3942
  • Seka92
    thanx
  • rage
    Load Game-nél megnézheted.
  • Seka92
    hol lehet megnézni azt h mennyi idő alatt játszottam ki a gamet???
  • klever
    Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár
  • Dévids
    hello
    elakadtam ott amikor England-ba vagyok és lemegyek egy ilyen kútféleségen és tatálok ott sok sírt meg egy tojásalakú izébe egy szobrot meg egy harangot.arra rájöttem hogy a harangal kell csinálni valamit de nem tudom hogy mit.írjátok le hogy mitt kell csinálni lécci!
  • klever
    A pasas a Coputer szobában (a HAL meletti üvegketrecben szétszórta a sárga céduláit.Érdemes Laranak távcsővel elolvasni őket.Pl:"a web kamera újra telepítése a hálószobában".(még jó hogy észrevettem!)KI vagy rúgva!
  • csabarinkoo
    Rájöhettél volna rég arra ha már ennyit megtettél, hogy mikor felkiáltójelet látsz az azt jelenti, hogy az "E" betüt kell megnyomni.
  • ibrik
    Ez nálam is ugyanígy fordult elő.
    Patch nélkül nem tudom, hogy úgy is jelentkezett volna-e a hiba.
    Egyébként a patch nálam ebből volt fent: TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1-DEViANCE (2006.04.23)
    Az ebben a csomagban lévő crack-el csinálta ezt nekem, de aztán a gamecopyworld-ről letöltöttem azt a deviance-s cracket, ami tegnap (2006.04.26) került fel "UPDATED!" jelzéssel.
    Méretre ugyan teljesen megegyezik az első változattal, de tartalom alapján van néhány bájtos eltérés a kettő közt - vagyis lehet, hogy tényleg javított rajta, mert nálam többé nem lépett ki a mágnescsáklya használatakor.
  • raziel71
    Klever mit csinál az a pc-s csávó?
  • Vlala #3012
    Vigyázz, 7-es kell hozzá! Nekem hatossal kivágta az explorert...
  • sd54321
    Hmmm:)
    Ez a megtorpanás gyanús dolog... nem lehet valami hardwer-config bibi???
    Csinálta ezt a patch elött is?
  • 79Alba
    oké köszi
  • lck
    Az 1.1-es első DEViANCE-os crackkel kilép a mágneses kampónál. Az este szedtem le egy újabbat, a #3005-öst és eddig jó.
  • 79Alba
    Még nem.
    Mit csinál ez?
  • lck
    #3005 -ös REPACK-DEViANCE -osat próbáltad ?
  • 79Alba
    Hali mindenkinek.
    Feltettem a pecset és az a probléma jött elő mikor a vonattal beérek a bázisra ott ugye a mágneses kampót rá kell dobni a forgó cuccra... Ott rá is dobom de anyiszor hibaüzivel kilép.
    Mi a fene lehet vele?
    Megoldás.
  • lck
    Demonoidon van fenn új 1.1 crack: TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1.REPACK-DEViANCE
    Csak pár bitnél tér el, de eddig jó.
  • klever
    Hogy milyen ravasz ez a pasas a pc szobában!De én is távcsövemmel!
    A földön meg szerte-szét a sárga fecnik.Kár hogy a kép nem megy ide fel
  • lámadémon
    értem én, értem én...

de akárhányszor rákattintok arra a szaros linkre azt irja ki, hogy "hibás rejtjelezési szótár"... vagy valami ilyes... holott van a gépen acrobat reader...
  • MerlinW
    angol: gamefaqs.com
    magyar: tombraider.hu
  • lámadémon
    tiszteletem...
    legyen valaki oly kedves húgom és vágjon már meg egy végigjátszással ([email protected]) , mert az agybaj kerülget már az elején. és a kedves ingerült emberek ne mondogassák, hogy ha elején elakadtam, akkor inkább, hagyjam, nem érdekel mit gopndolnak. ha nem megy leirás alapján sem, úgyis abbahagyom. ennyi.
    aki segít, előre is köszönöm...
  • MerlinW
    olvass/keress vissza mondjuk:)
  • gomoo
    hy all nekem nem vírusos asszem,de van más bajom ezt írja ki:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=%CODE%&l=hu címen."
    Most mit tegyek? Help!!
  • Rambo 20
    Ewh nem kazahasztán?Azon a pályán nem megölni kell hanem meghúzni 4 kart a teremben amit keresni sem kell utána az ágyúval azt a 4 bigyót meglökni ami leereszkedik egymás után és utána a mágneses bigyóddal húzd ki az ágyú fölötti akármiből azt az akármit.Jól megmondtam ugye?
  • SonicBoom
    gondolom a nagy sárga gomb az akció gomb, amivel rúgni tudsz, a mágneses kötelet húzni meg ilyesmi.

a csíkját ugyan visszatölti, de ha így az akció gombbal leszúrkálod, egyre kevesebbet tölt vissza, majd meghal. olyan nincs, hogy nem lehet valamit megölni, ha ez a játék célja...
  • Raszkál
    Sziasztok!

A Nepáli pálya végén van az a szörny.A kardal,hogy lehet megölni?
    Mindíg visszatölti az energiáját és amikor kiir egy sárga-nagy-háromszög felkiáltó jelet akkor mit kell nyomni? TŰZ gomb?

nem lehet kinyírni! :-(

• Xtian
    Mondjuk nálam még nincs fent a patch, akkor lehet fel kéne tennem! :)
  • Gear
    7800GT/256 , 2GB mem , A64 3000+ és megy a patch óta a nextgen 1280*1024 ben, teljesen jól csak néha van érthetetlen megtorpanása a játéknak. Érthetetlen mert a torpanások közt szép simán fut a cucc. A torpanások függetlenek atól hogy épp mit teszek a karival. Csinálja akkor is ha forgatom a kamerát vagy akció van , de csinálja akkor is ha egyhelyben áll a kari és kicsit mocorog néha. Kell még egy javítás:)
  • Xtian
    nyugi a Nexgen a 7800gtx-et plusz két giga ramot is megfekteti! :) Tapasztalatból tudom!
  • Vlala #2992
    Hidra: folyamatosan mozogj, rohanj ki a középső kifutóra, kezdd el lőni az egyik harangot ezerrel, aztán rántsd rá a ketrecet, ha nem jönne be, kezdd el lőni a másikat, esélye nincs támadni, mert nem marad ideje. A lényege annyi, hogy folyamatosan mozogj, és tartsd mozgásban a hidrát is! Ha az egyik harangot elkezded lőni, akkor tuti, hogy ott fog feljönni a vízből. Egy harangot ne próbálj meg kétszer kongatni, mert megúnja, és rádtámad!
  • sd54321
    az edios bevallása szerint a nextgen a mx 1-2 hónapja megjelent karikra lett optimalizálva...
    tudjárok mit jelent ez?:) megnézném azok adóbevallását akiknek ilyenre fussa:) ráadásul ezeknél akriknál már alapfeltétel egy 450W-s táp, egy tonna RAm és még ki tudja mi minden...
    de szerencsére ezt nagyon jól tudták a játék készítői, így a nextgen nélküli grafika optimalizására mentek rá, ezért lehet az, hogy nextgen nélk egy mai alapgépen is 50-60fps-t ki lehet hozni 1024-ben max grafukával, és tudjátok EZ a játékkészítés művészete:)
  • sd54321
    hmmm...
    akinek gond volt a hidra az ne is menjen el a végéig:)
    ott kell csak igazán pattogni és darálni a klavit:)
    (vagy benyomni az england után elérhető god mode csítet:) )
  • sd54321
    nextgen nélk is megesett, hogy egy bizonyos kameraszögben egy pillanatra szétesika a kép... de max 1-2 fordult elő...
  • sd54321
    felraktad az 1.1-s pecset igaz?:)
    vagy ha nem, akkor azzal kaptad "gyárilag" :)
    ezzel a peccsel csinálja ezt a jelenséget...
  • 79Alba
    A nextgen beálítás amint olvastad csak azoknak fut úgy ahogy akiknek 7600 vagy annál jobb karijuk van . Nekem is 6600GT van a gépembe és nekem pl. szaggat nem lehet vele játszani.Meg ahogy nézem neked elég sovány a géped hogy úgy játsz vele max 640*480 ba
  • vytraas
    Szeva srácok! Én is csatlakoznék a #2973-hoz! Az 1.1 patch után a legelején vagyok (Bolívia) és a nagy korongot kéne lerántani a kampómmal, de mindig desktop lesz a vége:) Erre tudtok megoldást? Legfrisebb driverek vannak fent. Igaz, hogy Radeon 9100am van csak, de patch előtt nem volt gond.
  • urbijoe
    ez nem hülyeség
    a patch után megy ,elötte szaggatott mint állat
  • zsotesz
    A hidával én is sokat szenvedtem. Sokat kell gurulni meg ugrálni. Nem olyan nehéz, persze aki billentyűvel nyomja, annak elhiszem, hogy nehéz egyszerre annyi gombot nyomni. Gamepad-dal nagyon jól játszható.
  • Sgtfathi
    Másik fórumba is egy 1900xt-s tulaj is találkozott a Vibráló kövek -el! Amugy télleg ugy néz ki mintha a kártya szét lenne húzva!
  • csabarinkoo
    Sziasztok !

Sajnos "muszáj" beálnom azon emberek mőgé akinek szintén gondot okoz ez a szemétláda Hydra és én is kérnék egy mentést :( [email protected]

köszi