3942
  • mikiking
    please adjátok már ide
  • mikiking
    légyszi nincs meg senkinek a serial?
  • mikiking
    csá, légyszi adjátok már kölcsön a serialt mert én elvesztettem,légyszi
  • Hoz_Hun
    A sorrend mindegy. Meglövöd a harangot addig, amig oda nem néz rá a hydra. Akkor a horgoddal meghúzod a kart és a ketrec a fejére esik. Ezt megismétled még 3x.
  • Hoz_Hun
    Fel kell másznod az épület tetejére (ugranod, kötelezned, kapaszkodnod).
  • mikike16
    Jó, jó, én a harangot értettem, én kint akadtam el a kapu előtt, de arra magamtól rájöttem, hogy a mágneslasszóval kell továbblendülni.
  • zsotesz
    Meg egy kicsit lehetne gondolkodni is. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni.
  • MerlinW
    ez neked is szól...
  • MerlinW
    Oldal alján kereső, beírod harang. S ha legközelebb elakadsz, először ott keresd a választ.
  • mikike16
    Hi!
    Valaki segitsen egy kicsit!
    Ott akadtam el a harangos résznél, mondjuk én a harangot se vágom. A nagy barlangrészben, ahol az az épület van a tó tulpartján. Mit kell csinálni? Egyébként találtam végigjátszást, de nem tudom megnézni ugyhogy ezzel ne gyertek létszi!
  • tritonkirály
    császtok, lehet h. fáraszto vagyok de sajna elég zokni az agyam és mindig segitséget kell kérjek!
    De most kéne kinyirnom a hydrát és nem tom hogy kell! gondolom valamilyen sorrendben kell meghuzni a kallantyukat! kérlek mondjátok el!!!!
    köszike!
  • Bence94
    hy kösz a segítséget.2-szer tudom megszúrni a szörnyet töbször nem mert addigra meghalok.mitcsináljak
  • Vlala #3249
    7,6-ot.
  • Laca1985
    Sziasztok!

Hány gigát pakol fel telepítés közben a vinyóra?
  • Pharaoh
    Csak ha egy pályát újra játszol akkor lehet a ruhát kiválsztani.
  • adidascica
    sziasztok! Lenne egy kérdésem. A megszerzett ruhákat hogyan tudom beállítani hogy a játék során abba a cuccosba legyen?
  • Fenrir
    Közel mész hozzá és "use" gomb. Ilyenkor megdöfi a karddal és a maximális életereje lecsökken egy szintre. Párszor megcsinálod ezt még és meghal.
  • Bence94
    hy legutolsó résznél vagyok és amiokor amanda az állatba bújik a kardal suhintgatom lemegy egy negyed élete és leesik a földre a szörny ott kijön egy felkiátó jel és akkor mit kel csinálni?
  • Fenrir
    Beírtam alul a keresőbe azt, hogy "harang" és 3 másodperc alatt megtaláltam a választ a kérdésedre:

" 2006. ápr. 27. 19:31 | Privát | Válasz | #3018

Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár "

Üdv, Fenrir

• tritonkirály
    császtok, van egy kis gondom , sajna , hiába gondolkozom és próbálkozom, mindig az a vége , hogy titeket kérdezlek meg!hehe
    Mindegy, a kriptában , Angliában amikor bent vagyok arthur sirjánál, és van mögöttem egy kis harang.. tudjátok!!! Na ott mit kell csinálni má tom mozgatni a sirkövet is!!
    Kérlek segitsetek!!!
    Előre is kösz
  • Fenrir
    Benyomni be lehet, akár még jó sorrendben is, de nem fog történni semmi sem.
  • Pharaoh
    El lehet olvasni, addig nem is kéne a játéknak engednie benyomni a könyveket míg nem olvastad el.
  • Randelz
    kösz. amúgy ezt valahol ellehetett olvasni vagy kellett próbálgatni?
  • Pharaoh
    kék, sárga, zöld, piros
  • Randelz
    a croft manor-ba milyen sorrendbe kell benyomni a könyvtárba a könyveket?
  • szabolcs17
    kösz
  • Pharaoh
    Vannak ilyan kék világító kristályok, azokat be kell nyomni.
  • szabolcs17
    Jó reggelt mindenkinek. Bocs a tegnapi sok kérdezgetésért de teljesen új nekem ez a játék mivel még sohasem játszottam az előző részeivel. Na akkor megint lenne egy problémám. Peruban vagyok és itt sehogy sem enged át. Hogyan tudok átjutni?

• RUDKO
    Köszönöm szépen! Sikerült!! Indulhat a játék.
  • Gaben78
    a FEAR-t is vitte ,ott pedig van dinamikus fény stb rendesen...itt nekem meg olyan mint egy 2éves game most, azért gondoltam... inkább szarabb felbontás, de kinézzen vhogy
  • Pharaoh
    Lehet az exe-t valami még használja. Nyomj egy restartot akkor tuti nem fogja már semmi.
  • Pharaoh
    Ha át is lehetne csesznei 5 fsp-el nem sokra mennél
  • Gaben78
    hi. nemtom valahogy átcseszni a gépet hogy be tudjam kapcsolni a nextgen-t? (FX5700ultra) valahogy csak elketyegne, eddig minden más gameban ment a dx9 okosságok, itt meg semmi... havernak felraktam 6600gt ég és föld :(.... ksz
  • RUDKO
    sikerült instalálni de a crack nem tudom átmásolni mert azt irja ki hogy a hozzáférés le van tiltva. Ebben is tudsz segiteni? köszi
  • RUDKO
    NEM KÖSZI MEGPROBÁLOM
  • Pharaoh
    A nod32-ben az amon-t kapcsoltad ki? Ha simán a nod32-t kapcsolod ki az nem elég.
  • RUDKO
    Sziasztok. Van egy nagy gondom. Most instalálnám a játékot, de a végefelé kiirja hogy error: instal not find the file:trl.dat. Már visszaolvastam és kikapcsoltam a nod32 de igy se megy. Tudnátok segiteni?
  • el bruja
    ...
  • Csoder
    Attól még kéne tudnia, nevetségesen könnyű feladatok vannak benne.
    Amúgy meg használhatna végigjátszást, valszeg már van teljes.
  • el bruja
    Biztos még nem jáccott Tomb Raider előző részeivel..