Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Keresõ is van.

Pharaoh
Ha a folyosón nem nyílik az utolsó ajtó, akkor az bug, volt már másnak is, load game párszor és ha szerencséd van kinyílik.

Örm
Nem szeretnék végigolvasni több mint 2000 hozzászólást. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Végigjátszás a tombraider.hu-n....<#nezze>

Rage47
rakd fel a krekket. 4.03 DT kell amúgy.
Hello lenne egy problémám!
Feltettem a játékot de Daemon Tools-al ne akar elindulni mert az emulációval van valami gond mit csináljak?
Mo.Organ
Olvass vissza, érdemes. Amúgy a végigjátszás is le van írva.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Örm
Hello!
Annál a résznél vagyok amikor a gömböt vissza kell vinni a Tesla toronyhoz, de az utolsó ajtót nem tudom kinyitni. Itt mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Zotya123
nem, E betu, rajottem, koszonom 😊 hanem ugras utan egyik peremrol pl mkasikra, es csak 1 kezzel kapja el

Pharaoh
Ha ez a nyilas rész, akkor ott is meg kell nyomni egy nyilat és felhúzza magát

Zotya123
hello, olyan kerdesem lenne, hogy a perui palyan a kogolyo utan kapaszkodom peremen, es jobbra kell ugranom, de csak 1 kezzel kapaszkodik meg, es utana leesem, ott hogy tudok ugy ugrani, hogy ne essem le, vagy hogy lehet ott mozogni akkor?

dienesoft
Ha van a gépedben, húzd ki a gamepadot vagy a yostickot, mindent ami még plus játékvezérlõ, és úgy próbáld meg!

PAtr0n
Hellósztok!

Lenne egy problémám...kerestem itt a hozzászólásokban rá a megoldást de nem találtam.
Szóval: nekem elindult elsõre, meg menne is, de amikor elkezdek játszani, ha csak az elõre gombot is nyomom meg, Lara elkezd körbe-körbe futkosni (pedig már addigra nem is nyomok semmit),és nem tudok vele semmit csinálni. Már próbáltam másra átállítani az írányítást de egyszerûen a mozgás gombokra elkezd szaladni körbe-körbe. az ugrás meg a többi gomb az jó.
Olyan mintha valami gomb be lenne ragadva..de a billenytyûzetem tuti jó, mert más játékoknál semmi probléma nincs vele...
Ötlet? Esetleg patch kell?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Rambo 20
öhhh segítsetek az hogy van hogy mind a 4 silver rewardot megszerzem west america pályán és mégis mégis 3/4 ami ottvan és nem tudok többet találni.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Megvan az elsõ time trialom 😊 Eddig nem foglalkoztam ezekkel, mert nem az a típus vagyok, aki egy ilyen nõvel 10-15 perc alatt elmegy (😊), de mostanra nem maradt más.

MerlinW
<#smile><#eljen>

[merlinw.org]

jaa most esett le milyen képet monddd 😊 azthittem valami képet akart belinkelni de nem látszik😄DD

Pharaoh
Nem kell lõni, az a kék Lara a sarokban azt jelzi, hogy tiéd az irányítás. Amúgy elõször ugrani kell, majd bukfenvezni.

nemlátszik ... mármint nem látom😊

Itt a kép ha látszik...

Köszi....... ezt gondoltam ÉN is,de itt azt látni ,hogy Larának lõni kell vagy mi.....

Hát fussál😄 ........ gugolni kell meg ugrani ennyi más nincs😛

Sziasztok!

Tudna valaki nekem segíteni elakadtam az Afrikai pályán amikor egy nagy kõ jön mögöttem és elõttem törött lándzsák ......

Itt,hogy megyek tovább?.?.?.?

Bobber
na tegnap éjszaka csak sikerült életet lehelni a gaméba
nem tudom mi lehetett a baj
aqz automaitkus inditásoknál kikapcsoltam egy pár szemetet ami amugy se kellet és lás csodát tényleg sikerült felinstalálni😊)
ugyhogy mostmár majd nyomom én is😊
köszi a segitségket mégegyszer😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Pharaoh
100%-t kell csinálni, minden revards és Time trial kell hozzá.

nem tudja valaki, a '2814'-as beirás képén szereplõ rucit hogy lehet megszerezni? 8)))

ult1mate
Nem megy sajnos ahhoz tul hosszu. Probaltam mar mindenhogy. Meghal egybol

3-4x kb

MerlinW
Pedig írtam neki magyar infót is lépésrõl lépésre...

[merlinw.org]

Valaki akinek fut rendesen az 1.1 patch, az eltudná mondani hogy pontosan mit is kell csinálni? Mert nekem ezzel a Tomb Raider Legend 1.1 loader-el nem megy.
Rambo 20
Na megvan már 99%ig és ROHADTJÓ GÁMA VOOLTT VRRÁÁÁÁ jó a fõmenûben a zene jó a játék jó az extrák (catsuit/snowsuit rulez) ésss keelll a következõ rész hogy újra szét <#gun><#gun> pár ellent!!

Gratz boyz gg

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

meg tudná valaki mondani h amanda szörnyébe a kardot hányszor kell beleszurni h végleg megheljon???
dobozról ugorva fejesugrással (space+f) átugorja.
ult1mate
Igen. Ezt olvastam en is . Az elso akadalynal mar nem eg a vasracs, mer ez az dupla tuzes akadaly egy ilyen kanyarral. De a masodiknal igen..

pedig ott elvileg a vasrácsos szakaszoknak már nem kellene égnie...

ult1mate
Es a leirasban pedig ugy van irva hogy elvileg nem kellene mar a racsos reszeken egnie a tuznek, ellenben nekem eg... ki nem lehet kapcsolni

ult1mate
nem

Nem alszik el néha valamelyik sávon a tûz?

ult1mate
A dobozos megoldas nemjo mert tul hosszu a tuzakadaly es mindig meghalok.

ult1mate
de ott tartok. de ha meghuzom a kart akkor elalszik a tuz az rendben de ott mar tovabb mentem es van meg 2 tuzes akadaly, a kesek utan. Ott is van 1 kar de az nem csinal semmit.

start menu -> futtatás -> msconfig -> a szolgáltatások fülnél és az automatikus indítás fülnél kiszeded a pipákat, de elõtte érdemes feljegyezni, hogy melyik volt kikapcsolt állapotban, hogy utána vissza tud állítani a rendszeredet eredeti állapotába. Egyedül a "windows installer" maradjon bekapcsolva a szolgáltatásoknál. utána újra kell indítani. 90%, hogy mûködni fog, sok sikert !<#email>
Nem most ugrottál le egy magasabb szintrõl? Akkor a szint alat van meghúzandó kar. Ha nem, akkor keress egy dobozt (mágneskötéllel húzd át az elõzõt), told a tûzre, mássz rá és ugorj le a túloldalon.

EZT az oldalt tudom ajánlani mindenkinek, aki elakadna. (benne vannak a rewardok is). Ha nincs, elõtte ajánlott az Adobe 7, nekem a 6-ot fagyasztotta.

ki kell alóla vágni a magaslatot. A kiálló köveket lõdd a platformok (4 van) alatt, aztán megjelenik egy-egy fényes valami, azokat mágneskötéllel kirántod, azután nem lesz kedve felmenni, lehet lõni ezerrel.

Mikiller
Estleg, ha nem 3.1-es installered van, akkor rakd fel aztinnen hátha azzal feltelepül.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy hogyan kell kinyírni a palit aki mindig feltöltõdik mikor felugrik a magaslatra? Elõre is köszi!
ult1mate
Ennel a resznel hol lehet kikapcsolni a tuzet? Ez mar az a resz mikor megszereztem a kard utolso darabjat a kiralytol es megyek visszafele. kép

Bobber
k
megprobálom a dolgot bár nem tudom miket kapcsoljak ki de majd othonrol mert most meló van😊
amugy minden egyes probálkozásnál lép egyet a tmp file szal nekem se 18 már a hiba hanem olyan 98😊
amugy mindet töröltem már a temp könyvtárból
na majd kisérletezgetek😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

MerlinW
Van a C meghajtón elég helyed? 1-2 giga minimum?
ill c:\documents and settings\neved\local settings\temp\ -bõl törölj mindent amit tudsz kézzel.

[merlinw.org]

Igen, eszembe jutott, a Spiderman 2-vel volt valami hasonló probléma nálam. Érdemes kipróbálnod.
Úgy emléxem, hogy nekem ugyanilyen problémám volt az egyik játékkal, és így oldottam meg.