Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyõ és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond
LegionarR
Rendesen, szabályosan ment a menübõl, nem kell csesztetni szerencsétlen INI fájlokat... Ha jól emlékszem a PATCH leírásában még említik is, hogy javítva lett ez a mentés-hiba. Offline profilnál is, Online profilnál is, akkor is ha egyáltalán nem kreálsz profot... Mûködik, nálam legalábbis...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szerintem ez a game azok közé tartozik amit érdemes megvenni ,ilyenböl sem sok van manapság. Itt az is közre játszik hogy 5féle mode van és lehet váltogatni ha megunod a pályákat <#alien>
tegnap hajnalig még felengedett netes szerverekre is de azota megszünt a jovilág , megkell venni eredetiben hogy normálisan akkor tudj játszani és azt amit akarsz 😄
Hamachi :
network : UT_3
pass : lol

belépsz a játékba offline gamere jelentkezelbe majd F10-el elöhozod a konzolt és beirod : open 5.54.164.20
és már joinol a serverhez
Hamachin lehet vele van már 1 csomo szerver .
Az szuper! Hétvégén tehetem csak föl a patch-et sajna...
Akkor a menübõl lehet menteni, vagy egyszerûen nem írja felül minden indításnál az ini-ket? (a patch után persze)

BattleTag: zydar#2910

Hali!

Ki találkozott már a következõ hibával?
Megy a játék a menüben szépen, aztán indítanám a kampányt, megy is egy darabig (kb. amíg a srác felveszi az U-logót), aztán kifagy. Alttabolni, és bezárni a process-t lehet, de a játék nem megy tovább. Semmi hibaüzenet, és a hang is megakad.

Ötlet?

LegionarR
Örülök hogy neked sikerült mert nekem másodszorra már nem jött össze 😄
De most felraktam a BÉTA patchet, és már magától is képes értelmesen menteni...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Na akkor leírom pontosan én mit csináltam:

1.Elindítod a játékot! Beállítasz mindent amit csak akarsz!
2."Documents\felh\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3" mappát úgy ahogy van írásvédetté teszed!
3.Elindítod a játékot!
4.Belépsz offline-ba!
5.ALT-TAB-bal kilépsz és leveszed az írásvédettséget a 2. pontban említett mappáról! (ez azért kell hogy a kampány mentéseket el tudja menteni az UT)
6.Játszol a kampánnyal, vagy multizol mindegy!

Nagyon fontos, hogy amikor indítod a játékot, akkor a mappa le legyen védve, ezáltal nem tudja felülírni az ini fájlokat!

Mi így végig tudtuk vinni coopba és a beállításokat is elmenti.
Persze ha csak multizni akarsz, akkor nem kell eljátszani az ALT-TAB-os dolgot, csak egyszer írásvédetté teszed a mappát(UT3) és mûködik!

wesker24
Kampány módban hogy lehet menteni ?? hogy ne kelljen mindig újra kezdeni az egészet ?? <#help><#help>
Tört serveren lehet vele játsazni? És mi kell hozzá hamatchi vagy all seeing eyes? Valaki HELP!!!
És ez addig így lesz, míg nem készítenek egy antitct vagy puret(ez is a community dolga), ami egyszerûen megtiltja ,hogy túlzottan lebutitsd , belenyúlj az inikbe(pl külsõ ini használata). Nem rúgott ki a serverrõl UT99ben sem sok dolog miatt, csak nem mûködtek a beállítások ennyi.

Ne vedd feljebb akkor a world detailt 😄 Keress rá neten, mert le van írva melyik parancs mit csinál az iniben. És igen, le lehet butítani a sárga földig az UTt. Nem állít vissza semmit. Megkérdi elõször, hogy akarod e, egy egyszerû no val ki lehet kerülni.Ez egy biztonsági feature arra az esetre ha valamit elbaszol. Ekkor a játék könyvtárában levõ backup inikkel visszaállítja az UTt.
A shieldjump meg már mint ih jump kb 8 éve létezik. Semmi cheat nincs ezekben. Vicc az ,hogy egy dropweapont se tudok bindolni(tdmben nincs weaponstay..4v4 decknél had ne mondjam ennek mekkora stratégiai jelentõsége van).

Az szerintem iszonyat jo nekem a kedvencem a WARFARE csak azt nyomom .
Szijasztok bajban vagyok.Felraktam az Avangedes warez teljest és mikor elindítom a játékot bejön egy fekete képernyõ és halál.Nem reagál semmire csak a reset gombra.Ugyan ez volt a demo-val is mikor felraktam és elakartam indítani.Az ajánlott rendszerkövetelményt is meghaladja a gépem úgyhogy nemértem mi a gond:S
rotator
Próbáld ki a demót!

Szerintetek jó a játék mert valszeg ezt veszem meg névnapomra!???
Mert ahogy láttam videókból rohadt jó!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Csero90
De mindettõl függetlenül nagyon jó játék...és megfogom venni eredetibe is! Elsõ játékom lesz!!! xDDD

Csero90
Hát én nemtudom lehet h azáért van mert hardba kezdtem de a kampányba a botok olyanokat csalnak h ilyen nemeleht igaz....ugyebár a darkwalkerrel célozni nehézkesen lehjet...lassan halad a lézersugár...scorpionnal nyomulok turbózok és ha ilyenkor kiszállok akkor ugye kiugrok vagy 100méter magasba...nahát elkezdett lõni a dalkwalkerrel amíg a kocsiba ültem kiugrottam 100méterrel odéb kerõlte...de láss csodát a lázer is tökéletesen követett...és 200000000000000kilóméterrõl is tökéletesen lelõnek...természetesen azt is tudják h tetteted a halált...ugyanúgy lõnek mintha élnél xD de h átlátnak a falakon és h 7en vannak 4ünk ellen az qrvára lehoz!

RedDevilsza
azza la driverrel mára a menüböl kifagy!
Azt csinálja, hogy beszaggat , majd kidob az asztalomra 640x480-as felbontásba meg kb 2 bites színmélységgel, aztán gép leáll :SSS
ha egyik driverel se jó akkor mi lehet a probléma??

Mi végigvittük coop-ba a single-t és elég jó gyakorlás valóban, fõleg amikor 4-en jönnek kettõnk ellen ...<#boxer>
A vége nem igazán jött be, de új karaktereket legalább kaptunk.
És hála az égnek a mentést is sikerült az ini fájlok levédésével!
Köszönet: LegionarR!!

Aha! Azt néztem én is, de semmi különbség!
A szitu, hogy az 5.1-es hangfalon tökéletesen dübörög, csak van a másik géphez egy régi stereo, na ezen meg tökéletesen szörcsög.
Az én tippem, hogy nagyon magas a hangminõség és alapból a játékban nem lehet állítani ugye. De akkor hol lehetne?
Valami ötlet?

Hali!

Több helyen is olvastam a neten, h fagy a játék. Nálam konkrétan az van, h maga a meccs nem, csak a videók alatt akad be a hang, vagy fagy le (néha meg továbbdöcög, de végülis megadja magát). Ha Instant-ot indítok, semmi para, minden fut.
Van vmi 5letetek?
A gépem: AMD 3.5+, 2 giga dual, atiX1950pro, Xp. Jah, és fent van a Beta patch is, meg a legújabb driverek.

Köszi elõre is
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Idézetet írta: Silverwing - 2007. November 06. - 01:49:27
K. Inik: a legtöbb beállitást nem változtathatod meg ami nagyon fontos (az EPIC szerint, meg sok játékos szerint). Miért? Mert rengeteg exploit volt. Az egyik (most nemtudom, hogy user vagy ut3) init a játék ellenõrzi inditásnál és felülirja, ha valamit talál (meg ha nem akkor is). Nem lehet mostmár azt csinálni, hogy kikapcsolod a felesleges kütyüket, hogy jobban láss. (Foliage pl., ez magyarul pl. a fû antaluson khm hehe.). Tehát alacsonyabb grafikán se lesz semmivel tisztább a játék mint maxon, csak rondább. UT2004-ben rengetegen rommábindeltek mindent, pl. shieldjump 1 gombbal meg hasonlók (gyakorlatilak könnyû csalások kategória). Namost a másik az, hogy ez nem feltétlenül tesz jobbá (sõt), de a grafikai butitgatás, meg a hang (van egy beállitás, ami leveszi a hangról a távolság limitet, azaz mindent hallasz az egész pályán függetlenül attól, hogy hol vagy lockrolloff akinek ez mond valamit) az már azért durva. A grafikai beállitásokat is ezért tömöritik. Nagyon részletesen be lehet majd állitani mindent, de nem lehet majd mindent kikapcsolni.
.
RedDevilsza
KÖsöznöm kipróbálom azzal!

Csero90
163.71

RedDevilsza
LÉCCI aki nvidia kártyával nyomja mondja el milyen drivert használ!! Fontos lenne, és nem lenen olyan nehéz beírni!!!
Elõre is köszi

Köszönöm Tiensin U'42! 😊

Sikerült beálítanom, de ha módosítok az uTEngine.ini-n, akkor a játék elindítása után a Settings-ben a World Details 1-esen lesz. Ha magasabbra veszem az értékét, akkor a Bloom, Qualitybloom, DepthofField visszaállítódik True-ra.

Próbáltam úgy, hogy beállítottam az értékét, kiléptem, módosítotam False-ra az értékeket, majd az utEngine.ini-t írásvédettre tettem, de így sem mûködött.

Van ötletetek?

Elõre is köszönöm!<#worship>

bloomot iniben ki tudod kapcsolni.
documents/my games/unreal tournament3/utgame/config/utEngine.ini
megnyitod, rákeresel a bloom szócskára(amúgy a systemsettings alatt van) és átírod az értéket true-ról false-ra

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Nálam szaggat, és kb. 10 perc játék után mindig kifagy. <#falbav> Pedig a demoval, max beállításon, akadás nélkül játszottam.

Ilyen gépem van:
- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
- 2 GB DDR2 RAM
- Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz

Fel van telepítve a legfrissebb ATI és DirectX driver, az AGEIA PhysX is, amit telepításkor ajánlott.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Bloom effektet itt hogy lehet kikapcsolni?

A patch most jött le, remélem változtat rajta valamit...

Elõre is köszönöm!<#help>

Balumann
Hát az már sajnos alsó kategória.

Sziasztok!
Van egy kis gondom:
Az Instant action simán megy, de ha Campaign-t indítok bejön az unreal logo indul az anim és pár másodperc után úgy lefagy, hogy csak rebootolni tudok...
Nitramk
és én még aszittem h olyan középkategoriás: havernak geforce 4-ese van 😮

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

RelakS
Annyira azért nem elavult (pláne ahhoz képest, amije van), viszont sajna nem kell senkinek 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ne próbáld rá sózni azt ugyan olyan elavult kártyát😄😄
RelakS
Ez sajna már tavaly is elavult volt :/

Nem kell egy agp-s x800xl? <#vigyor1><#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kandurex
sztem kérjél új kártyát 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nitramk
Sziasztok!
Asus A9550-es vidikartyam van, tavaly karacsonkor kaptam, az elegendõ a gámához? Imádom UT-t és ez az ujabbik is tetszik.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

tototto
nekem egy olyan kérdésem volna nem talált e valaki arra megoldást hogy mint 2k4ben lehessen állitani a jármüvekben a nézet távolságát
mert nekem tul közel van szeretném messzebrõl nézni ha van rá mód?

tototto
tedd fel 1024be és a legfelsõ csuszkát az advanceben huzd fel százra kizárt hogy százon igy nézzen ki
ha kell inditsd ujra a játékot

kissadamvikt
grafikán nem látszik semmi. max egy kicsit lassult a játék de nem észrevehetõ.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

berlinboy6329
Lenne 2 kérdésem:

1.Látom h minimum követelmény a 9600-os radeon.Na nekem pont ilxyan van.Full minimumban menne?V szaggatna rendesen?

1.Tört gémmel lehet neten nyomulni,mint az eddigiekben?(V nem tom lehetett- még anno a modemes idõkben noymtam az 1. UT-t,az ment.)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rotator
Na azt kétlem. 😊 50-en csak minden 4. pixelt számolja és duplájára nagyítja a képet, elég látványos a különbség a 100-hoz képest.

kissadamvikt
különbenmnár feltettem a legújabb nvidia drivert is de semmi. utána nvidia betadriverrel is próbálkoztam de semmi.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
alapból 50 en áll de ha 100 ra teszem semmi sem változik

rotator
A screen percentage tolóka maxon van?

RedDevilsza
Hello!
A játék natgyon tesztett, de az egyik pályánál mindig kékhalált kaptam, nv4_disp.dll üzenettel. Mondom jó, felrakom legújabb drivert... Szintén ez fogadott. Jöhetett az alap CD-s driver, amivel még a játék indításánál megkaptam ezt az üzenetet. nvidia 8800 GTS-em van! Kérlek titeket írjátok le milyen driverrel nyomjátok mer nagyon tetszik...
Elõre is köszi!!!!!!!!!

Nincs ilyen kártyám, szóval nem tudom. Talán majd valaki válaszol akinek hasonló a kártyája.

XenHai
A tört verzio mukodik neten?És vannak normalis szerverek mert demohoz nagyon keves volt a normal pingu!?