3942
-
#3301 Sziasztok!
Tudna-e valaki ebbe segíteni:Peru vége fele járok és ahol elkezd mozogni a föld alattam ott mindig leesek.Addig nincs baj míg felugrik az oszlopra majd átugrik.Mikor felkellene kapaszkodni akkor viszont mindig leesik bármilyen gombot nyomok meg.Végigjátszás sem segít. -
Vlala #3300 Kíváncsi vagyok, a jaguárt mikor fogja valaki mondjuk egy V12-es Daimlerre cserélni :) -
Vlala #3299 Ezt is megértük, beindult a Laratuning. :) -
#3298 Lefegyverzők!!
-
#3297 Nem rossz ruhák.
-
#3296 Gyerekek,miért nincs ilyesmi a magyar tr oldalon!?Vagy egyálltalán miért nem csinálnak semmit a modderek?:S
Külföldön javában jönnek az új cuccok a gamehez!
TRL modding fórum
letölthető cuccok
Nem semmi! -
#3295 Hi!
Én most 75%-nál tartok...a főellenségnél:s
Elég nehéznek néz ki.
Egyszer leesik a födre ha sokat lövök.
Utána mit kell csinálni?
Me lövöm-lövöm de egy idő után ujra max az élete.
köszi -
Vlala #3294 Folyamatos ugrálás, hátrálás mellett lődd, előbb-utóbb lemegy az élete, és mászni kezd. Addig van időd lerombolni az élettöltő helyeit. Utána esélye sincs... -
RUDKO #3293 Nem DE mindig megöl ha már csak félig van az élete. egyre gyorsabb.Ha futok utolér ha ugrálok utolér és az ő életéböl alig megy le -
#3292 Mire gondolsz? Lebeszélni, hogy inkább mégse akarjon kegöni? -
RUDKO #3291 hELP!!! Már idegbeteg vagyok. hogy kell kinyirni ezt a köcs. Mindig utolér a kardal és megszur Már ledöntöttem mind a 4 sziklát de már nincs energiám még öt is kinyirni. Van valami egyszerübb megoldás? -
#3290 Hali!Sapphire Radeon x800 gto-m van és nem lehet bekapcsolni nextgent.Kicsit begurultam.Nincs valami megoldás? -
#3289 Kimész a tetőre, előveszed a pisztolyt, amit lehet szétlősz és felmászol a tetőre, ott az üvegkupolát eltolod és bemászol a motorhoz. -
mikiking #3288 császtok , hoyg kell ott átmenni hogy japánba vagyok és ott van bent az üvegajtón belül egy sportmotor és a csávó olyasmit beszél hogy fentről kell az üvegtetőről de ott nem lehet , ??? -
#3287 Miután szétlótted azokat az izéket a mágneskötelet bele lehet akasztani és lerombolni azokat az emelvényeket, amiken feltöltődik. ezek után ki lehet nyírni a pasast. -
RUDKO #3286 Sziasztok. Kéne egy kis help. Hogy tudom azt a kardos hapsit kinyirni ott amikor lemegy az energiája majd felrepül a sziklákra és újratöltödik. a sziklák alatt már kilötem azokat a buborékokat vagy mit,de ugyan ugy feltölti magát -
Hoz_Hun #3285 Igen bejárható. -
#3284 Azt tudom hogy minden pályán van de Lara háza bejárható teljesen ha nem szereztem meg mindet? -
#3283 Nem, minden pályán van revard + a házban is. külön-külön össze kell szedni mindet. -
#3282 Lara házában meg lehet találni az összes Reward-ot ha a játék közben nem találtam meg mindet??? -
adidascica #3281 A www.tombraider.hu oldalon elég részletes végigjátszás van.(a rewardok megszerzéséhez nagyon jó). Amúgy szerintem egyszerű a játék, én végigjátszás nélkül csináltam meg először. -
hokotro #3280 A Grafikátol totál kész vagyok még mindig:-) -
#3279 Hát ezt nem hiszem el.
Én ugyanezt csináltam, mégsem jött elő a letöltés ablak. :D
Sikerült, köszi! :) -
#3278 Nem kell progi hozzá.
1. Ráklikklesz a videó linkjére.
2. A FREE opciót választod
3. megvárod míg letelik a 30 sec (azt számolja is vissza)
4. Begépeled a 3 jegyű kódot, amit megad és klikk a download-ra -
#3277 Néztem a végigjátszást, de nem találtam benne.
Megnézem mégegyszer.
Na pont erről az oldalról beszéltem. -
#3276 Ok, már csak Nepálban kell. :)
Kicsit visszaolvastam és láttam egy linket, ahol képekkel volt illusztrálva a Gold Reward-ok megszerzése.
Láttam, hogy ott van köztük Nepal is, de az videó és egyszerűen nem tudom leszedni. :D
Az a RapidShare, vagy mi a franc nevű progi kellene hozzá asszem, de képtelen vagyok letölteni.
Szóval vki legyen szives mesélje el azt, hogy hogyan lehet leszedni a videót, vagy azt, hogy hogyan lehet Nepálban megszerezni a Gold Rewardot. :)
Thx -
#3275 Gold rewardok
Ha nem lenne világos mit kell tenni, a végigjátszásban benne van -
#3274 Hi!
Tudja vki, hogy Bolíviában és Nepálban hol van a Gold Reward?
Ha vki már megtalálta, az kérem szóljon.
Thx -
lmarko #3273 na végre mindent összeszedtem a Croft Manorban -
#3272 Nem -
lmarko #3271 Croft Manson-ban ki lehet menni? -
Vlala #3270 Én is most vettem észre, hogy Angliában hagytam egy bronzot valahol.. most mászhatok vissza Hidrát simogatni :) -
adidascica #3269 köszike, akkor ez lesz a baj, mert minden awardom megvan mindenhol, de time trial még nincs
-
Hoz_Hun #3268 A Time Trialok közül valószínüleg nincs meg mind. -
#3267 Ja és ha minden pályát teljesítetted "time trial"-ban is. -
#3266 Minden extrát csak akkor kapsz meg, ha megtaláltál MINDEN "award"-ot a pályákon (a Croft Manson-ban is). -
adidascica #3265 sziasztok!
Egy kis tipp, ha nem bánjátok. A megszerzett ruhákat tudjátok használni játék közben is. Először a load-ba kell menni ott is oda ahol előző pályákat tudsz újra betölteni. Akkor választhatsz ruhát is, és abba nyomod. Kilépsz, mert folytatni akarjuk ugye, tehát resume game, és több mint valószínű hogy a kiválasztott ruhába megyünk. Pl: nepálba, mezítlábas piros estélyibe.
Viszont egy valami még hátravan, végigvittem a game-t, 100% ra, de még mindig van 4 db kérdőjelem a ruháknál. Esetleg valaki tudna magyarázatot adni?
Köszike -
haxoror #3264 Kér hozzá serialt? -
mikiking #3263 az instaláláshoz -
haxoror #3262 Minek az neked?