3942
-
Vlala #3141 Tologatós fejtörő? Nekem pl. a dobozemelgető libikóka nagyon tetszett benne, direkt háromszor is visszatoltam a dobozt, hogy még egyszer fel kelljen dobálni... -
#3140 Elnézést, az első változat (itwins) nem bwclone, hanem clonedvd... -
#3139 Az a rendes DVD-s változat.
AZ "autorun.exe"-vel vagy egyből a "setup.exe"-vel elindíthatod a telepítést.
Van egy olyan sejtésem, hogy te a DVD-ről készült imázst nem mountoltad vagy kiírtad, hanem egyszerűen - megjegyzem fölöslegesen - kicsomagoltad.
Jelenleg két (warez) verzió létezik a játékból, az elsőben még nem volt crack, mert az csak egy bwclone változat. Aztán jött ki a crack-el ellátott reloaded változat.
Nálam (reloaded verzió) így néz ki:
-
Bravoman #3138 Fent van a patch és a driver is. A patch néhány bosszantó hibát javított, de 2-3 fps-nél többel nem gyorsult tőle a játék nálam... -
#3137 Fejtörő? Volt benne ilyen? -
#3136 Hat elkezdtem en is es nem rosz. Teccik a jatek. Csak az idegesit hogy a fejtorok annyira balalisan konyuek. Ultunk haveral es kinlodtunk az elso tologatos fejtoronel , sehogy sem tudtunk rajonni hogy kell aztan meg felfogtuk hogy tul sokat gondolkodtunk rajta es banalis volt vegul :D -
#3135 Ilyen fájlok vannak rajta:
-archive.d03..
-disk1-7
meg még vagy 20 fájl
de az egész kb 4,31 gb -
#3134 melyik verzió? -
#3133 Hi!
Hogy kell felrakni a game-t?
Nekem nem ien installálos van, nem indul el ha rákattintok az installra.
Hogy telepítsem fel???
PLZ HELP!!! -
Nem tudom ez mivel lehet összefüggésben, de vagy alaplapi audiokártya driverét telepítsd újra, vagy pedig tölts le egy normális audio codecet.
mondjuk szerintem ha mindkét variációt választod azzal sem okozol magadnak hátrányt
pl.: Ac3filter és/vagy FFdshow -
#3131 Sziaztok lenne egy kérdésem felraktam máma a játékot és a hang recseg mint állat nem tudom mi lehet amikor beszélnek meg amikor zene van ? Mi lehet a gond elöre is köszi!! -
#3130 1.1 patch fent van? Mert nem írtad, és tényleg qrva sokat javít, akárcsak a 84.43-as driver. Patch nélkül nincs az a konfig, amin szépen menne nextgennel. -
#3129 A játék elején néztem ,de télleg jol ment a 7600gt-vel. A Fraps-bekapcsolva volt,és 1-2 helyen ment le 30-fps-alá akkor is csak 2-3 fps-el.Kb addig nyomtam amig megjelentek a dzsippes ellenfelek...Amugy én is csodálkoztam,mert ugye nálam is be-be reccen itt-ott. -
#3128 töcsd le a másik crackot innen -
KAttila #3127 hali szeretnék segítséget kérni tőletek
most raktam fel a TRL-et és a #470-es hozzászólásban látható helyen járok,
amikor megnyomom a Q bill a játék hibaüzenettel leáll
Mitől lehet?
Mi a megoldás?
Előre is köszönöm. -
Vlala #3126 Tényleg nem nagy ördöngöség megszerezni a 100%-ot, de ők tudják. -
#3125 Ja, addig jó, amig nincs 100%, addig van benne, ami miatt érdemes játszani, miután meglett nem is játszom már vele. -
csgj #3124 és mi a fene az élvezet a 100%-s mentésben??? csinálja meg saját maga, jusson el odáig! (én hanyagoltam, elég volt nekem a 86% is ) -
sd54321 #3123 ooops!
a savegame link kívülről nem elérhető...
de sebaj, használjátok az alatta levőt, s a bejövő oldalon keressétek a Tomb Raider: Legend UNLOCKER feliratú linket... ugyanaz:) -
sd54321 #3122 páran kértek 100%-s game save-t:
LINK
amugy innen lehet más egyebeket is csemegézni hozzá:
GameCopyWorld -
Vlala #3121 Nekem X800 GTO-n szürke a nextgen :) Nem is érdekel, így is gyönyörű a fe... a grafika. -
Bravoman #3120 Ezt erős kétkedéssel fogadom, mert nálam (és másoknál is) erősebb procival, 7800gtx-el, 2gb rammal pofátlanul be tud szaggatni időnként (Anglia pl. kifejezettem durva).
Szóval Ti vagy egy kevésbé graf-intenzív helyszínen néztétek vagy nektek már a 15fps is 'reccenéstelen'... -
#3119 jaa, most látom, akkor én is átváltom:)) -
#3118 Na, ugyanez van nálam is, és ezért nem tudom megcsinálni. -
#3117 Köszi!! Átállitotam "Advanced Toggle" mód-ba. -
#3116 be lehet állitani hogy automatán elrakja a fegyvert,csak ha lösz akkor veszi elö... -
Bubu7 #3115 Én a "guggolás" gombbal teszem el a fegyvert. Lehet, átállítottad a billeket, és a fegyverváltás is azon van nem? -
#3114 Srácok! Annál a Hidrás résznél vok.Tudom is mit kell csinálni,de mire elrakja a fegyvert,nem tom kilöni a horgot mert a másik fegyvert veszi elö.Vmi trükk? -
Bubu7 #3113 Doki17!
Full rewardsos, és Time Trialos mentéseket itt találsz: http://tombraiders.hu/ -
Bubu7 #3112 csincsi!
4* kell végezned a döggel. Legjobb, ha egy fal mögé bújsz, és onnan adsz neki a karddal. A kard ereje átmegy a falon, de Te sértetlen maradsz. Ha kifeküdt, rohanj oda, és az "E"-vel szúrd le. 4* megcsinálod ezt, és vége. -
#3111 Az öcsémnek a héten raktuk össze a gépet (A64 3000+; 1GBRam; Inno7600Gt) mindem alapon!
Tegnap megnéztem nála a TR-Legend-et, és leesett az állam.Reccenéstelenül futott Next-Gen -el 1024-ben, Éslimitás :off.-on Patch:1.1. A lényeg: Jó kis karesz ez a 7600GT!!!! Ajánlom mindenkinek. -
#3110 Ha ballra víz is van, akkor egy koporsót kell megszerezi és a kapcsolóra tolni.
(A csillárral lehet kitörni egy rácsot és a koporsót kihűzni a kötéllel. -
#3109 Itt az összes rész bill. kiosztása. amúgy a "-" -vel -
Tülök #3108 Englandon vagyok.túl menetm a tüzes részeken,és most van egy ajtó,meg van egy gomb is hozzá,amire ha ráállok kinyílik,de bezárul,mire odaérek.és ha elfordulok balra,ott vannak csillárok,amiket lehet mozgatni a lasszóval.itt mit kell csinálni? -
Balikaaa #3107 hello!
Nem tudja vki h a tomb raider régi részeinél mivel kell sprintelni?
-
#3106 Igen, nagyon sokat dobott 7600GT-n (új forcewarrel). Legalább a duplája lett az fps. -
csincsi #3105 ki tudna nekem segíteni? a végefelé elakadtam, már megvan a kard és egy szörnyel kell harcolnjom amit a szőke csaj hívott elő. és nem tom megőlni -
#3104 Nincs valakinek egy teljes mentése kiváncsi lennék ezekre a dolgokra amit végén kapsz, nekem csak 92%-ig sikerült kipörgetnem. -
adidascica #3103 köszi -
Vlala #3102 Várj még vele, azt majd akkor kapod meg, ha a teljes játékot végigvitted, minden rewarddal, minden time triallal együtt. :)