Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másoltban megy multiban??
http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=588887

Ezt ajánlom mindenkinek😄 Egérgyorsítást csak így lehet kikapcsolni. (ezért tûnt olyan furának néha az egérmozgás:o)

Ha a hang "recsegésére" gondolsz, akkor az van, hogy kevés neki a hangfalad, mert a program olyan jó minõségû hangokat használ. Sajnos én sem tudom hogy lehetne lejjebb venni a hangminõséget...

BattleTag: zydar#2910

Tedd fel a béta patch-et!

Használd az online accot.

online acc nélkül, hogy lehet folytatni a campaign pályákat? mert ha elkezdem és kilépek, a játékból akkor a következõ indításnál mindig elõrõl kéne kezdeni...

angolosítás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112027371&no=1235

#1543: nekem pont ilyen gépem van, és egész jó bírja<#vigyor3>
800*600-on 100% percentage, és még a minõségen is állíthatok, csak az fps már nem a lesz a legjobb, de egyébként tûrhetõ

hamachin ki szokott játszani? én a "URT3 FM1" "URT3 FM2" "URT3 FM3"...stb szervereket ismerem (pass:urt3) de elég kevesen vannak
és pl http://hamachi.workforyou.hu-n sincs semmi

Hello!Az a problémám az UT3-al, hogy játszok vele és hirtelen meg kilép a windows-ba.nem hiszem hogy gép probléma van, mert nem is szaggat meg ilyenek.a gépem:Abit IS7, Intel pentium 2600, 1GB Ram, Geforce 7600GS.Már probáltam a patch-et, kikapcsoltam alatta a vírus írtót is de ugyan ugy kilép.Ez a kilépés meg bármelyik pályán bármikor elö szokott fordulni.akinek van valami ötlete lécci írjon!elöre is köszönöm!
Egxébként ez a readme fájlban is le van írva.

tototto
nekem annyi a különbség hogy 6600gt a vid kari procim amd3000a64 ugyanugy 512ram de nagyjából ugyanez 800*600ban world detail 1esen 30-40 fps

Balumann
Videókártya elviszi minimumon (tiszta homály lesz az egész, nagyon szar lesz a graff), de memória miatt folyamatosan beakadozna, sztem játszhatatlan lesz úgy.

ezena gépen indulna a játék???
-radeon 9600 128 mbram
-p4 3 ghz
-512 mbram
tototto
akinek fagynak a videok probálja ki ezt nekem segitett, valaki irta itt korábban és kimásoltam szal sry hogy nem tudom a nevet :S

"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is mûködött:

Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."

kösz 😞
wesker24
Eleve esélytelen hogy elinduljon a játék !!

A vga kártya nagyon gyenge hozzá !!
Sziasztok!!!
-radeon 9250 128mbram
-768 ram
-caleron 2,66 ghz
ezen a gépen elindulna a játék????
pls segitsetek
Marmint nekem megvan eredetiben a full...25fontba fajt erre fagy optimalizálatlan kényes szar lett abból ami (UT) a legjobb FPS volt a Q3-al eggyutt az aréna játékokból.
A CS is a legjobb de az a maga teruletén ahol valos fegyverek vannak.

Egyszeru Dal

rotator
Nekem még sose fagyott. Viszont alig van már demó szerver (fõleg így esténként), gondolom, mindenki a teljessel nyomja. 😞 Hosszú lesz még ez az 1 hét...

Nálam a fagyás csak akkor jelentkezik, ha neten játszom intel core duo2 E6600 am van a configomon megy a Crisys meg a Cod4 is szal ez meg fagy a neten...
a hangkarimalaplapi.
De megprobalom a driver frissitest

Egyszeru Dal

Akinek a következõ problémája van: játékindítás, fekete képernyõ majd semmi, illetve fagyás...

Szóval nekem is ez történt miután elõször próbáltam a játékot, és nem értettem, hogy mi lehet a baj ilyen konfiggal: intel core 2 duo 2,13ghz, nvidia gforce 8600gt (gainward), 1giga memó. Merthogy ez elvileg megfelel bõven a min követelményeknek. Szóval kis netes keresgéléls után eljutottam egy ut3 fórumra, ahol ez volt a topic, és adtak egy tippet: eszközkezelõben vezérlõpulton belül tiltsam le a hangkártyámat (SB Live 5.1- õ a rendszerem egyik gyengébb láncszeme) és nézzem meg így. Hát a tipp jó volt, elindult a game, aztán driverfrissítés után (CD-s drivert raktam fel) már hangom is volt hozzá. Szóval akinek hasonló a problémája és a konfigja nem valószínû h viszi a balhét, az kipróbálhatja ezt. Volt még 1-2 ini-file átírásos dolog, de az nekem nem jött be.
Nekem nem fagy teljesen normálisan fut , kivéve- ma elinditottam 1 dedicatedservert és utána elinditottam a játékot erre kékhalál jött vistán xD , ez nem volt elég mert reboot után már elsem indult 😄
Valamelyik ini-t nem tudta elmenteni / vagy ilyesmi és hibát irt az exere.
ki kellett törölnöm minden ini filet kivéve a defaultokat
.
De nem jöttem rá rögtön és elöbb ujra raktam a gamet xD😄D

Ugyhogy vannak érdekességek lehet a beta patch is közre játszott.
Hát igazából egy darabig jó volt aztán megint fagy! Lszedtem az Ace Mega Codec Packot!
TothLaci
Hihetetlenül jól optimizált játék az UT2007. De hihetetlenül bugos, fagy, resettel áll helyre a gép. Várom a hivatalos patchet
a shot
ha jol emléxem egy 9550-esbõl driver frissítéssel 9700-ast lehet csinálni, ingyért

TothLaci
Hogyan sikerült megoldani, hogy ne fagyjon a játék? 😊
hali
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mitõl van az hogy játék alatt "recseg"
az egész. Teljesen élvezhetetlen. Elõre is köszi.
RelakS
Ez a befejezés meglehetõsen gyanítható volt az egyik videóból ^^

Lassan megjöhetne már a gépem, hogy toljam 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wesker24
Na nekem is sikerült végigvinni nagy nehezen vért izzadva a játék single player részét !! Hát én még ilyen elcseszett befejezést még az életben nem láttam ami a játék végén volt !! <#gun><#violent>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most már biztos hogy lesz folytatása a játéknak hogy kinyirjuk azt a rohatt köcsög áruló Malcomot ha meg nem lesz folytatás akkor meg jól elkurták az egészet !! Nem azért szenvedtem vele olyan sokat vért izzadva hogy ilyen bénán legyen vége !!
Na video fagyás megoldva! <#vigyor>
Miért fagy ki a játék a videóknál?! HELP!!!! Valaki nem jött még rá miért van ez?! 😞
Evogordon
Lejönnek a fejlesztõk az usa-ból hozzád hogy megverjenek aztán mennek tovább a pár 100 000 emberhez...

Semmilyen.

hehe
de most komolyan?

rotator
Kijön házhoz Othello élõben és jól bubán nyom! 😊

Szerintetek milyen veszélyt rejt ha warez verzióval online account-ot csinál az ember?

Szeva!
Vki megtudná mondani, hogy melyek a physx-es pályák?
Köszi

hamachi
network : URT3 FM3
pass : urt3
Evogordon
Tudtok mondani egy hamachi szobát ahol elég gyakran játszanak?

thx
Balumann
http://hamachi.workforyou.hu

ragobynara
Dec 7.-e a megjelenés itthon sajnos, több helyen is utánaérdeklõdtem 😞

Valaki leírná pontosan hogy kell hamachi-t használni pls 😊
OK! Köszi!
A Custom Character-ed nevét lehet állítani végre a menübõl?

rotator
Az érdekes, mert mindenhol máshol decembert írnak. 😊 Én csak örülnék persze, ha hamarabb jönne.

Remekül fut
Kicsik a pályák, de nagyon változatosak

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Szerintem minden játékot gyárilag el kéne terjeszteni FRANCIA verzióban és azemberek sírva rohannának el a boltokba az eredetiért 😊
8000 forint lesz az 576-ban és már meg kellett volna érkezni azt mondták.. de még nincs. Iszonyat jól optimalizált az engine más játékokhoz képest!
A német warez verziótól már idegbajt kapok én is, arra mindenképpen jó hogy MÁR KÖNYÖRGÖM HAD VEGYEM MEG AZ ANGOLT! 😊
Hali!
Nincs vki aki átállította a német nyelvû játékot angolra? Mert nekem nem esik le, h mit és hol kellene csinálni... Meg azt sem nagyon értem, h miért nem mûködnek a konzolba beírt parancsok... Németnél más vagy mi a rák?
Köszönöm elõre is!
nekem hasonnló van elindítom a campaingt aztán jön a vidi mikor meg beszélni kezd a karakter kifagy a game de megoldottam hogy gyorsan elnyomom a filmet de sztem ez a hiba nálam lehet hogy low gépem van 😄

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM