4006
-
#1564 Bazzzzz, elcsúsztatták a megjelenést jövő hét kedd-szerdára! :( Mire nálunk kijön, külföldön már mindenki az UT4-gyel fog játszani. -
nyx #1563 a video advanced beállításainál a post processing mit csinál pontosan? mert én átállítottam , de nem nagyon vettem észre semmit :( -
ZÓÓÓcsi #1562 Háát igen! Malcolmot én is hiányoltam a küzdelemből! -
#1561 Lényegében bot-match, átvezető videókkal. -
kokos #1560 EMBEREK!
2006-ban az év közepén kb 15-x néztem meg az ut2007 singleplayer videót!Ez a zöldsapkás pali volt benne meg valami idegen egyed....volt ott minden lassitás meg futás,meg singleplayer meg csili vili.......most nem értem,ugyan az a singli mintha multiznák????Vagy mi ez??? -
#1559 Remélem pénteke jön mert a singli jo de azértaz a multi... ez egy év multis játéka cimet azért fog kapni remélem naon jo a PC GURU mega GAmestar szerint remélem senki sem fog csalodni.... -
#1558 Remélem, péntektől tényleg kapható lesz. A demó szerverek eléggé halottak. :( -
ZÓÓÓcsi #1557 Szevasztok! Malcolm-ot nem lehet valahogy custom character-ként használni? Vagy a következő részben legyőzzük és utána...
Volt egy videó a játék megjelenése előtt jóval, amiben mentek vele a fazonok! -
Richard90 #1556 lan játék -
amnesia #1555 sziasztok feltettem a hamachi-t be is léptem egy szobába. a program szerint csatlakozva vagyok, de utána nem tudom hogy mit kell csinálni. Elkell inditani a játékot és ott belépni? kérlek segítsetek. -
BoKK #1554 Másoltban megy multiban?? -
Tiensin #1553 http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=588887
Ezt ajánlom mindenkinek:D Egérgyorsítást csak így lehet kikapcsolni. (ezért tűnt olyan furának néha az egérmozgás:o) -
ZÓÓÓcsi #1552 Ha a hang "recsegésére" gondolsz, akkor az van, hogy kevés neki a hangfalad, mert a program olyan jó minőségű hangokat használ. Sajnos én sem tudom hogy lehetne lejjebb venni a hangminőséget... -
ZÓÓÓcsi #1551 Tedd fel a béta patch-et! -
r4pt0r #1550 Használd az online accot. -
nyx #1549 online acc nélkül, hogy lehet folytatni a campaign pályákat? mert ha elkezdem és kilépek, a játékból akkor a következő indításnál mindig előről kéne kezdeni... -
Blacktom #1548 angolosítás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112027371&no=1235
#1543: nekem pont ilyen gépem van, és egész jó bírja
800*600-on 100% percentage, és még a minőségen is állíthatok, csak az fps már nem a lesz a legjobb, de egyébként tűrhető
hamachin ki szokott játszani? én a "URT3 FM1" "URT3 FM2" "URT3 FM3"...stb szervereket ismerem (pass:urt3) de elég kevesen vannak
és pl http://hamachi.workforyou.hu-n sincs semmi -
Pr3dike #1547 Hello!Az a problémám az UT3-al, hogy játszok vele és hirtelen meg kilép a windows-ba.nem hiszem hogy gép probléma van, mert nem is szaggat meg ilyenek.a gépem:Abit IS7, Intel pentium 2600, 1GB Ram, Geforce 7600GS.Már probáltam a patch-et, kikapcsoltam alatta a vírus írtót is de ugyan ugy kilép.Ez a kilépés meg bármelyik pályán bármikor elö szokott fordulni.akinek van valami ötlete lécci írjon!elöre is köszönöm! -
r4pt0r #1546 Egxébként ez a readme fájlban is le van írva. -
#1545 nekem annyi a különbség hogy 6600gt a vid kari procim amd3000a64 ugyanugy 512ram de nagyjából ugyanez 800*600ban world detail 1esen 30-40 fps -
#1544 Videókártya elviszi minimumon (tiszta homály lesz az egész, nagyon szar lesz a graff), de memória miatt folyamatosan beakadozna, sztem játszhatatlan lesz úgy. -
hulcsigerg #1543 ezena gépen indulna a játék???
-radeon 9600 128 mbram
-p4 3 ghz
-512 mbram -
#1542 akinek fagynak a videok probálja ki ezt nekem segitett, valaki irta itt korábban és kimásoltam szal sry hogy nem tudom a nevet :S
"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is működött:
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
[Engine.ISVHacks] résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán." -
hulcsigerg #1541 kösz :( -
#1540 Eleve esélytelen hogy elinduljon a játék !!
A vga kártya nagyon gyenge hozzá !! -
hulcsigerg #1539 Sziasztok!!!
-radeon 9250 128mbram
-768 ram
-caleron 2,66 ghz
ezen a gépen elindulna a játék????
pls segitsetek -
loga #1538 Marmint nekem megvan eredetiben a full...25fontba fajt erre fagy optimalizálatlan kényes szar lett abból ami (UT) a legjobb FPS volt a Q3-al eggyutt az aréna játékokból.
A CS is a legjobb de az a maga teruletén ahol valos fegyverek vannak. -
#1537 Nekem még sose fagyott. Viszont alig van már demó szerver (főleg így esténként), gondolom, mindenki a teljessel nyomja. :( Hosszú lesz még ez az 1 hét... -
loga #1536 Nálam a fagyás csak akkor jelentkezik, ha neten játszom intel core duo2 E6600 am van a configomon megy a Crisys meg a Cod4 is szal ez meg fagy a neten...
a hangkarimalaplapi.
De megprobalom a driver frissitest
-
madiqs #1535 Akinek a következő problémája van: játékindítás, fekete képernyő majd semmi, illetve fagyás...
Szóval nekem is ez történt miután először próbáltam a játékot, és nem értettem, hogy mi lehet a baj ilyen konfiggal: intel core 2 duo 2,13ghz, nvidia gforce 8600gt (gainward), 1giga memó. Merthogy ez elvileg megfelel bőven a min követelményeknek. Szóval kis netes keresgéléls után eljutottam egy ut3 fórumra, ahol ez volt a topic, és adtak egy tippet: eszközkezelőben vezérlőpulton belül tiltsam le a hangkártyámat (SB Live 5.1- ő a rendszerem egyik gyengébb láncszeme) és nézzem meg így. Hát a tipp jó volt, elindult a game, aztán driverfrissítés után (CD-s drivert raktam fel) már hangom is volt hozzá. Szóval akinek hasonló a problémája és a konfigja nem valószínű h viszi a balhét, az kipróbálhatja ezt. Volt még 1-2 ini-file átírásos dolog, de az nekem nem jött be. -
kenderzen #1534 Nekem nem fagy teljesen normálisan fut , kivéve- ma elinditottam 1 dedicatedservert és utána elinditottam a játékot erre kékhalál jött vistán xD , ez nem volt elég mert reboot után már elsem indult :D
Valamelyik ini-t nem tudta elmenteni / vagy ilyesmi és hibát irt az exere.
ki kellett törölnöm minden ini filet kivéve a defaultokat
.
De nem jöttem rá rögtön és elöbb ujra raktam a gamet xD:DD
Ugyhogy vannak érdekességek lehet a beta patch is közre játszott. -
newc22 #1533 Hát igazából egy darabig jó volt aztán megint fagy! Lszedtem az Ace Mega Codec Packot! -
#1532 Hihetetlenül jól optimizált játék az UT2007. De hihetetlenül bugos, fagy, resettel áll helyre a gép. Várom a hivatalos patchet -
#1531 ha jol emléxem egy 9550-esből driver frissítéssel 9700-ast lehet csinálni, ingyért -
#1530 Hogyan sikerült megoldani, hogy ne fagyjon a játék? :) -
slemo #1529 hali
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mitől van az hogy játék alatt "recseg"
az egész. Teljesen élvezhetetlen. Előre is köszi. -
#1528 Ez a befejezés meglehetősen gyanítható volt az egyik videóból ^^
Lassan megjöhetne már a gépem, hogy toljam :D -
#1527 Na nekem is sikerült végigvinni nagy nehezen vért izzadva a játék single player részét !! Hát én még ilyen elcseszett befejezést még az életben nem láttam ami a játék végén volt !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már biztos hogy lesz folytatása a játéknak hogy kinyirjuk azt a rohatt köcsög áruló Malcomot ha meg nem lesz folytatás akkor meg jól elkurták az egészet !! Nem azért szenvedtem vele olyan sokat vért izzadva hogy ilyen bénán legyen vége !! -
newc22 #1526 Na video fagyás megoldva! -
newc22 #1525 Miért fagy ki a játék a videóknál?! HELP!!!! Valaki nem jött még rá miért van ez?! :(