    megy GeF 7-es kártyákon.
  • 79Alba
    7600 Gt vgán megy kb 30 fpssel. Méghogy egy 6600 Gtn
  • Yrda
    Sziasztok! Láttam kijött a játékhoz valami update 1.1 -es verzió. Ez működik reloaded-hez? És mit javít? Valaki kipróbálta már?
  • urbijoe
    nekem 6600gt-vel minden fullon +nextgen 30fps ,néha leesik 20-ra és akkor beszaggat egy kicsit.
    ugyhogy én is kikapcsolom a nextgen-t
  • Pharaoh
    Mert még nincs kész, erre utal az 1-nél kisebb verziószám is.
  • MerlinW
    Segítség: www.tombraider.hu
    Okítás: lent keresőbe beírod végigjátszás...
  • Raszkál
    Sziasztok!

Valaki megtudná mondani,hogy a végigjátszás miért nem tartalmazza a NEPAL-i pályát és van e még ezen kivűl,ja és mennyi????
  • 79Alba
    Köszi szépen . Sajnos nem volt időm visszaolvasni. Mégegyszer kösszszsz
  • MerlinW
    Már többször le lett írva. Fut, jobbra ugrik, balra gurul, ugrik.
  • 79Alba
    Sziasztok.
    Gondba vagyok itt elakadtam és nem tudom mit jelent a kép jobb alsó sarkában lévő jel. Segítenétek. Előre is köszi.
  • klever
    Kérek szépen egy England hydra utáni(a hátán bemásztam egy barlanga) mentést és ha van Nudraider Legeng letöltési címet email-ban [email protected] ra.
    Előre is köszönöm.
  • Malakai
    feketeobeliszk: Hát az elölrét akkor, az vmi bug lehet, vagy... :D
    gematta: Korábban már találkozhattál a rángatható csillárokkal, itt is azt használd, a többit találd ki, úgy az érdekes! ;)
  • feketeobeliszk
    Segítsen valaki! Nepálban a repülőroncsba beteszem az alkatrészt, bemegyek, bejátszás, medál zuhan, el kéne kapni. Nyíl mutatja, hogy előre, de itt akármit nyomok meg se mozdul, csak zuhan lefelé Larácska. Mit kéne nyomni, hogy elkapja az annya medálját?
  • gematta
    Amugy zsir a nextgen opció
    kicsit feldobja a hangulato
  • gematta
    Hali!
    Tudja valaki mit kell csinálni annál a résznél mikor egy harangkötálen leereszkedc egy sirhelységbe?
    Thx
  • Gabe18
    Hát 6600GT itt kb arra elég hogy bekapcsolhasd a nextgen-t,de ugy játszani...
  • Tatyla
    szerintem 7800GTX alatt nem érdemes eröltetni a nextgen-t...
    de ez csak az én véleményem...
  • Tatyla
    felejsd el a nextgen-t...
    csá.
    sajna nekem sehogy sem megy. megpróbáltam már az összes patch-t és deviance-t, de nem akar elindulni. ha valaki tudna, akkor légyszíves segítsetek!!!!
  • Bence94
    hy újra bocs az esetleges károkért de egyet hagy kérdezzek van egy 6600 gt karim támogatja pixel 3-at és mégis 6 fps van be van kapcsolva a next gen talán drivert kéne frissíteni???
  • svani
    Újra rakom és nem update-elem.
    Kösz!
  • sd54321
    jah és aszem az nem tudja (mint ált az ATi karik) a shader3-t! ez oka lehet a fagyinak...
  • sd54321
    a nextgen-hez aszem 256Mb videomemo kell...
  • sd54321
    az aszem egy 128Mb-s ATI kari nem?
  • svani
    9800pro a kártyám.
  • sd54321
    Ha Nvidia karid van deriver frissítés kell.
    Ha nem Nvidia akkor a pixelshader3-t nem nagyon bírja.... kap egy értelmezhetetlen parancsot a karid drivere és máris fagyi...
    az alsó angol duma szerint játékindításkor be lehet állítani az optionsban egy Use D3D reference device-t, s ezzel bekepcsolható lesz a Nextgen grafikus opció...
    próbáld az ellenkezőjét... vagyis kapcsoldki azt ami használhatja a shader3-t...
    persze az is számít, h milyen karid van...
  • sd54321
    thnx!
    lehúztam... majd tesztelgetem:)
    amúgy milyen videokarid van? nextgent nyomja rendesen?:)
  • svani
    Feltettem,de azóta ahogy kidobom a mágneses bizbaszt,egyből kivág az asztalra.
    Mitévő legyek?
  • sd54321
    sirály...
    már csak 40 percet kell várnom rá..:(

amúgy:

I just signed up here a moment ago, because I usually use this forum for views an info but never actually used it, but because this i jus had to post it...Well my gfx card is a Ati x550 card and im pretty sure it doesn't have smart shader 3, Ok this is how i did it.

I Patched TRL to Ver. 1.1 then i downloaded the latest NoDVD patch from gamecopyworld.com

Then when I installed it I double clicked on the Trl.exe and the game options came up like when I 1st installed the game.

Near the bottom of the options Window there's a tiny box type thing when you click on it you are given sum "devtech" options.

If it doesn't give you a tiny box for extra options check tombcools post on page 2

What i did was enable "Use D3D reference device" then i click Ok, it gives me a "failed to initialize" warning then it went back to the Options, this time disable "Use D3D reference device" then Ok an the game should start.

Now you should be able to enable Next Gen... Worked for me, I would Like to see if it works for anyone else.

azaz, elméletileg ki lehet hozni a anextgen grafikát 1.1-s peccsel olyan pc-ken ahol az 1-s ver. nem engedte...
    meglássuk:)