4006
  • sheva94
    mikorra várható a teljes játék?? mer az 576-on nov 16 van kiírva a cdgalaxisba viszont december.
  • r4pt0r
    Nem úgyan olyan. Vannak pályák amin pl multizni is lehet de pl multiban el lehet foglalni a gépeket, itt valamelyik dm pályán csak az ellenség tudja, szóval vannak itt nagyon kis különbségek. :D
  • Balumann
    Ugyan olyan ebben is a single, mint az UT2004-ben volt. Vannak történet videók, de a játék ugyan olyan mint mondjuk multiba.
  • Maxtreme
    Hét én a sima bot piffpuffot nem tartom teljes értékű sp-nek :)
    Bár ebben elvileg van normális sp... Bár nem tudom h milyen.
  • grebber
    Bakker még mindig semmi unlock a német verzióhoz :(
    Köszi!
  • RelakS
    Minden UT-ben van single player rész is
    Végigvinni? Miért? Van single player is? Láma vagyok az Unreal-hoz, sorry.
  • ZÓÓÓcsi
    Köszi!
    Ezek szerint akinek nincs nete otthon az megszívja, de akinek van annak se mindig jó! Hát itt mindenki szív úgynézem...
  • rotator
    Node "csak" 8-ba kerül, CE meg állítólag nem lesz itthon.
  • YMan
    Skacok... 12e forint huzós lenne a játékért? Komolyan mondjátok?:) Én 20ért is megvenném, mert ez a játék időtálló, és sokkal többet játszom vele mint a többivel. Két vacsora ára 12e forint, és hány óra szórakozást ad?
  • DarkSector
    Érdekes.
    2 problémára szeretnék választ!!!!!!

1. Miért nem lehet bekapcsolni angol-t.
    2. Mi a picsának áll vissza 800x600-ba, ha felrakom 1024-re leokézom, és kimegyek a menüből.
  • DarkSector
    Nálam ez más helyen van és a DefaultEngine.ini-ben!!!
  • r4pt0r
    UTban nincs Windows Live, az egyelőre csak gowban van pcn. De nekem abban is eltűnt a mentés valszeg mert letiltottam a netről. De ahogy nézem nem nagyon ment offlineba, de lehet csak páran vannak akik ilyen szerencsések. :D

Jah akit érdekelnek a videk azt olvastam hogy 800*600 ban megy de ha magasabbra van téve akkor nem mindig. Szóval meg lehet nézni max utána vissza kell állítani.

Ja és itt is lehet a singlet coopban nyomni, neten is meg lanon is.
  • ZÓÓÓcsi
    Itt továbbra sem lehet localprofile-t létrehozni? Mert a Gears of Warba lehet és ott úgy ment, de ha nem hozod létre a localt, akkor ott se ment...
  • ZÓÓÓcsi
    Mi? Offline-ban nem ment ez sem?
  • r4pt0r
    Viszont a Demoban csinált online accot elfogadta. Ez azt jelenti gondolom hogy nem ilyenkor nézi a cdkeyt. Akkor valszeg lesznek majd olyan szerverek ahol ki lesz kapcsolva gondolom.
  • r4pt0r
    Hmm valszeg az offline miatt, másnak is van ilyen gondja a hivatalos forumon.
  • r4pt0r
    Valakinek valami ötlete hogy miért felejti egy offline modeban a mentéseimet?

Mert ahogy kilépek és vissza mintha nem is játszottam volna vele.
  • hitch
    #1258??????
  • ZÓÓÓcsi
    Aha, de jövő héten már jön az angol verzió ugye?
  • kill3r21
    jaja felirattal...angol ...és jokis átvezetök szal egész korrekt
  • grebber
    Egyenlőre nincs!
  • ZÓÓÓcsi
    Van már "vérpatch" a német verzióhoz?
  • ZÓÓÓcsi
    De a multi pályákon?
  • Balumann
    Egy ilyen történet szerint megy végig a pályákon, jó kis introkkal.
  • hitch
    szasztok.nekem az volt a gondom hogy amikor rá rakom az angol nyelvet.főmenüben kilep exe hibával.Mitől lehet mindenbol a legfrisseb driver van.
  • r4pt0r
    Neked be van kapcsolva a felirat a videók alatt?
  • ZÓÓÓcsi
    A teljes verzió rendesen ment? Mert nekem a demó nem mentette a beállításaimat!
  • rotator
    Kb. milyen hosszú? Nem mintha számítana, mivel a multi a lényeg, de azért mégis. :)
  • kill3r21
    hát ijen történetes...átvezetökkel de lényegében botmatch de kicsit más...joféle..renjdes történettel ellátva...
  • rotator
    Állítólag alaposan rágyúrtak a single kampányra, mert felmérések szerint a vásárlók fele soha nem lépett fel online-ra.
  • ZÓÓÓcsi
    Van ám! De szerintem annyiban kimerül hogy egy-két match-et le kell játszani egy terület elfoglalásáért és kész! Én nem próbáltam, csak találgatok, de valaki leírhatná?!
    Elvileg még coop is van!
  • KillAir
    Van benne történet (kampány)? Az UT nem csak és kizárólag hálózatos-lődözős-meggyilkolós? Gondolom amolyan végigmegyünk a pályákon és botokat ölük... bezzeg a régi Unreal, de szép is vóóót :D
  • ZÓÓÓcsi
    Sziasztok!
    Aki letöltötte a német verziót, kérdezném tőle: Lan-ozni lehet ugyanazzal a serial-al? És kampányt coop-ba végigtolni?
  • grebber
    Valaki végigvitte már ,milyen hosszú?
  • kill3r21
    nemtom mibajotok volt nekem fut rendesen angolositásaaal....intro elején igen állat....egyedül a vér ami nincs intro viszont jovéres szal nemértem
  • Veelee
    Kampány módban megakad a videó lejátszás közben csak ctrl alt del 3-as segít. Van valakinek valami tipje azontúl, hogy esc-vel ugorjam át, mert hát kiváncsi lennék rájuk?
  • Blint
    Az UT sorozatban nekem pont az tetszik, hogy mindig ugyanazok a fegyverek, sot singleben ugyanazok a botok, Othello a kedvencem :) Nem is lenne UT ha mas fegyvereket raknanak be, vagy mevaltoztatnak a jatek lenyeget. Bar az orok kedvenc az UT1, annak volt a legjobb a hangulata. De tetszik, hogy regi zeneket remixelve betettek ebbe a verzioba, ahogy meghallotam, egybol a regi nagy LAN-ok jutottak eszembe:)
  • Balumann
    Nah hát ez a teljes játék után is csak azt tudom mondani amit a demonál. Semmit sem változott az UT2004 szinte, ugyan azok a fegyverek, ugyan az vagy talán kicsit gyorsított játék menet, szinte ugyan azok az autók.
    Viszont az ut 2004 (mint írtam) többet jelentett (első fps amit neten játszottam + haverjaimmal, mikrofonnal ráadásul). Bár azt még single-be is nagyon szerettem, ezt már sajnos nem tom élvezni :(
    Még nem törlöm le, lehet hogyha majd lehet multizni vele, akkor felnézek, néha nem árt egy kis ilyen is. :-)

A nete egyébként úgy van, hogy szervekeresőre rálehet menni simán, ha rámegyek egy szerverre akkor elkezd tölteni, és kiírja, hogy connection failed (vagy vmi ilyesmit). Úgyhogy tört szerver készítése valószínűséggel lehetséges lesz :|