3942
  • NeoMaN
    szerintem te ne játsz ezzel inkább....
  • el bruja
    Ha nem erről a helyről beszélsz világosíccs fel..:)
  • el bruja
    Van 1 kis emelvény, arra mássz fel, és onnan az első póznára ugorj. Ha minde igaz "elkanyarodik" egy másik irányba. Na várd meg míg elmozdul, és onnan arra a póznára át, amire ugye át tucc ugrani...és így tovább. De ne fordulj vissza.. ha minden jool megy a bal felső sarokkal találod magad szemben. Ugorj a falra, onnan meg ügyeskedj addig a lyukig a falban. Onnan gyere le és assem elfogod már érni a kijáratot:)
  • el bruja
    Assem arrol a heylről beszélsz , ahol vannak azok a "póznák", amiken drótok vannak. Na az a bibi hogy te felmásztál a falra:) a póznákon át kell eljutni oda, mert az magasabban van , és eléred a kijáratot.
  • szabolcs17
    Köszi, már átmentem de utánna mikor bezárult az ajtó van egy nagy juk és lent egy leopárd. leugrottam kinyírtam és ott sehol egy kijárat. De van egy fal amit belehet tolni ott bemegyek de a vége zsákutca fölötte pedig van egy kijut te az túl magasan van oda nem tudok felmenni. Itt most, hogy tovább.
  • el bruja
    Szabolcs: mindegyik oladlon van 1 kapcsoló, amire rá kell tolni a sziklákat. Meg ha jól emlékszem akkor az előtted lévő kis platform, ami szemmel van a kijárattal, ott is van egy kis kapcsoló, de arra csak rá kell álnod, ha a többire rátoltad a sziklákat. És assem át kell ügyeskedned magad a másik oldalra, ha kinyílt az ajtó. Ahol bejöttél, onnantól a bal oldali falon, azt hiszem.
    Talon: a talaj szétnyílt, te rohansz, és kiad egy kis fehér nyilat. Amerre mutat a nyíl, azt a gombot kell megnyomni. Váágod felfele mutat akkor felfele gomb...:) Csak gyorsnak kell lenni!
  • szabolcs17
    oké megvan de, hogy jutok át a tuloldalra ahol nyitva van már az ajtó.
  • Talon
    Végre nekemis sikerült, de a köv ajtó? Talaj szétnyílik, Lara rohan, fehér nyíl, de mitkell csinálni? 2 órája próbálgatom :(
  • el bruja
    Szal sak 1 keveset csusztasd rá, ameddig csak nem csuszik le..
  • el bruja
    rátudod tolni, csak ne nagyon fel, mert akkor visszacsúszik!
  • szabolcs17
    Meg mindig lecsuszik róla.
  • szabolcs17
    De azt a ládát, hogy tudom rátolni, mert nekem csak mellé sikerült.
  • el bruja
    annak a libikóka egyik felére kell tolni a kkövet, a másik felére pedig ugorj rá, és a kő felrepül. És told rá a kapcsolóra.
  • szabolcs17
    bocs a képért. elfelejtettem lekicsinyíteni.
  • szabolcs17
    Ennél a résznél mit kell csinálni?

• Bugz
    Jaja, az még Japán.
  • Pharaoh
    Melyik is az?
  • Pharaoh
    Japánban vagy még? Azt simán lőni kell.
  • Bugz
    Hi!
    Én most az első főellenségnél tartok.
    Ott mit kell csinálni?
    Avval a nagy botral ugrál.
    Addig eljutottam h fel kell menni az ő szintjére.
    De csak egy kicsit sikerült megsebeznem.
    Mit kell, hogy kell?:)
    előre is thx
  • Talon
    Mármint az első tologas feladatra mi a megoldás?
  • Talon
    Akkor miisvolt a megoldás? Nekem nagyon nemjön össze.
  • tritonkirály
    csocsika, mit lehet még megszerezni a könyvtárban me a könyvekkel is lehet valamit csinálni igaz?
    a titkos ajtónál a könyvtárban megtaláltam egy feliratot de nem tok vele mit kezdeni!
    A könyvtárban a könyvekkel mit kell csinálni, mert probáltam huzogatni őket kézzel és a kábellel de semmi kérlek segitsetek!!!
    Kösz
  • Randelz
    mar megtalaltam
  • Randelz
    a könyvtárban a zseblámpa van. de a távcsövet nembírom megtalálni.
  • Pharaoh
    Fényesen csillog. Szerinted mivel? A mágneses kötéllel, de néhány sorozat a pisztollyal is eltolja
  • Bugz
    Kössz!
    Az oké h el kell huzni, de hogyan és mivel?:D
  • Pharaoh
    Nem tudom hol van pontosan, de a könyvtári dolgozószobába is mindtha lenne valami.
  • Randelz
    Valaki megtudná mondani hogy a croft manor ba hol találom a távcsövet?
  • Pharaoh
    Az akkor japán, az tuti nem 11%-nál van.
    Fel kell jutni a tető legtetejére, szét lehet lőni egy hordót, így az ereszen fel tudsz menni, majd a teteőablakot elhúzod és megszerzed a motort, azzal kell átugratni.
  • Bugz
    ÖÖÖ..a 'buli' után van. amikor beszélni kellett a pultoshoz és uttána fel kell menni lifttel a tetőre és ott vok.
  • szabolcs17
    De ha kiírom dvd re akkor is jó lessz?
  • Pharaoh
    Mert hibásnak érzi azt a flet és megzavarja a telepítést.
  • szabolcs17
    De mért kell kikapcsolni?
  • Pharaoh
    Jó az, csak kapcsold ki a nod32-t
  • szabolcs17
    Helló! Valaki eltudná küldeni a trl.data fájlt. Sürgős lenne. Köszi.
  • Pharaoh
    melyik pálya?
  • Bugz
    Hi!
    Én most ott tartok h egy háztetőn vok 11%nál és asszem az a cél h át kell jutni a hidon vhogy.
    Itt mit kell csinálni?
    előre is kössz
  • Randelz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha szembe állsz a kapuval akkor a bal oldaon kell elkezdenek mászni és felkell jutni a kapu tetejére.
  • Bence94
    hi elakadtam england on ott vagyok egy nagy kapunál .és a másik oldalon víz meg meglehet húzni egy csomó kart.mit kell csinálni

• Randelz
    köszi jót mondtál.
    a távcsőt is megtudod mondani hogy hol van ?