Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Feltettem a játékot de Daemon Tools-al ne akar elindulni mert az emulációval van valami gond mit csináljak?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Annál a résznél vagyok amikor a gömböt vissza kell vinni a Tesla toronyhoz, de az utolsó ajtót nem tudom kinyitni. Itt mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Lenne egy problémám...kerestem itt a hozzászólásokban rá a megoldást de nem találtam.
Szóval: nekem elindult elsõre, meg menne is, de amikor elkezdek játszani, ha csak az elõre gombot is nyomom meg, Lara elkezd körbe-körbe futkosni (pedig már addigra nem is nyomok semmit),és nem tudok vele semmit csinálni. Már próbáltam másra átállítani az írányítást de egyszerûen a mozgás gombokra elkezd szaladni körbe-körbe. az ugrás meg a többi gomb az jó.
Olyan mintha valami gomb be lenne ragadva..de a billenytyûzetem tuti jó, mert más játékoknál semmi probléma nincs vele...
Ötlet? Esetleg patch kell?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Tudna valaki nekem segíteni elakadtam az Afrikai pályán amikor egy nagy kõ jön mögöttem és elõttem törött lándzsák ......
Itt,hogy megyek tovább?.?.?.?
nem tudom mi lehetett a baj
aqz automaitkus inditásoknál kikapcsoltam egy pár szemetet ami amugy se kellet és lás csodát tényleg sikerült felinstalálni😊)
ugyhogy mostmár majd nyomom én is😊
köszi a segitségket mégegyszer😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Gratz boyz gg
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
EZT az oldalt tudom ajánlani mindenkinek, aki elakadna. (benne vannak a rewardok is). Ha nincs, elõtte ajánlott az Adobe 7, nekem a 6-ot fagyasztotta.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
megprobálom a dolgot bár nem tudom miket kapcsoljak ki de majd othonrol mert most meló van😊
amugy minden egyes probálkozásnál lép egyet a tmp file szal nekem se 18 már a hiba hanem olyan 98😊
amugy mindet töröltem már a temp könyvtárból
na majd kisérletezgetek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ill c:\documents and settings\neved\local settings\temp\ -bõl törölj mindent amit tudsz kézzel.
[merlinw.org]