Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tologatós fejtörõ? Nekem pl. a dobozemelgetõ libikóka nagyon tetszett benne, direkt háromszor is visszatoltam a dobozt, hogy még egyszer fel kelljen dobálni...

ibrik
Elnézést, az elsõ változat (itwins) nem bwclone, hanem clonedvd...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Az a rendes DVD-s változat.
AZ "autorun.exe"-vel vagy egybõl a "setup.exe"-vel elindíthatod a telepítést.
Van egy olyan sejtésem, hogy te a DVD-rõl készült imázst nem mountoltad vagy kiírtad, hanem egyszerûen - megjegyzem fölöslegesen - kicsomagoltad.
Jelenleg két (warez) verzió létezik a játékból, az elsõben még nem volt crack, mert az csak egy bwclone változat. Aztán jött ki a crack-el ellátott reloaded változat.

Nálam (reloaded verzió) így néz ki:

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Fent van a patch és a driver is. A patch néhány bosszantó hibát javított, de 2-3 fps-nél többel nem gyorsult tõle a játék nálam...
Pharaoh
Fejtörõ? Volt benne ilyen?

Sephi
Hat elkezdtem en is es nem rosz. Teccik a jatek. Csak az idegesit hogy a fejtorok annyira balalisan konyuek. Ultunk haveral es kinlodtunk az elso tologatos fejtoronel , sehogy sem tudtunk rajonni hogy kell aztan meg felfogtuk hogy tul sokat gondolkodtunk rajta es banalis volt vegul 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bugz
Ilyen fájlok vannak rajta:
-archive.d03..
-disk1-7
meg még vagy 20 fájl

de az egész kb 4,31 gb

Dirty South

Pharaoh
melyik verzió?

Bugz
Hi!
Hogy kell felrakni a game-t?
Nekem nem ien installálos van, nem indul el ha rákattintok az installra.
Hogy telepítsem fel???
PLZ HELP!!!

Dirty South

csabarinkoo

Nem tudom ez mivel lehet összefüggésben, de vagy alaplapi audiokártya driverét telepítsd újra, vagy pedig tölts le egy normális audio codecet.
mondjuk szerintem ha mindkét variációt választod azzal sem okozol magadnak hátrányt

pl.: Ac3filter és/vagy FFdshow

Gyocsika
Sziaztok lenne egy kérdésem felraktam máma a játékot és a hang recseg mint állat nem tudom mi lehet amikor beszélnek meg amikor zene van ? Mi lehet a gond elöre is köszi!!

ati2002
1.1 patch fent van? Mert nem írtad, és tényleg qrva sokat javít, akárcsak a 84.43-as driver. Patch nélkül nincs az a konfig, amin szépen menne nextgennel.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sgtfathi
A játék elején néztem ,de télleg jol ment a 7600gt-vel. A Fraps-bekapcsolva volt,és 1-2 helyen ment le 30-fps-alá akkor is csak 2-3 fps-el.Kb addig nyomtam amig megjelentek a dzsippes ellenfelek...Amugy én is csodálkoztam,mert ugye nálam is be-be reccen itt-ott.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sarapetike
töcsd le a másik crackot [url=http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_tomb_raider_legend.shtml#Tomb%20Raider:%20Legend%20v1.1%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]innen[/url]

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

hali szeretnék segítséget kérni tõletek
most raktam fel a TRL-et és a #470-es hozzászólásban látható helyen járok,
amikor megnyomom a Q bill a játék hibaüzenettel leáll
Mitõl lehet?
Mi a megoldás?
Elõre is köszönöm.
Tényleg nem nagy ördöngöség megszerezni a 100%-ot, de õk tudják.

Pharaoh
Ja, addig jó, amig nincs 100%, addig van benne, ami miatt érdemes játszani, miután meglett nem is játszom már vele.

és mi a fene az élvezet a 100%-s mentésben??? csinálja meg saját maga, jusson el odáig! (én hanyagoltam, elég volt nekem a 86% is <#vigyor1>)
ooops!
a savegame link kívülrõl nem elérhetõ...
de sebaj, használjátok az alatta levõt, s a bejövõ oldalon keressétek a Tomb Raider: Legend UNLOCKER feliratú linket... ugyanaz😊
páran kértek 100%-s game save-t:

LINK
amugy innen lehet más egyebeket is csemegézni hozzá:
GameCopyWorld
Nekem X800 GTO-n szürke a nextgen 😊 Nem is érdekel, így is gyönyörû a fe... a grafika.

Ezt erõs kétkedéssel fogadom, mert nálam (és másoknál is) erõsebb procival, 7800gtx-el, 2gb rammal pofátlanul be tud szaggatni idõnként (Anglia pl. kifejezettem durva).

Szóval Ti vagy egy kevésbé graf-intenzív helyszínen néztétek vagy nektek már a 15fps is 'reccenéstelen'...
bogyoka
jaa, most látom, akkor én is átváltom😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Na, ugyanez van nálam is, és ezért nem tudom megcsinálni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sgtfathi
Köszi!! Átállitotam "Advanced Toggle" mód-ba.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Tatyla
be lehet állitani hogy automatán elrakja a fegyvert,csak ha lösz akkor veszi elö...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én a "guggolás" gombbal teszem el a fegyvert. Lehet, átállítottad a billeket, és a fegyverváltás is azon van nem?
Sgtfathi
Srácok! Annál a Hidrás résznél vok.Tudom is mit kell csinálni,de mire elrakja a fegyvert,nem tom kilöni a horgot mert a másik fegyvert veszi elö.Vmi trükk?

Doki17!
Full rewardsos, és Time Trialos mentéseket itt találsz: http://tombraiders.hu/
csincsi!
4* kell végezned a döggel. Legjobb, ha egy fal mögé bújsz, és onnan adsz neki a karddal. A kard ereje átmegy a falon, de Te sértetlen maradsz. Ha kifeküdt, rohanj oda, és az "E"-vel szúrd le. 4* megcsinálod ezt, és vége.
Sgtfathi
Az öcsémnek a héten raktuk össze a gépet (A64 3000+; 1GBRam; Inno7600Gt) mindem alapon!
Tegnap megnéztem nála a TR-Legend-et, és leesett az állam.Reccenéstelenül futott Next-Gen -el 1024-ben, Éslimitás :off.-on Patch:1.1. A lényeg: Jó kis karesz ez a 7600GT!!!! Ajánlom mindenkinek.

Pharaoh
Ha ballra víz is van, akkor egy koporsót kell megszerezi és a kapcsolóra tolni.
(A csillárral lehet kitörni egy rácsot és a koporsót kihûzni a kötéllel.

Pharaoh
Itt az összes rész bill. kiosztása. amúgy a "-" -vel

Englandon vagyok.túl menetm a tüzes részeken,és most van egy ajtó,meg van egy gomb is hozzá,amire ha ráállok kinyílik,de bezárul,mire odaérek.és ha elfordulok balra,ott vannak csillárok,amiket lehet mozgatni a lasszóval.itt mit kell csinálni?
hello!
Nem tudja vki h a tomb raider régi részeinél mivel kell sprintelni?

NeoMaN
Igen, nagyon sokat dobott 7600GT-n (új forcewarrel). Legalább a duplája lett az fps.

ki tudna nekem segíteni? a végefelé elakadtam, már megvan a kard és egy szörnyel kell harcolnjom amit a szõke csaj hívott elõ. és nem tom megõlni<#gun><#gun>
Doki17
Nincs valakinek egy teljes mentése kiváncsi lennék ezekre a dolgokra amit végén kapsz, nekem csak 92%-ig sikerült kipörgetnem.

köszi
Várj még vele, azt majd akkor kapod meg, ha a teljes játékot végigvitted, minden rewarddal, minden time triallal együtt. 😊

Nagyon szépen köszönöm, sikerült de a bikinit még nem kaptam meg.
Vízikígyó / hydra: addig lõdd pisztollyal a harangokat, amíg rá nem figyel az állat, akkor tedd el a pisztolyt, és q-val meghúzni a harang mellett lévõ kart, hogyí az állat fejére essen a ketrec. Ha ezt mind a négy ketreccel / haranggal sikerül eljátszanod, legyõzted.

Fontos:
1. Vízbe ne menj, azt nem éled túl;
2. Kétszer ugyanazt a harangot ne támad be, mert megúnja, és Rád támad;
Igyekezz minél gyorsabban cselekedni, ha meglátod a sárga "hangot" a harangnál, már teheted is el a fegyvert, a hydra nem hallgatja sokáig.

(a pedagógus legfõbb erénye a türelem 😊 )

A jakuzát? Simán lõni kell, meg ugrani/guggolni a lövései elõl. És ne felejts el már az elején az egyik szopbor mögött felmászni a felsõ szintre, ott nem vadásznak Rád a gépágyúk.

zoliii
A játékban elértem a 24%-ot de most ismét elakadtam egy faszit kell lelöni aki zöld fényeket lö.Japánban játszodik

halli a vizikigyonál hogyan lehet továbjutni??????????????
A nyelveket azt hiszem, a medence felet lévõ szobrok egymásnak háttal állításával hozod elõ (ordítsatok le, ha nem így van), a könyvtárban a szekrényeket újabb rejtvény segítsetek ki: ez van a rejtett pincében?), majd a könyvek megfelelõ sorrendben megnyomásával (kék, sárga, zõd 😊, piros) tudod kinyitni, silver reward van mögötte

Köszi szépen a segítséget, még két problémám lenne, hogy tudom elõhívni az erkélyen a nyelveket? A másik hogy a könyvtárban az egyik szekrényt nem tom kinyitni.
Rage47
úgy tudom igen.
ati2002
Az 1.1 patch javít a nextgen beállítás gépigényén?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Meg kell fejteni néhány, a házban található rejtvényt (kõtáblák a falon). Ezek alapján elõször a medencénél (bejárat feleti két szobor egymásnak háttal), aztán a hallban (erkélyeken két nyelv, idõre (tehát rudakon ugrálással, mert körbemenni esélyed sincs) kell elõhívnod a szobrot, amelyet a Nap felé fordítva (a padlón lévõ nap, elõször én is az igazit kerestem, hogy melyik ablakon süt be...) fordítva elõjön a padlóból. (ha összezagyváltam volna valamit, írd meg, mit nem értesz).