4006
  • Olcsóvér
    gépigényt tudnátok mondani?
  • Miskolc88
    valaki mondana tört szerver ip-ket plz?
    előre is thx
  • Pilutika
    Pont?
  • bertino
    még egyszer valaki egy kurva szót tesz akkor a kurva grafikáról ezzel a két kurva játékkal kapcsolatban, szétrugom a seggét UTPn keresztül, eküszöm Oo

nah -.-'
  • Pilutika
    ne szívjátok a vérem:D én full nem szidtam a jatékot, kicsit túlpörögtettek:d majd j2hétmulva +veszem én is.
    Az+ a én véleményem volt, hogy szerintem a Gow szebb mint a UT3(béta Demo alapján) [Pont]
  • Reggaester
    ÉS Pont!!! XD
  • Phoenix007
    Pilutika, akkor tegyél meg nekünk egy szívességet! Játsszál a GoW-val, és menj a GoW fórumba okoskodni...
  • Morpeus
    Nah, most be tudtam már jelentkezni! Nincs itt semmi gond! Csak lehet egyszerre sok ember játszott!
  • theodor
    A zkakapástétom.
  • Kojiro
    utolsó szó mániás vagy!

amúgy én nem láttam a GOWot de a UT3 szebb!
  • Pilutika
    GoW Szebb! Pont
  • Morpeus
    Hát hallod nem tom! Nekem unokaöcsém is használta a serialomat. De állítolag csak hétközben játszott. Én meg csak hétvégén tudtam játszani mert koleszos vagyok. Bakker nem tom mi lehet. Holnap is megnézem. Ha akkor sem jó akkor kap a support egy szép kis levelet. :D
  • Morpeus
    Hülye vagy? A GoWnak simán nincs ilyen jó grafja!
  • w77d
    akkor lehet központi a hiba?
  • Morpeus
    Bakker, nekem sem tud bejelentkezni! Esetleg még valaki?
  • w77d
    de úgy hogy tegnap este még játszottam vele és semmit nem telepítettem azóta??
  • Pilutika
    jolvan tatám én a gears of wart tolom és sokkal kidolgozotabb a grafja, hiába 1 motor.
  • Morpeus
    Haver, én próbáltam mind2-őt! A te készülékedben van hiba!(Ez a mondat hol született?- De télleg!) Fasza a grafikája! Valamit te nagyon benézhettél! Várj, nálam is volt valami gond a demoval! Már nem emlékszem mi volt.
    w77d nálad az lehet a gond, hogy valami gány van a hálózatoddal. Érdemes szolgáltatónál érdeklődni, hogy nincs-e változás. Esetleg router csinálhatja, vagy új tűzfal.
  • w77d
    mitől lehet, hogy eddig minden nap tudtam online játszani az ut-vel, ma déltől meg ha be akarok jelentkezni a profilommal mindíg azt írja ki hogy elvesztetted a csatlakozást a szerverrel??
  • Phoenix007
    Az enyém is karcos, nem tudom miért, de azt tudom, hogy nem ezért olcsó.
  • Phoenix007
    >akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál.

Akkor leírom még egyszer, hogy értsed: a demó és a full verzió grafikailag teljesen megegyezik, nálam speciel k**vára ugyanúgy néz ki, mint a "képeken, amiket mutogattak", és mintegy mellesleg ha mindenképp választani kellene a két játék között, amit ugyanarra az engine-re csinált ugyanaz a cég (Reggaester nem tévedett...), akkor azt mondanám, hogy az UT3 szebb, mint a GoW. Viszont! Ha jól emlékszem, a demóban a grafikai beállítások két szintre voltak szétbontva, ki tudja miért, az első szinten is volt egy ide vonatkozó csúszka, de ha megnyomod alul, hogy "Haladó/Advanced" akkor lesz ott még további 3-4.
  • RelakS
    <tab> behindview 1 <enter>

ezt begépeled játék közben, és oksa
    <> közötti rész nem begépelendő, hanem azt a gombot megnyomod :P :D
  • Geopelia
    helló! nah meglett a játék és tényleg jó. habár néztétek a lemezt? mert az enyém karcos volt. vagy ezért volt olcsó? írtam a kiadónak is és vissza sem írt. de mit is várok el a 21. században... amúgy itt nincs külső nézet mint a gears of war-ban?
  • Balumann
    Jah, nagyon hasonló. Azért vannak kisebb különbségek grafikában is (több beállítás lehetőség ut3-ban)
  • Balumann
    Én próbáltam a demot is, nem sok különbség van. Talán a teljes kicsit jobban fut.
  • Reggaester
    Jajj faszom, nézz utána, van Youtube, Gametrailers, HD videók, faszt kérdezel hülyeségeket. Egyébként javítson ki vki ha tévedek de a Gears of War tök ugyanazm, mint UT3, lévén 1 engine alatt futnak.
  • Pilutika
    fullra raktam a maxot:)..de valaki oan irjon már aki probálta a béta demot és az eredetit!! és hogy a 2 között van 1 graf külömbség
  • Morpeus
    Hi mindenki újra! Nos, Pilutika neked az lehet a bajod, hogy nem tetted fel a grafot! Pedig kellene! Faber szivesen látunk! Bár úgy nézd, hogy még nem volt egy meccsünk sem és szinte mindenki inaktív! Szal ez inkább csak névlegesen klán!
  • Pilutika
    akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál.
  • Phoenix007
    Hát nm tudom, hogy néz ki nálad, meg milyen képekről beszélsz, de gyanítom, hogy csak nem találtad meg a konfigot... Dobj fel egy screenshotot, aztán megmondjuk mi neked a frankót ;)
  • Pilutika
    már nem azért de messze nincs az a grafika mint a képeken mutogattak!!
  • Reggaester
    -.- /sigh
  • Pilutika
    hát én most gears of wart tolom de az sokkal szebb
  • EnZsolt
    WTF? Nem a leglátványosabb?
  • Pilutika
    Hali!
    Én letöltöttem a beta demot, és hát a grafika..nem a leg látványosabb :( azt szeretném +tudakolni hogy a végleges verzió látványvilágban mennyibin külömbözik?
  • faber
    Sziasztok!

Ha van még rá lehetőség, keresnék valami klánféleséget :)
    Ha valaki szervez ilyesmit, Fab3r néven futok és szívesen belépnék.

Köszi :)
  • ZÓÓÓcsi
    Köszönöm! Kipróbálom majd!
  • tototto
    a játékot -nohomedir kapcsolóval inditsd el
    tehát pl asztalon az ut3 parancsikonján jobb klikk tulajdonságok
    és a célnak add meg igy:
    "D:\games\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" -nohomedir
    persze pl, az én gépemen idevan telepitve :)
    és minden ami a c documents mygames ut3 könyvtárban van mindent áthelyezhetsz a telepitett könyvtárba, természetesen a könyvtárstruktúra maradjon, ezek után mindent amit letölt UT, vagy te teszel be extra mapot a játék könyvtárába fog kerülni
    jó gamet :)
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne átirányítani a játék által a Documents... könyvtárba készített mappát a játék telepítési mappájába?
  • ZÓÓÓcsi
    Nekem nincs otthon netem és az offline mód tökéletesen működik az 1.1-es patch után, még LAN-ozni is tudunk ugyanazzal a cdkulccsal!
    Egyetlen bökkenő, hogy a neved átírása egy kis bonyodalommal jár, de ha akarod leírhatom neked!