3942
-
Vlala #3181 Zip szobájában van, ha minen igaz. Az egyik laptopon kell molyolni, aztán kinyílik a falban lévő széf, ott lesz mögötte.
(lehet, hogy keverem a távcsővel, akkor ordítsatok le!) -
#3180 Lenne egy kérdésem a croft manor-ba hol találom meg a mágneses kötelet? -
Vlala #3179 köszi! -
#3178 Kézen állás: Mikor felhúzza magár Lara a space-val a space-t hosszan kell nyomni. -
Vlala #3177 space+rögtön utána f.
A kézenállás hogy is van?
Más: valaki mondjon már valami tippet hajhullás és time trialos főellenség ellen! :) -
#3176 Szaltó? Inkább gugolás/bukfenc -
el bruja #3175 Joo kis kérdés
Én gamepaddal jáccom szal kombinációt nemtok mondani. DE ha jool tudom, akkor szaladsz előre, és egyszerre nyomsz egy ugrás gombot meg egy "szaltózás" gombot -
#3174 Egy gyenge segítségre lenne szükségem.
Már nem emlékszem hogy lehet fejest ugrani Lara-val, ezt szeretném megtudni.
A kézenállásos felhúzóckodás azt tudom, de ezt elfelejtettem.
Köszi előre is . -
el bruja #3173 Ezt találtam tritonkirály:
Bemész a terembe. Ott a szörny. Beülsz az energia vetőbe. Bele kell lőnöd a szörnyet az energiakapocsba az ott tartja egy kicsit. Addig kiszálsz meghúzod a kapcsolókat azt vissza. Most lógnak a plafonról Tesla gömbök ezeket egymás után meglőve szétterül az energia és gyorsan ki kell szálnod a gépből, aztán a fejed felett lévő karddarabot a mágneses kötéllel el kell rántanod!!
-
el bruja #3172 én még nem tartok ott, de azt hallottam hogy a szörnyet nem lehet megölni, csak visszatartani vmi pajzsal.. -
tritonkirály #3171 császtok segitség kéne!
Amikor a kazasztáni résznél vagyok és a szörnyel kell küzdenem az ágyu segítségével akkor mit kell csinálni az után hogy aktiváltam a gépet középen és tudok lőni vele?
Me mindig csak lemegy az élete kicsire aztán ujraterem, és nem tom mit kell csinálni!!! köszike a választ előre is!!!
-
el bruja #3170 Ha pedig megnyomtad, lemeny a vízzszint, és betucc menni a résen. -
el bruja #3169 Abban a teremben körben vannak oszlopok, és mindegyik oszlopon van egy gomb. Mindegyiket nyomd meg egymás után, levegőért pedig ne menj fel, mert kevés az időd rá! -
#3168 Hi!
Végre meglett normálisan a játék.
Most a motorozás után tartok, a csaj kirakott a régi bányához a jeep-jével.
Ott megtaláltam azt a tavat vagy mit, uszkáltam és találtam 1 ajton 1 rést, csak oda nem tom bemmenni, me fön felém a víz.
Merre menjek/mit kell csinálni?
Előre is kössz. -
RUDKO #3167 Sziasztok.
Kéne egy kis segitség! Most instalálnám a játékot ,de az 50 file-nél hibát észlel és leáll. Ha valaki el tudná nekem küldeni ezt a filét nagyon megköszönném. -
#3166 Loál
Kthxbye... -
feedb4ck #3165 bocsika, rossz fórum -
feedb4ck #3164
innen jön majd a megváltás -
Vlala #3163 Hűha, az valami bug lesz. Sokan mondtak már hasonlót, pl. űKazahsztánban welakad a feltöltött mag, meg stb... újratöltés után sem jön le? -
Gerisrac #3162 Segítsetek lécci, elakadtam ebben a játékban. már 54% körül tartok, a kerekasztal lovagjai templomában vagyok, és van a végén, hogy a vidrát meg kell őlni. tudom, hogy kell, de az utolsó harang bal szélen elől. hiába húzom meg a kart, a ketrec nem jön le... már olvastam a végigjátszást is, de ott nincs le írva ilyen probléma. lécci privi.. -
#3161 Miről beszélsz?:) Évek óta a játékok 80-90%-a 6 csatornás hanggal van ellátva. -
el bruja #3160 ja...igaz -
#3159 Akkor lehet, hogy nemigazán játszottál a régebbi változatokkal...
Azokhoz képest a Legend irányítása kész luxus. Az Angel of Darkness-é is jobb volt már, de nem ennyire, mint ezé. -
targonca #3158 Én is ma kezdtem el játszani, nekem tetszik. Bár nem ár néha a férjem segítsége... -
#3157 Most kezdtem el játszani nagyon király játék. Csak valaogy a mozgása nemtetszik. -
Jhon Balu #3156 köszi szépen -
#3155 az 1.1 patch első crack-je rossz lett és amiatt van ez. -
Jhon Balu #3154 sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy miért lép ki mindig a játék és hibát észlel,amikor a q betüt kellene használni.ha valaki tudna segiteni akkor megköszönném. -
el bruja #3153 jaaa -
Vlala #3152 semmi gond, onnan is rá lehet, sőt, úgy kisebb az esély, hogy melléesik. -
el bruja #3151 jahh boccs:) -
Vlala #3150 Emelvény? Én mindig magán a libikókán szaladtam fel :) -
#3149 Az időgéped job felső sarkában van egy fogantyú, azt kell meghúzni.
Ilyen nincs a játékban, csak mikor verekedel, és fejberúgod az ellenfelet, akkor lassul le egy kis időre. -
EnigmaHarlequin #3148 köszi van leírás :D -
el bruja #3147 rá kell a másik végére ugranod az emelvényről, és a doboz "felrepül" az emelvényre. -
EnigmaHarlequin #3146 sziasztok lehet nagyon sík vagyok de mit kell csinálni a libikókánál:D?
fel tudtam tenni rá egy dobozt de onnan hova tovább?
-
tritonkirály #3145 császtok meg tudjátok mondani hol kell aktiválni az időlassítást?
Köszike és király a játék -
#3144 Nekem is majdnem igy néz ki.
38 fájl van mint neked, csak a setup-os kisikonoknál nem tomb raider van hanem ilyne kis fehér ablak, ha rákkatintok akkor bejön az a parancssor és kb 2 mp mulva leáll.
Ha ujra probálom akkor ugyanez. -
sd54321 #3143 Ac3 a TRL-hez???? Azért ott még nem tart a játékipar:)))
Igaz már láttam pc-s játékot 5.1-s hanggal, de az egy szimpla előrenderelt kalandjáték volt.
Elöször is nézd meg, hogy a Directx teljes mértékben támogatja-e. (dxdiagnose.exe vagy mi a szösznek hívják) Itt lesz egy sund test. Futtasd le. Ha itt is vmi gáz van, akkor meghajtócsere kell, nézz utánna új drivernek. Ha nem recseg, akkor vmi gáz van a hardwerrel. Lehet, hogy közös IRQ-n van vmi más kütyüvel, s amikor mindekttőt egyszerre meg kellene jól hajtani, akkor a hangari nem tudja a mximumot kihozni. Ekkor érdemes a beállításokban a hang minőségét minimumra húzni és úgy is kipróbálni. Ha ez sem segít akkor vagy próbálozni kell más IRQ+DMA beállításokkal, vagy próbáld áttenni a karikat más PCI slottba. Már ha nem integráltak persze:)
De még van jópár tippem a bibire, de ahhoz többet kellene tudni a masinádról.
-
#3142 az nekem is nagyon tetszett