4006
  • Evogordon
    Lejönnek a fejlesztők az usa-ból hozzád hogy megverjenek aztán mennek tovább a pár 100 000 emberhez...
  • r4pt0r
    Semmilyen.
  • Japper
    hehe
    de most komolyan?
  • rotator
    Kijön házhoz Othello élőben és jól bubán nyom! :)
  • Japper
    Szerintetek milyen veszélyt rejt ha warez verzióval online account-ot csinál az ember?
  • r4pt0r
  • Japper
    Szeva!
    Vki megtudná mondani, hogy melyek a physx-es pályák?
    Köszi
  • kenderzen
    hamachi
    network : URT3 FM3
    pass : urt3
  • Evogordon
    Tudtok mondani egy hamachi szobát ahol elég gyakran játszanak?
  • cuccok
    thx
  • Balumann
    http://hamachi.workforyou.hu
  • ragobynara
    Dec 7.-e a megjelenés itthon sajnos, több helyen is utánaérdeklődtem :(
  • cuccok
    Valaki leírná pontosan hogy kell hamachi-t használni pls :)
  • ZÓÓÓcsi
    OK! Köszi!
    A Custom Character-ed nevét lehet állítani végre a menüből?
  • rotator
    Az érdekes, mert mindenhol máshol decembert írnak. :) Én csak örülnék persze, ha hamarabb jönne.
  • BlitzFiles
    Remekül fut
    Kicsik a pályák, de nagyon változatosak
  • YMan
    Szerintem minden játékot gyárilag el kéne terjeszteni FRANCIA verzióban és azemberek sírva rohannának el a boltokba az eredetiért :)
  • YMan
    8000 forint lesz az 576-ban és már meg kellett volna érkezni azt mondták.. de még nincs. Iszonyat jól optimalizált az engine más játékokhoz képest!
    A német warez verziótól már idegbajt kapok én is, arra mindenképpen jó hogy MÁR KÖNYÖRGÖM HAD VEGYEM MEG AZ ANGOLT! :)
  • dfgdfg
    Hali!
    Nincs vki aki átállította a német nyelvű játékot angolra? Mert nekem nem esik le, h mit és hol kellene csinálni... Meg azt sem nagyon értem, h miért nem működnek a konzolba beírt parancsok... Németnél más vagy mi a rák?
    Köszönöm előre is!
  • peti94
    nekem hasonnló van elindítom a campaingt aztán jön a vidi mikor meg beszélni kezd a karakter kifagy a game de megoldottam hogy gyorsan elnyomom a filmet de sztem ez a hiba nálam lehet hogy low gépem van :D
  • gabci13
    Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyő és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond
  • LegionarR
    Rendesen, szabályosan ment a menüből, nem kell csesztetni szerencsétlen INI fájlokat... Ha jól emlékszem a PATCH leírásában még említik is, hogy javítva lett ez a mentés-hiba. Offline profilnál is, Online profilnál is, akkor is ha egyáltalán nem kreálsz profot... Működik, nálam legalábbis...
  • kenderzen
    Szerintem ez a game azok közé tartozik amit érdemes megvenni ,ilyenböl sem sok van manapság. Itt az is közre játszik hogy 5féle mode van és lehet váltogatni ha megunod a pályákat
  • kenderzen
    tegnap hajnalig még felengedett netes szerverekre is de azota megszünt a jovilág , megkell venni eredetiben hogy normálisan akkor tudj játszani és azt amit akarsz :D
  • kenderzen
    Hamachi :
    network : UT_3
    pass : lol

belépsz a játékba offline gamere jelentkezelbe majd F10-el elöhozod a konzolt és beirod : open 5.54.164.20
    és már joinol a serverhez
  • kenderzen
    Hamachin lehet vele van már 1 csomo szerver .
  • ZÓÓÓcsi
    Az szuper! Hétvégén tehetem csak föl a patch-et sajna...
    Akkor a menüből lehet menteni, vagy egyszerűen nem írja felül minden indításnál az ini-ket? (a patch után persze)
  • Dant0r
    Hali!

Ki találkozott már a következő hibával?
    Megy a játék a menüben szépen, aztán indítanám a kampányt, megy is egy darabig (kb. amíg a srác felveszi az U-logót), aztán kifagy. Alttabolni, és bezárni a process-t lehet, de a játék nem megy tovább. Semmi hibaüzenet, és a hang is megakad.

Ötlet?
  • LegionarR
    Örülök hogy neked sikerült mert nekem másodszorra már nem jött össze :D
    De most felraktam a BÉTA patchet, és már magától is képes értelmesen menteni...
  • ZÓÓÓcsi
    Na akkor leírom pontosan én mit csináltam:

1.Elindítod a játékot! Beállítasz mindent amit csak akarsz!
    2."Documents\felh\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3" mappát úgy ahogy van írásvédetté teszed!
    3.Elindítod a játékot!
    4.Belépsz offline-ba!
    5.ALT-TAB-bal kilépsz és leveszed az írásvédettséget a 2. pontban említett mappáról! (ez azért kell hogy a kampány mentéseket el tudja menteni az UT)
    6.Játszol a kampánnyal, vagy multizol mindegy!

Nagyon fontos, hogy amikor indítod a játékot, akkor a mappa le legyen védve, ezáltal nem tudja felülírni az ini fájlokat!

Mi így végig tudtuk vinni coopba és a beállításokat is elmenti.
    Persze ha csak multizni akarsz, akkor nem kell eljátszani az ALT-TAB-os dolgot, csak egyszer írásvédetté teszed a mappát(UT3) és működik!
  • wesker24
    Kampány módban hogy lehet menteni ?? hogy ne kelljen mindig újra kezdeni az egészet ??
  • newc22
    Tört serveren lehet vele játsazni? És mi kell hozzá hamatchi vagy all seeing eyes? Valaki HELP!!!
  • Tiensin
    És ez addig így lesz, míg nem készítenek egy antitct vagy puret(ez is a community dolga), ami egyszerűen megtiltja ,hogy túlzottan lebutitsd , belenyúlj az inikbe(pl külső ini használata). Nem rúgott ki a serverről UT99ben sem sok dolog miatt, csak nem működtek a beállítások ennyi.
  • Tiensin
    Ne vedd feljebb akkor a world detailt :D Keress rá neten, mert le van írva melyik parancs mit csinál az iniben. És igen, le lehet butítani a sárga földig az UTt. Nem állít vissza semmit. Megkérdi először, hogy akarod e, egy egyszerű no val ki lehet kerülni.Ez egy biztonsági feature arra az esetre ha valamit elbaszol. Ekkor a játék könyvtárában levő backup inikkel visszaállítja az UTt.
    A shieldjump meg már mint ih jump kb 8 éve létezik. Semmi cheat nincs ezekben. Vicc az ,hogy egy dropweapont se tudok bindolni(tdmben nincs weaponstay..4v4 decknél had ne mondjam ennek mekkora stratégiai jelentősége van).
  • kenderzen
    Az szerintem iszonyat jo nekem a kedvencem a WARFARE csak azt nyomom .
  • gabci13
    Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyő és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond:S
  • rotator
    Próbáld ki a demót!
  • Rapperman
    Szerintetek jó a játék mert valszeg ezt veszem meg névnapomra!???
    Mert ahogy láttam videókból rohadt jó!
  • Csero90
    De mindettől függetlenül nagyon jó játék...és megfogom venni eredetibe is! Első játékom lesz!!! xDDD
  • Csero90
    Hát én nemtudom lehet h azáért van mert hardba kezdtem de a kampányba a botok olyanokat csalnak h ilyen nemeleht igaz....ugyebár a darkwalkerrel célozni nehézkesen lehjet...lassan halad a lézersugár...scorpionnal nyomulok turbózok és ha ilyenkor kiszállok akkor ugye kiugrok vagy 100méter magasba...nahát elkezdett lőni a dalkwalkerrel amíg a kocsiba ültem kiugrottam 100méterrel odéb kerőlte...de láss csodát a lázer is tökéletesen követett...és 200000000000000kilóméterről is tökéletesen lelőnek...természetesen azt is tudják h tetteted a halált...ugyanúgy lőnek mintha élnél xD de h átlátnak a falakon és h 7en vannak 4ünk ellen az qrvára lehoz!