Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

klever
Valószínüleg kijártam a Croft Manort Minden pajzs megvan mégsem öltözik át a hálóban bikinibe.Mit hagytam ki?

klever

csabarinkoo

ha Hydránál jársz, már fel se vegyél fegyvert, úgyis jön a "kard magától" 😊

Pharaoh
és a pisztolyon felûl csakegy fegyvered lehet, vagyis, ha felveszem egy harmadikat az elõzõt eldobja.

szóval balfütty...
ehh...
na mindegy...

kösszentyû...

Rage47
fel kell venni E betüvel a földröl.
hmm... gyerekek. miért van az (saját balfüttyságemet leszámítva), hogy a hydránál járok és még mindig csak alappisztolyaim vannak. még az elején volt eccer géppittyum, de azóta semmi... fel kell venni? de nem jelenik meg semmi...

tipp?

Na nem azét, hogy védjem Hamstert, de leírta, miért csinálta. A régebbieket elég sokan kimásolták, és a végérõl "véletlenül" lehagyták az aláírást.
Én sem repesnék az örömtõl, ha a saját munkámat más aláírással találnám meg a neten...
De ne keltsünk flamet.

ha netán erre járna az aki a végijátszást készítette:
A nyomtatási jogosultságot igazán bekapcsolva hagyhatta volna, kicsit gondolgodjon mielött ilyet csinál.
Simán megoldható, hogy pl. vízjelet iktat az oldalakba (sorokba). Ezt kinyomtatva értelmetlenül nagy meló lenne kiszedni csak azért, hogy azt ujra beszekennelje és elmondhassa, h van egy saját végigjátszása... aki ezt mégis megteszi az 50 oldalon keresztül az meg is érdemli, hogy ezt mondhassa. A grafikus elem kiszedése egy profi OCR progival éves meló! (tapasztalatból tom)
Szal gondold végig.... sokkal egyszerûbb a nyomtatott anyagot (mint egy ujságot) lapozgatni mint folyton Alt+Tabot nyomagatni a játék közben és azért rimánkodni, hogy most ki ne fagyjon a game.... mert van akinél megesett. (géptõl függ...)
Én lazán végignyomtama agamet végigjátszás nélkül. Csak most kérte tõlem pár ismerõs, hogy töltsem le nekei és ha lehet nyomtassam ki. Hát nem lehet.
És nem az piszkált fel hogy nem lehet, hanem a sötétség, ami a fejekben uralkodik...
Szal gondolkodj el rajta...
Jah!
Van néhány remek security oldal ahol pl. a pdf jogokkal is fogalalkoznak. A 128 bites kódolású állomány visszafejtése szinte lehetelen feladat. Ha jól tom nem is létezik ilyen progi még... szal gratulálhatsz magadnak.
Aztán átmentem egy Adobe forumra, ahol meg azt olvasom, hogy megtaláták a pdf kódoló algoritmust az Acrobat Pof-ban. és már dolgoznak egy decryp eng-en... mindz volt vagy 2 hete.
Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy idõt nyertél a jogosultságokkal, de gyõzelmet nem😊
Ennyit a dolgok technikai hátterérõl... ami mega tartalmat illeti: LE A KALAPPAL😊 szép munka, de tényleg😊
csabarinkoo

Ne aggódj Amandával majd nem lesz ilyen gondod.
Mondjuk furcsáltam is, hogy legkönnyebb ellenség Õ volt a végén.

Seka92
ja...de akkor is a legnehezebb a hátsó kettõ, mert a hidnál könnyebben el tud kapni!<#vigyor5>

\"This is usually the part, where people start screaming...\"

Ha véletlenül nem jönne össze, vagy lekéssük a fejét a ketreccel, ne ugyanazt a harangot próbáljuk kongatni, mert ránk támad. Sokan itt rontják el...

Seka92
hát akkor....SZIVESEN!<#taps>

Ezt sem tudtam...

Seka92
fegyverrel kell lõni azokat a lelógó izéket amik igazából harangok. amikor eléggé megkondul, akkor a hidra odafigyel és te addig a mágneses kötéllel leengeded a rácsot, ami jol fejen vágja, és lemegy egy kis élete. ugyanigy megcsinálod a másik 3mal is, és végül kifekszik<#wave>

helo
megint elakadtam englandba ott amikor rámtámad egy nagy vízi szörny és nem tudom kicsinálni.hogy kell megölni?

csabarinkoo

Mondjuk mocskosúl unom már ezt a két Globális, grandiozus cég versenygését.
Ha valóban csakis azért nem bírtam a next gent bekapcsolni, mert nem Nvidia...
Lényeg az, hogy azért mert az Nvidia cég minden egyes normális játékot pénzel, hogy ott legyen a logója, még nem jelenti azt, hogy jobb lenne, mint az ATi.

Õk is tudnak és nekem akarok snekit sem megsérteni, de szerintem még jobbak is.

csabarinkoo

Kipörgettem a játékot és korrekt volt, kár,hogy ilyen rövid.
Nem is értem mi foglal 7.5 gigát 😊
Amúgy azért nem lehet bekapcsolni nálam a "Next Gent." mert ATi-m van ?

Seka92
thanx...tudom lol vok

MerlinW
fórum, baloldal, beállítások...

[merlinw.org]

Seka92
ja és mégegy, ami nem ide tartozik...hol lehet berakni a nevem mellé képet?

Seka92
thanx

rage
Load Game-nél megnézheted.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seka92
hol lehet megnézni azt h mennyi idõ alatt játszottam ki a gamet???

klever
Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár

klever

hello
elakadtam ott amikor England-ba vagyok és lemegyek egy ilyen kútféleségen és tatálok ott sok sírt meg egy tojásalakú izébe egy szobrot meg egy harangot.arra rájöttem hogy a harangal kell csinálni valamit de nem tudom hogy mit.írjátok le hogy mitt kell csinálni lécci!

klever
A pasas a Coputer szobában (a HAL meletti üvegketrecben szétszórta a sárga céduláit.Érdemes Laranak távcsõvel elolvasni õket.Pl:"a web kamera újra telepítése a hálószobában".(még jó hogy észrevettem!)KI vagy rúgva!

klever

csabarinkoo
Rájöhettél volna rég arra ha már ennyit megtettél, hogy mikor felkiáltójelet látsz az azt jelenti, hogy az "E" betüt kell megnyomni.

ibrik
Ez nálam is ugyanígy fordult elõ.
Patch nélkül nem tudom, hogy úgy is jelentkezett volna-e a hiba.
Egyébként a patch nálam ebbõl volt fent: TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1-DEViANCE (2006.04.23)
Az ebben a csomagban lévõ crack-el csinálta ezt nekem, de aztán a gamecopyworld-rõl letöltöttem azt a deviance-s cracket, ami tegnap (2006.04.26) került fel "UPDATED!" jelzéssel.
Méretre ugyan teljesen megegyezik az elsõ változattal, de tartalom alapján van néhány bájtos eltérés a kettõ közt - vagyis lehet, hogy tényleg javított rajta, mert nálam többé nem lépett ki a mágnescsáklya használatakor.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Klever mit csinál az a pc-s csávó?

Vigyázz, 7-es kell hozzá! Nekem hatossal kivágta az explorert...

Hmmm😊
Ez a megtorpanás gyanús dolog... nem lehet valami hardwer-config bibi???
Csinálta ezt a patch elött is?
79Alba
oké köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

lck
Az 1.1-es elsõ DEViANCE-os crackkel kilép a mágneses kampónál. Az este szedtem le egy újabbat, a #3005-öst és eddig jó.
79Alba
Még nem.
Mit csinál ez?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

lck
#3005 -ös REPACK-DEViANCE -osat próbáltad ?
79Alba
Hali mindenkinek.
Feltettem a pecset és az a probléma jött elõ mikor a vonattal beérek a bázisra ott ugye a mágneses kampót rá kell dobni a forgó cuccra... Ott rá is dobom de anyiszor hibaüzivel kilép.
Mi a fene lehet vele?
Megoldás.
<#help>

lck
Demonoidon van fenn új 1.1 crack: TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.1.REPACK-DEViANCE
Csak pár bitnél tér el, de eddig jó.
klever
Hogy milyen ravasz ez a pasas a pc szobában!De én is távcsövemmel!
A földön meg szerte-szét a sárga fecnik.Kár hogy a kép nem megy ide fel

klever

értem én, értem én...

de akárhányszor rákattintok arra a szaros linkre azt irja ki, hogy "hibás rejtjelezési szótár"... vagy valami ilyes... holott van a gépen acrobat reader...

MerlinW
angol: gamefaqs.com
magyar: tombraider.hu

[merlinw.org]

tiszteletem...
legyen valaki oly kedves húgom és vágjon már meg egy végigjátszással ([email protected]) , mert az agybaj kerülget már az elején. és a kedves ingerült emberek ne mondogassák, hogy ha elején elakadtam, akkor inkább, hagyjam, nem érdekel mit gopndolnak. ha nem megy leirás alapján sem, úgyis abbahagyom. ennyi.
aki segít, elõre is köszönöm...

MerlinW
olvass/keress vissza mondjuk😊

[merlinw.org]

hy all nekem nem vírusos asszem,de van más bajom ezt írja ki:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=%CODE%&l=hu címen."
Most mit tegyek? Help!!

Rambo 20
Ewh nem kazahasztán?Azon a pályán nem megölni kell hanem meghúzni 4 kart a teremben amit keresni sem kell utána az ágyúval azt a 4 bigyót meglökni ami leereszkedik egymás után és utána a mágneses bigyóddal húzd ki az ágyú fölötti akármibõl azt az akármit.Jól megmondtam ugye?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

gondolom a nagy sárga gomb az akció gomb, amivel rúgni tudsz, a mágneses kötelet húzni meg ilyesmi.

a csíkját ugyan visszatölti, de ha így az akció gombbal leszúrkálod, egyre kevesebbet tölt vissza, majd meghal. olyan nincs, hogy nem lehet valamit megölni, ha ez a játék célja...

Sziasztok!

A Nepáli pálya végén van az a szörny.A kardal,hogy lehet megölni?
Mindíg visszatölti az energiáját és amikor kiir egy sárga-nagy-háromszög felkiáltó jelet akkor mit kell nyomni? TÛZ gomb?

nem lehet kinyírni! :-(

Mondjuk nálam még nincs fent a patch, akkor lehet fel kéne tennem! 😊
7800GT/256 , 2GB mem , A64 3000+ és megy a patch óta a nextgen 1280*1024 ben, teljesen jól csak néha van érthetetlen megtorpanása a játéknak. Érthetetlen mert a torpanások közt szép simán fut a cucc. A torpanások függetlenek atól hogy épp mit teszek a karival. Csinálja akkor is ha forgatom a kamerát vagy akció van , de csinálja akkor is ha egyhelyben áll a kari és kicsit mocorog néha. Kell még egy javítás😊

"vessetek a mókusok közé" :)

nyugi a Nexgen a 7800gtx-et plusz két giga ramot is megfekteti! 😊 Tapasztalatból tudom!
Hidra: folyamatosan mozogj, rohanj ki a középsõ kifutóra, kezdd el lõni az egyik harangot ezerrel, aztán rántsd rá a ketrecet, ha nem jönne be, kezdd el lõni a másikat, esélye nincs támadni, mert nem marad ideje. A lényege annyi, hogy folyamatosan mozogj, és tartsd mozgásban a hidrát is! Ha az egyik harangot elkezded lõni, akkor tuti, hogy ott fog feljönni a vízbõl. Egy harangot ne próbálj meg kétszer kongatni, mert megúnja, és rádtámad!