Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A debreceni DIGI-n kívül?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha megfizeti az ember, akkor van...
Na csak kérdeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy két extrém esetet leszámítva...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az rendben van, hogy mondjuk 512 felett már nem sokat számít...de én nem is mondtam, hogy nem...
Nemtuom hol olvastá ilyet....
De én arra voltam kiváncsi, hogy 8m-ás-e a feltöltése...
"8mb a feltöltésed?"
ezt én másképpen nem tudnám értelmezni...
Légyszíves ne kötekedjetek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Mert a mai netsávoknál már csak az számít!" -> nem! Egyébként 8 megás net nyilván nem a feltöltést jelenti, de ami 8 megabites net annak a feltöltése is bõven elég a játékra.
Én azt kérdeztem, hogy 8m-ás e a feltöltése?
Vagy csak a letöltése annyi...?
A demo simán telepíthetõ, csak van egy olyan hülye tulajdonsága, hogy az EXE kicsomagolja magát a temp könyvtárba, majd onnan elindítja a második kicsomagolást (szintén a temp-be) és csak ezután kezd el települni az általad választott helyre
Egyébként van két megoldás:
a). ha van sok helyed valamelyik másik hdd-n, akkor:
vezérlõpult -> rendszer -> speciális -> környezeti változók - itt átírod a TEMP és TMP könyvtárak neveit (mind a két ablakban!) értelem szerûen az új helyre.
Tehát általában valami ilyen van: %USERPROFILE%\Local Settings\Temp ezt átírni pl: E:TEMP
Ha kész, ne felejtsd el visszaállítani!
Mert a mai netsávoknál már csak az számít!
summon utgamecontent.utslowvolume_content
Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."
Ezt mindenki nézze meg marha nagy, a saját rakétámat megelõzõm. Mintha a Martrixban lennék. Meg a több i jármû is kész, de több is lesz ami még itt nincs.
"Think you've seen everything the beta demo has to offer? Well, this one's been around for a day or two, but the list of stuff being found keeps growing, so here's the latest. While in a level, open your console and type in the following:
Vehicles:
summon utgamecontent.utvehicle_darkwalker_content
summon utgamecontent.utvehicle_cicada_content
summon utgamecontent.utvehicle_fury_content
summon utgamecontent.utvehicle_paladin
summon utgamecontent.utvehicle_nemesis
And the "Slow Volume":
summon utgamecontent.utslowvolume_content
Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."
Ha valakinek sikerül valamit kihámoznia belõle, az ossza meg pls.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Amúgy ha jól hallottam, rombolható lesz kissé a környezet. Ez igaz?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Viszont az egyjátékos "kapmányt" szerintem megint el fogják szúrni, de engem nem is érdekel, úgyis a multi a király, meg a botok elleni csata szabadon választott térképen 😊
Ui.: Csak én érzem úgy, hogy a DarkWalker marha gyenge? Ahogy megérkezik a pályára, és beleszáll valaki, ha lövik 3-an, nem marad egyben egy percig sem... Marha kevés ez az 1000 életpont, amikor az UT2004-ben az egyiknek 5000 életpontja volt...
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
De tényleg, grafikán kívül semmi újítást nem látok, még az ut 2003 és ut2004 között is nagyobb különbség van mint ez között.
Lehet, hogy a teljesbe lesz valami újítás, meg új módok, jármûvek, stb... kiváncsi vagyok.
Mint írtam, az optimalizálás jobban sikerült mint más játékokba, ez pozitív számomra. De ugyan ez negatív is, hogy túlságosan részletes (mondhatom feleslegesen) - ezt írtam már korábban is9 - így kevesebben tudnak vele élvezetesen játszani.
Én tényleg nem értem, miért annyira jó ez a demo ennyi embernek :S
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
szed le, aztán kezd el telepíteni a Ut-t majd amikor eljut odáig, hogy meg lehet neki adni a hova telepítse akkor ne meny tovább (mert akkor ugyebár kilép hibajelzéssel) menj a (C:\Documents and Settings\rendszergazda név\Local Settings\Temp) könyvtárba, ott lesz valahol az UT, (nekem vami ilyesmi könyvtárba volt {98EE9894-B31C} na ha megvan az a könyvtár amibe van az ut3 azt másold át 1 másik meghajtóra ahol van hely, aztán lépj ki a UT3 telepítõbõl, ha windoz nem törli magától a félig kibontott fájlt akkor töröld le ami a tempbe van, aztán az átmásolt könyvtárba lévõ fájlok közt kattints a Ut3 setupra jobb gombbal és ha feltelepíteted a Universal Extractort akkor ott lesz, hogy Uni Extract files. kat rá, ott meg lehet adni a helyet hova rakja, aztán kitömöríti és lehet játszani... (ehez a egészhez elég ha van 1.1 Gb szabad helyed)
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
A keresésnél nem a vCTF-et választod ki, hanem a Deathmatch-et--->Search--->jó sok szerver, mindenféle játéktípusban.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
----------
Hamachin tóljuk haverokkal botok ellen.Jóóóóó!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Hát ez nagyon állat lett! Jobb lett szerintem mint az UT2004. Jobb a grafika,a játékmenet is jobb lett szerintem, kicsit talán még pörgõsebb is lett! A jármûvek is jobban tetszenek.
Bye all!
PS3 ID: SDani456
Amikor elöször feltelepitettem ilyet nem csinált akkor.Egyébként jó a gém.
Vagy te még idáig sem jutsz? Ha gy van, töltsd le még egyszer (ha ugyan még nem tetted meg)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE