Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen! De akkor nem tod hogy lehet megszerezni az arany rewardot a házban?
Tomihori
hello! lenne egy kérdésem...szóval, ha a tomb raider the legendnek a demoja ment igaz csak 1.6ghz-s a procim és vhol azt láttam hogy jobb proci kell hozzá attól még a teljes játék az menne szerintetek me nem akarom feleslegesen leszedni...

Pharaoh
Azokat a cetliket a csávó magának írta, csak egy poén az a kamerás dolog.

Figyejjé má!
A földön a házba vannak szétszórva cetlik, és az egyiken az áll hogy telepítsd újra a camerát. Azért kérdem hogy kell, hátha valamilyen rewardot kapunk cserébe.
Pharaoh
Ez hogy a picsába jön ide? Amúgy dupla klikk a driverlemezen kévõ exe-re, vagy felismeri a win magától.

hogy lehet a webkamerát telepitteni?légyszi irjátok le nékem
sziasztok!
nyomom a gamét ezerrel és ahol az ágyuval kell lõni a négy gömböt azt megcsinálom és mikor kiszállok az ágyuból bal oldalára állok mindíg kilép a játékból.mi lehet a bibi? a patch 1.1-gyes fent van.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

én is ugráltam, mint a kergebirka...

Pharaoh
Képpel.

Pharaoh
Felmásztál egy szoborra, ahonnan lelöktél a golyót, na ezzel szembe van egy másik szobor, erre kell menni, a kinyíló szoborról.

Cs!
VÉgigvittem a játékot, de valaki nem tud adni egy 100%-os mentést??? Amibe bent vannak a Rewardok meg a Time Trial?! Elõre is thanks!
zoliii
ezt meg is csináltam Lara oda ment a kék színü szoborhoz és elvett valamit de utána nem tudom hogy mit csináljak.De azért kösz a segitséget.

Pharaoh
Ha mind a gárom a helyén van kinyílt egy rész, arra felmászol és onnan ugrálgatol.

zoliii
én most kaptam meg a Tomb Raider legend játékot amiböl már 13% teljesítettem de most el akadtam.Egy teremben vagyok ahol gólyokat kellet tologatnom utána megjelent két fény csík és innentöl nem tudom hogy mit kell csinálni.

Good ! 😊

sikerult sikerult köszi köszi<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Melyik részét?

megprobálom de nem értem
<#rinya><#rinya><#rinya>
Bemész a terembe. Ott a szörny. Beülsz az energia vetõbe. Bele kell lõnöd a szörnyet az energiakapocsba az ott tartja egy kicsit. Addig kiszálsz meghúzod a kapcsolókat azt vissza. Most lógnak a plafonról Tesla gömbök ezeket egymás után meglõve szétterül az energia és gyorsan ki kell szálnod a gépbõl, aztán a fejed felett lévõ karddarabot a mágneses kötéllel el kell rántanod!!
Ennyi.

Hát sajnos rosszul tudod. Egy embert a kérdései minõsítik! Bár nem tudom, hogy tanultál-e pszihológiát anno...
Lehet hogy te ízín nyomtad, és nem volt gond, olyan szinten elképzelhetõ.
De én '96-óta az összes Tombot végnyomtam és ezt is kapásból hard-on kezdtem!
Sajnos egyre egyszerûbbek a fejtörõk is ez nem vélemény, hanem tény!
A TR3 a forever, ez is tény a fanok körében. Azóta meditáltam és megcsináltam már
de akkor is, nagyon gyökérre sikerült a vége!!! 😞
Amúgy az sem tetszik, hogy a Larát egérrel kell irányítgatni mert ugye a kamerakezelés hagy némi kivánnivalót maga után.

ezt nem értem????? léci mond ell megegyszer<#help><#help><#help><#help>
Pharaoh
Beüész a gépbe, ilen nagy fémgömbökbe belelõsz kettõt, hogy belendüljenek az áramba, ha mind megvan, akkor feletted megszünik a lila energiagömb és ki tudod a kötéllel rántani a karddarabot

a legelsö amikor a csaj hivja elö és valami karokat kell lehuzni azután mitt kell csinálni?????
Pharaoh
Elég sok szörnyes szakasz van.

Pharaoh
Vannak ilyan vasketrecek, amit belelehet tolni a tûzbe és arra rá lehet állni.

halli hogyan lehet továbjutni a szörnyes szakasz elenségen???léci irj<#email>
Shep
Hát igen kicsit rövid, de talán jó is ez így, pont kerek lett az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ult1mate
jaja mar rajottem, sot mar vege is 😊

Shep
Suhintgatod a karddal, aztán mikor a flödre zuhan odamész és használni gombot megnyomod, ezt meg kell játszani egy párszor mire megadja magát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ult1mate
hogy lehet kiynirni a foellenseget a vegen ?

már megoldottam crackel.. de azért thx...<#vigyor3>
a nem eredeti verzióhoz hogyan használjam a patch-et? mert vmi crackelés kell, mert nem indul csak úgy el...
Sgtfathi
Van Hozzá patch! Fel is raktam és nem sokkal jobb a gépem mint neked (alul)és már a kazasztáni pályán járok ,de hál isten nem volt bajom a szaggatással ja Next-Gen -el <#vigyor3>!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ult1mate
Hi! Innen hogy kell tovabb menni ?

leslieboy
Hát rólad is megvan a véleményem!Azt szokták mondani,az embert a beszéde minõsíti!Gondolkodj el!A másik,az utolsó szörnyet mindenféle ugrabugra nélkül is ellehet intézni!Elmész az oszlop,vagy rom mögé,elbújsz,a szörny meg elkezd keresni!Ekkor suhintod meg a kardot,és az ereje a falakon is átmegy a célra!Vagyis úgy tudod sebezni,hogy õ nem is lát!Persze hogy ezt észrevedd,gndolkodni is kéne,nem csak ilyeneket beszólni!<#ejnye1>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Nem olyan nehéz az, bár én is felhúztam magam rajta. Sõt, Lara is.
A lényege kb. annyi, hogy ugrálj el a szörny támadásai elõl, mindig nézz rá, akkor Lara becélozza, és lehet suhogtatni az Excaliburt. Ha a földre esik, odamenet, E billentyû, ezt kb. négyszer kell elvégezned, meg lehet csinálni.
Aztán jöhet ugyanez time trialban, mert kell a 100%-hoz 😊

Ja és haljon ki a családfája aki megtervezte az utolsó ütközetet azzal a szarral!!
Hardon nyomtam végig, de az egy lehetetlen mocsok!!! 1 életel, frankon elakad minden tereptárgyban, állandóan leesik, vagy mér ne lelök! 😞
Csak így tovább a készítöknek. Mit agyalhattak hogy csesszék el a végét.
Egyre kevesebb a logikai rész is, hála a depi amcsi ivadékoknak.
TR3 RULEZ!

Kiváncsi lennék kinél játszható a gamma "NextGen ON" beállítás mellet.
Nálam anélkül 60FPS, úgy hogy mellette minden full. Bekapcsolva viszont 15FPS, de
amint körülnézek 2FPS. LOL!

Konfig: AbitAN8-V AMD64bit3200+ Gigabyte7800GT 2GB-RAM
Szerintem ehhez 7900GTX-SLI kéne, vagy esetleg jön hozzá patch??
Nincs a gamma jól optimalizálva, bocs egyáltalan nincs jól ottimalizálva!
Oblivion szindróma!

Most erre mit mondjak? Légy magadra büszke 😊

a dolog lényege, hogy minden amit látsz a monitoron átmegy a videomemon is... innentõl egyszerû a dolog😊 csak beállítasz egy marh nagy felbontást ésmehet is a leképezés... kicsit macerás (50 oldal) de müxik😊
oks...
tiszta sor...
azért csöndesen megjegyzem,h közben sikerült kinyotatnom...
ennyit a védelmekrõl😊
de azért teljesen igezetok van, csak értelme nincs...mint látjátok😊
ati kártyához létezik patch mobility radeon9000 elején jol muködöt a game japán pályánál már szaggat de nagyon pedig van 2.6ghz 512ram

lck
Mikor a sárga kéz megjelenik nyomj cselekvés gombot ( alapbeállításban: E )
Doki17
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség: akárhogy probálom már vagy százszor megcsináltam de itt mindig leesik Videoval mutatom hogy mi a bajom amit innen szedhedtekINNEN csak 3 MB

Seka92
probálj máshogy állni, mert lehet hogy, ugy állsz hogy nem tudja meghúzni<#nemtudom>

\"This is usually the part, where people start screaming...\"

rage
A Tombraider.hu -ról:

"A végigjátszás a TombRaider.hu szerzeménye, és tulajdona, a végigjátszás megnyitásával beleegyezel a szerzõi jogok tiszteletben tartására.

A végigjátszást semmilyen módon nem lehet reprodukálni, tiltott minden nem otthoni felhasználása!

Az év eleji végigjátszáslopások miatt a produktum védett PDF fájlban található meg. A PDF nyomtatása a következõ hónapokra tiltva van, de idõvel feloldjuk a zárlatot. Amíg ez nem történt meg, ne is kérjétek tõlünk a nyomtatható változatot, az ilyen tartalmú levelekre nem is fogunk reagálni."

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

csabarinkoo

Segítsünk helyetted meghúzni, vagy mi?
😊

Szevazstok

egykis segitség kéne Engladban az egyik harangot hiába huzom meg a kart nem jönn le a ketrec
légyszi segitsen valaki

klever
Köszi.Akkor megyek Tibetbe

klever

Pharaoh
Nem csak a Croft Manort-ban, az egész játékban össze kell szedni a medálokat + a Tiem Trialok is teljesíteni kell, ekkor lesz a játék 100% és lehet bikinit választani.