4006
-
#1484 azza la driverrel mára a menüböl kifagy!
Azt csinálja, hogy beszaggat , majd kidob az asztalomra 640x480-as felbontásba meg kb 2 bites színmélységgel, aztán gép leáll :SSS
ha egyik driverel se jó akkor mi lehet a probléma?? -
ZÓÓÓcsi #1483 Mi végigvittük coop-ba a single-t és elég jó gyakorlás valóban, főleg amikor 4-en jönnek kettőnk ellen ...
A vége nem igazán jött be, de új karaktereket legalább kaptunk.
És hála az égnek a mentést is sikerült az ini fájlok levédésével!
Köszönet: LegionarR!! -
ZÓÓÓcsi #1482 Aha! Azt néztem én is, de semmi különbség!
A szitu, hogy az 5.1-es hangfalon tökéletesen dübörög, csak van a másik géphez egy régi stereo, na ezen meg tökéletesen szörcsög.
Az én tippem, hogy nagyon magas a hangminőség és alapból a játékban nem lehet állítani ugye. De akkor hol lehetne?
Valami ötlet? -
Light #1481 Hali!
Több helyen is olvastam a neten, h fagy a játék. Nálam konkrétan az van, h maga a meccs nem, csak a videók alatt akad be a hang, vagy fagy le (néha meg továbbdöcög, de végülis megadja magát). Ha Instant-ot indítok, semmi para, minden fut.
Van vmi 5letetek?
A gépem: AMD 3.5+, 2 giga dual, atiX1950pro, Xp. Jah, és fent van a Beta patch is, meg a legújabb driverek.
Köszi előre is
Üdv -
kenderzen #1480
Idézetet írta: Silverwing - 2007. November 06. - 01:49:27
K. Inik: a legtöbb beállitást nem változtathatod meg ami nagyon fontos (az EPIC szerint, meg sok játékos szerint). Miért? Mert rengeteg exploit volt. Az egyik (most nemtudom, hogy user vagy ut3) init a játék ellenőrzi inditásnál és felülirja, ha valamit talál (meg ha nem akkor is). Nem lehet mostmár azt csinálni, hogy kikapcsolod a felesleges kütyüket, hogy jobban láss. (Foliage pl., ez magyarul pl. a fű antaluson khm hehe.). Tehát alacsonyabb grafikán se lesz semmivel tisztább a játék mint maxon, csak rondább. UT2004-ben rengetegen rommábindeltek mindent, pl. shieldjump 1 gombbal meg hasonlók (gyakorlatilak könnyű csalások kategória). Namost a másik az, hogy ez nem feltétlenül tesz jobbá (sőt), de a grafikai butitgatás, meg a hang (van egy beállitás, ami leveszi a hangról a távolság limitet, azaz mindent hallasz az egész pályán függetlenül attól, hogy hol vagy lockrolloff akinek ez mond valamit) az már azért durva. A grafikai beállitásokat is ezért tömöritik. Nagyon részletesen be lehet majd állitani mindent, de nem lehet majd mindent kikapcsolni.
. -
#1479 KÖsöznöm kipróbálom azzal! -
#1478 163.71 -
#1477 LÉCCI aki nvidia kártyával nyomja mondja el milyen drivert használ!! Fontos lenne, és nem lenen olyan nehéz beírni!!!
Előre is köszi -
Juraviel #1476 Köszönöm Tiensin U'42! :)
Sikerült beálítanom, de ha módosítok az uTEngine.ini-n, akkor a játék elindítása után a Settings-ben a World Details 1-esen lesz. Ha magasabbra veszem az értékét, akkor a Bloom, Qualitybloom, DepthofField visszaállítódik True-ra.
Próbáltam úgy, hogy beállítottam az értékét, kiléptem, módosítotam False-ra az értékeket, majd az utEngine.ini-t írásvédettre tettem, de így sem működött.
Van ötletetek?
Előre is köszönöm! -
Tiensin #1475 bloomot iniben ki tudod kapcsolni.
documents/my games/unreal tournament3/utgame/config/utEngine.ini
megnyitod, rákeresel a bloom szócskára(amúgy a systemsettings alatt van) és átírod az értéket true-ról false-ra -
Juraviel #1474 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nálam szaggat, és kb. 10 perc játék után mindig kifagy. Pedig a demoval, max beállításon, akadás nélkül játszottam.
Ilyen gépem van:
- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
- 2 GB DDR2 RAM
- Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz
Fel van telepítve a legfrissebb ATI és DirectX driver, az AGEIA PhysX is, amit telepításkor ajánlott.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Bloom effektet itt hogy lehet kikapcsolni?
A patch most jött le, remélem változtat rajta valamit...
Előre is köszönöm! -
#1473 Hát az már sajnos alsó kategória. -
rune #1472 Sziasztok!
Van egy kis gondom:
Az Instant action simán megy, de ha Campaign-t indítok bejön az unreal logo indul az anim és pár másodperc után úgy lefagy, hogy csak rebootolni tudok... -
#1471 és én még aszittem h olyan középkategoriás: havernak geforce 4-ese van :O -
#1470 Annyira azért nem elavult (pláne ahhoz képest, amije van), viszont sajna nem kell senkinek :( -
BoKK #1469 Ne próbáld rá sózni azt ugyan olyan elavult kártyát:D:D -
#1468 Ez sajna már tavaly is elavult volt :/
Nem kell egy agp-s x800xl? -
#1467 sztem kérjél új kártyát :( -
#1466 Sziasztok!
Asus A9550-es vidikartyam van, tavaly karacsonkor kaptam, az elegendő a gámához? Imádom UT-t és ez az ujabbik is tetszik. -
#1465 nekem egy olyan kérdésem volna nem talált e valaki arra megoldást hogy mint 2k4ben lehessen állitani a jármüvekben a nézet távolságát
mert nekem tul közel van szeretném messzebről nézni ha van rá mód? -
#1464 tedd fel 1024be és a legfelső csuszkát az advanceben huzd fel százra kizárt hogy százon igy nézzen ki
ha kell inditsd ujra a játékot -
#1463 grafikán nem látszik semmi. max egy kicsit lassult a játék de nem észrevehető. -
#1462 Lenne 2 kérdésem:
1.Látom h minimum követelmény a 9600-os radeon.Na nekem pont ilxyan van.Full minimumban menne?V szaggatna rendesen?
1.Tört gémmel lehet neten nyomulni,mint az eddigiekben?(V nem tom lehetett- még anno a modemes időkben noymtam az 1. UT-t,az ment.) -
#1461 Na azt kétlem. :) 50-en csak minden 4. pixelt számolja és duplájára nagyítja a képet, elég látványos a különbség a 100-hoz képest. -
#1460 különbenmnár feltettem a legújabb nvidia drivert is de semmi. utána nvidia betadriverrel is próbálkoztam de semmi. -
#1459 alapból 50 en áll de ha 100 ra teszem semmi sem változik -
#1458 A screen percentage tolóka maxon van? -
#1457 Hello!
A játék natgyon tesztett, de az egyik pályánál mindig kékhalált kaptam, nv4_disp.dll üzenettel. Mondom jó, felrakom legújabb drivert... Szintén ez fogadott. Jöhetett az alap CD-s driver, amivel még a játék indításánál megkaptam ezt az üzenetet. nvidia 8800 GTS-em van! Kérlek titeket írjátok le milyen driverrel nyomjátok mer nagyon tetszik...
Előre is köszi!!!!!!!!! -
r4pt0r #1456 Nincs ilyen kártyám, szóval nem tudom. Talán majd valaki válaszol akinek hasonló a kártyája. -
#1455 A tört verzio mukodik neten?És vannak normalis szerverek mert demohoz nagyon keves volt a normal pingu!? -
#1454 értem én de akkor elméletileg ilyen a grafikája az ilyen kártyákon vagy nálam van a hiba? -
r4pt0r #1453 Az elindulás és a szép graf nem ua. -
#1452 szasztok!
feltettem a gépem és a minimális követelményeknek megfelel. indítom a játékot és azt hittem ott halok meg mert a grafika ocsmány. elméletileg gf6200 as vgan el kéne indulnia de nekem mégis ronda a grafikája...
-
Finci #1451 ÜDV. HELP!!!
Most telepítettem a UT3 játékot és indításnál ezt kapom(UT3.exe hibát észlelt, ezért leáll) Vadeamontools-om és azzal sem megy. crack meg nem volt az iso-ban mikor rányomtam a meghajtóra. MIT NEM CSINÁLTAM JÓL? -
BoKK #1450 Üdv másoltban lehet multiban játszani?? -
#1449 Köszi -
r4pt0r #1448 AGEIA_PhysX mapok (2db)
2 ctf map nagyon komolyak. Megy Aegia kártya nélkül is de akkor azért akad, de megéri megnézni őket. Főleg a tornado mapot. -
hitch #1447 nekem meg azt mondja meg vki hogy hogy tud elugrani a manusunk és végig kuszni a földön mert az egyik bot játékosnál láttam egy ilyet csak hogy lehet??? -
hitch #1446 consolba beirod(játék kozben a tab billentyű)behindview 1
ha vissza akarod rakni fps nézetbe akkor behindview 0 -
#1445 Sziasztok nemtudjátok hogy mellik gombal tudom kivülröl is látni az emberem azaz third personba mer én má szinte minden gombot végignyomtam de nemsikerül (vagy eggyátalán lehet e)