4006
-
#2044 gépigényt tudnátok mondani? -
Miskolc88 #2043 valaki mondana tört szerver ip-ket plz?
előre is thx
-
Pilutika #2042 Pont? -
#2041 még egyszer valaki egy kurva szót tesz akkor a kurva grafikáról ezzel a két kurva játékkal kapcsolatban, szétrugom a seggét UTPn keresztül, eküszöm Oo
nah -.-' -
Pilutika #2040 ne szívjátok a vérem:D én full nem szidtam a jatékot, kicsit túlpörögtettek:d majd j2hétmulva +veszem én is.
Az+ a én véleményem volt, hogy szerintem a Gow szebb mint a UT3(béta Demo alapján) [Pont] -
Reggaester #2039 ÉS Pont!!! XD -
#2038 Pilutika, akkor tegyél meg nekünk egy szívességet! Játsszál a GoW-val, és menj a GoW fórumba okoskodni... -
Morpeus #2037 Nah, most be tudtam már jelentkezni! Nincs itt semmi gond! Csak lehet egyszerre sok ember játszott! -
theodor #2036 A zkakapástétom. -
#2035 utolsó szó mániás vagy!
amúgy én nem láttam a GOWot de a UT3 szebb! -
Pilutika #2034 GoW Szebb! Pont -
Morpeus #2033 Hát hallod nem tom! Nekem unokaöcsém is használta a serialomat. De állítolag csak hétközben játszott. Én meg csak hétvégén tudtam játszani mert koleszos vagyok. Bakker nem tom mi lehet. Holnap is megnézem. Ha akkor sem jó akkor kap a support egy szép kis levelet. :D -
Morpeus #2032 Hülye vagy? A GoWnak simán nincs ilyen jó grafja! -
#2031 akkor lehet központi a hiba? -
Morpeus #2030 Bakker, nekem sem tud bejelentkezni! Esetleg még valaki? -
#2029 de úgy hogy tegnap este még játszottam vele és semmit nem telepítettem azóta?? -
Pilutika #2028 jolvan tatám én a gears of wart tolom és sokkal kidolgozotabb a grafja, hiába 1 motor. -
Morpeus #2027 Haver, én próbáltam mind2-őt! A te készülékedben van hiba!(Ez a mondat hol született?- De télleg!) Fasza a grafikája! Valamit te nagyon benézhettél! Várj, nálam is volt valami gond a demoval! Már nem emlékszem mi volt.
w77d nálad az lehet a gond, hogy valami gány van a hálózatoddal. Érdemes szolgáltatónál érdeklődni, hogy nincs-e változás. Esetleg router csinálhatja, vagy új tűzfal. -
#2026 mitől lehet, hogy eddig minden nap tudtam online játszani az ut-vel, ma déltől meg ha be akarok jelentkezni a profilommal mindíg azt írja ki hogy elvesztetted a csatlakozást a szerverrel?? -
#2025 Az enyém is karcos, nem tudom miért, de azt tudom, hogy nem ezért olcsó. -
#2024 >akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál.
Akkor leírom még egyszer, hogy értsed: a demó és a full verzió grafikailag teljesen megegyezik, nálam speciel k**vára ugyanúgy néz ki, mint a "képeken, amiket mutogattak", és mintegy mellesleg ha mindenképp választani kellene a két játék között, amit ugyanarra az engine-re csinált ugyanaz a cég (Reggaester nem tévedett...), akkor azt mondanám, hogy az UT3 szebb, mint a GoW. Viszont! Ha jól emlékszem, a demóban a grafikai beállítások két szintre voltak szétbontva, ki tudja miért, az első szinten is volt egy ide vonatkozó csúszka, de ha megnyomod alul, hogy "Haladó/Advanced" akkor lesz ott még további 3-4. -
#2023 <tab> behindview 1 <enter>
ezt begépeled játék közben, és oksa
<> közötti rész nem begépelendő, hanem azt a gombot megnyomod :P :D -
Geopelia #2022 helló! nah meglett a játék és tényleg jó. habár néztétek a lemezt? mert az enyém karcos volt. vagy ezért volt olcsó? írtam a kiadónak is és vissza sem írt. de mit is várok el a 21. században... amúgy itt nincs külső nézet mint a gears of war-ban? -
#2021 Jah, nagyon hasonló. Azért vannak kisebb különbségek grafikában is (több beállítás lehetőség ut3-ban) -
#2020 Én próbáltam a demot is, nem sok különbség van. Talán a teljes kicsit jobban fut. -
Reggaester #2019 Jajj faszom, nézz utána, van Youtube, Gametrailers, HD videók, faszt kérdezel hülyeségeket. Egyébként javítson ki vki ha tévedek de a Gears of War tök ugyanazm, mint UT3, lévén 1 engine alatt futnak. -
Pilutika #2018 fullra raktam a maxot:)..de valaki oan irjon már aki probálta a béta demot és az eredetit!! és hogy a 2 között van 1 graf külömbség -
Morpeus #2017 Hi mindenki újra! Nos, Pilutika neked az lehet a bajod, hogy nem tetted fel a grafot! Pedig kellene! Faber szivesen látunk! Bár úgy nézd, hogy még nem volt egy meccsünk sem és szinte mindenki inaktív! Szal ez inkább csak névlegesen klán! -
Pilutika #2016 akkor leirom még 1x! csak azt kérdeztem hogy a beta demohoz képest javult-e a grafika a végleges verzionál. -
#2015 Hát nm tudom, hogy néz ki nálad, meg milyen képekről beszélsz, de gyanítom, hogy csak nem találtad meg a konfigot... Dobj fel egy screenshotot, aztán megmondjuk mi neked a frankót ;) -
Pilutika #2014 már nem azért de messze nincs az a grafika mint a képeken mutogattak!! -
Reggaester #2013 -.- /sigh -
Pilutika #2012 hát én most gears of wart tolom de az sokkal szebb -
#2011 WTF? Nem a leglátványosabb? -
Pilutika #2010 Hali!
Én letöltöttem a beta demot, és hát a grafika..nem a leg látványosabb :( azt szeretném +tudakolni hogy a végleges verzió látványvilágban mennyibin külömbözik? -
faber #2009 Sziasztok!
Ha van még rá lehetőség, keresnék valami klánféleséget :)
Ha valaki szervez ilyesmit, Fab3r néven futok és szívesen belépnék.
Köszi :) -
ZÓÓÓcsi #2008 Köszönöm! Kipróbálom majd! -
#2007 a játékot -nohomedir kapcsolóval inditsd el
tehát pl asztalon az ut3 parancsikonján jobb klikk tulajdonságok
és a célnak add meg igy:
"D:\games\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" -nohomedir
persze pl, az én gépemen idevan telepitve :)
és minden ami a c documents mygames ut3 könyvtárban van mindent áthelyezhetsz a telepitett könyvtárba, természetesen a könyvtárstruktúra maradjon, ezek után mindent amit letölt UT, vagy te teszel be extra mapot a játék könyvtárába fog kerülni
jó gamet :) -
ZÓÓÓcsi #2006 Hello!
Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne átirányítani a játék által a Documents... könyvtárba készített mappát a játék telepítési mappájába? -
ZÓÓÓcsi #2005 Nekem nincs otthon netem és az offline mód tökéletesen működik az 1.1-es patch után, még LAN-ozni is tudunk ugyanazzal a cdkulccsal!
Egyetlen bökkenő, hogy a neved átírása egy kis bonyodalommal jár, de ha akarod leírhatom neked!