4006
-
Blint #1244 Nekem olyan kerdesem lenne, hogy Linux binarist latott-e valaki a jatek konyvtaraba. Kormomet ragom idegesegemben, hogy a fullban vajon megjeleneskor belekerul-e a linuxos port vagy csak kesobb mint az eddigi UT-knal.
Meg szeretnem venni, de akor mar ugy lenne jo, ha minden rajta lenne a DVD-n, nem kulon toltogetni hozza ezt-azt, hogy Linux alatt jatszhassak vele -
r4pt0r #1243 Hát válaszolnék, de szerintem ezt csak te tudod. :P -
#1242 Miért írtam én ide dll-t? :| -
#1241 ini -t akartam írni. De megvan, a dokumentumok\my games\ut3\... -on belül van... (azért ezt nem ártott volna a tutorialhoz írni -
r4pt0r #1240 Talán nem is dll kell. :P -
#1239 Nekem nincsen utengine.dll :S:S -
r4pt0r #1238 Már linkelték ezen az oldalon, de ha 2x van az se olyan nagy baj. :P -
#1237 Nekem is lennvan már 3 órája (végülis mégis letöltöttem ezt a verziót :S), de csak most jutottam oda h feltelepítsem. Bár sajna már a demo lelőtte a poént, hogy milyen a játék, így már nem vártam annyira :-( -
r4pt0r #1236 Hát nekem is van most 1-2 új game, de ha lent van az UT akkor az lesz az első, a több meg megy pihenni egy jó ideig. :D -
#1235 Lejjebb raktam pár képet.
Angolosítás :D:D:D:D:D
http://boltwared.co.uk/cobra/Unreal%20Tournament%203/UT3-Deutsch-to-English.html -
#1234 Nekem lennt van mar fel napja,de annyi jatek van,h erre nincs idom most :) -
r4pt0r #1233 Még 1gb és kiderül. :D -
#1232 Vki probalta,h igaz e? -
Thanatos #1231 hát pedig de
németországban még a carmageddon -ban is robotok voltak emberek helyet... -
r4pt0r #1230 Gamestaron is volt hír. Németben meg egyáltalán nem furcsa semmi, ott az ilyenek miatt akár be is tiltanak játékot. -
#1229 Ezt okorsegnek talalom,h nincs vercafat mar sokan cafoltak,hogy pletyka csak.... -
#1228 Ja csak fúrcsa így sg-zni mert néha kétszer kérdezek mert nha beelőz a másik énem. Na jó lehoztam magam... xD -
Thanatos #1227 dehogynem, mindig van kivel társalogni, sose unatkozol :D -
r4pt0r #1226 Hmm hát a tudathasadás az nem lehet kellemes dolog. :D -
#1225 A másik énem. -
r4pt0r #1224 Igen, de ezt ki tagadta? :D -
#1223 OMG azért van ez hamarabb kint mert a németek előbb kapják meg a játékot... -
#1222 legalább az adott oldalt olvasnád vissza mielőtt benyomod a kérdésedet! -
#1221 Hát végülis kint van, de még csak a német verzió, ami cenzúrázott (nincs vér, + emberdarab) már angolosítható, és majd a vérre is lesz megoldás.
ANgol verzió kb a 7 múlva lesz kinnt. -
#1220 Unreal.Tournament.III.GERMAN-SiLENTGATE-es verziót leszette már valaki? tényleg csak német nyelv van benne? -
#1219 60 Fps néha leesik 50 fps körülre.
-
#1218 Kint van a teljes??? -
#1217 annyit megtudnál még mondani hány fpsel megy a konfigodon maxon? -
#1216 kell de az nfoban levan irva
annyi hogy menjetek offline modba netre ugyse jo
simán megy, a kampányt is sikerült elinditanom hogy escapeltem az introt igy nagy akadt ki :D -
#1215 Pár ingame kép a fullból!
1280*1024 Maxra húzva a dolgok, élsimítás nincs!
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/189734UT3 2007-11-13 14-34-51-18.jpg
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/698853UT3 2007-11-13 14-35-31-54.jpg
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/792141UT3 2007-11-13 14-36-35-37.jpg
http://spkepfeltoltes.extra.hu/images/421915UT3 2007-11-13 14-37-27-39.jpg -
#1214 valahol irják hogy serialla szivnak télleg kell hozzá ? -
ZÓÓÓcsi #1213 Akko lehet róla szó... -
#1212 Lesz hozzá majd patch nemsokára! -
ZÓÓÓcsi #1211 Csak ez a vér, cafatok kivétele nekem nem tetszik! -
#1210 na én kipróbáltam teljesen jól műxik ez a verzió az instant gameket amiket próbáltam mind jól ment
menü teljesen ugyanaz mint volt, optimalizáláson se vettem észre fejlődést
a graf beállitások is ugyan azok itt is csak 5ig lehet huzni az a max, tehát nincs semmi tweakelhetőségre lehetőség a játékon belül, marad megint ini, ennél azért több beállitási opcióra számitottam
probáltam a kampányt elinditani, elindul az intrója, de kétszer probáltam mindkétszer megfagyott másmás helyen a video, tehát erről nem tudok nyilatkozni, másodszorra a ctrl+alt+del se segitett csak reset
az angolosítás is tökéletesen bevált
de ahoz hogy megjelenjen a c:\document&settings alatt az ini amit modositani kell egyszer mindenképpen elkell inditani a játékot
utánna csak átirni a DEU-t INTre és bemásolni a filéket és máris teljesen angol lesz
a warfareben maradnak német szövegek de azt a filék alapján is várható volt, majdcsak leforditják azt is
de a hangok is angolok szal aki amiatt vár hogy majd jön az angol nyugodtan kipróbálhatja ezt is
akinek elindul a kampány arról mesélhetne, remélem csak nálam szivozik mert 512ramom van
szurok be pár videot hogy néz ki a játék ha van hozzá gépe az embernek nekem nagyon tetszenek :) ezzel a verzóval körbe járt valaki 3 mapot:
DM-Deck
DM-Sentinel
CTF-Coret
na röviden eddig ennyi -
Tiensin #1209 Ez fura:o Ha a cod4 tökéletesen fut akkor ennek is kéne! Főleg mivel ez a demo grafikailag nem is annyira csúcs.
Lehet mivel beta, és nem annyira optimalizált(vannak benne fura dolgok). Próbáld ki a teljest:)
Ha meg tényleg überjó lesz a crysis multiban ,akkor legalább van konkurencia:) -
ZÓÓÓcsi #1208 Osztom a véleményed!!
Multi = UT! -
csoola #1207 de a cod4 sztem nem sokat fejlödött grafban az elözö részhez képest... söt sztem egyáltalán nem fejlödött, de ez más, például ma reggel ugy jött be osztálytársam h "1 orát aludtam, 20 szintet léptem"XD -
#1206 Én eddig azt szerettem az UT-ben hogy nem kellett hozzá kemény gép... na most az én gépemen a cod 4 tökéletesen futott, a Crysis elment lowon , de ennek a demója szaggatott lowon és elég csunyácska volt... persze lehet hogy jó meg minden, de ez csak a személyes véleményem... -
r4pt0r #1205 Sehol nem bukott a demó, Crysis szerintem közelében sincs, a COD4 jó singleben de multit abban sem kedvelem annyira szóval, top1 az ut.