4006
  • mama2
    nekem tab:P.
  • tototto
    f10
    de kb ezerszer lelett már írva
  • theodor
    Hi! Nem tudja vki, hogy hogy lehet azt a bűvös konzolt előhívni?
  • mama2
    Nekem emg mindent felhúzva 1280x1024-es felbontásban sem szaggat, és még gyönyörűbb a game mint 1024-ben. Holnap meglesz a laptopom, felrakom a gamet, és ha nem kapcsol ki, akkor írok, és remélem Morpeus, felveszel a klánodba:P.
  • JaSoN HuNTeR #1960
    ezt olyan jól leirtad hogy 2 hétig röhögök rajta:D
  • Herti1
    halljátok...most wagy nekem szar a gépem hozzá de elég kevés mindent lehetett állítani a grafikán..4-5 dolgot talán..felhuztam csutkára..1024.es felbontás és...nem szaggat..sőt pörög..gyönyör a játék xD

gépem : alaplap : AsRock Dual Core series 4 core dual sata 2
    proci : Intel Dual Core 1.8 Ghz.. (most core 2 duot veszek 2.6)
    Ram : 1GB 400Mhz DDR2-es
    Hangkártya: Sound Blaster Audigy 4 (C000)
    Videókártya : MSI Nvidia Geforce 7600 GS (256mb)

naggyábol ennyi xD
    karácsonyra veszek csak 8800GT-t 300mb-sat...

na csácsá
  • tototto
    unreal sztori, 10+ óra pályaszerkesztési tutorial, meg egyéb videok hogy készült az ut3 ilyesmik vannak rajta elég értékes kis bonus szerintem
  • Fillmore Dude
    A Bonus DVD az mi? Azon mik vannak.
    Előre is 1000 bocsesz ha már volt róla szó még nem olvastam vissza, de kérem aki tudja írja meg, köszönöm.
  • Morpeus
    Ecséim! Akkor most télleg ki akar benne lenni a klánban? mama2, tototto, reggaester rátok számítok! Még 1-2 ember és lehet regelni cb-re! Egyébként már vannak ötleteim kiket kellene kihívnunk. :D
  • RelakS
    feltelepítéshez még a kulcs sem kell. Amikor először elindítod, akkor akadékoskodik, meg még utána néhányszor, hogy mi a dvd kulcs.
  • tototto
    nincs a játékban másolásvédelem, igy is kell elég irritáló lenne ha minden nap tolja valaki és folyton bekéne rakni a lemezt
    tehát nem kell a lemezt berakni csak feltelepiteni róla a játékot, a hozzáadott kulcsal
    aki warezolni akarna az meg ugyis rájön hogy 1-2 szerver kivételével levágja a masterszerver, szal azt az 5k-t midnenki kifizetheti érte nem nagy pénz egy koncertjegy, szombat esti bulizás egy mozi a barátnéval
    szal nem egetrengető szvsz
  • Kojiro
    Amúgy ha eredeti UT3mal játszol, kéri a dvdt? Vagy eredeti cd-kulccsal lehet mountolva játszani online?
  • Kojiro
    mászthev
  • Morpeus
    Én meg koleszos vagyok ezért hétvégén fogok írni!
  • mama2
    Én majd, mert szerdátol lesz laptopom, és gondolom, azon már nem fog szarakodni, se az offline, se az online. De majd még Szerdán írok.
  • Morpeus
    Tőgyeim és Nyulaim! Ki akar benne lenni a klánban? Várom a boldogító nemeket :D Aki mégis klánozni akar az jelöljön meg unrealban és írja az üzihez, hogy miért is jelölt meg <azt írd, hogy klán>. Ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg. Más is megvette. Én még táskát is kaptam hozzá :D Patch van a játékhoz és nem béta már. Lassan jön a 1.2-es patch.
  • Balumann
    De, felrakjátok a Hamachi nevü programot (javaslom az 1.0.1.5 verziót mert az annál újabbakkal problémák vannak), és utána LAN módban játszotok.
  • JaSoN HuNTeR #1947
    Milyen patch van a játékhoz? 1.1 beta?
  • Abu85
    Ennyiért ez ajándék vazzeg...
    Bár én már megvettem megjelenéskor.
  • roattila
    Szasztok!
    Lenne egy kérdésem... A haverommal akartunk játszani hálóban a neten, de azt írta ki neki folyton, hogy a master server xarakodik O_o
    Nem lehetne valahogy megoldani mert nem akarja megvenni XD THX
  • bertino
    lol bazeg muszáj megvárnom fizetést WÁÁÁ
    de ott legalább garantáltan lesz még belőle
  • rotator
    Úgy látom, a CD Project más játékok árát is levitte, Overlord, Kane and Lynch, Gears of War, Timeshift... mind 4-5 ezer forintra "zuhant".
  • JaSoN HuNTeR #1942
    tessék megvenni.
  • rotator
    Másfél hónap alatt esett az ára? o_O
  • tototto
    CD Galaxisban olcsóbb lett UT3
    4990 HUF
    szal aki még nem vette meg itt az alkalom
  • JaSoN HuNTeR #1939
    a játékba van magyarositás?
  • ZÓÓÓcsi
    Ahol Custom karaktereket tudod állítani, ott van alul egy "kioldás/unlock" nevű fül!
  • DarkSector
    Tört játékod van szerintem.
    Jah és kis megjegyzésként olyan nincs, hogy AMD DUALCOR 3500+
  • Andris66
    hali az lenne a kérdésem h hol tudok beregelni mert a játékban folytob vmi errort ír ki h keressem fel a gamespyid-t de itt is beregeltem de azzal ugyancsak nem enged belépni a játék mért van ez ??
  • Reggaester
    Steamen vettelek fel -.- Szerinted? :) UT3ban. A Közösség részben van a Barátok felvétele. Ott beírtam hogy Sichrol, meg 1 üzenetet azt kiírta hogy elküdte. Amolyan meghívó feelingje van. Gondolom visssza kell igazolni, vagy mittomén.
  • Morpeus
    Bocs,de hol vettél fel? Mert nekem unrealban Sichrol a nevem. A másik meg az hogy H nélkül írom!
  • Reggaester
    Olvastam hogy van SG klán szal ha kell még 1 ember akkor rám számíthattok. Morpheus, a téged fel is vettelek, mert megvolt az IGNed, a többiek meg leírnák, vagy vegyenek fel: Reggaester. Ha írták már én meg átsiklottam felette akkor bocs.
  • Morpeus
    Ugye tudsz róla, hogy az eredeti felirat télleg gagyi és lehet letölteni felirat javítást?
  • Reggaester
    Ok, megvan a cucc meg nem is. A Language=HUN -t átfirkáltam Language=ENG -re erre ablakban kezdi futtatni, majd ha az optionsben Fullscreenre állítom meghal hogy az .exe hibát észlelt. Nem írtam át semmi mást, nem tört cucc, szal majd kitálok vmit vagy maradok a hülye feliratnál. Mielőtt átírtam csináltam az eredetiről máslatot, szal nagy gond nem lett belőle. Azért kössz! :)
  • Morpeus
    Öcsi, turkálj az ini ben! :D Máshogy nem fog menni. Jah és olvass vissza. Már volt egy ehez kapcsolódó kérdés-válasz.
  • Reggaester
    Lehet hogy hülye kérdés, de hogy a rákba lehet a feliratok nyelvét angolra állítani, mert nekem a magyar nem jön be. Vagy van-e egyáltalán benne, és akkor szerezzek angolosítást? XD
  • nyx
    én a multirészében ezt meg is találom a szerverek közt de nem enged csatlakozni, pedig kipróbálnám....
    van valami jelentősége annak, hogy leírtad az ip t és a portot? mert ha a szerver neve megvan, akkor azok nem kellenek. (vagy a routeren nyissam meg ezt a portot :?)Vagy lehet valahogy máshogy is csatlakozni a játék menüjében lévő multis kereső nélkül?
    thx
  • tototto
    akkor okés :)
    uj patchről valakinek van valami infója?
    jöhetne, akad még javitani való jócskán :(
  • Randelz
    A patch megoldotta a problémát. kösz hogy szóltál.
  • Randelz
    Nincs, de már rakom is fel.