3942
  • Vlala #3141
    Tologatós fejtörő? Nekem pl. a dobozemelgető libikóka nagyon tetszett benne, direkt háromszor is visszatoltam a dobozt, hogy még egyszer fel kelljen dobálni...
  • ibrik
    Elnézést, az első változat (itwins) nem bwclone, hanem clonedvd...
  • ibrik
    Az a rendes DVD-s változat.
    AZ "autorun.exe"-vel vagy egyből a "setup.exe"-vel elindíthatod a telepítést.
    Van egy olyan sejtésem, hogy te a DVD-ről készült imázst nem mountoltad vagy kiírtad, hanem egyszerűen - megjegyzem fölöslegesen - kicsomagoltad.
    Jelenleg két (warez) verzió létezik a játékból, az elsőben még nem volt crack, mert az csak egy bwclone változat. Aztán jött ki a crack-el ellátott reloaded változat.

Nálam (reloaded verzió) így néz ki:
  • Bravoman
    Fent van a patch és a driver is. A patch néhány bosszantó hibát javított, de 2-3 fps-nél többel nem gyorsult tőle a játék nálam...
  • Pharaoh
    Fejtörő? Volt benne ilyen?
  • Sephi
    Hat elkezdtem en is es nem rosz. Teccik a jatek. Csak az idegesit hogy a fejtorok annyira balalisan konyuek. Ultunk haveral es kinlodtunk az elso tologatos fejtoronel , sehogy sem tudtunk rajonni hogy kell aztan meg felfogtuk hogy tul sokat gondolkodtunk rajta es banalis volt vegul :D
  • Bugz
    Ilyen fájlok vannak rajta:
    -archive.d03..
    -disk1-7
    meg még vagy 20 fájl

de az egész kb 4,31 gb
  • Pharaoh
    melyik verzió?
  • Bugz
    Hi!
    Hogy kell felrakni a game-t?
    Nekem nem ien installálos van, nem indul el ha rákattintok az installra.
    Hogy telepítsem fel???
    PLZ HELP!!!
  • csabarinkoo

Nem tudom ez mivel lehet összefüggésben, de vagy alaplapi audiokártya driverét telepítsd újra, vagy pedig tölts le egy normális audio codecet.
    mondjuk szerintem ha mindkét variációt választod azzal sem okozol magadnak hátrányt

pl.: Ac3filter és/vagy FFdshow
  • Gyocsika
    Sziaztok lenne egy kérdésem felraktam máma a játékot és a hang recseg mint állat nem tudom mi lehet amikor beszélnek meg amikor zene van ? Mi lehet a gond elöre is köszi!!
  • ati2002
    1.1 patch fent van? Mert nem írtad, és tényleg qrva sokat javít, akárcsak a 84.43-as driver. Patch nélkül nincs az a konfig, amin szépen menne nextgennel.
  • Sgtfathi
    A játék elején néztem ,de télleg jol ment a 7600gt-vel. A Fraps-bekapcsolva volt,és 1-2 helyen ment le 30-fps-alá akkor is csak 2-3 fps-el.Kb addig nyomtam amig megjelentek a dzsippes ellenfelek...Amugy én is csodálkoztam,mert ugye nálam is be-be reccen itt-ott.
  • Sarapetike
    töcsd le a másik crackot innen
  • KAttila
    hali szeretnék segítséget kérni tőletek
    most raktam fel a TRL-et és a #470-es hozzászólásban látható helyen járok,
    amikor megnyomom a Q bill a játék hibaüzenettel leáll
    Mitől lehet?
    Mi a megoldás?
    Előre is köszönöm.
  • Vlala #3126
    Tényleg nem nagy ördöngöség megszerezni a 100%-ot, de ők tudják.
  • Pharaoh
    Ja, addig jó, amig nincs 100%, addig van benne, ami miatt érdemes játszani, miután meglett nem is játszom már vele.
  • csgj
    és mi a fene az élvezet a 100%-s mentésben??? csinálja meg saját maga, jusson el odáig! (én hanyagoltam, elég volt nekem a 86% is )
  • sd54321
    ooops!
    a savegame link kívülről nem elérhető...
    de sebaj, használjátok az alatta levőt, s a bejövő oldalon keressétek a Tomb Raider: Legend UNLOCKER feliratú linket... ugyanaz:)
  • sd54321
    páran kértek 100%-s game save-t:

LINK
    amugy innen lehet más egyebeket is csemegézni hozzá:
    GameCopyWorld
  • Vlala #3121
    Nekem X800 GTO-n szürke a nextgen :) Nem is érdekel, így is gyönyörű a fe... a grafika.
  • Bravoman
    Ezt erős kétkedéssel fogadom, mert nálam (és másoknál is) erősebb procival, 7800gtx-el, 2gb rammal pofátlanul be tud szaggatni időnként (Anglia pl. kifejezettem durva).

Szóval Ti vagy egy kevésbé graf-intenzív helyszínen néztétek vagy nektek már a 15fps is 'reccenéstelen'...
  • bogyoka
    jaa, most látom, akkor én is átváltom:))
  • bogyoka
    Na, ugyanez van nálam is, és ezért nem tudom megcsinálni.
  • Sgtfathi
    Köszi!! Átállitotam "Advanced Toggle" mód-ba.
  • Tatyla
    be lehet állitani hogy automatán elrakja a fegyvert,csak ha lösz akkor veszi elö...
  • Bubu7
    Én a "guggolás" gombbal teszem el a fegyvert. Lehet, átállítottad a billeket, és a fegyverváltás is azon van nem?
  • Sgtfathi
    Srácok! Annál a Hidrás résznél vok.Tudom is mit kell csinálni,de mire elrakja a fegyvert,nem tom kilöni a horgot mert a másik fegyvert veszi elö.Vmi trükk?
  • Bubu7
    Doki17!
    Full rewardsos, és Time Trialos mentéseket itt találsz: http://tombraiders.hu/
  • Bubu7
    csincsi!
    4* kell végezned a döggel. Legjobb, ha egy fal mögé bújsz, és onnan adsz neki a karddal. A kard ereje átmegy a falon, de Te sértetlen maradsz. Ha kifeküdt, rohanj oda, és az "E"-vel szúrd le. 4* megcsinálod ezt, és vége.
  • Sgtfathi
    Az öcsémnek a héten raktuk össze a gépet (A64 3000+; 1GBRam; Inno7600Gt) mindem alapon!
    Tegnap megnéztem nála a TR-Legend-et, és leesett az állam.Reccenéstelenül futott Next-Gen -el 1024-ben, Éslimitás :off.-on Patch:1.1. A lényeg: Jó kis karesz ez a 7600GT!!!! Ajánlom mindenkinek.
  • Pharaoh
    Ha ballra víz is van, akkor egy koporsót kell megszerezi és a kapcsolóra tolni.
    (A csillárral lehet kitörni egy rácsot és a koporsót kihűzni a kötéllel.
  • Pharaoh
    Itt az összes rész bill. kiosztása. amúgy a "-" -vel
  • Tülök
    Englandon vagyok.túl menetm a tüzes részeken,és most van egy ajtó,meg van egy gomb is hozzá,amire ha ráállok kinyílik,de bezárul,mire odaérek.és ha elfordulok balra,ott vannak csillárok,amiket lehet mozgatni a lasszóval.itt mit kell csinálni?
  • Balikaaa
    hello!
    Nem tudja vki h a tomb raider régi részeinél mivel kell sprintelni?
  • NeoMaN
    Igen, nagyon sokat dobott 7600GT-n (új forcewarrel). Legalább a duplája lett az fps.
  • csincsi
    ki tudna nekem segíteni? a végefelé elakadtam, már megvan a kard és egy szörnyel kell harcolnjom amit a szőke csaj hívott elő. és nem tom megőlni
  • Doki17
    Nincs valakinek egy teljes mentése kiváncsi lennék ezekre a dolgokra amit végén kapsz, nekem csak 92%-ig sikerült kipörgetnem.
  • adidascica
    köszi
  • Vlala #3102
    Várj még vele, azt majd akkor kapod meg, ha a teljes játékot végigvitted, minden rewarddal, minden time triallal együtt. :)