Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Hol?
A debreceni DIGI-n kívül?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DarkSector
Van b+ te á...t, te még nem hallotá ilyenrõl...
Ha megfizeti az ember, akkor van...
Na csak kérdeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JAG1
Hol van 8 megás feltöltés bki?
Egy két extrém esetet leszámítva...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DarkSector
A mai sávoknál a feltöltés a fontos pingnél....igen...
Az rendben van, hogy mondjuk 512 felett már nem sokat számít...de én nem is mondtam, hogy nem...
Nemtuom hol olvastá ilyet....
De én arra voltam kiváncsi, hogy 8m-ás-e a feltöltése...

"8mb a feltöltésed?"
ezt én másképpen nem tudnám értelmezni...
Légyszíves ne kötekedjetek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JAG1
Állandóan baromságokat ír... :-)

Balumann
mind1

Balumann
Omg, ezt írtad:
"Mert a mai netsávoknál már csak az számít!" -> nem! Egyébként 8 megás net nyilván nem a feltöltést jelenti, de ami 8 megabites net annak a feltöltése is bõven elég a játékra.

DarkSector
Én nem mondtam hogy mekkorának kell lenni a feltöltésnek!
Én azt kérdeztem, hogy 8m-ás e a feltöltése?
Vagy csak a letöltése annyi...?

Balumann
Ennek a játéknak sem hiszem, hogy több lenne igénye.

Balumann
Ne írj már hülyeségeket megint, ha 96 kbps feletti van a feltöltése akkor nem számít egyáltalán (ha csak nem mikrofonozik mellette, vagy szervert készít).

Ombika
Nem ,de nehogy mar 55 k/sec ne legyen eleg vazze!! 😞

nekem sikerült
ezt nem én irtam ezt egy másik fórumon olvastam remélem sikerül megoldani

A demo simán telepíthetõ, csak van egy olyan hülye tulajdonsága, hogy az EXE kicsomagolja magát a temp könyvtárba, majd onnan elindítja a második kicsomagolást (szintén a temp-be) és csak ezután kezd el települni az általad választott helyre
Egyébként van két megoldás:
a). ha van sok helyed valamelyik másik hdd-n, akkor:
vezérlõpult -> rendszer -> speciális -> környezeti változók - itt átírod a TEMP és TMP könyvtárak neveit (mind a két ablakban!) értelem szerûen az új helyre.
Tehát általában valami ilyen van: %USERPROFILE%\Local Settings\Temp ezt átírni pl: E:TEMP
Ha kész, ne felejtsd el visszaállítani!
DarkSector
8mb a feltöltésed?
Mert a mai netsávoknál már csak az számít!

And the "Slow Volume":
summon utgamecontent.utslowvolume_content
Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."

Ezt mindenki nézze meg marha nagy, a saját rakétámat megelõzõm. Mintha a Martrixban lennék. Meg a több i jármû is kész, de több is lesz ami még itt nincs.

rotator
Belépsz a pályára és akkor írod be a konzolba a parancsokat.

Ez mi is? Mert én úgy veszem ki belõle, hogy új jármûveket lehet elõcsalogatni, csak azt nem értem, hogy mikor... A pályán, vagy a pálya megkezdése elõtt...

"Think you've seen everything the beta demo has to offer? Well, this one's been around for a day or two, but the list of stuff being found keeps growing, so here's the latest. While in a level, open your console and type in the following:
Vehicles:
summon utgamecontent.utvehicle_darkwalker_content
summon utgamecontent.utvehicle_cicada_content
summon utgamecontent.utvehicle_fury_content
summon utgamecontent.utvehicle_paladin
summon utgamecontent.utvehicle_nemesis

And the "Slow Volume":
summon utgamecontent.utslowvolume_content
Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."

Ha valakinek sikerül valamit kihámoznia belõle, az ossza meg pls.

Ombika
Ugy kerestem! <#eljen>

Balumann
ilyenrõl én nem is hallottam 😄 demoba egyáltalán nem rombolható semmi, még a víz se mozdul meg ha belelõvök. Nem tom ebbõl milyen fizika lesz ^^

Ombika
Minden serveren szar a ping ,8 mbos nettel! 😞

LegionarR
Közzétehetnéd itt is a megoldást, hátha valaki még benéz a késõbbiekben, akinek hasonló a problémája...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Köszönöm segitségedet,de már egy másik honlap forumán mondtak egy ötletet azt használtam,és bevált.Tényleg nagyon köszi.
LegionarR
Legalábbis ÉN ÍGY TUDOM, de azért talán nem nekem lesz igazam...

LegionarR
Csak egy pályán (vagy nem tudom, pontosan mennyi fogja támogatni az AEGIA physix-et)... A többi valószínûleg nem lesz rombolható...

JAG1
:-)

Amúgy ha jól hallottam, rombolható lesz kissé a környezet. Ez igaz?

Balumann
ez javítás volt, nem magyarázkodás <#vigyor3>

JAG1
Nem kell a magyarázkodás. <#mf1>

Balumann
Ja rosszul írtam, úgy akartam, hogy a demoban mi olyan nagy újdonság az ut2004-hez képest. Mert demoba szinte semmi :S

RelakS
várd már meg, míg kijön a végleges! Ez csak demo, a textúrák (ha tartják a jó szokásukat) eleve butítottak

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kuci06
új játékmódok.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LegionarR
A teljesben ott lesz a Warfare mód, ami az ígéretek szerint sokkal többet ér, mint az Onslaught... Aztán nem csak a DarkWalker az egyedüli Necris jármû, lesz még bõven biztosan... 😊 És biztos vagyok benne, hogy kis apró újítások is lesznek...

Viszont az egyjátékos "kapmányt" szerintem megint el fogják szúrni, de engem nem is érdekel, úgyis a multi a király, meg a botok elleni csata szabadon választott térképen 😊

Ui.: Csak én érzem úgy, hogy a DarkWalker marha gyenge? Ahogy megérkezik a pályára, és beleszáll valaki, ha lövik 3-an, nem marad egyben egy percig sem... Marha kevés ez az 1000 életpont, amikor az UT2004-ben az egyiknek 5000 életpontja volt...

#867????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Balumann
/az alapján mondom, hogy én végigvittem az UT2004-nek az ilyen story szerû módját.

Balumann
Mi olyan nagy újdonság az ut2004 óta? :S Elég sokat játszottam avval, sõt tegnap is felmentem egy kicsit ut2004 deathmatchre, sebesség ugyan az, emlékeim zerint a botok is ugyan ilyenek voltak, jármûvekbe se nagyon van újítás.
De tényleg, grafikán kívül semmi újítást nem látok, még az ut 2003 és ut2004 között is nagyobb különbség van mint ez között.
Lehet, hogy a teljesbe lesz valami újítás, meg új módok, jármûvek, stb... kiváncsi vagyok.
Mint írtam, az optimalizálás jobban sikerült mint más játékokba, ez pozitív számomra. De ugyan ez negatív is, hogy túlságosan részletes (mondhatom feleslegesen) - ezt írtam már korábban is9 - így kevesebben tudnak vele élvezetesen játszani.
Én tényleg nem értem, miért annyira jó ez a demo ennyi embernek :S

Sziasztok.Hogy lehet a grafikát ténylegesen a Maximumra rakni.Mert a menuben csak 5 egység van és én azt hallotam hogy fel lehet huzni akár 7 ig is.Ez lehetséges???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nekem is ez volt a problémám 3 órát szenvedtem mire csináltam 1.3Gb helyet a c-n ráadásul hajnali 1 kór álltam neki😊 de sehogy nem tudtam felrakni, aztán gondoltam kitömörítem valahogy azt a fájlt amit a tempbe pakol, kis keresgélés googléba és ráakadtam a Universal Extractor progira.

szed le, aztán kezd el telepíteni a Ut-t majd amikor eljut odáig, hogy meg lehet neki adni a hova telepítse akkor ne meny tovább (mert akkor ugyebár kilép hibajelzéssel) menj a (C:\Documents and Settings\rendszergazda név\Local Settings\Temp) könyvtárba, ott lesz valahol az UT, (nekem vami ilyesmi könyvtárba volt {98EE9894-B31C} na ha megvan az a könyvtár amibe van az ut3 azt másold át 1 másik meghajtóra ahol van hely, aztán lépj ki a UT3 telepítõbõl, ha windoz nem törli magától a félig kibontott fájlt akkor töröld le ami a tempbe van, aztán az átmásolt könyvtárba lévõ fájlok közt kattints a Ut3 setupra jobb gombbal és ha feltelepíteted a Universal Extractort akkor ott lesz, hogy Uni Extract files. kat rá, ott meg lehet adni a helyet hova rakja, aztán kitömöríti és lehet játszani... (ehez a egészhez elég ha van 1.1 Gb szabad helyed)

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Tudtam, hogy még egy post kellett volna😊

A keresésnél nem a vCTF-et választod ki, hanem a Deathmatch-et--->Search--->jó sok szerver, mindenféle játéktípusban.

Ombika
Koztudatra adhatnad azt a hamachi szobat! 😊

DarkSector
Szintúgy...<#vigyor1>

BaLeeX
Nagyon korrekt a demo. Igaz 3-as beállításnál volt amikor lement a cucc 30fps alá így inkább lejjebb vettem a részletességet 2-esre így elég folyamatos 50-60 fps (bár azért láthatóan nem annyira szép mint elõtte) de jól fut. A jármûvek is bejönnek meg a VCTF pálya is király.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

k9duli
Ugyanez a vélemény.

----------

Hamachin tóljuk haverokkal botok ellen.Jóóóóó!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

SD456
Hy all!

Hát ez nagyon állat lett! Jobb lett szerintem mint az UT2004. Jobb a grafika,a játékmenet is jobb lett szerintem, kicsit talán még pörgõsebb is lett! A jármûvek is jobban tetszenek.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

JAG1
Nincs elég hely a lemezeden...

na ezt irja:Error-1603 Fatal error during installation.Consult Windows installer help(msi.chm)or msdn for more information.
Ma reggel töltöttem le ujra de ugy se volt jó.nekem telepitésnél bejön egy tábla hogy hova tegyem ,rákkattintok a e-re utána kidob error:-fatal error during installation.Consult Windows installer help.és nem tudom felrakni
Amikor elöször feltelepitettem ilyet nem csinált akkor.Egyébként jó a gém.
RelakS
Annyi hely nem elég! Nekem 2,5GB-nál mondta, hogy hajlandó feltelepülni, addig csak annyit csinált, hogy kiválasztottam, hogy ide meg oda települjön, majd elküldött a francba, hogy nincs hely.

Vagy te még idáig sem jutsz? Ha gy van, töltsd le még egyszer (ha ugyan még nem tetted meg)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ombika
Most akkor te hol is talaltal laggmentes servert?

Figyu itt valami nagyon nem stimmel sikerült a c:-n 2.10 gb szabad hely de ez a telepitõ nem teszi fe mert megint fatal error.