Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van hogy amikor elindítoma demo-t, dolgozik a gép, aztán kikapcsol a monitor, ugyanúgy mint a Strangleholdnál. Volt már vkinek ilyen gondja?
X2 4000+ és 6600gt 1gb rammal a gépem.
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jó lenne egy kis segítség,kösz!😊
ugyanakkor szépen fut, bár közelgõ gépújítással már rég megbékéltem 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Mondjuk ezen a kepen annyira nem latni.. de ez elvileg 800*600 lenne es minden maxon,elsimitassal egyutt, es tok homalyosnak latom a kepet meg minden:/
Lehet azert van mert a 9600 osom mar nem nagyon birkozik meg vele? vagy talan egy legujabb driver segithetne?
Okossagokat varok, koszi
A fullban meg leszn rendes törnténet alapú single!
Next PC upgrade: 2022
indításkor a login felületnél kilép az asztalra. történt vkivel ilyen?
kösz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Vagy te neten nyomod..mert akkor valszeg azé csúnya...
Vagy tán a kártya csinál ekkora különbséget???<#fejvakaras>#fejvakaras>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez olyan, mint aki benyögte a COD4 topic-ba, hogy "nagyot csalódtam, mert aszittem, hogy egy szimulátort kapunk majd..." - nem szó szerint idéztem, de a lényege ez volt...
Emberek még azt sem szabad mindig elhinni, amit a fejlesztõk mondanak...nemhogy még álmodni is mellé....
De milyen fizikát is várok el, nehéz lenne ilyen grafikára fizikát rakni. Még a víz se képes hullámozni. Nehogymár ahhoz is directx 10 meg ageia kelljen...
A fullban lesz egy Aegia-t támogató pálya azt csókolom... Többrõl tudtommal soha nem volt szó, szóval nem tudom miért éltétek bele magatokat...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Valamivel szebb lett a játék úgy látom, de így már nem megy annyira gyorsan a játék, de játszható. Hogyha kell akkor kiveszem az effekteket és csak antianalisinget rakok, mert az az egyik legzavaróbb tényezõ.
Az ellenség meg ha meglát csak engem lõ, fentvagyok egy háznak a kis peremén, hátulról megyek elõre, erre ahogy kimegyek egybõl rámfordul a jármûvel. Másik jelenet, megyek gyalog, mellettem 2 társ, meg egy 3. azzal a kis gyors jármûvel ami kicsit így repül, erre ugyna olyannal jön az ellenség, elmegy mellette és elkezd engem lõni.
Ez a játék is netre való, ut2004 jobb volt gépek ellen.
Azért ne felejtsük már el h az Epic egy erõs single résszel rendelkezõ kompetitív fps-t akar a piacra dobni,ezzel szemben eddig itt csak a grafikáról esett szó,érdemesebb lenne talán a játékmenetet tárgyalni.
Az pedig h egyes emberkék azon fröcsögnek h "ez egy fos,nem indul!",hát kéremszépen,ezért lett BETA demo,h az ilyen visszajelzések alapján kiküszöböljék a teljes játék megjelenésére ezeket a hibákat.
Személy szerint hiába gyorsabb az alap haladási sebesség,én nagyon korlátozva érzem magam ut2k4 után.A fegyókat nem fejtem ki,de a link sokkal-de-sokkal használhatóbb lett,és ez nagy pozitívum...
u dont have to listen anybody else but me
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Jó azé ezt a videóból nehezebb leszûrni azért.
PL ha emlékszel még a Rainbow-ra na az egy fûrész játék volt...
Fát lehetne fûrészelni a játékban látható textúrák éleivel..
Most mondjuk Medal+Bioshock...háát még elmegy...de az U3-nál én nem igazán látom a recéket, pedig még közel is mentem a textúrákhoz...
Vagy rosszul néztem valamit?
Jah fizika..azt csak úgy mondtam..ez csak egy Agea vagy milyen kártyával lesz csak jobb...
De nekem még a régi Unreal is megfelelt eddig, és ott sem volt rombolható környezet!
Nem lett volna rossz, de én így is eljátszom haverokkal majd...<#smile>#smile>
"Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet...."
FULL-ba se lesz jobb 100%
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
UNREAL TOURNAMENT 3 (2007) videó full beállításokkal!!!!
Nekem nem tünnek fel, hogy akár apró recék lennének...
A vízbe nem nagyon lõttem bele, mert csak 1x-2x megnézegettem harc közben...
Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet....
Amúgy meg nekem 60 fps-el száguld, úgyhogy jó ez a graf..pont elég ütõs, és eléggé tartja magát, hogy multira gyors lehessen...
Jah és AA szempontjából nekem a 163.71-es drájver van, és alapbeállításokkal....
De nekem a grafikával nincs is gondom, sõt... pont az, hogy lehetne gyengébb a grafika, csak fizika lenne egy kicsit jobban megcsinálva. Környezet nem változik. Lehet h nálad a víz nem így néz ki, de nemhiszem, hogy hullámozna a víz amikor belelõsz, próbáld ki!
Az antianalising tényleg mûködik nálad dx9-be? Beállítás nincs ilyen a játékba, majd megpróbálom catalistba beállítani hátha mûködik.
Nálam a víz az messze nem így néz ki, meg az egész játék alapból szebb 10x....
Nem állítottad be a videóbeállításoknál az ADVANCE-ban a csíkokat max-ra?
Mert akkor lessz fullon....
És nálam nincsenek ilyen recés élek sem...
Lökök majd egy videót...
A fizika amit még figyeltem. Nincs egyetlen egy tárgy sem, ami megmozdulna valamire. Elég erõs anyagból készült reklámtáblák lehettek...
Próbáltam játszani CTF-et, hát az nem változott semmit ut2004 óta (ott is nagyon jó volt már).
Én azért inkább vártam volna fizikai dolgokat, újabb fegyvereket, teljesen új jármûveket.

Én az elsõ Unreal óta nem játzsottam ezzel a sorozattal, de ez most nagyon bejövõs...
És ebbõl látszik, az, hogy nem csak Vista és DX10 alatt tud az U3-as motor élsimítást...
Az annyuk pi..ját!!!! Meg lehet nézni a Demo-t fullra állítva...
Lemászik a képernyõrõl ember....
Na ez az ami kihasználja az U3-at...ha nem is teljessen, de ez az a léc, amit át kell ugrani a többi fejlesztõknek....
Jah és nem cseszekedtem az account-al, mert még bootok ellen is sirály nyomulni!!!
Én alig tudtam abbahagyni...
Faxa a csing-csang pálya is, de az a vásosrész az nagyot üt.. fõleg az a nagy robot, amibe bele lehet ülni!!!!!!!!!!!
Nagyon kiváncsi vagyok már, hogy a teljesben milyen jármûvek lesznek....
Mikor jelenik meg?
Miért lehet ez ? 😞
Legújabb driver van fennt
gépem : AMD 3500+, 1 gb RAM , 7600GT
Nagyon köszi elõre is a segítséget 😊
Gépem GeForce 7300LE 1GB DDr2 Ram intelpentium 3.4 proci
PS3 ID: kolb@szman