Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
network : UT_3
pass : lol
belépsz a játékba offline gamere jelentkezelbe majd F10-el elöhozod a konzolt és beirod : open 5.54.164.20
és már joinol a serverhez
Akkor a menübõl lehet menteni, vagy egyszerûen nem írja felül minden indításnál az ini-ket? (a patch után persze)
BattleTag: zydar#2910
Ki találkozott már a következõ hibával?
Megy a játék a menüben szépen, aztán indítanám a kampányt, megy is egy darabig (kb. amíg a srác felveszi az U-logót), aztán kifagy. Alttabolni, és bezárni a process-t lehet, de a játék nem megy tovább. Semmi hibaüzenet, és a hang is megakad.
Ötlet?
De most felraktam a BÉTA patchet, és már magától is képes értelmesen menteni...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
1.Elindítod a játékot! Beállítasz mindent amit csak akarsz!
2."Documents\felh\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3" mappát úgy ahogy van írásvédetté teszed!
3.Elindítod a játékot!
4.Belépsz offline-ba!
5.ALT-TAB-bal kilépsz és leveszed az írásvédettséget a 2. pontban említett mappáról! (ez azért kell hogy a kampány mentéseket el tudja menteni az UT)
6.Játszol a kampánnyal, vagy multizol mindegy!
Nagyon fontos, hogy amikor indítod a játékot, akkor a mappa le legyen védve, ezáltal nem tudja felülírni az ini fájlokat!
Mi így végig tudtuk vinni coopba és a beállításokat is elmenti.
Persze ha csak multizni akarsz, akkor nem kell eljátszani az ALT-TAB-os dolgot, csak egyszer írásvédetté teszed a mappát(UT3) és mûködik!
A shieldjump meg már mint ih jump kb 8 éve létezik. Semmi cheat nincs ezekben. Vicc az ,hogy egy dropweapont se tudok bindolni(tdmben nincs weaponstay..4v4 decknél had ne mondjam ennek mekkora stratégiai jelentõsége van).
Mert ahogy láttam videókból rohadt jó!
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Azt csinálja, hogy beszaggat , majd kidob az asztalomra 640x480-as felbontásba meg kb 2 bites színmélységgel, aztán gép leáll :SSS
ha egyik driverel se jó akkor mi lehet a probléma??
A vége nem igazán jött be, de új karaktereket legalább kaptunk.
És hála az égnek a mentést is sikerült az ini fájlok levédésével!
Köszönet: LegionarR!!
A szitu, hogy az 5.1-es hangfalon tökéletesen dübörög, csak van a másik géphez egy régi stereo, na ezen meg tökéletesen szörcsög.
Az én tippem, hogy nagyon magas a hangminõség és alapból a játékban nem lehet állítani ugye. De akkor hol lehetne?
Valami ötlet?
Több helyen is olvastam a neten, h fagy a játék. Nálam konkrétan az van, h maga a meccs nem, csak a videók alatt akad be a hang, vagy fagy le (néha meg továbbdöcög, de végülis megadja magát). Ha Instant-ot indítok, semmi para, minden fut.
Van vmi 5letetek?
A gépem: AMD 3.5+, 2 giga dual, atiX1950pro, Xp. Jah, és fent van a Beta patch is, meg a legújabb driverek.
Köszi elõre is
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Idézetet írta: Silverwing - 2007. November 06. - 01:49:27
K. Inik: a legtöbb beállitást nem változtathatod meg ami nagyon fontos (az EPIC szerint, meg sok játékos szerint). Miért? Mert rengeteg exploit volt. Az egyik (most nemtudom, hogy user vagy ut3) init a játék ellenõrzi inditásnál és felülirja, ha valamit talál (meg ha nem akkor is). Nem lehet mostmár azt csinálni, hogy kikapcsolod a felesleges kütyüket, hogy jobban láss. (Foliage pl., ez magyarul pl. a fû antaluson khm hehe.). Tehát alacsonyabb grafikán se lesz semmivel tisztább a játék mint maxon, csak rondább. UT2004-ben rengetegen rommábindeltek mindent, pl. shieldjump 1 gombbal meg hasonlók (gyakorlatilak könnyû csalások kategória). Namost a másik az, hogy ez nem feltétlenül tesz jobbá (sõt), de a grafikai butitgatás, meg a hang (van egy beállitás, ami leveszi a hangról a távolság limitet, azaz mindent hallasz az egész pályán függetlenül attól, hogy hol vagy lockrolloff akinek ez mond valamit) az már azért durva. A grafikai beállitásokat is ezért tömöritik. Nagyon részletesen be lehet majd állitani mindent, de nem lehet majd mindent kikapcsolni.
.
Elõre is köszi
Sikerült beálítanom, de ha módosítok az uTEngine.ini-n, akkor a játék elindítása után a Settings-ben a World Details 1-esen lesz. Ha magasabbra veszem az értékét, akkor a Bloom, Qualitybloom, DepthofField visszaállítódik True-ra.
Próbáltam úgy, hogy beállítottam az értékét, kiléptem, módosítotam False-ra az értékeket, majd az utEngine.ini-t írásvédettre tettem, de így sem mûködött.
Van ötletetek?
Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
documents/my games/unreal tournament3/utgame/config/utEngine.ini
megnyitod, rákeresel a bloom szócskára(amúgy a systemsettings alatt van) és átírod az értéket true-ról false-ra
A segítségeteket szeretném kérni.
Nálam szaggat, és kb. 10 perc játék után mindig kifagy. <#falbav>#falbav> Pedig a demoval, max beállításon, akadás nélkül játszottam.
Ilyen gépem van:
- Intel Core 2 CPU 4300 @1,80 GHz
- 2 GB DDR2 RAM
- Radeon X1950Pro 256 Mb DDR3 / Core Clock in Mhz: 581 Mhz / Memory Clock in Mhz: 702 Mhz
Fel van telepítve a legfrissebb ATI és DirectX driver, az AGEIA PhysX is, amit telepításkor ajánlott.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Bloom effektet itt hogy lehet kikapcsolni?
A patch most jött le, remélem változtat rajta valamit...
Elõre is köszönöm!<#help>#help>
Van egy kis gondom:
Az Instant action simán megy, de ha Campaign-t indítok bejön az unreal logo indul az anim és pár másodperc után úgy lefagy, hogy csak rebootolni tudok...
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem kell egy agp-s x800xl? <#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asus A9550-es vidikartyam van, tavaly karacsonkor kaptam, az elegendõ a gámához? Imádom UT-t és ez az ujabbik is tetszik.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
mert nekem tul közel van szeretném messzebrõl nézni ha van rá mód?
ha kell inditsd ujra a játékot
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
1.Látom h minimum követelmény a 9600-os radeon.Na nekem pont ilxyan van.Full minimumban menne?V szaggatna rendesen?
1.Tört gémmel lehet neten nyomulni,mint az eddigiekben?(V nem tom lehetett- még anno a modemes idõkben noymtam az 1. UT-t,az ment.)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A játék natgyon tesztett, de az egyik pályánál mindig kékhalált kaptam, nv4_disp.dll üzenettel. Mondom jó, felrakom legújabb drivert... Szintén ez fogadott. Jöhetett az alap CD-s driver, amivel még a játék indításánál megkaptam ezt az üzenetet. nvidia 8800 GTS-em van! Kérlek titeket írjátok le milyen driverrel nyomjátok mer nagyon tetszik...
Elõre is köszi!!!!!!!!!