Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A földön a házba vannak szétszórva cetlik, és az egyiken az áll hogy telepítsd újra a camerát. Azért kérdem hogy kell, hátha valamilyen rewardot kapunk cserébe.
nyomom a gamét ezerrel és ahol az ágyuval kell lõni a négy gömböt azt megcsinálom és mikor kiszállok az ágyuból bal oldalára állok mindíg kilép a játékból.mi lehet a bibi? a patch 1.1-gyes fent van.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
VÉgigvittem a játékot, de valaki nem tud adni egy 100%-os mentést??? Amibe bent vannak a Rewardok meg a Time Trial?! Elõre is thanks!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ennyi.
Lehet hogy te ízín nyomtad, és nem volt gond, olyan szinten elképzelhetõ.
De én '96-óta az összes Tombot végnyomtam és ezt is kapásból hard-on kezdtem!
Sajnos egyre egyszerûbbek a fejtörõk is ez nem vélemény, hanem tény!
A TR3 a forever, ez is tény a fanok körében. Azóta meditáltam és megcsináltam már
de akkor is, nagyon gyökérre sikerült a vége!!! 😞
Amúgy az sem tetszik, hogy a Larát egérrel kell irányítgatni mert ugye a kamerakezelés hagy némi kivánnivalót maga után.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A lényege kb. annyi, hogy ugrálj el a szörny támadásai elõl, mindig nézz rá, akkor Lara becélozza, és lehet suhogtatni az Excaliburt. Ha a földre esik, odamenet, E billentyû, ezt kb. négyszer kell elvégezned, meg lehet csinálni.
Aztán jöhet ugyanez time trialban, mert kell a 100%-hoz 😊
Hardon nyomtam végig, de az egy lehetetlen mocsok!!! 1 életel, frankon elakad minden tereptárgyban, állandóan leesik, vagy mér ne lelök! 😞
Csak így tovább a készítöknek. Mit agyalhattak hogy csesszék el a végét.
Egyre kevesebb a logikai rész is, hála a depi amcsi ivadékoknak.
TR3 RULEZ!
Nálam anélkül 60FPS, úgy hogy mellette minden full. Bekapcsolva viszont 15FPS, de
amint körülnézek 2FPS. LOL!
Konfig: AbitAN8-V AMD64bit3200+ Gigabyte7800GT 2GB-RAM
Szerintem ehhez 7900GTX-SLI kéne, vagy esetleg jön hozzá patch??
Nincs a gamma jól optimalizálva, bocs egyáltalan nincs jól ottimalizálva!
Oblivion szindróma!
tiszta sor...
azért csöndesen megjegyzem,h közben sikerült kinyotatnom...
ennyit a védelmekrõl😊
de azért teljesen igezetok van, csak értelme nincs...mint látjátok😊
Kellene nekem egy kis segítség: akárhogy probálom már vagy százszor megcsináltam de itt mindig leesik Videoval mutatom hogy mi a bajom amit innen szedhedtekINNEN csak 3 MB
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
"A végigjátszás a TombRaider.hu szerzeménye, és tulajdona, a végigjátszás megnyitásával beleegyezel a szerzõi jogok tiszteletben tartására.
A végigjátszást semmilyen módon nem lehet reprodukálni, tiltott minden nem otthoni felhasználása!
Az év eleji végigjátszáslopások miatt a produktum védett PDF fájlban található meg. A PDF nyomtatása a következõ hónapokra tiltva van, de idõvel feloldjuk a zárlatot. Amíg ez nem történt meg, ne is kérjétek tõlünk a nyomtatható változatot, az ilyen tartalmú levelekre nem is fogunk reagálni."
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
egykis segitség kéne Engladban az egyik harangot hiába huzom meg a kart nem jönn le a ketrec
légyszi segitsen valaki