3942
-
mikiking #3261 please adjátok már ide
-
mikiking #3260 légyszi nincs meg senkinek a serial?
-
mikiking #3259 csá, légyszi adjátok már kölcsön a serialt mert én elvesztettem,légyszi -
Hoz_Hun #3258 A sorrend mindegy. Meglövöd a harangot addig, amig oda nem néz rá a hydra. Akkor a horgoddal meghúzod a kart és a ketrec a fejére esik. Ezt megismétled még 3x. -
Hoz_Hun #3257 Fel kell másznod az épület tetejére (ugranod, kötelezned, kapaszkodnod). -
mikike16 #3256 Jó, jó, én a harangot értettem, én kint akadtam el a kapu előtt, de arra magamtól rájöttem, hogy a mágneslasszóval kell továbblendülni. -
zsotesz #3255 Meg egy kicsit lehetne gondolkodni is. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. -
#3254 ez neked is szól... -
#3253 Oldal alján kereső, beírod harang. S ha legközelebb elakadsz, először ott keresd a választ. -
mikike16 #3252 Hi!
Valaki segitsen egy kicsit!
Ott akadtam el a harangos résznél, mondjuk én a harangot se vágom. A nagy barlangrészben, ahol az az épület van a tó tulpartján. Mit kell csinálni? Egyébként találtam végigjátszást, de nem tudom megnézni ugyhogy ezzel ne gyertek létszi! -
tritonkirály #3251 császtok, lehet h. fáraszto vagyok de sajna elég zokni az agyam és mindig segitséget kell kérjek!
De most kéne kinyirnom a hydrát és nem tom hogy kell! gondolom valamilyen sorrendben kell meghuzni a kallantyukat! kérlek mondjátok el!!!!
köszike! -
#3250 hy kösz a segítséget.2-szer tudom megszúrni a szörnyet töbször nem mert addigra meghalok.mitcsináljak -
Vlala #3249 7,6-ot. -
Laca1985 #3248 Sziasztok!
Hány gigát pakol fel telepítés közben a vinyóra? -
#3247 Csak ha egy pályát újra játszol akkor lehet a ruhát kiválsztani. -
adidascica #3246 sziasztok! Lenne egy kérdésem. A megszerzett ruhákat hogyan tudom beállítani hogy a játék során abba a cuccosba legyen? -
#3245 Közel mész hozzá és "use" gomb. Ilyenkor megdöfi a karddal és a maximális életereje lecsökken egy szintre. Párszor megcsinálod ezt még és meghal. -
#3244 hy legutolsó résznél vagyok és amiokor amanda az állatba bújik a kardal suhintgatom lemegy egy negyed élete és leesik a földre a szörny ott kijön egy felkiátó jel és akkor mit kel csinálni? -
#3243 Beírtam alul a keresőbe azt, hogy "harang" és 3 másodperc alatt megtaláltam a választ a kérdésedre:
" 2006. ápr. 27. 19:31 | Privát | Válasz | #3018
Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár "
Üdv, Fenrir
-
tritonkirály #3242 császtok, van egy kis gondom , sajna , hiába gondolkozom és próbálkozom, mindig az a vége , hogy titeket kérdezlek meg!hehe
Mindegy, a kriptában , Angliában amikor bent vagyok arthur sirjánál, és van mögöttem egy kis harang.. tudjátok!!! Na ott mit kell csinálni má tom mozgatni a sirkövet is!!
Kérlek segitsetek!!!
Előre is kösz -
#3241 Benyomni be lehet, akár még jó sorrendben is, de nem fog történni semmi sem. -
#3240 El lehet olvasni, addig nem is kéne a játéknak engednie benyomni a könyveket míg nem olvastad el. -
#3239 kösz. amúgy ezt valahol ellehetett olvasni vagy kellett próbálgatni? -
#3238 kék, sárga, zöld, piros -
#3237 a croft manor-ba milyen sorrendbe kell benyomni a könyvtárba a könyveket? -
szabolcs17 #3236 kösz
-
#3235 Vannak ilyan kék világító kristályok, azokat be kell nyomni. -
szabolcs17 #3234 Jó reggelt mindenkinek. Bocs a tegnapi sok kérdezgetésért de teljesen új nekem ez a játék mivel még sohasem játszottam az előző részeivel. Na akkor megint lenne egy problémám. Peruban vagyok és itt sehogy sem enged át. Hogyan tudok átjutni?
-
RUDKO #3233 Köszönöm szépen! Sikerült!! Indulhat a játék. -
#3232 a FEAR-t is vitte ,ott pedig van dinamikus fény stb rendesen...itt nekem meg olyan mint egy 2éves game most, azért gondoltam... inkább szarabb felbontás, de kinézzen vhogy -
#3231 Lehet az exe-t valami még használja. Nyomj egy restartot akkor tuti nem fogja már semmi. -
#3230 Ha át is lehetne csesznei 5 fsp-el nem sokra mennél -
#3229 hi. nemtom valahogy átcseszni a gépet hogy be tudjam kapcsolni a nextgen-t? (FX5700ultra) valahogy csak elketyegne, eddig minden más gameban ment a dx9 okosságok, itt meg semmi... havernak felraktam 6600gt ég és föld :(.... ksz -
RUDKO #3228 sikerült instalálni de a crack nem tudom átmásolni mert azt irja ki hogy a hozzáférés le van tiltva. Ebben is tudsz segiteni? köszi -
RUDKO #3227 NEM KÖSZI MEGPROBÁLOM
-
#3226 A nod32-ben az amon-t kapcsoltad ki? Ha simán a nod32-t kapcsolod ki az nem elég. -
RUDKO #3225 Sziasztok. Van egy nagy gondom. Most instalálnám a játékot, de a végefelé kiirja hogy error: instal not find the file:trl.dat. Már visszaolvastam és kikapcsoltam a nod32 de igy se megy. Tudnátok segiteni? -
el bruja #3224 ... -
Csoder #3223 Attól még kéne tudnia, nevetségesen könnyű feladatok vannak benne.
Amúgy meg használhatna végigjátszást, valszeg már van teljes. -
el bruja #3222 Biztos még nem jáccott Tomb Raider előző részeivel..