Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudjárok mit jelent ez?😊 megnézném azok adóbevallását akiknek ilyenre fussa😊 ráadásul ezeknél akriknál már alapfeltétel egy 450W-s táp, egy tonna RAm és még ki tudja mi minden...
de szerencsére ezt nagyon jól tudták a játék készítõi, így a nextgen nélküli grafika optimalizására mentek rá, ezért lehet az, hogy nextgen nélk egy mai alapgépen is 50-60fps-t ki lehet hozni 1024-ben max grafukával, és tudjátok EZ a játékkészítés mûvészete😊
akinek gond volt a hidra az ne is menjen el a végéig😊
ott kell csak igazán pattogni és darálni a klavit😊
(vagy benyomni az england után elérhetõ god mode csítet😊 )
vagy ha nem, akkor azzal kaptad "gyárilag" 😊
ezzel a peccsel csinálja ezt a jelenséget...
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
a patch után megy ,elötte szaggatott mint állat
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Sajnos "muszáj" beálnom azon emberek mõgé akinek szintén gondot okoz ez a szemétláda Hydra és én is kérnék egy mentést 😞 [email protected]
köszi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Mindíg beleesek a medencébe.
klever
(gondolom mást is érdekel)Valaki tett már fel ide bikinis képet.Kérlek ha tudsz
válaszolj a kérdésekre.köszi
klever
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
megy GeF 7-es kártyákon.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
ugyhogy én is kikapcsolom a nextgen-t
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Okítás: lent keresõbe beírod végigjátszás...<#ravasz1>#ravasz1>
[merlinw.org]
Valaki megtudná mondani,hogy a végigjátszás miért nem tartalmazza a NEPAL-i pályát és van e még ezen kivûl,ja és mennyi????
Gondba vagyok itt elakadtam és nem tudom mit jelent a kép jobb alsó sarkában lévõ jel. Segítenétek. Elõre is köszi.

Elõre is köszönöm.
klever
gematta: Korábban már találkozhattál a rángatható csillárokkal, itt is azt használd, a többit találd ki, úgy az érdekes! 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kicsit feldobja a hangulato
Tudja valaki mit kell csinálni annál a résznél mikor egy harangkötálen leereszkedc egy sirhelységbe?
Thx<#worship>#worship>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de ez csak az én véleményem...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
sajna nekem sehogy sem megy. megpróbáltam már az összes patch-t és deviance-t, de nem akar elindulni. ha valaki tudna, akkor légyszíves segítsetek!!!!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha nem Nvidia akkor a pixelshader3-t nem nagyon bírja.... kap egy értelmezhetetlen parancsot a karid drivere és máris fagyi...
az alsó angol duma szerint játékindításkor be lehet állítani az optionsban egy Use D3D reference device-t, s ezzel bekepcsolható lesz a Nextgen grafikus opció...
próbáld az ellenkezõjét... vagyis kapcsoldki azt ami használhatja a shader3-t...
persze az is számít, h milyen karid van...
lehúztam... majd tesztelgetem😊
amúgy milyen videokarid van? nextgent nyomja rendesen?😊
már csak 40 percet kell várnom rá..😞
amúgy:
I just signed up here a moment ago, because I usually use this forum for views an info but never actually used it, but because this i jus had to post it...Well my gfx card is a Ati x550 card and im pretty sure it doesn't have smart shader 3, Ok this is how i did it.
I Patched TRL to Ver. 1.1 then i downloaded the latest NoDVD patch from gamecopyworld.com
Then when I installed it I double clicked on the Trl.exe and the game options came up like when I 1st installed the game.
Near the bottom of the options Window there's a tiny box type thing when you click on it you are given sum "devtech" options.
If it doesn't give you a tiny box for extra options check tombcools post on page 2
What i did was enable "Use D3D reference device" then i click Ok, it gives me a "failed to initialize" warning then it went back to the Options, this time disable "Use D3D reference device" then Ok an the game should start.
Now you should be able to enable Next Gen... Worked for me, I would Like to see if it works for anyone else.
azaz, elméletileg ki lehet hozni a anextgen grafikát 1.1-s peccsel olyan pc-ken ahol az 1-s ver. nem engedte...
meglássuk😊