Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Hy mindenkinek 1.1 patch+crack feltöltöttem ha kell http://rapidshare.de/files/18809842/dev-trl1.rar.html

kipróbáltam mûkszi<#worship>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

látom volt akinek gondja volt a játék során... itt egy kis help:

http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=pc&match=Lara+Croft+-+Tomb+Raider%3A+Legend

de ezzel csak kinyírjátok magát a játékélményt...
végignyomtam...
elsõ benyomás: MÁRIS VÉGE??? 😊
a második: EZ QRVA JÓ GAME VOLT! 😊
a harmadik már ink. kérdés: magyarítás lesz-e hozzá... azt nem tom, h lesz-e, de h most per-pill nincs az tutkó 😞
pedig helyenként érdemes figyelnia szöveget is😊 vannak benne jó és hasznos beszólások😊

ahol a legtöbbett szívtam:
1. anglia - ugrálni csillárról pillérre aztán még harangozni is😊 apáááám!😊
2. természetesen a vége: õrült ugarbugra és lõdözés, idõnként health pack és E betû nyomkodás😊

ami a legjobb volt benne:
1. motorozás - bár kicsit hülyén alakult a célzás + kormányozás
2. Lara baba is sokkal nõiesebb lett, bár a Japánban estélyiben kicsit furán nézett ki (Rambo szmokingban...)

és ami nagyon hiányzott:
1. néhány állati ellenfél (ragadozók) - ezek azért megadták az ize borsát a korábbi epizódoknak is😊
2. kevés a fejtörõ, inkább az akció dominál
3. a story elég lapos - bár tegyük hozzá sztem korán sincs még vége 😉
4. néha különösen zavaró, h bizonyos kameranézetekben csak Miss Croft copftját látom, semmi mást (pedig egy korábbi verzióban ezt is ügyesen megoldották...)

ami viszont nagyon bejött:
MAGA A JÁTÉK😊
Végre egy epizód ami visszahozta az elsõ (ajjj, mikor is volt, régi szép DOS-s idõk😊 ) felejthetelen hangulatát. Nem kellett az irányítással szenvedni, lefagyásoktól rettegni, stb. Szal KIRÁLY!
Csak lett volna még egy picit hosszabb😊
Csaba070
Kössz!

Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB

56%-os van, ha kell.

klever
Legyetek szivesek segíteni.TR7 Legend savegame kellene.England nál tartottam de letörlõdeött véletlen

klever

Malakai
A cél, hogy a közel lógó összes gömböt kilökd, így eltûnik az energia pajzs a kard darab körül fölötted (mágneses csákjával rántsd ki)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csaba070
Sziasztok!

Lehet hogy béna vagyok de Kazakhstanban a fõellenségnél leakadtam. Bekapcsolom a központi készüléket, és a szörnyet a gömbökhöz terelem, ahol lemegy majdnem az összes élete, de ezután eltûnik, és mire újra elõjön, már maxon van az élete. Segítsen valaki !! Elõre is kössz!

Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB

MerlinW
Az oldal alján van egy ugynevezett keresõ. Funkcióját sötét rejtély fedi, de hátha jó valamire. Nekem pl ezt sikerült elérnem vele...:

"Ehhez nem kell taktika,csak "lõni" kell az excalibur-ral. Ennyi. Meg kikerülni az õ lövéseit. meg amikor földön van nyomkodd az E-t. meg nézz arrafelé természetesen. Itt nincs trükk. kellett egy ilyen is." - aGGi -

[merlinw.org]

Hi!
Ahol Amanda átalakul démonná (Bolivia redux) ott hogy kell megölni???

Csak halkan, mert ez illegális...

MerlinW
Ezért szép a PC-s élet😊

[merlinw.org]

NeoMaN
Naja, csak ha valahol 20FPS lenne, akkor a vsync on miatt MINDEN 20 fps lesz, miközben vsync off mellett akár 80 os lehetne. A legkevesebbhez szinkronizál...
Viszont überdurvát gyorsult a nextgen, simán megy 40-80 fps-t.

MerlinW
Jah, kikapcsoltam úgy télleg gáz😊 Valójában nem értem az fps esést, mert ugye 60hz-en is minimum 60fps-re korlátozhatja le a VSync - a kirajzolás figyelésére használt erõforrás. De a te kártyádon (sem) kellene így viselkednie, szal valószínü hogy elbafták benne😊

[merlinw.org]

Köszi Matkovec!
Elfelejtettem, h húzni is kell..😊 A gáz az, h alig kellett használni eddig a játékban, szval nem is nagyon jegyeztem meg..😊 Na mind1, béna voltam, de köszi!

Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

NeoMaN
Na megvan mi okozza a késõ reakciót.
A driverbõl kikapcsolt VSYNC. A legend is rosszul kezeli, szóval driverbõl BE kerll kapcsolni. Csakígy ugyebár soxor nagyon leesik a frame...
Esetleg drivercsere, de azzal már nem fogok szórakozni.
Kösz mindent!

Hello!

Khm, lenne egy kis gondom..😊
Lehet, h én vagyok nagyon béna, de..
a Japán pályán, amikor meg kell szerezni a garázsban parkoló mocit.., az egy dolog, h felmentem az épület tetejére, és fel kel nyitni a szellõzõt, de hiába akasztom be a grappling-et, és húzom, semmi nem történik.., mit és h nyomjak?😊

Köszi
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

sziasztok a 1.1es patch ot honejt tolthetem le?
NeoMaN
Nekem az inverz egér miatt kell MINDENKÉPP a peccs, monnyuk a nextgen is 20-ról 40-re gyorsult (7600GT szarráhúzva).
AA és nextgen kikapcsolása sem segített. 😊

MerlinW
A késõ reakcióidõt a patch okozza, oka ismeretlen😊 (bevallom én nem vettem észre, vagy legalábbis nem zavart eddig😊 Ill okozhatja a bekapcsolt AA, vagy NextGen opció)
Viszont az 1.1-et elsõsorban azoknak érdemes felraknuk akiknek olyan kártyájuk van amin csak kicsit volt lassu a NextGen (7800 ->😉.
Játékmenet, ill egyéb graf hibák jelentéktelenek a játékélmény szempontjából sztem.

[merlinw.org]

NeoMaN
Kösz.
Télleg megy a ti módszeretekkel, csak nálam még 3.47-es démon volt fent.. 😊)
Visznt most meg olyat csinál, hogy késõn reagál a billentyûzet lenyomásokra, és szalad a végtelenségig elõre Lara.
😊))
Beszarás.
Krekkel nem volt ilyen gond, de ott meg grapplenál kilépett.

Hali. Csak sikeredett megoldanom a könyvtár problémáját, azért köszönöm kérdésed Pharaoh. Üdv
MerlinW
Registryben írd át a verziószámot 1.0 -ra, és telepitsd ujra a patch-et.
És igen, a crack a hibás, nem a patch

[merlinw.org]

NeoMaN
passz, vagy a törés a rossz vagy a peccs

NeoMaN
Légyszi akinek van 1.1-es TRL.EXE-je (origi, nem crack!), az jelezzen nekem. Nagyon kellene, és nem backupoltam.

urbijoe
nekem is elszállt szabálytalan müvelettel
miért?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

valaki help a havas pályaánál valami Amandának a szörnyét kell legyõzni de nem tom hogyan kell valaki help!<#help><#gun><#nemtudom><#confused>
NeoMaN
Mégse mûxik! Ne tegyétek fel, mert ha hook-al operáltok valamire, abban a pillanatban kilép. Több embernél is jelentkezik a probléma. 😞

NeoMaN
Emberz! Simán játszható let next generation beállítással 7600GT-n! Elötte siralmas volt! Jó ez a peccs. 😊

és hál' Istennek mûxik is! <#alien>

Fenrir
Van egy bizonyos sorrendje, de ahhoz hogy ezt a küldetést megcsináld kell még elõtte más. Arra már nem emlékszem, hogy mi...

A halál csupán a kezdet...

Pharaoh
Losd game - replay level - és a 4. nehézségi szint a time trial

Bobber
skacsok mi is az a time trial??😊
hogy lehet elõhozni mit kell csin hozzá:😊
bocsi a noob kérdésért de nem tom hogy hogylehet elérni😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Pharaoh
TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1-DEViANCE

grebber
Hehe van magyar DVD cover végre 😄

Next PC upgrade: 2022

Pharaoh
Megvan már a titkos átjáró a könyvtár és a hálószoba között?

Hali! Valaki tud abban segíteni hogy, HOGY A RÁKBA KELL A KÕNYVTÁRBAN KINYITNI AZT A SZÁJBATALÁLT KÖNYVESPOLCOT A KÖNYVEK SEGÍTSÉGÉVEL? Köszi
Köszi szépen!
Pharaoh
A híd szélérõr már el lehet érni a másik kettõ ketrecet is.

Hali!

Valaki tudja,hogy az Angliai pályán a Hidrát hogy lehet kinyirni?
Az elsõ két ketrecet már ráejtettem a másik kettõ az a túloldalt van,ahoz átkell vagy átlehet menni,mert a híd után víz következik!!!!
Rögtön kinyír a SZEMÉT!!!! :-(

Pharaoh
Ez összes revardot és Time Trialt meg kell csinálni.

Hi! Lenne 1 kérdésem...A STORY módot végig vittem, de miket kell csinálni, hogy meg legyen a 100% ??? <#violent><#violent>

grebber
De ot nincs teljes csak eleje meg német verzió 😞

Szia!

De ott van csak néz szét figyelmesebben!!!!!
http://www.cdcovers.cc/dl.php

hali!
tudnátok segíteni?el akarom inditani a játékot és azt irja ki hogy összeférhetetlenség támatdt egy emulátor szoftverrel!mi lehet a baj?

Szia!

Igen "E" betû és kapaszkodik..... :-)

Gyocsika
Most akarom indítani és valami bigfile errort ír ki mi lehet ez?

Tatyla
ja amugy a soundtrack track44 a nepáli pálya zenéje...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Valaki nemtudna a gamehez DVD boritót mert cdcovers.cc-n nincs 😞

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina