Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen ha leviszed akkor valoban gáz a játék...
Istenem ilyeneket!!!
Sokan bejönnek, és nyavajognak, hogy ez milyen szar meg gáz, meg olyan mint a régi..
Háát akkor elárulom, hogy max-on mindenki elkönyvelheti magának, hogy fényévekkel szebb az eddigi részektõl...

MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!
Nézd meg ezt ember!
Elõre mondom, hogy gázos kicsit a minõség!

Max grafikán egy rövid menet...az UT3-ból...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Valaki nem tud megoldást nekem mert nem megy a játékban a hang, vistám van ha ez számít valamit.
THX!
Egyébként így hang nélkül is látszik hogy jó gém.
Ombika
Vegre ujra a regi feeling ,kurva jo graffal......

XenHai
Rohat jo játék csak kár hogy laggos szarok a szerverek!
JuanG
nem így nyomtam, hanem high-on, csak gondoltam beteszek egy ilyen képet is 😄D...na mindegy nekem ez nem tetszik, anno a UT2003 sokkal nagyobbat ütött nálam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Malakai
De sok hozzászólás és tádámm, az utolsó pont a válasz arra, amiért benéztem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kuci06

Fekete képernyõs hibát már sikerült kijavítani?

(esetleg mehetne a FAQ-ba is, elég sok embernek jött elõ ez a hiba)
Ha nem, akkor tess:

Nyissátok meg ezt a fájlt
My Documents\My Games\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config\UTEngine.ini

Ezt a sort:
bInitializeShadersOnDemand=False
írjátok át erre:
bInitializeShadersOnDemand=True

És tádáááám, megy az UT3 😄

Does it still crash?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nekem volt egy 50 gigás vinyóm, egy másik 50-es,egy 20-as,és egy 2 gigás. persze hogy nem volt elég a 2 giga

Csak azt nem értem miért írja ki hogy nincs elég hely a lemezen amikor van 6 giga szabad!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ez a lépegetõ(?) nagyon durva tud lenni😊

Denes888
992mb-ot foglal

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Vagyis mennyi üres hely kell hozzá?! 😄
Hány gigát telepít fel Installáláshoz?! Valaki írja le köszike...
Denes888
Rájöttem miért volt moddolt fullon lassú. Azért mert a dokumentumok mappában is elmenti a grafikai beállításokat. Ha valakinek kell a valódi full beállítás az szóljon. Ezt 2 helyre kell bemásolni.Az egyik hely ez: C:\Program Files\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config
A másik meg a Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3 demo\UTGame\config .

nem értem mibajod vele, rohatt jó, a kinézete is, reggel óta tolom online vehicle ctfet.
másrészt vedd figyelembe h BÉTA tehát nem lehet tökéletes
wesker24
Mindkettõ van benne csakhát a multiban még nem találtam olyan servert ami 100-as ping alatt lett volna !!
Helo,ebbe a gameba van single is vagy ez csak olyan multi féle......?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

wesker24
Újabb képek !!

huzzd feljebb a csuszkat a videobeállitásnál! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
béta ide vagy oda, ez a demo egy vicc 2007-ben <#levele>...

scorpeeon
Közben megvan, a többi menüpont szürke volt ezért azt hittem h nem lehet mást választani 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Shep
A sima détmácsban az elsõ páylán, volt valami nagy dög 3 vagy négy lábú izé ha minden igaz benne ült az egyik ellen, na olyat, hogy lehet? A légdeszka milyen játékmódban van és hol?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem is 7600gt-m van és egyáltalán nem mosódik, én megvok vele elégedve, szép a grafika, még igyis, hogy butított a demo
wesker24
Nagyon Király ez a játék !! Egy szóval tökéletes !!

LasCar16
bezzeg mindent nyomtam a Q kiételével..köszi

#acm

Pretorian
A deszka az nagyon nagy fun. Fõleg amikor zászlóval a hátadon telibelõnek hátulról, és akkorát borulsz mint az istenf*sza...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Barney Tech
Ez mondjuk engem is érdekelne , én ugy láttam hogy a legnagyobb jármûbõl (goliat) abból vették elõ. Sry ha marhaságot mondok.

Shep
Ja akkor ok, mert a textúrát felhúztam maxra és gyanúsan gyors volt (persze bitang szép) 60 fps-el ment ugyanis stabilan (LCD v-sync on)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Denes888
a Q-val.

LasCar16
a légdeszkát spawnolja a pályán(én nem találtam-.-) vagy minden playernek van? ha igen akkor melyik bill-lel tom elõhívni?😊 de viszont még egy kis apróság F a fake death😊

#acm

Barney Tech
Nekem is ezt csinálja , a menûben beálítom 1240x1024, belépek a játékba és olyan mintha 640x480-on futna.
Lehetséges hogy egy driverfrissítés megoldja a problémát.

Sehol, gondolom majd a teljesenben lesz részletes beállítás.

Shep
Láma kérdés, de hol tudom a grafikát állítani, mert én gyakorlatilag a felbontás és a textúra részletességen kívül semmi említésre méltót nem találtam.

AntiHero
A #616-os képeim NV 7600GT-vel készûltek!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LasCar16

éntûllemis:]

#acm

AtiRadish
Nah ugy latom nem a 9600-osommal lesz a baj ha egy 7600gt-n is ezt a "mosodast" csinalja.

AntiHero
Na én is ki próbáltam. ESZMÉLETLEN.
Nagyon jól fut.
Aszittem sokkal lassabb lesz erre fel vígan futott FULL-on.
Csak a víz a rossz😞
Minden más csillagos 5-ös.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LasCar16
8600GT-m van dx9ben gyönyörû fullon, asszem beszerzem a Vistat😊) nagyon tetszik így a demo alapján, más: multizni lehet-e mer nekem nem fogadta el a gamespyIDm-et

#acm

csoola nekem is ilyen 9800pro-n valahol szerintem be kellene állítani ez ocsmány, még az ut2004 is szebb volt.
Ioles
Csak a venti van lehalkítva egy kicsit, ennyi csak.

Pretorian
Nincs meghúzva a videokártyád? (Rivatuner, Powerstrip)
Mert ha igen, az okozhatja ezt...

Denes888
De, ez dx10-es ha van dx10-es akrid. Már leírtam korábban hogy ha megynitjátok az U3engine fájl-t akkor ott van a beállítások közt, hogy d3d10 és nekem true van.

Ioles
Vmi ötlet?

Pretorian
Ez a Vehicle CTF-es pálya.

Pretorian
Shader model 3.0-as kártya nélkül kb. olyan, mint az UT 2004 nagyobb felbontású textúrákkal, telenyomva mindenféle mappinggel és részecskeeffektekkel, komolyabb animációval. De még így is marha jól néz ki, fõleg a Shangrí La nevû pálya. A botok is okosak nagyon, a fegyverek is kurva dizájnosak, és nagyon át lettek gondolva.
A játékmenet (a demó alapján) nem változott sokat, de szerintem csak nem akarják lelõni a poénokat...
Nagyon bejött, várom...

magus
na ez már jól van optimalizálva, végre vki tud programot írni

scorpeeon
Ez meg milyen pálya? Nálam csak 1 pálya van a demóban, és az nem ez. Kipróbáltam, minden maxon kivéve AA-t, eléggé jól megy 1024x768-on. Sztem az Ageia fizika teljesen felesleges ebbe játékba, egy mezei Havok bõven elég lenne bele. Eléggé jó játéknak tûnik így 2 menet után 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP