4006
  • rotator
    Bazzzzz, elcsúsztatták a megjelenést jövő hét kedd-szerdára! :( Mire nálunk kijön, külföldön már mindenki az UT4-gyel fog játszani.
  • nyx
    a video advanced beállításainál a post processing mit csinál pontosan? mert én átállítottam , de nem nagyon vettem észre semmit :(
  • ZÓÓÓcsi
    Háát igen! Malcolmot én is hiányoltam a küzdelemből!
  • rotator
    Lényegében bot-match, átvezető videókkal.
  • kokos
    EMBEREK!
    2006-ban az év közepén kb 15-x néztem meg az ut2007 singleplayer videót!Ez a zöldsapkás pali volt benne meg valami idegen egyed....volt ott minden lassitás meg futás,meg singleplayer meg csili vili.......most nem értem,ugyan az a singli mintha multiznák????Vagy mi ez???
  • overlocker
    Remélem pénteke jön mert a singli jo de azértaz a multi... ez egy év multis játéka cimet azért fog kapni remélem naon jo a PC GURU mega GAmestar szerint remélem senki sem fog csalodni....
  • rotator
    Remélem, péntektől tényleg kapható lesz. A demó szerverek eléggé halottak. :(
  • ZÓÓÓcsi
    Szevasztok! Malcolm-ot nem lehet valahogy custom character-ként használni? Vagy a következő részben legyőzzük és utána...
    Volt egy videó a játék megjelenése előtt jóval, amiben mentek vele a fazonok!
  • Richard90
    lan játék
  • amnesia
    sziasztok feltettem a hamachi-t be is léptem egy szobába. a program szerint csatlakozva vagyok, de utána nem tudom hogy mit kell csinálni. Elkell inditani a játékot és ott belépni? kérlek segítsetek.
  • BoKK
    Másoltban megy multiban??
  • Tiensin
    http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=588887

Ezt ajánlom mindenkinek:D Egérgyorsítást csak így lehet kikapcsolni. (ezért tűnt olyan furának néha az egérmozgás:o)
  • ZÓÓÓcsi
    Ha a hang "recsegésére" gondolsz, akkor az van, hogy kevés neki a hangfalad, mert a program olyan jó minőségű hangokat használ. Sajnos én sem tudom hogy lehetne lejjebb venni a hangminőséget...
  • ZÓÓÓcsi
    Tedd fel a béta patch-et!
  • r4pt0r
    Használd az online accot.
  • nyx
    online acc nélkül, hogy lehet folytatni a campaign pályákat? mert ha elkezdem és kilépek, a játékból akkor a következő indításnál mindig előről kéne kezdeni...
  • Blacktom
    angolosítás:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112027371&no=1235

#1543: nekem pont ilyen gépem van, és egész jó bírja
    800*600-on 100% percentage, és még a minőségen is állíthatok, csak az fps már nem a lesz a legjobb, de egyébként tűrhető

hamachin ki szokott játszani? én a "URT3 FM1" "URT3 FM2" "URT3 FM3"...stb szervereket ismerem (pass:urt3) de elég kevesen vannak
    és pl http://hamachi.workforyou.hu-n sincs semmi
  • Pr3dike
    Hello!Az a problémám az UT3-al, hogy játszok vele és hirtelen meg kilép a windows-ba.nem hiszem hogy gép probléma van, mert nem is szaggat meg ilyenek.a gépem:Abit IS7, Intel pentium 2600, 1GB Ram, Geforce 7600GS.Már probáltam a patch-et, kikapcsoltam alatta a vírus írtót is de ugyan ugy kilép.Ez a kilépés meg bármelyik pályán bármikor elö szokott fordulni.akinek van valami ötlete lécci írjon!elöre is köszönöm!
  • r4pt0r
    Egxébként ez a readme fájlban is le van írva.
  • tototto
    nekem annyi a különbség hogy 6600gt a vid kari procim amd3000a64 ugyanugy 512ram de nagyjából ugyanez 800*600ban world detail 1esen 30-40 fps
  • Balumann
    Videókártya elviszi minimumon (tiszta homály lesz az egész, nagyon szar lesz a graff), de memória miatt folyamatosan beakadozna, sztem játszhatatlan lesz úgy.
  • hulcsigerg
    ezena gépen indulna a játék???
    -radeon 9600 128 mbram
    -p4 3 ghz
    -512 mbram
  • tototto
    akinek fagynak a videok probálja ki ezt nekem segitett, valaki irta itt korábban és kimásoltam szal sry hogy nem tudom a nevet :S

"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is működött:

Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
    [Engine.ISVHacks] résznél a:
    PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
  • hulcsigerg
    kösz :(
  • wesker24
    Eleve esélytelen hogy elinduljon a játék !!

A vga kártya nagyon gyenge hozzá !!
  • hulcsigerg
    Sziasztok!!!
    -radeon 9250 128mbram
    -768 ram
    -caleron 2,66 ghz
    ezen a gépen elindulna a játék????
    pls segitsetek
  • loga
    Marmint nekem megvan eredetiben a full...25fontba fajt erre fagy optimalizálatlan kényes szar lett abból ami (UT) a legjobb FPS volt a Q3-al eggyutt az aréna játékokból.
    A CS is a legjobb de az a maga teruletén ahol valos fegyverek vannak.
  • rotator
    Nekem még sose fagyott. Viszont alig van már demó szerver (főleg így esténként), gondolom, mindenki a teljessel nyomja. :( Hosszú lesz még ez az 1 hét...
  • loga
    Nálam a fagyás csak akkor jelentkezik, ha neten játszom intel core duo2 E6600 am van a configomon megy a Crisys meg a Cod4 is szal ez meg fagy a neten...
    a hangkarimalaplapi.
    De megprobalom a driver frissitest
  • madiqs
    Akinek a következő problémája van: játékindítás, fekete képernyő majd semmi, illetve fagyás...

Szóval nekem is ez történt miután először próbáltam a játékot, és nem értettem, hogy mi lehet a baj ilyen konfiggal: intel core 2 duo 2,13ghz, nvidia gforce 8600gt (gainward), 1giga memó. Merthogy ez elvileg megfelel bőven a min követelményeknek. Szóval kis netes keresgéléls után eljutottam egy ut3 fórumra, ahol ez volt a topic, és adtak egy tippet: eszközkezelőben vezérlőpulton belül tiltsam le a hangkártyámat (SB Live 5.1- ő a rendszerem egyik gyengébb láncszeme) és nézzem meg így. Hát a tipp jó volt, elindult a game, aztán driverfrissítés után (CD-s drivert raktam fel) már hangom is volt hozzá. Szóval akinek hasonló a problémája és a konfigja nem valószínű h viszi a balhét, az kipróbálhatja ezt. Volt még 1-2 ini-file átírásos dolog, de az nekem nem jött be.
  • kenderzen
    Nekem nem fagy teljesen normálisan fut , kivéve- ma elinditottam 1 dedicatedservert és utána elinditottam a játékot erre kékhalál jött vistán xD , ez nem volt elég mert reboot után már elsem indult :D
    Valamelyik ini-t nem tudta elmenteni / vagy ilyesmi és hibát irt az exere.
    ki kellett törölnöm minden ini filet kivéve a defaultokat
    .
    De nem jöttem rá rögtön és elöbb ujra raktam a gamet xD:DD

Ugyhogy vannak érdekességek lehet a beta patch is közre játszott.
  • newc22
    Hát igazából egy darabig jó volt aztán megint fagy! Lszedtem az Ace Mega Codec Packot!
  • TothLaci
    Hihetetlenül jól optimizált játék az UT2007. De hihetetlenül bugos, fagy, resettel áll helyre a gép. Várom a hivatalos patchet
  • a shot
    ha jol emléxem egy 9550-esből driver frissítéssel 9700-ast lehet csinálni, ingyért
  • TothLaci
    Hogyan sikerült megoldani, hogy ne fagyjon a játék? :)
  • slemo
    hali
    Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mitől van az hogy játék alatt "recseg"
    az egész. Teljesen élvezhetetlen. Előre is köszi.
  • RelakS
    Ez a befejezés meglehetősen gyanítható volt az egyik videóból ^^

Lassan megjöhetne már a gépem, hogy toljam :D
  • wesker24
    Na nekem is sikerült végigvinni nagy nehezen vért izzadva a játék single player részét !! Hát én még ilyen elcseszett befejezést még az életben nem láttam ami a játék végén volt !!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most már biztos hogy lesz folytatása a játéknak hogy kinyirjuk azt a rohatt köcsög áruló Malcomot ha meg nem lesz folytatás akkor meg jól elkurták az egészet !! Nem azért szenvedtem vele olyan sokat vért izzadva hogy ilyen bénán legyen vége !!
  • newc22
    Na video fagyás megoldva!
  • newc22
    Miért fagy ki a játék a videóknál?! HELP!!!! Valaki nem jött még rá miért van ez?! :(