3942
  • crazyclone
    yooo kocce
  • Pharaoh
    Odamész hozzá, és "E" gombbal beleszúrod a kardot, ezt utána még 3x meg kell ismételni.
  • crazyclone
    hmmm szal 100 szazalekhoz mindent mekkee kapni esszar de nekem meg van addig me most aszt a nagyszornyet nemtom megolni a vegen amiko a csaj oan nagylessz na szal aszt na szal aszt es pliiz help me leesik a foldre s megjelenik a feekiaatoojel de utana mittkee???
  • Bubu7
    Mentéseket leszedhettek innen. :-) http://tombraiders.hu/
    Minden pályáról van nekik, 100%-os is. :-)
  • Vlala #3337
    Szerintem a végigjátszások általában a készítők felől jönnek, "legvégső esetre" való használatra.
  • cseri001
    Mindjárt megyek haza. (Juhé)
    Akkor ma még próbálkozom, végülis rámfér, csak már lilát láttam tegnap is. :)
  • cseri001
    Kérlek, küldd át...
    (Nem szeretek így eljárni, de ha nem lesz türelmem, akkor...)

Végigjátszással kapcsolatban: sose értettem,hogy egyesek hogy a fenébe jönnek rá mindenre...

• Vlala #3334
    Nem, szabad vele sokat várni, hamar megúnja. Türelmetlen egy jószág... :)
  • Vlala #3333
    Persze, tudok küldeni. De nem lehet az olyan nehéz...

Már végigvittem, a 100% elérésében azért sokat segített a végigjátszás, magamtól nem tudom, mikor találtam volna meg mindent.
  • cseri001
    Hát... még mindig nem sikerült, igaz, egy hajszálon múlik mindig, de nem sikerült. Lehet, hogyha nem este fáradtan játszanék, akkor elsőre sikerülne. :)
    Próbálkozom, de ha ma este sem sikerül, akkor tudsz küldeni egy utánakövetkező mentést??? (a yakuza utánit)

Te hol tartasz egyébként? Vagy már végigvitted?
  • crazyclone
    Kocce megprobalom ma ugy probaltam de ezekszerint tuu késon huztam meg a kart
  • Vlala #3330
    Loch Nessi... :D

Lődd a négy harangot, az tetszik neki, ha ráfigyel, pisztoly el,
    mágneslasszóval húzd meg a kart, fejére esik a ketrec. Négy ilyen után elmegy aludni.

(Poénból, végigjátszás után kipróbáltam excallival is, rá se hederít :) )
  • crazyclone
    54 szazaleknaa vok kijottem a templomboo de fogalmam siccs hogy oljem meg aszt a kuuva lokkneszi szornyet
    plííz help!!!
  • cseri001
    Megkaptam, köszönöm szépen! :)
  • Vlala #3327
    Dokumentumok\Tomb Raider - Legend\Saved Games
  • zoliii
    hova kell bemásolni a mentéseket
  • cseri001
    Az jó nekem, ugye????
    Lécci-lécci-lécciii!

Mekkora egy ilyen fájl? Adok egy emilcímet, ha megszánnál, és el lehet freemail-re küldeni, akkor...
    [email protected]
  • Vlala #3324
    26%-os mentésem van, ez pont a lift előtti mentés.
  • cseri001
    Fent bújok a szobor mögé, úgy nem ér el a sugárral...
    Igen, pisztolyokkal eltarthat egy darabig, de mindig kidöglök. :( Azzal az a baj, hogy nagyon közel kell menni a pasashoz.

Nem tudnál egy (bármilyen- előtte, utána) mentést küldeni?
  • Vlala #3322
    Nem nehéz az, de ne bújj a szobor mögé. Mássz fel a második szintre, innen akár be is inthetsz az ágyúknak, nemn tudnak elérni :) , és már csak a fazon van hátra. Folyamatosan lőni kell, akár pisztolyokkal is, bár úgy eltarthat...

(érdekes, hogy mikor Time Trial gyanánt arrafelé jártam, a yakuza beleakadt a tetőbe, úgy 5-6 m magasan, annyit kellett tennem, hogy odamenni alá, és lelőni. Illetve fellőni. Vagy mi...
  • cseri001
    Eeegen, próbálgattam azt is, de a rohadtja akkor (mikor az életerőcsíkja kb. a felénél jár) már igen zabos, és egymás után három sugarat is elindít, ráadásul ahogy utólérem (mert ugye a pisztolyokkal közel kell menni), rögtön turbósebességbe kapcsolva elskerál.
    Nagyon nehéz, és este már nincs ahhoz türelmem, hogy ötvenedszerre is próbálgassam.
  • TomBond
    Szintén
  • R10
    én se de most egy ideig szüneteltetem mert felidegesített nagyon
  • TomBond
    Én is itt akadtam meg. Nem tudok elmenekülni soha a golyó elől.
  • R10
    pedig egyszerű kinyírni
    mikor küldi a zöld sugarakat akkor próbáld meg lehajolva vagy átgurva kikerülni a sugarakat
    nekem volt gépfegyverem de az kifogyottt hamar és utána pisztollyal nyírtam ki, igaz nem 5 perc volt de kinyírtam :)
  • cseri001
    sziasztok
    Elakadtam egy helyen a játékban. Vagyis nem elakadtam, hanem nem tudom kinyírni Japánban a végén a kardos fazont. Tudom hogy kellene, elbújni a szobor/oszlop mögé, meg ilyenek..., viszont csak a gépfegyverem van 120 tölténnyel, meg ugye a két pisztoly (de azzal közel kéne menni). Mindig meghalok, bárhogy is próbálkozom... Sajnos azt nem tudtam, hogy ehhez a feladathoz jobban megfelelt volna egy shutgun... Visszamenni nem lehet persze...

Tudna valaki küldeni nekem egy a muksó utáni, vagy akár egy Japán elejei mentést? (Vagy bármilyet, ahol még szerezhetek egy shutgunt)

Előre is köszi!
  • Vlala #3315
    Fusssss! :)
  • R10
    nekem 8 miből van
  • Pharaoh
    Nem hiszem, hogy beton lenne a golyó
  • Hoz_Hun
    Hogy-hogy mit? Hát futni kell előle. Ne zavarjon meg, hogy más perspektívából látod, attól még te írányítod. Először jobbfele (ugrik asszem) aztán rögtön balfele és gurulás majd a végén átugrani az aknát és ki az ajtón.
  • R10
    Afrikában mikor a templomba jön a lépcsőről az a ngy bazi beton golyó akkor mit kell csinálni?

álandóan meghalok és kezd kicsit unalmas lenni
  • R10
    hatalmas játék épp most végeztem a Japán küldivel most Afrikában vagyok :)
  • el bruja
    Érdkes nekem is néha ez van... csakhogy én újraindítom a játékot azt má jo is..
  • Hoz_Hun
    Asszem az elmúlt 3307 hozzászólásban többször is esett róla szó (), de ha jól emlékszem a hangkártyád hardveres gyorsítását vagy mit kell kikapcsolnod alapól aztán jó lesz a hang.
  • Nandusz
    Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy valamelyikőtök találkozott-e a következő problémával: mind játék közben, mind pedig a főmenüben "pattog" a hang, amikor megy a kellemes játékzene.
    Creative Sound Blaster Live 5.1-es hangkártyám van. Eddig ilyen probléma egy játéknál se jelentkezett. (A legújabbaknál sem!)
    A legújabb létező hangkártya driver van fenn (a drivers.hu-ról letöltött)
    a legújabb Via Hyperion van fenn.
    Mondjuk a hangkártya nem egy mai darab (kb.5-6 éves), de mondom: eddig sosem volt ilyen jellegű anomália.
    Lehet, hogy ennek ellenére be kellene ruháznom egy újabb hangkártyára?
    ÉS ha igen, akkor milyenre érdemes, valamint milyen árkategóriában lehet kapni?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    Ja, még annyit, hogy a rendszerinformációk alatt, a DirectX diagnosztikai eszközben is leteszteltem a hangkártyát az összes teszttel, de ott sem találtam eltérést, "pattogást".
    Mégegyszer előre is köszi, a tanácsokat, ötleteket
  • Vlala #3306
    Ezzel szívtam én is. Azt hittem, ki kell kapcsolni, de csak a) vagy kikapcsolod az Amont; b) Amon, Add file, trl.dat, add, ok, telepíted.
  • nagykispeter
    Köszönöm
  • leslieboy
    Tombripper,de mindenképp olvasd el a readmet a ruhához,mert az írja,hogy melyik fájlról kell backup!

Itt egy kis segítség,hogy kell cserélni,szerkeszteni ruhákat!
  • nagykispeter
    Köszi sikerült.Ezeket a letőlthető ruhákat hogy lehet betenni a játékba?
  • Pharaoh
    Azt nyomd, meg, amit kiír, tán a felfelé az és akkor, mikor kijelzi azt