3942
-
adidascica #3101 Nagyon szépen köszönöm, sikerült de a bikinit még nem kaptam meg. -
Vlala #3100 Vízikígyó / hydra: addig lődd pisztollyal a harangokat, amíg rá nem figyel az állat, akkor tedd el a pisztolyt, és q-val meghúzni a harang mellett lévő kart, hogyí az állat fejére essen a ketrec. Ha ezt mind a négy ketreccel / haranggal sikerül eljátszanod, legyőzted.
Fontos:
1. Vízbe ne menj, azt nem éled túl;
2. Kétszer ugyanazt a harangot ne támad be, mert megúnja, és Rád támad;
Igyekezz minél gyorsabban cselekedni, ha meglátod a sárga "hangot" a harangnál, már teheted is el a fegyvert, a hydra nem hallgatja sokáig.
(a pedagógus legfőbb erénye a türelem :) ) -
Vlala #3099 A jakuzát? Simán lőni kell, meg ugrani/guggolni a lövései elől. És ne felejts el már az elején az egyik szopbor mögött felmászni a felső szintre, ott nem vadásznak Rád a gépágyúk. -
#3098 A játékban elértem a 24%-ot de most ismét elakadtam egy faszit kell lelöni aki zöld fényeket lö.Japánban játszodik -
csincsi #3097 halli a vizikigyonál hogyan lehet továbjutni?????????????? -
Vlala #3096 A nyelveket azt hiszem, a medence felet lévő szobrok egymásnak háttal állításával hozod elő (ordítsatok le, ha nem így van), a könyvtárban a szekrényeket újabb rejtvény segítsetek ki: ez van a rejtett pincében?), majd a könyvek megfelelő sorrendben megnyomásával (kék, sárga, ződ :), piros) tudod kinyitni, silver reward van mögötte -
adidascica #3095 Köszi szépen a segítséget, még két problémám lenne, hogy tudom előhívni az erkélyen a nyelveket? A másik hogy a könyvtárban az egyik szekrényt nem tom kinyitni. -
#3094 úgy tudom igen. -
#3093 Az 1.1 patch javít a nextgen beállítás gépigényén? -
Vlala #3092 Meg kell fejteni néhány, a házban található rejtvényt (kőtáblák a falon). Ezek alapján először a medencénél (bejárat feleti két szobor egymásnak háttal), aztán a hallban (erkélyeken két nyelv, időre (tehát rudakon ugrálással, mert körbemenni esélyed sincs) kell előhívnod a szobrot, amelyet a Nap felé fordítva (a padlón lévő nap, először én is az igazit kerestem, hogy melyik ablakon süt be...) fordítva előjön a padlóból. (ha összezagyváltam volna valamit, írd meg, mit nem értesz). -
adidascica #3091 Köszi szépen! De akkor nem tod hogy lehet megszerezni az arany rewardot a házban? -
#3090 hello! lenne egy kérdésem...szóval, ha a tomb raider the legendnek a demoja ment igaz csak 1.6ghz-s a procim és vhol azt láttam hogy jobb proci kell hozzá attól még a teljes játék az menne szerintetek me nem akarom feleslegesen leszedni... -
#3089 Azokat a cetliket a csávó magának írta, csak egy poén az a kamerás dolog. -
adidascica #3088 Figyejjé má!
A földön a házba vannak szétszórva cetlik, és az egyiken az áll hogy telepítsd újra a camerát. Azért kérdem hogy kell, hátha valamilyen rewardot kapunk cserébe. -
#3087 Ez hogy a picsába jön ide? Amúgy dupla klikk a driverlemezen kévő exe-re, vagy felismeri a win magától. -
adidascica #3086 hogy lehet a webkamerát telepitteni?légyszi irjátok le nékem -
Jhon Balu #3085 sziasztok!
nyomom a gamét ezerrel és ahol az ágyuval kell lőni a négy gömböt azt megcsinálom és mikor kiszállok az ágyuból bal oldalára állok mindíg kilép a játékból.mi lehet a bibi? a patch 1.1-gyes fent van. -
Vlala #3084 én is ugráltam, mint a kergebirka... -
#3083 Képpel.
-
#3082 Felmásztál egy szoborra, ahonnan lelöktél a golyót, na ezzel szembe van egy másik szobor, erre kell menni, a kinyíló szoborról. -
Uborkasalata #3081 Cs!
VÉgigvittem a játékot, de valaki nem tud adni egy 100%-os mentést??? Amibe bent vannak a Rewardok meg a Time Trial?! Előre is thanks! -
#3080 ezt meg is csináltam Lara oda ment a kék színü szoborhoz és elvett valamit de utána nem tudom hogy mit csináljak.De azért kösz a segitséget. -
#3079 Ha mind a gárom a helyén van kinyílt egy rész, arra felmászol és onnan ugrálgatol. -
#3078 én most kaptam meg a Tomb Raider legend játékot amiböl már 13% teljesítettem de most el akadtam.Egy teremben vagyok ahol gólyokat kellet tologatnom utána megjelent két fény csík és innentöl nem tudom hogy mit kell csinálni. -
MrSnake #3077 Good ! :)
-
csincsi #3076 sikerult sikerult köszi köszi -
MrSnake #3075 Melyik részét?
-
csincsi #3074 megprobálom de nem értem
-
MrSnake #3073 Bemész a terembe. Ott a szörny. Beülsz az energia vetőbe. Bele kell lőnöd a szörnyet az energiakapocsba az ott tartja egy kicsit. Addig kiszálsz meghúzod a kapcsolókat azt vissza. Most lógnak a plafonról Tesla gömbök ezeket egymás után meglőve szétterül az energia és gyorsan ki kell szálnod a gépből, aztán a fejed felett lévő karddarabot a mágneses kötéllel el kell rántanod!!
Ennyi.
-
MrSnake #3072 Hát sajnos rosszul tudod. Egy embert a kérdései minősítik! Bár nem tudom, hogy tanultál-e pszihológiát anno...
Lehet hogy te ízín nyomtad, és nem volt gond, olyan szinten elképzelhető.
De én '96-óta az összes Tombot végnyomtam és ezt is kapásból hard-on kezdtem!
Sajnos egyre egyszerűbbek a fejtörők is ez nem vélemény, hanem tény!
A TR3 a forever, ez is tény a fanok körében. Azóta meditáltam és megcsináltam már
de akkor is, nagyon gyökérre sikerült a vége!!! :(
Amúgy az sem tetszik, hogy a Larát egérrel kell irányítgatni mert ugye a kamerakezelés hagy némi kivánnivalót maga után. -
csincsi #3071 ezt nem értem????? léci mond ell megegyszer -
#3070 Beüész a gépbe, ilen nagy fémgömbökbe belelősz kettőt, hogy belendüljenek az áramba, ha mind megvan, akkor feletted megszünik a lila energiagömb és ki tudod a kötéllel rántani a karddarabot -
csincsi #3069 a legelsö amikor a csaj hivja elö és valami karokat kell lehuzni azután mitt kell csinálni????? -
#3068 Elég sok szörnyes szakasz van. -
#3067 Vannak ilyan vasketrecek, amit belelehet tolni a tűzbe és arra rá lehet állni. -
csincsi #3066 halli hogyan lehet továbjutni a szörnyes szakasz elenségen???léci irj -
#3065 Hát igen kicsit rövid, de talán jó is ez így, pont kerek lett az egész. -
#3064 jaja mar rajottem, sot mar vege is :)
-
#3063 Suhintgatod a karddal, aztán mikor a flödre zuhan odamész és használni gombot megnyomod, ezt meg kell játszani egy párszor mire megadja magát. -
#3062 hogy lehet kiynirni a foellenseget a vegen ?