Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Hali!

Olyan gondom van hogy amikor elindítoma demo-t, dolgozik a gép, aztán kikapcsol a monitor, ugyanúgy mint a Strangleholdnál. Volt már vkinek ilyen gondja?

repvez
Az mitol van hogy el akarom inditani a játékot és a föcim bejön majd memoria cimre hivatkozva hibát ir ki és visszaveszi a felbontást 800x600-ra ami után csak ujrainditva tudom visszaállitani?
X2 4000+ és 6600gt 1gb rammal a gépem.
AntiHero
Szval ez se dx10es? (a demó)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tgabort
Hy all! hát ez a játék aztán nem semmi.....most töltöttem a bétát de a végleges megjelenéséig biztos nem fogom megunni! 😊

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

DarkSector
A kártya gyenge, de a fegyver azé nem ronda...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
video optionsba van az a screen percentage csúszka, azt rakd fel 100ra és jó lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hi,az mitõl van,hogy tökéletesen,30 fölötti fps-sel megy,aztán fogja magát,és kilép?

jó lenne egy kis segítség,kösz!😊

az én x800xl-emen is ilyen, szerintem ezeken a generációkon már csak ilyen...
ugyanakkor szépen fut, bár közelgõ gépújítással már rég megbékéltem 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem enged profilt csinálni akármit írok be mindig errort ír ki mi lehet a gond?
grayfox
egy ujabb drivert mindenképp érdemes lenne megprobalnod, de mivel 2.0 a kari a shaderek sokkal szebbek nem lesznek 😞

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Balumann
Sztem ati 9600 -os kártyán nem lesz jobb a kép. Ami távolabb van az nekem is elmosódik, sztem az van h érzékeli a kártyád teljesítményét, és csak a közeli tárgyat próbálja meg kirajzolni amennyire tudja, a pár méterre lévõt meg elhomályosítja. Próbálj lowra levenni mindent, és antianalisinget tedd egy picit feljebb a driver beállításba.

AtiRadish
nalam miert ilyen moslek a kep?
Mondjuk ezen a kepen annyira nem latni.. de ez elvileg 800*600 lenne es minden maxon,elsimitassal egyutt, es tok homalyosnak latom a kepet meg minden:/
Lehet azert van mert a 9600 osom mar nem nagyon birkozik meg vele? vagy talan egy legujabb driver segithetne?
Okossagokat varok, koszi

Balumann
Minden ilyesmit lõjj ki, hátha.

Balumann
Ugyan úgy van mint az UT2004-be.

grebber
Van benne botok elleni bohockodás!
A fullban meg leszn rendes törnténet alapú single!

Next PC upgrade: 2022

hi,
indításkor a login felületnél kilép az asztalra. történt vkivel ilyen?
kösz.
lehet hülye kérdés de ez a játék csak online játszható vagy van single player módja is?
azt hol nézzem meg.ilyenekre gondolsz hogy virusirtó,MSN vagy lejátszó?????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Balumann
Ez capture the flag mód (ott csak ez az 1 pálya van), nem neten játszottam.

DarkSector
De ez milyen pálya, mert nálam csak 2 fajta van!
Vagy te neten nyomod..mert akkor valszeg azé csúnya...
Vagy tán a kártya csinál ekkora különbséget???<#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen..<#eljen>
Ez olyan, mint aki benyögte a COD4 topic-ba, hogy "nagyot csalódtam, mert aszittem, hogy egy szimulátort kapunk majd..." - nem szó szerint idéztem, de a lényege ez volt...

Emberek még azt sem szabad mindig elhinni, amit a fejlesztõk mondanak...nemhogy még álmodni is mellé....

Balumann
Vizet jól lerendezték annyival, hogy valamelyik lövedék szépen megy a víz alatt, valamelyik meg eltûnik és megjelenik pár fröccs a víz felett pár centivel.

Balumann
Nem mondtam, hogy rombolható legyen az egész pálya. De én azt azért elvárnám, hogy legyen benne néhány olyan tárgy (kövek, dobozok, vagy akármi), ami legalább a rakétavetõre megmozdulni. Teli van effektezve, részletesen kivannak dolgozva, de igazából erre a játék közben (ha jó a játék persze) nem figyel az ember, legalábbis én nem.
De milyen fizikát is várok el, nehéz lenne ilyen grafikára fizikát rakni. Még a víz se képes hullámozni. Nehogymár ahhoz is directx 10 meg ageia kelljen...

LegionarR
Ti meg hol éltek, akik a fizikát hiányolják benne? Hol az égben volt arról szó, hogy az összes pálya rombolható lesz? Ez nem Stranglehold...
A fullban lesz egy Aegia-t támogató pálya azt csókolom... Többrõl tudtommal soha nem volt szó, szóval nem tudom miért éltétek bele magatokat...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Balumann
Más videókártya driver, videókártya kezelõjében állítgatás, meg esetleg programokat megnézted már, h nincs-e olyan ami bezavarhat?

Akkor senkinek nincs ötlete hogy amikor elinditom a gameet miért lesz fekete a képernyõ és hibával kidob az asztalra????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Balumann
Felraktam a catalistba maximumra az antianalisinget és adaptive antianalisinget.

Valamivel szebb lett a játék úgy látom, de így már nem megy annyira gyorsan a játék, de játszható. Hogyha kell akkor kiveszem az effekteket és csak antianalisinget rakok, mert az az egyik legzavaróbb tényezõ.

Az ellenség meg ha meglát csak engem lõ, fentvagyok egy háznak a kis peremén, hátulról megyek elõre, erre ahogy kimegyek egybõl rámfordul a jármûvel. Másik jelenet, megyek gyalog, mellettem 2 társ, meg egy 3. azzal a kis gyors jármûvel ami kicsit így repül, erre ugyna olyannal jön az ellenség, elmegy mellette és elkezd engem lõni.
Ez a játék is netre való, ut2004 jobb volt gépek ellen.

Üdv emberek!
Azért ne felejtsük már el h az Epic egy erõs single résszel rendelkezõ kompetitív fps-t akar a piacra dobni,ezzel szemben eddig itt csak a grafikáról esett szó,érdemesebb lenne talán a játékmenetet tárgyalni.
Az pedig h egyes emberkék azon fröcsögnek h "ez egy fos,nem indul!",hát kéremszépen,ezért lett BETA demo,h az ilyen visszajelzések alapján kiküszöböljék a teljes játék megjelenésére ezeket a hibákat.
Személy szerint hiába gyorsabb az alap haladási sebesség,én nagyon korlátozva érzem magam ut2k4 után.A fegyókat nem fejtem ki,de a link sokkal-de-sokkal használhatóbb lett,és ez nagy pozitívum...

VRSDM
attól még hogy átírod nem lesz dx10.0 ha nem tartalmazza a dömó az utasításkészletet (lsd. CRYSIS) aztán nemtudom itt hogyvan a dolog.

u dont have to listen anybody else but me

Denes888
Hát lassú. De nagyon feltünõ, ha ennyivel megy és nem 50-el.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

LegionarR
Ha 30-40 fps-t kapsz, akkor az neked már szaggatás? 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

valaki fel tudja tölteni a configját? Mert nekem nem menti el a beállításokat:S

olyna minthja 320-as felbontásban lene, a sima UT szebb volt😄 majd 7600 orvosolja a problémát, remélem...

Denes888
ja és a multi demo dx10-es 😄😄😄. Van egy ilyen beállítás : AllowD3D10=True

Denes888
Sikerült beállítani mx-ra a grafikát. NEkem itt: C:\Program Files\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config van egy U3Engine fájl amit meg kell nyitni és meg keresni a settings rész. ott mindenre true-t írni és ahol számok vannak ott 1-5-ig kell számozni. A fal textúra gyönyörû más változást nem találtam. Ja és eléggé akad. 30-40fps. Úgyhogy érdemes bütykölgetni.

:| akkor én is leszedem és kipróbálom <#worship><#wave>
Mondtam már hogy valakinek a gépén nem engedi a maxot bármi is legyen az, valakinek a medium lesz a max, mert a többit meg sem mutatja hogy lehet tovább huzni.

DarkSector
Na erre gondoltam...nálam ilyen 1024-ben...:

DarkSector
Jó lehet, hogy rosszul láttam, de az eddigiekhez képest simábbak az élek..
Jó azé ezt a videóból nehezebb leszûrni azért.
PL ha emlékszel még a Rainbow-ra na az egy fûrész játék volt...
Fát lehetne fûrészelni a játékban látható textúrák éleivel..
Most mondjuk Medal+Bioshock...háát még elmegy...de az U3-nál én nem igazán látom a recéket, pedig még közel is mentem a textúrákhoz...
Vagy rosszul néztem valamit?

Jah fizika..azt csak úgy mondtam..ez csak egy Agea vagy milyen kártyával lesz csak jobb...
De nekem még a régi Unreal is megfelelt eddig, és ott sem volt rombolható környezet!
Nem lett volna rossz, de én így is eljátszom haverokkal majd...<#smile>

AntiHero
Mer téged nagyon elvakít a csicsa.....<#szomoru1>

"Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet...."

FULL-ba se lesz jobb 100%

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Nézd meg a videót, és ott nem fogsz recéket találni, és nem is olyan kifakultak a színek....

DarkSector
Kicsit gyenge a minõsége a videónak, de remélem el tudjátok képzelni, hogy ez 1280-ban éles képpel milyen lehet?<#vigyor3>
UNREAL TOURNAMENT 3 (2007) videó full beállításokkal!!!!

DarkSector
Nem tudom...
Nekem nem tünnek fel, hogy akár apró recék lennének...
A vízbe nem nagyon lõttem bele, mert csak 1x-2x megnézegettem harc közben...
Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet....
Amúgy meg nekem 60 fps-el száguld, úgyhogy jó ez a graf..pont elég ütõs, és eléggé tartja magát, hogy multira gyors lehessen...

Jah és AA szempontjából nekem a 163.71-es drájver van, és alapbeállításokkal....

Balumann
Mindent maxra tettem, advancedbe is maxra húztam a csíkokat, ilyen a grafika... :S 1024-be játszok. Játékba szebbnek tûnik a graff különben.
De nekem a grafikával nincs is gondom, sõt... pont az, hogy lehetne gyengébb a grafika, csak fizika lenne egy kicsit jobban megcsinálva. Környezet nem változik. Lehet h nálad a víz nem így néz ki, de nemhiszem, hogy hullámozna a víz amikor belelõsz, próbáld ki!

Az antianalising tényleg mûködik nálad dx9-be? Beállítás nincs ilyen a játékba, majd megpróbálom catalistba beállítani hátha mûködik.

DarkSector
Igen, csak éppenséggel egy gond van, hogy ez nem a full grafika!!!!
Nálam a víz az messze nem így néz ki, meg az egész játék alapból szebb 10x....
Nem állítottad be a videóbeállításoknál az ADVANCE-ban a csíkokat max-ra?
Mert akkor lessz fullon....
És nálam nincsenek ilyen recés élek sem...
Lökök majd egy videót...

Balumann
Nah én tovább játszogattam a játékkal, egyedül is körbe néztem a pályán. Hát a vizet eszméletlen szarul csinálták meg. A víz a lövésektõl meg se mozzan, bejön pár ilyen fröcskölés textura de az is valahol a víz felett (de a legtöbb fajta lövedéknél simán lemegy a víz alá a lövedék, mintha nem is lenne ott a víz, még vissza is pattan a víz alól :S). Aztán vízben elmentem addig ameddig lehet (tök kevés van a vízesésig, nem tom miért kellett láthatatlan falat pár méterrel elérakni...), és a fal kb. szintúgy mint a víz, a kisebblövedékes fegyverek lövések megakadnak, nagyobbrésze az átmegy rajta.

A fizika amit még figyeltem. Nincs egyetlen egy tárgy sem, ami megmozdulna valamire. Elég erõs anyagból készült reklámtáblák lehettek...
Próbáltam játszani CTF-et, hát az nem változott semmit ut2004 óta (ott is nagyon jó volt már).
Én azért inkább vártam volna fizikai dolgokat, újabb fegyvereket, teljesen új jármûveket.

DarkSector
Iszonyat bejön a játék...
Én az elsõ Unreal óta nem játzsottam ezzel a sorozattal, de ez most nagyon bejövõs...

És ebbõl látszik, az, hogy nem csak Vista és DX10 alatt tud az U3-as motor élsimítást...
Az annyuk pi..ját!!!! Meg lehet nézni a Demo-t fullra állítva...
Lemászik a képernyõrõl ember....
Na ez az ami kihasználja az U3-at...ha nem is teljessen, de ez az a léc, amit át kell ugrani a többi fejlesztõknek....

Jah és nem cseszekedtem az account-al, mert még bootok ellen is sirály nyomulni!!!
Én alig tudtam abbahagyni...
Faxa a csing-csang pálya is, de az a vásosrész az nagyot üt.. fõleg az a nagy robot, amibe bele lehet ülni!!!!!!!!!!!

Nagyon kiváncsi vagyok már, hogy a teljesben milyen jármûvek lesznek....
Mikor jelenik meg?

hi! nekem 64 3200+ amd 1giga ram és 6600 gt 128as xpvel tökéletesen fullon megy néhol szaggat amikór belsõ térbõl kimegyek stb megcsak a fény de 1álltalán nem zavaró....sztem jó kis motor lett és naon jól lett optimizálva 😊 nálam csak jó pont
Nekem 1-2 perc játék után mindig "hibát észlel és leáll" 😞
Miért lehet ez ? 😞
Legújabb driver van fennt
gépem : AMD 3500+, 1 gb RAM , 7600GT
Nagyon köszi elõre is a segítséget 😊
Én elinditom a gépet be feketefik a képernyõ és kész semmire se regál indithatom ujra a gépet manuálisan 😞
Gépem GeForce 7300LE 1GB DDr2 Ram intelpentium 3.4 proci

PS3 ID: kolb@szman