4006
  • RedDevilsza
    azza la driverrel mára a menüböl kifagy!
    Azt csinálja, hogy beszaggat , majd kidob az asztalomra 640x480-as felbontásba meg kb 2 bites színmélységgel, aztán gép leáll :SSS
    ha egyik driverel se jó akkor mi lehet a probléma??
  • ZÓÓÓcsi
    Mi végigvittük coop-ba a single-t és elég jó gyakorlás valóban, főleg amikor 4-en jönnek kettőnk ellen ...
    A vége nem igazán jött be, de új karaktereket legalább kaptunk.
    És hála az égnek a mentést is sikerült az ini fájlok levédésével!
    Köszönet: LegionarR!!
  • ZÓÓÓcsi
    Aha! Azt néztem én is, de semmi különbség!
    A szitu, hogy az 5.1-es hangfalon tökéletesen dübörög, csak van a másik géphez egy régi stereo, na ezen meg tökéletesen szörcsög.
    Az én tippem, hogy nagyon magas a hangminőség és alapból a játékban nem lehet állítani ugye. De akkor hol lehetne?
    Valami ötlet?
  • Light
    Hali!

Több helyen is olvastam a neten, h fagy a játék. Nálam konkrétan az van, h maga a meccs nem, csak a videók alatt akad be a hang, vagy fagy le (néha meg továbbdöcög, de végülis megadja magát). Ha Instant-ot indítok, semmi para, minden fut.
    Van vmi 5letetek?
    A gépem: AMD 3.5+, 2 giga dual, atiX1950pro, Xp. Jah, és fent van a Beta patch is, meg a legújabb driverek.

Köszi előre is
    Üdv
  • kenderzen

Idézetet írta: Silverwing - 2007. November 06. - 01:49:27
    K. Inik: a legtöbb beállitást nem változtathatod meg ami nagyon fontos (az EPIC szerint, meg sok játékos szerint). Miért? Mert rengeteg exploit volt. Az egyik (most nemtudom, hogy user vagy ut3) init a játék ellenőrzi inditásnál és felülirja, ha valamit talál (meg ha nem akkor is). Nem lehet mostmár azt csinálni, hogy kikapcsolod a felesleges kütyüket, hogy jobban láss. (Foliage pl., ez magyarul pl. a fű antaluson khm hehe.). Tehát alacsonyabb grafikán se lesz semmivel tisztább a játék mint maxon, csak rondább. UT2004-ben rengetegen rommábindeltek mindent, pl. shieldjump 1 gombbal meg hasonlók (gyakorlatilak könnyű csalások kategória). Namost a másik az, hogy ez nem feltétlenül tesz jobbá (sőt), de a grafikai butitgatás, meg a hang (van egy beállitás, ami leveszi a hangról a távolság limitet, azaz mindent hallasz az egész pályán függetlenül attól, hogy hol vagy lockrolloff akinek ez mond valamit) az már azért durva. A grafikai beállitásokat is ezért tömöritik. Nagyon részletesen be lehet majd állitani mindent, de nem lehet majd mindent kikapcsolni.
    .
  • RedDevilsza
    KÖsöznöm kipróbálom azzal!
  • Csero90
    163.71
  • RedDevilsza
    LÉCCI aki nvidia kártyával nyomja mondja el milyen drivert használ!! Fontos lenne, és nem lenen olyan nehéz beírni!!!
    Előre is köszi
  • Juraviel
    Köszönöm Tiensin U'42! :)

Sikerült beálítanom, de ha módosítok az uTEngine.ini-n, akkor a játék elindítása után a Settings-ben a World Details 1-esen lesz. Ha magasabbra veszem az értékét, akkor a Bloom, Qualitybloom, DepthofField visszaállítódik True-ra.

Próbáltam úgy, hogy beállítottam az értékét, kiléptem, módosítotam False-ra az értékeket, majd az utEngine.ini-t írásvédettre tettem, de így sem működött.

Van ötletetek?

Előre is köszönöm!
  • Tiensin
    bloomot iniben ki tudod kapcsolni.
    documents/my games/unreal tournament3/utgame/config/utEngine.ini
    megnyitod, rákeresel a bloom szócskára(amúgy a systemsettings alatt van) és átírod az értéket true-ról false-ra
  • Juraviel
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Nálam szaggat, és kb. 10 perc játék után mindig kifagy. Pedig a demoval, max beállításon, akadás nélkül játszottam.

Ilyen gépem van:
    - Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
    - 2 GB DDR2 RAM
    - Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz

Fel van telepítve a legfrissebb ATI és DirectX driver, az AGEIA PhysX is, amit telepításkor ajánlott.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Bloom effektet itt hogy lehet kikapcsolni?

A patch most jött le, remélem változtat rajta valamit...

Előre is köszönöm!
  • Balumann
    Hát az már sajnos alsó kategória.
  • rune
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom:
    Az Instant action simán megy, de ha Campaign-t indítok bejön az unreal logo indul az anim és pár másodperc után úgy lefagy, hogy csak rebootolni tudok...
  • Nitramk
    és én még aszittem h olyan középkategoriás: havernak geforce 4-ese van :O
  • RelakS
    Annyira azért nem elavult (pláne ahhoz képest, amije van), viszont sajna nem kell senkinek :(
  • BoKK
    Ne próbáld rá sózni azt ugyan olyan elavult kártyát:D:D
  • RelakS
    Ez sajna már tavaly is elavult volt :/

Nem kell egy agp-s x800xl?
  • Kandurex
    sztem kérjél új kártyát :(
  • Nitramk
    Sziasztok!
    Asus A9550-es vidikartyam van, tavaly karacsonkor kaptam, az elegendő a gámához? Imádom UT-t és ez az ujabbik is tetszik.
  • tototto
    nekem egy olyan kérdésem volna nem talált e valaki arra megoldást hogy mint 2k4ben lehessen állitani a jármüvekben a nézet távolságát
    mert nekem tul közel van szeretném messzebről nézni ha van rá mód?
  • tototto
    tedd fel 1024be és a legfelső csuszkát az advanceben huzd fel százra kizárt hogy százon igy nézzen ki
    ha kell inditsd ujra a játékot
  • kissadamvikt
    grafikán nem látszik semmi. max egy kicsit lassult a játék de nem észrevehető.
  • berlinboy6329
    Lenne 2 kérdésem:

1.Látom h minimum követelmény a 9600-os radeon.Na nekem pont ilxyan van.Full minimumban menne?V szaggatna rendesen?

1.Tört gémmel lehet neten nyomulni,mint az eddigiekben?(V nem tom lehetett- még anno a modemes időkben noymtam az 1. UT-t,az ment.)
  • rotator
    Na azt kétlem. :) 50-en csak minden 4. pixelt számolja és duplájára nagyítja a képet, elég látványos a különbség a 100-hoz képest.
  • kissadamvikt
    különbenmnár feltettem a legújabb nvidia drivert is de semmi. utána nvidia betadriverrel is próbálkoztam de semmi.
  • kissadamvikt
    alapból 50 en áll de ha 100 ra teszem semmi sem változik
  • rotator
    A screen percentage tolóka maxon van?
  • RedDevilsza
    Hello!
    A játék natgyon tesztett, de az egyik pályánál mindig kékhalált kaptam, nv4_disp.dll üzenettel. Mondom jó, felrakom legújabb drivert... Szintén ez fogadott. Jöhetett az alap CD-s driver, amivel még a játék indításánál megkaptam ezt az üzenetet. nvidia 8800 GTS-em van! Kérlek titeket írjátok le milyen driverrel nyomjátok mer nagyon tetszik...
    Előre is köszi!!!!!!!!!
  • r4pt0r
    Nincs ilyen kártyám, szóval nem tudom. Talán majd valaki válaszol akinek hasonló a kártyája.
  • XenHai
    A tört verzio mukodik neten?És vannak normalis szerverek mert demohoz nagyon keves volt a normal pingu!?
  • kissadamvikt
    értem én de akkor elméletileg ilyen a grafikája az ilyen kártyákon vagy nálam van a hiba?
  • r4pt0r
    Az elindulás és a szép graf nem ua.
  • kissadamvikt
    szasztok!

feltettem a gépem és a minimális követelményeknek megfelel. indítom a játékot és azt hittem ott halok meg mert a grafika ocsmány. elméletileg gf6200 as vgan el kéne indulnia de nekem mégis ronda a grafikája...
  • Finci
    ÜDV. HELP!!!
    Most telepítettem a UT3 játékot és indításnál ezt kapom(UT3.exe hibát észlelt, ezért leáll) Vadeamontools-om és azzal sem megy. crack meg nem volt az iso-ban mikor rányomtam a meghajtóra. MIT NEM CSINÁLTAM JÓL?
  • BoKK
    Üdv másoltban lehet multiban játszani??
  • Bartn73
    Köszi
  • r4pt0r
    AGEIA_PhysX mapok (2db)

2 ctf map nagyon komolyak. Megy Aegia kártya nélkül is de akkor azért akad, de megéri megnézni őket. Főleg a tornado mapot.
  • hitch
    nekem meg azt mondja meg vki hogy hogy tud elugrani a manusunk és végig kuszni a földön mert az egyik bot játékosnál láttam egy ilyet csak hogy lehet???
  • hitch
    consolba beirod(játék kozben a tab billentyű)behindview 1
    ha vissza akarod rakni fps nézetbe akkor behindview 0
  • Bartn73
    Sziasztok nemtudjátok hogy mellik gombal tudom kivülröl is látni az emberem azaz third personba mer én má szinte minden gombot végignyomtam de nemsikerül (vagy eggyátalán lehet e)