Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha kiírom dvd re akkor is jó lessz?
Pharaoh
Mert hibásnak érzi azt a flet és megzavarja a telepítést.

De mért kell kikapcsolni?
Pharaoh
Jó az, csak kapcsold ki a nod32-t

Helló! Valaki eltudná küldeni a trl.data fájlt. Sürgõs lenne. Köszi.
Pharaoh
melyik pálya?

Bugz
Hi!
Én most ott tartok h egy háztetõn vok 11%nál és asszem az a cél h át kell jutni a hidon vhogy.
Itt mit kell csinálni?
elõre is kössz

Dirty South

Randelz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha szembe állsz a kapuval akkor a bal oldaon kell elkezdenek mászni és felkell jutni a kapu tetejére.

Bence94
hi elakadtam england on ott vagyok egy nagy kapunál .és a másik oldalon víz meg meglehet húzni egy csomó kart.mit kell csinálni<#help><#banplz><#kerdes><#nemtudom>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Randelz
köszi jót mondtál.
a távcsõt is megtudod mondani hogy hol van ?

Zip szobájában van, ha minen igaz. Az egyik laptopon kell molyolni, aztán kinyílik a falban lévõ széf, ott lesz mögötte.

(lehet, hogy keverem a távcsõvel, akkor ordítsatok le!)

Randelz
Lenne egy kérdésem a croft manor-ba hol találom meg a mágneses kötelet?

köszi!

Pharaoh
Kézen állás: Mikor felhúzza magár Lara a space-val a space-t hosszan kell nyomni.

space+rögtön utána f.
A kézenállás hogy is van?

Más: valaki mondjon már valami tippet hajhullás és time trialos fõellenség ellen! 😊

Pharaoh
Szaltó? Inkább gugolás/bukfenc

Joo kis kérdés<#nevetes1>
Én gamepaddal jáccom szal kombinációt nemtok mondani. DE ha jool tudom, akkor szaladsz elõre, és egyszerre nyomsz egy ugrás gombot meg egy "szaltózás" gombot<#idiota>
serito
Egy gyenge segítségre lenne szükségem.
Már nem emlékszem hogy lehet fejest ugrani Lara-val, ezt szeretném megtudni.
A kézenállásos felhúzóckodás azt tudom, de ezt elfelejtettem.
Köszi elõre is .

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Ezt találtam tritonkirály:
Bemész a terembe. Ott a szörny. Beülsz az energia vetõbe. Bele kell lõnöd a szörnyet az energiakapocsba az ott tartja egy kicsit. Addig kiszálsz meghúzod a kapcsolókat azt vissza. Most lógnak a plafonról Tesla gömbök ezeket egymás után meglõve szétterül az energia és gyorsan ki kell szálnod a gépbõl, aztán a fejed felett lévõ karddarabot a mágneses kötéllel el kell rántanod!!
én még nem tartok ott, de azt hallottam hogy a szörnyet nem lehet megölni, csak visszatartani vmi pajzsal..<#nemtudom>
császtok segitség kéne!
Amikor a kazasztáni résznél vagyok és a szörnyel kell küzdenem az ágyu segítségével akkor mit kell csinálni az után hogy aktiváltam a gépet középen és tudok lõni vele?
Me mindig csak lemegy az élete kicsire aztán ujraterem, és nem tom mit kell csinálni!!! köszike a választ elõre is!!!
<#hawaii><#gun><#worship><#rinya>
Ha pedig megnyomtad, lemeny a vízzszint, és betucc menni a résen.
Abban a teremben körben vannak oszlopok, és mindegyik oszlopon van egy gomb. Mindegyiket nyomd meg egymás után, levegõért pedig ne menj fel, mert kevés az idõd rá!
Bugz
Hi!
Végre meglett normálisan a játék.
Most a motorozás után tartok, a csaj kirakott a régi bányához a jeep-jével.
Ott megtaláltam azt a tavat vagy mit, uszkáltam és találtam 1 ajton 1 rést, csak oda nem tom bemmenni, me fön felém a víz.
Merre menjek/mit kell csinálni?
Elõre is kössz.

Dirty South

Sziasztok.

Kéne egy kis segitség! Most instalálnám a játékot ,de az 50 file-nél hibát észlel és leáll. Ha valaki el tudná nekem küldeni ezt a filét nagyon megköszönném.
Fenrir
Loál

Kthxbye...

A halál csupán a kezdet...

bocsika, rossz fórum
http://cs.rin.ru/forum/viewforum.php?f=10
innen jön majd a megváltás
Hûha, az valami bug lesz. Sokan mondtak már hasonlót, pl. ûKazahsztánban welakad a feltöltött mag, meg stb... újratöltés után sem jön le?

Segítsetek lécci, elakadtam ebben a játékban. már 54% körül tartok, a kerekasztal lovagjai templomában vagyok, és van a végén, hogy a vidrát meg kell õlni. tudom, hogy kell, de az utolsó harang bal szélen elõl. hiába húzom meg a kart, a ketrec nem jön le... már olvastam a végigjátszást is, de ott nincs le írva ilyen probléma. lécci privi..

MerlinW
Mirõl beszélsz?😊 Évek óta a játékok 80-90%-a 6 csatornás hanggal van ellátva.

[merlinw.org]

ja...igaz<#vigyor2>
ibrik
Akkor lehet, hogy nemigazán játszottál a régebbi változatokkal...
Azokhoz képest a Legend irányítása kész luxus. Az Angel of Darkness-é is jobb volt már, de nem ennyire, mint ezé.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Én is ma kezdtem el játszani, nekem tetszik. Bár nem ár néha a férjem segítsége...
Randelz
Most kezdtem el játszani nagyon király játék. Csak valaogy a mozgása nemtetszik.

köszi szépen

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Pharaoh
az 1.1 patch elsõ crack-je rossz lett és amiatt van ez.

sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy miért lép ki mindig a játék és hibát észlel,amikor a q betüt kellene használni.ha valaki tudna segiteni akkor megköszönném.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

jaaa<#vigyor2>
semmi gond, onnan is rá lehet, sõt, úgy kisebb az esély, hogy melléesik.

jahh boccs😊
Emelvény? Én mindig magán a libikókán szaladtam fel 😊

Pharaoh
Az idõgéped job felsõ sarkában van egy fogantyú, azt kell meghúzni.

Ilyen nincs a játékban, csak mikor verekedel, és fejberúgod az ellenfelet, akkor lassul le egy kis idõre.

köszi van leírás 😄
rá kell a másik végére ugranod az emelvényrõl, és a doboz "felrepül" az emelvényre.
sziasztok lehet nagyon sík vagyok de mit kell csinálni a libikókánál😄?
fel tudtam tenni rá egy dobozt de onnan hova tovább?
császtok meg tudjátok mondani hol kell aktiválni az idõlassítást?
Köszike és király a játék<#violent><#violent><#eljen><#eljen>
Bugz
Nekem is majdnem igy néz ki.
38 fájl van mint neked, csak a setup-os kisikonoknál nem tomb raider van hanem ilyne kis fehér ablak, ha rákkatintok akkor bejön az a parancssor és kb 2 mp mulva leáll.
Ha ujra probálom akkor ugyanez.

Dirty South

Ac3 a TRL-hez???? Azért ott még nem tart a játékipar😊))
Igaz már láttam pc-s játékot 5.1-s hanggal, de az egy szimpla elõrenderelt kalandjáték volt.
Elöször is nézd meg, hogy a Directx teljes mértékben támogatja-e. (dxdiagnose.exe vagy mi a szösznek hívják) Itt lesz egy sund test. Futtasd le. Ha itt is vmi gáz van, akkor meghajtócsere kell, nézz utánna új drivernek. Ha nem recseg, akkor vmi gáz van a hardwerrel. Lehet, hogy közös IRQ-n van vmi más kütyüvel, s amikor mindekttõt egyszerre meg kellene jól hajtani, akkor a hangari nem tudja a mximumot kihozni. Ekkor érdemes a beállításokban a hang minõségét minimumra húzni és úgy is kipróbálni. Ha ez sem segít akkor vagy próbálozni kell más IRQ+DMA beállításokkal, vagy próbáld áttenni a karikat más PCI slottba. Már ha nem integráltak persze😊
De még van jópár tippem a bibire, de ahhoz többet kellene tudni a masinádról.
bogyoka
az nekem is nagyon tetszett <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!