3942
  • Vlala #3181
    Zip szobájában van, ha minen igaz. Az egyik laptopon kell molyolni, aztán kinyílik a falban lévő széf, ott lesz mögötte.

(lehet, hogy keverem a távcsővel, akkor ordítsatok le!)
  • Randelz
    Lenne egy kérdésem a croft manor-ba hol találom meg a mágneses kötelet?
  • Vlala #3179
    köszi!
  • Pharaoh
    Kézen állás: Mikor felhúzza magár Lara a space-val a space-t hosszan kell nyomni.
  • Vlala #3177
    space+rögtön utána f.
    A kézenállás hogy is van?

Más: valaki mondjon már valami tippet hajhullás és time trialos főellenség ellen! :)
  • Pharaoh
    Szaltó? Inkább gugolás/bukfenc
  • el bruja
    Joo kis kérdés
    Én gamepaddal jáccom szal kombinációt nemtok mondani. DE ha jool tudom, akkor szaladsz előre, és egyszerre nyomsz egy ugrás gombot meg egy "szaltózás" gombot
  • serito
    Egy gyenge segítségre lenne szükségem.
    Már nem emlékszem hogy lehet fejest ugrani Lara-val, ezt szeretném megtudni.
    A kézenállásos felhúzóckodás azt tudom, de ezt elfelejtettem.
    Köszi előre is .
  • el bruja
    Ezt találtam tritonkirály:
    Bemész a terembe. Ott a szörny. Beülsz az energia vetőbe. Bele kell lőnöd a szörnyet az energiakapocsba az ott tartja egy kicsit. Addig kiszálsz meghúzod a kapcsolókat azt vissza. Most lógnak a plafonról Tesla gömbök ezeket egymás után meglőve szétterül az energia és gyorsan ki kell szálnod a gépből, aztán a fejed felett lévő karddarabot a mágneses kötéllel el kell rántanod!!
  • el bruja
    én még nem tartok ott, de azt hallottam hogy a szörnyet nem lehet megölni, csak visszatartani vmi pajzsal..
  • tritonkirály
    császtok segitség kéne!
    Amikor a kazasztáni résznél vagyok és a szörnyel kell küzdenem az ágyu segítségével akkor mit kell csinálni az után hogy aktiváltam a gépet középen és tudok lőni vele?
    Me mindig csak lemegy az élete kicsire aztán ujraterem, és nem tom mit kell csinálni!!! köszike a választ előre is!!!
  • el bruja
    Ha pedig megnyomtad, lemeny a vízzszint, és betucc menni a résen.
  • el bruja
    Abban a teremben körben vannak oszlopok, és mindegyik oszlopon van egy gomb. Mindegyiket nyomd meg egymás után, levegőért pedig ne menj fel, mert kevés az időd rá!
  • Bugz
    Hi!
    Végre meglett normálisan a játék.
    Most a motorozás után tartok, a csaj kirakott a régi bányához a jeep-jével.
    Ott megtaláltam azt a tavat vagy mit, uszkáltam és találtam 1 ajton 1 rést, csak oda nem tom bemmenni, me fön felém a víz.
    Merre menjek/mit kell csinálni?
    Előre is kössz.
  • RUDKO
    Sziasztok.

Kéne egy kis segitség! Most instalálnám a játékot ,de az 50 file-nél hibát észlel és leáll. Ha valaki el tudná nekem küldeni ezt a filét nagyon megköszönném.
  • Fenrir
    Loál

Kthxbye...
  • feedb4ck
    bocsika, rossz fórum
  • feedb4ck

innen jön majd a megváltás
  • Vlala #3163
    Hűha, az valami bug lesz. Sokan mondtak már hasonlót, pl. űKazahsztánban welakad a feltöltött mag, meg stb... újratöltés után sem jön le?
  • Gerisrac
    Segítsetek lécci, elakadtam ebben a játékban. már 54% körül tartok, a kerekasztal lovagjai templomában vagyok, és van a végén, hogy a vidrát meg kell őlni. tudom, hogy kell, de az utolsó harang bal szélen elől. hiába húzom meg a kart, a ketrec nem jön le... már olvastam a végigjátszást is, de ott nincs le írva ilyen probléma. lécci privi..
  • MerlinW
    Miről beszélsz?:) Évek óta a játékok 80-90%-a 6 csatornás hanggal van ellátva.
  • el bruja
    ja...igaz
  • ibrik
    Akkor lehet, hogy nemigazán játszottál a régebbi változatokkal...
    Azokhoz képest a Legend irányítása kész luxus. Az Angel of Darkness-é is jobb volt már, de nem ennyire, mint ezé.
  • targonca
    Én is ma kezdtem el játszani, nekem tetszik. Bár nem ár néha a férjem segítsége...
  • Randelz
    Most kezdtem el játszani nagyon király játék. Csak valaogy a mozgása nemtetszik.
  • Jhon Balu
    köszi szépen
  • Pharaoh
    az 1.1 patch első crack-je rossz lett és amiatt van ez.
  • Jhon Balu
    sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy miért lép ki mindig a játék és hibát észlel,amikor a q betüt kellene használni.ha valaki tudna segiteni akkor megköszönném.
  • el bruja
    jaaa
  • Vlala #3152
    semmi gond, onnan is rá lehet, sőt, úgy kisebb az esély, hogy melléesik.
  • el bruja
    jahh boccs:)
  • Vlala #3150
    Emelvény? Én mindig magán a libikókán szaladtam fel :)
  • Pharaoh
    Az időgéped job felső sarkában van egy fogantyú, azt kell meghúzni.

Ilyen nincs a játékban, csak mikor verekedel, és fejberúgod az ellenfelet, akkor lassul le egy kis időre.
  • EnigmaHarlequin
    köszi van leírás :D
  • el bruja
    rá kell a másik végére ugranod az emelvényről, és a doboz "felrepül" az emelvényre.
  • EnigmaHarlequin
    sziasztok lehet nagyon sík vagyok de mit kell csinálni a libikókánál:D?
    fel tudtam tenni rá egy dobozt de onnan hova tovább?
  • tritonkirály
    császtok meg tudjátok mondani hol kell aktiválni az időlassítást?
    Köszike és király a játék
  • Bugz
    Nekem is majdnem igy néz ki.
    38 fájl van mint neked, csak a setup-os kisikonoknál nem tomb raider van hanem ilyne kis fehér ablak, ha rákkatintok akkor bejön az a parancssor és kb 2 mp mulva leáll.
    Ha ujra probálom akkor ugyanez.
  • sd54321
    Ac3 a TRL-hez???? Azért ott még nem tart a játékipar:)))
    Igaz már láttam pc-s játékot 5.1-s hanggal, de az egy szimpla előrenderelt kalandjáték volt.
    Elöször is nézd meg, hogy a Directx teljes mértékben támogatja-e. (dxdiagnose.exe vagy mi a szösznek hívják) Itt lesz egy sund test. Futtasd le. Ha itt is vmi gáz van, akkor meghajtócsere kell, nézz utánna új drivernek. Ha nem recseg, akkor vmi gáz van a hardwerrel. Lehet, hogy közös IRQ-n van vmi más kütyüvel, s amikor mindekttőt egyszerre meg kellene jól hajtani, akkor a hangari nem tudja a mximumot kihozni. Ekkor érdemes a beállításokban a hang minőségét minimumra húzni és úgy is kipróbálni. Ha ez sem segít akkor vagy próbálozni kell más IRQ+DMA beállításokkal, vagy próbáld áttenni a karikat más PCI slottba. Már ha nem integráltak persze:)
    De még van jópár tippem a bibire, de ahhoz többet kellene tudni a masinádról.
  • bogyoka
    az nekem is nagyon tetszett