Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Töredezettség mentesítõnek azért sincs értelme, mert win reinstall még gyorsabb is, és sokkal hatásosabb :-) Ha túlságosan problémás a gép akkor a töredezettség sem tud egyébként se mit csinálni (legalábbis a windowsé nem, állítólag vannak sokkal hatásosabbak és gyorsabbak is, mind1). Szóval a lemeztöredezettség mentesítõt teljesen felesleges végigfuttatni.

DarkSector
Én ezt nem vágom, hogy miért nem megy a legújjabb driverrel...
Mindenesetre a gép ezt dobta a kártyádra....X1950 series driver

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rotator
Exe hibát lemeztöredezettség nem okoz. Ott valami program bugzik, kizárásos alapon valamelyik driver (hiánya), akár még a hangkártya is csinálhat ilyet, de ezt így távolról megmondani szinte lehetetlen.

DarkSector
Igen nagyon kicsi az esélye, de ha full problémás a gépe, akkor tán bezavar..
Én ha másképpen nem megy, akkor újratenném a gépet..
De a drivercserét azért érdemes kipróbálnia...

Ílyen configgal és legújjabb driverrel sztm simán kéne mennie...
de háát ugye minden gép más...<#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Hát lemeztöredezettség mentesítõ az 100% hogy nem fog ilyen problémán segíteni... -.-

Balumann
Unreal 3 motoros játéknál sose gondolkozz ilyenen 😛 😊))
Hát akkor ezeket tudom javasolni:
-Próbálj másik videókártya drivert, vegyél le minimumra mindent a catalistba.
-DirectX frissítés, .NET Framework 2 feltelepít
-Windows XP Service pack 2 és egyéb frissítések legyenek fennt
-Windows skinezõ programoket, esetleg nagyobb vírusírtókat lõjj ki.
Több dolog nem jut eszembe, ha ezek nem segítenek akkor lehet tényleg windows újretelepítés.

DarkSector
Csinálnék egy lemeztöredezettséget a gépen, és ha az sem jó, akkor lehet hogy a renszer újratelepítés megoldaná a problémát...<#fejvakaras>

igazad van. A gépem AMD 4200+ a videokari 1950xtx mem.:1Gb. a driverek a legújabbak. Más játéknál nincs gond. nem próbálkoztam még semmivel mivel gondoltam egy legális proginak simán kellene futnia.
JAG1
Elsõ körben friss VGA driverrel próbálkoznék.

Nem Vistával próbálod?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Balumann
Egyetlen 1 verzió van, tök mind1 hogy honnan szedted le. De most így hogy segítsünk, írd le mikkel próbálkoztál eddig, milyen géped van, milyen driver van fent, van-e más játéknál ilyen gond (próbáltál-e már unreal 3-as motoros játékot), stb.?

Hali! Olyan problémám van hogy leszedtem a demót, fel is rakta szépen. Amikor elindítom a játékot a támogatók bemutatása után kilép exe hibával. valami ötlet? vagy betudnátok linkelni Ti honnan szedtétek le? elõre is köszi!
jah és pont én vok az tf2-ben 😊 de sry az offéer

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

RelakS
A Link Gun-nal lehet javítani a jármûvet, éleszteni a Power Node-okat (Onslaught mód).

Ha ilyenkor légdeszkázok, akkor meg elvontat a jármû? O_o

#937: Véletlenül nem úgy hívták, hogy Redeemeer? (vagy ilyesmi, mittudomain, hogy hova hány e kell XD)

#940: Az a Team Fortress 2-ben van 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JAG1
Akkó semmi. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Medic nincs? :-)

Balumann
he? :| 😄

tototto
jármûvet a link nevû fegyverrel tudsz csak javitani annak is a másodlagos lövésével, amugy ha több ember is linkel megy a csapatban egymásra irányitva a sugarát megduplázza az erejét a fegyver

JAG1
Ahhaaa...:-)

Még egy. Épp be akartam pattanni a tankba, mikor szétlõtték.
De mivel rutinos csóka vagyok, már jóval elõbb nyomtam az E-t.
Erre a szétlõtt tankról, vagy nemtom honnan felkaptam egy bazinagy rakétahányó izét. Az a tanról van, vagy valaki elhagyta? :-)

Balumann
A deszkát majd me este kipróbálom, ha hazajöttem a suliból (fél 7 fele :S)

Balumann
õõ, légdeszkát még nem próbáltam itt :| Sztem javítani csak 1 fegyverrel lehet. Nem tom a nevét, a fegyver olyan, hogy bal gombbal ilyen zöld sugárgolyó szerûségeket lövöldöz, a másik meg ilyen zöld áramakármit (az utóbbi a javítás, ha egy jármûre célzol vele akkor piros lesz a sugár és javítja, ha jól láttam ebbe is, nem csak az ut2004-be)

JAG1
Egyetértek. :-)

Kérdés.

Mivel nem vagyok nagy UT fan, fingom nincs mit-mivel-kivel.
Szal amikor légdeszkázol és rányomod a lázervonósugárhúzókapcsolódásosizét, amivel vontatni tud egy jármû, akkor javítod is? <#nemtudom> Vagy mivel lehet jármûvet okosítani?
Légdeszkánál lehet jobb és bal gombbal is konnektingolni. Van különbség?

Balumann
Jó sztem felesleges mostmár vele foglalkozni egyenlõre, majd ha hülyeségeket ír javítjuk. Majd talán egyszer normális lesz, most vszínûleg egy ilyen idõszaka van, hogy ír minden hülyeséget ami eszébe jut. Vannak nála sokkal hülyébbek is 😊 Darksektornak azért is válaszolok, mert látszik, hogy nem egy sötét lyuk. Csak megkéne gondolnia mi az amihez nem ért annyira, és akkor nem írni. Vagy ha leírta, és kijavítják, nem megmagyarázni, hogy mindenki hülye mert félreérti... 😄

Na haggyuk ezt a témát, térjünk vissza az ut3-ra (bár sztem már mindent megbeszéltünk a demoval kapcsolatban ^^).

Pretorian
Kaptunk egy újabb Gabor_(HSF)-et... bár õ durvább volt, biztosan sokan emlékeztek rá a Ghost Recon 3 topikból... <#eplus2>
Mondjuk õ már visszavett, mert gondolom látta, hogy így nem lesz hosszú élete az SG-n...vagy csak átszokott Ghost Reconról Britney's Dance Beat-re, és azért nem találkozom vele...<#eplus2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

pff mér kell mindenhol vitáznod......... na mind1 majd meglátjuk mit tudsz ha kijön a game.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

JAG1
Nagyon kemény vagy. Nincs kedved egy BF találkozóra eljönni?
Ott aztán makoghatnál...

Addig nagy a szád, míg valaki be nem linkel rólad egy képet, vagy az adataidat. Sõt, másik topikba az is elõfordult, hogy a nagypofájú koma bejárati ajtaját lefényképezték és belökték a topikba.

Szal javaslom, hogy idomulj az elvárásokhoz, közösséghez, mert rajtad kívül sokan járnak ide és nem a te fasságaidra kiváncsiak...

grayfox
sziasztok!
tegnap haverral probaltunk hamachin játszani, sajna nem ment (wc3 ment gond nélkül), nem látta az általam kreaált gémet, aztán interneten kreáltam egy pass locked deathmatchet de azt sem látta haver.
2 kérdés. hamachin elvileg mennie kéne? milyen version hamachival toljátok?
ha neten kreálok olvastam a 7777-es portnak elvileg nyitva kell lennie.
tapasztalatok?
sztema válasz mehetne a FAQ-ba is akár 😊

thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

csak kis offként megjegyzem, hogy mindig megörülök hogy sok új hozzászólás érkezett, erre egy idõmilliomos védekezik folyamatosan vélt és valótlan (legalább ez UNREAL <#zavart1>) támadások ellen.
kurvára elhallgathatnál már DarkSector, mert ez a topik nem rólad szól.. ha van valami jó sztorid játékon belülrõl, akkor halljuk, de ne ezt..

Balumann
Huh te nagyon gáz vagy. Tényleg nem veszed észre magad, mind1 talán majd egyszer. Ha abbahaggyuk most akkor utána megint hülyeségeket irogatsz, és megint magyarázhatod majd neki, hogy milyen hülye. Rám nincs miért hatással lenni, írhatsz akármilyen hangnembe. Ha nem adsz okot, nem írsz hülyeségeket akkor lekopok, és más is, ez van, ilyenek az emberek...
Jóéjt!

DarkSector
Azért még bucsúzásként annyit, hogy az hogy te offolsz b+ te <#idiota>.
Az csakis miattad lehet..
te nyomod a billentyûn a gombokat te bfsz...
Ha nem lennél ilyen IDIOT, akkor eleve nem is írtál volna, csak te abszolúte nem a játékkal vagy elfoglalva...
Én egy büdös szót nem szóltam hozzád, meg a kopasz kutyádhoz, aki a háttérbõl ossza az észt, vagyis ha lenne neki....<#vigyor3>

Úgyhogy ne ingerelj, és ne kend rám a hs-edet..arról sem én tehetek, hogy te felkeltél reggel, mert ha énrajtam múlna, akkor most nem írogatnál...

Na most itt befejeztem és itt a határ...
Én nem azé jövök, hogy ilyen homály embereknek irogassak...
Amúgy meg tanultál volna, akkor más lenne a helyzet, de ezt soha nem fogod megérteni, és lefogadom egy 1000-esbe ba+ hogy nem fogjátok abbahagyni...
Ebben biztos vagyok...így legyen 5-ösöm a lottón....

Ja és a hangnem az azért volt, mert már eddig a normális beszéd nem volt hatásos..tán így már lekoptok....
Most írhatsz erre megint egy szuper választ....
Aztán mehetsz aludni...

THIS IS OVER

Balumann
az a legidegesítõbb, hogy egyszerûen mondom hogy hülyeség, erre megmagyarázod, hogy én vagyok hülye és félreértem, meg direkt veled akarok kötözködni, és levagyok szarva. hát na jóvan, ilyet se láttam még

Balumann
Teljes mértékben értettem amit írtál (nem lehet másképp érteni). Felesleges volt és hülyeség, mint csomó korábbi üzeneted is, cod 4 topikba is. Már rengetegen írtuk neked, hogy hülyeségeket írsz, idegesítõ vagy, és uncsi... de csak folytatod, ahelyett hogy gondolkoznál.
Ok nélkül én nem kötözködök, és nem szállok rá senkire. Ne válaszolj kérlek szépen erre, inkább próbálj meg magadban keresni a hibát. Elkéne gondolkodni azon, hogyha mindenki hülyének néz, lehet nem te vagy az egyetlen okos.

...nagyszerû már én is hülye leszek, mert rajtad idegesítem magam, és offolok miattad állandóan. Ne válaszolj inkább nekem, és zárjuk le. Jobb ha nem is írsz, csak ha jól meggondoltad, hogy értelmes-e. omg

DarkSector
Ezentúl nem fogok neked írni...
Csak szólok hogy ne mondjad késõbb, hogy nem érted!

És k..ra unlak már, hogy nem értesz semmit..ez abból is látszik, hogy elmondom normálissan, és utána megint ugyanazt kérdezed vissza, hogy te azt nem érted....
Ezé mondom, hogy 1-2 embert nem az érdekel, hogy jó e amit mondok, vagy nem hanem bejön azt kötöszködik...
Háát szerinted izgat ez engem, hogy te mit értesz meg mit nem...
Te neked kéne gondolkodni egy kicsit, és akkor nem írnád tele a topic-ot ilyen értelmetlen hsz...-al....
De felõlem irogathatsz..
Ja és engem meg a hülyeséged nem érdekel...<#vigyor3>

Remélem vágod, hogy mit írtam az elsõ mondatba és ha nem értesz valamit, akkor ott a tudakozó!
Vagy használd a GOOGLE-t

rotator
Lenne 1 kérdésem: gogy a fenébe tudnak egyesek akkorát ugrani a hoverboarddal? Kitépet a csávó a zászlóval a hátán, hopp, felugrik a szemközti falra, hopp, felugrik megint egy emeletet, aztán elzúz. Még a rakéta se éri utol...

LegionarR
Szerintem mind2-en abbahagyhatnátok már, mert elég régóta nem az UT3-ról beszéltek, márpedig kétlem hogy ez a topik a sávszélességekrõl szólna...
Békét plz....

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

JAG1
Ennek se kutyája, se macskája és azt gondolja, hogy itt kell kiélni és megbeszélni a napi gondjait.

Balumann
ez meg senkit nem érdekel, hogy neked mire kell az 512 feltöltés ^^

Balumann
Én meg arra várok, hogy ne írjkálj hülyeségeket, meg feleslegesen, mert idegesítõ. Ezerszer írtam már a cod 4 topikba is, és elég sokat kell ezzel foglalkoznd ha így folytatod, csak tájékoztatlak.

Na akkor javítalak, hátha úgy jobban megérted.
"A mai sávoknál a feltöltés a fontos pingnél....igen...
Az rendben van, hogy mondjuk 512 felett már nem sokat számít...de én nem is mondtam, hogy nem..."
Nem 512, 128 kbps felett nem számít egyáltalán, maximum ha van benne jó minõségû mikrofon, bár akkor se.
Gondolkozz mielõtt írsz.

"De én arra voltam kiváncsi, hogy 8m-ás-e a feltöltése..."
Általába ha azt mondják, hogy 8 megás net van, akkor nem a feltöltést mondják, mivel nem az a fontosabb 😉 Régi ADSL-eken kevés volt, már nincs kevés egyiknél se tudtommal, így már nem fontosabb.
Gondolkozz mielõtt írsz.

Ismét a régi üzenetedre:
"Mert a mai netsávoknál már csak az számít!"
Lásd amit írtam elõbb.

Nem bírom ki hogy ne válaszoljak, nagyon zavar.

JAG1
<#hehe>

DarkSector
Jah és egyet olvass vissza majd...

"Nekem nem ezért kellett volna..
Nekem az 512 már elég bõven mindenhová...
Hanem ftp-kre feltöltés miatt....
Hogy haveroknak dobjak fel cuccokat..."

DarkSector
De azt mond má meg a k..va életbe, hogy mikor mondtam egy szóval is hogy több kell bármelyik játéknak is?!!!
Honnan a faxomból vetted már ezt....???
Nem igaz, hogy nem szívtok be itt néhányan...Most már az nem tetszik, amit le sem írok???

Amúgy már erre várok, hogy felejtsetek már el, és legyen egy napom, amikor nem ezzel foglalkoztok, mert feleslegessen irogattok....!

Mielõtt meggondolnád magad...csõ...

Balumann
Megnyugtatlak, hogy 128 kbps feltöltés felett nem használ egy játék se, maximum a Battlefield 2, illetve 1-2 játék amiben mikrofon is van, bár az se hiszem.
Na jó nem idegesítem magam a hülyeségeid miatt, inkább el se olvasom amiket írsz :S

DarkSector
Jah..
Nekem nem ezért kellett volna..
Nekem az 512 már elég bõven mindenhová...
Hanem ftp-kre feltöltés miatt....
Hogy haveroknak dobjak fel cuccokat...

dante3
Nekem 1mbit a feltöltésem, de így is van lag rendesen ha már 10-en játszunk

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
<#rinya>
Azért THX.

DarkSector
Habár a 15e ahogy látom a legjobb megoldás...24 fel!<#vigyor1>

dante3
sajna ez is csak egy bizonyos területen van pesten

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Máshol nincs hasonló szolgáltatás?
Mert ebbõl nekem a 9e-es vagy 12e-es simán elég volna....
Remélem hamar elterjed....hú ez a rohadt feltöltés mindig....<#sir>

DarkSector
Pécsen....
Nem tudom, hogy árban mennyi, meg hogy melyik szolgáltatónál van, de találkoztam már 800-as feltöltéssel....
Csak kiváncsi voltam, hogy van-e valakinek, mert ha lehetne valahonnan ilyen vonalat rendelni, akkor az sirály volna, mert ezzel az 512-mel nagyon gáz....
Annyit tudok, hogy vannak egyenlõ fel-le töltéssel rendelkezõ csomagok....

dante3