4006
-
#1524 Lejönnek a fejlesztők az usa-ból hozzád hogy megverjenek aztán mennek tovább a pár 100 000 emberhez... -
r4pt0r #1523 Semmilyen. -
Japper #1522 hehe
de most komolyan? -
#1521 Kijön házhoz Othello élőben és jól bubán nyom! :) -
Japper #1520 Szerintetek milyen veszélyt rejt ha warez verzióval online account-ot csinál az ember? -
r4pt0r #1519 #1448 -
Japper #1518 Szeva!
Vki megtudná mondani, hogy melyek a physx-es pályák?
Köszi
-
kenderzen #1517 hamachi
network : URT3 FM3
pass : urt3 -
#1516 Tudtok mondani egy hamachi szobát ahol elég gyakran játszanak? -
cuccok #1515 thx -
#1514 http://hamachi.workforyou.hu -
#1513 Dec 7.-e a megjelenés itthon sajnos, több helyen is utánaérdeklődtem :( -
cuccok #1512 Valaki leírná pontosan hogy kell hamachi-t használni pls :) -
ZÓÓÓcsi #1511 OK! Köszi!
A Custom Character-ed nevét lehet állítani végre a menüből? -
#1510 Az érdekes, mert mindenhol máshol decembert írnak. :) Én csak örülnék persze, ha hamarabb jönne. -
BlitzFiles #1509 Remekül fut
Kicsik a pályák, de nagyon változatosak -
YMan #1508 Szerintem minden játékot gyárilag el kéne terjeszteni FRANCIA verzióban és azemberek sírva rohannának el a boltokba az eredetiért :)
-
YMan #1507 8000 forint lesz az 576-ban és már meg kellett volna érkezni azt mondták.. de még nincs. Iszonyat jól optimalizált az engine más játékokhoz képest!
A német warez verziótól már idegbajt kapok én is, arra mindenképpen jó hogy MÁR KÖNYÖRGÖM HAD VEGYEM MEG AZ ANGOLT! :) -
dfgdfg #1506 Hali!
Nincs vki aki átállította a német nyelvű játékot angolra? Mert nekem nem esik le, h mit és hol kellene csinálni... Meg azt sem nagyon értem, h miért nem működnek a konzolba beírt parancsok... Németnél más vagy mi a rák?
Köszönöm előre is! -
peti94 #1505 nekem hasonnló van elindítom a campaingt aztán jön a vidi mikor meg beszélni kezd a karakter kifagy a game de megoldottam hogy gyorsan elnyomom a filmet de sztem ez a hiba nálam lehet hogy low gépem van :D -
gabci13 #1504 Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyő és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond -
#1503 Rendesen, szabályosan ment a menüből, nem kell csesztetni szerencsétlen INI fájlokat... Ha jól emlékszem a PATCH leírásában még említik is, hogy javítva lett ez a mentés-hiba. Offline profilnál is, Online profilnál is, akkor is ha egyáltalán nem kreálsz profot... Működik, nálam legalábbis... -
kenderzen #1502 Szerintem ez a game azok közé tartozik amit érdemes megvenni ,ilyenböl sem sok van manapság. Itt az is közre játszik hogy 5féle mode van és lehet váltogatni ha megunod a pályákat -
kenderzen #1501 tegnap hajnalig még felengedett netes szerverekre is de azota megszünt a jovilág , megkell venni eredetiben hogy normálisan akkor tudj játszani és azt amit akarsz :D
-
kenderzen #1500 Hamachi :
network : UT_3
pass : lol
belépsz a játékba offline gamere jelentkezelbe majd F10-el elöhozod a konzolt és beirod : open 5.54.164.20
és már joinol a serverhez -
kenderzen #1499 Hamachin lehet vele van már 1 csomo szerver .
-
ZÓÓÓcsi #1498 Az szuper! Hétvégén tehetem csak föl a patch-et sajna...
Akkor a menüből lehet menteni, vagy egyszerűen nem írja felül minden indításnál az ini-ket? (a patch után persze) -
Dant0r #1497 Hali!
Ki találkozott már a következő hibával?
Megy a játék a menüben szépen, aztán indítanám a kampányt, megy is egy darabig (kb. amíg a srác felveszi az U-logót), aztán kifagy. Alttabolni, és bezárni a process-t lehet, de a játék nem megy tovább. Semmi hibaüzenet, és a hang is megakad.
Ötlet? -
#1496 Örülök hogy neked sikerült mert nekem másodszorra már nem jött össze :D
De most felraktam a BÉTA patchet, és már magától is képes értelmesen menteni... -
ZÓÓÓcsi #1495 Na akkor leírom pontosan én mit csináltam:
1.Elindítod a játékot! Beállítasz mindent amit csak akarsz!
2."Documents\felh\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3" mappát úgy ahogy van írásvédetté teszed!
3.Elindítod a játékot!
4.Belépsz offline-ba!
5.ALT-TAB-bal kilépsz és leveszed az írásvédettséget a 2. pontban említett mappáról! (ez azért kell hogy a kampány mentéseket el tudja menteni az UT)
6.Játszol a kampánnyal, vagy multizol mindegy!
Nagyon fontos, hogy amikor indítod a játékot, akkor a mappa le legyen védve, ezáltal nem tudja felülírni az ini fájlokat!
Mi így végig tudtuk vinni coopba és a beállításokat is elmenti.
Persze ha csak multizni akarsz, akkor nem kell eljátszani az ALT-TAB-os dolgot, csak egyszer írásvédetté teszed a mappát(UT3) és működik! -
#1494 Kampány módban hogy lehet menteni ?? hogy ne kelljen mindig újra kezdeni az egészet ?? -
newc22 #1493 Tört serveren lehet vele játsazni? És mi kell hozzá hamatchi vagy all seeing eyes? Valaki HELP!!! -
Tiensin #1492 És ez addig így lesz, míg nem készítenek egy antitct vagy puret(ez is a community dolga), ami egyszerűen megtiltja ,hogy túlzottan lebutitsd , belenyúlj az inikbe(pl külső ini használata). Nem rúgott ki a serverről UT99ben sem sok dolog miatt, csak nem működtek a beállítások ennyi. -
Tiensin #1491 Ne vedd feljebb akkor a world detailt :D Keress rá neten, mert le van írva melyik parancs mit csinál az iniben. És igen, le lehet butítani a sárga földig az UTt. Nem állít vissza semmit. Megkérdi először, hogy akarod e, egy egyszerű no val ki lehet kerülni.Ez egy biztonsági feature arra az esetre ha valamit elbaszol. Ekkor a játék könyvtárában levő backup inikkel visszaállítja az UTt.
A shieldjump meg már mint ih jump kb 8 éve létezik. Semmi cheat nincs ezekben. Vicc az ,hogy egy dropweapont se tudok bindolni(tdmben nincs weaponstay..4v4 decknél had ne mondjam ennek mekkora stratégiai jelentősége van). -
kenderzen #1490 Az szerintem iszonyat jo nekem a kedvencem a WARFARE csak azt nyomom . -
gabci13 #1489 Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyő és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond:S -
#1488 Próbáld ki a demót! -
Rapperman #1487 Szerintetek jó a játék mert valszeg ezt veszem meg névnapomra!???
Mert ahogy láttam videókból rohadt jó! -
#1486 De mindettől függetlenül nagyon jó játék...és megfogom venni eredetibe is! Első játékom lesz!!! xDDD -
#1485 Hát én nemtudom lehet h azáért van mert hardba kezdtem de a kampányba a botok olyanokat csalnak h ilyen nemeleht igaz....ugyebár a darkwalkerrel célozni nehézkesen lehjet...lassan halad a lézersugár...scorpionnal nyomulok turbózok és ha ilyenkor kiszállok akkor ugye kiugrok vagy 100méter magasba...nahát elkezdett lőni a dalkwalkerrel amíg a kocsiba ültem kiugrottam 100méterrel odéb kerőlte...de láss csodát a lázer is tökéletesen követett...és 200000000000000kilóméterről is tökéletesen lelőnek...természetesen azt is tudják h tetteted a halált...ugyanúgy lőnek mintha élnél xD de h átlátnak a falakon és h 7en vannak 4ünk ellen az qrvára lehoz!