4006
-
ChristianID #2324 Üdv!
Az 1.2-es patch-et fel lehet tenni a magyar verzióra (vagy arra csak az 1.1. yoo)? -
#2323 EPIC kikerült a steamre
aki még nem vette meg, annak itt a remek alkalom alig több mint 50$ és az összes cím :)
remélhetőleg nőni fog ennek hatására a playerek száma
jah és a link -
Tiensin #2322 Azért kell rpg elemekkel felruházni (lásd cod4), hogy az embereknek legyen miért játszaniuk. Jutalmazás a lényeg. Codban leesel egy háztetőről és XPt kapsz..leesel a rakétasilóba XPt kapsz. A legbénább játékosok is kapnak majd XPt ,hiszen egy 32 fős tdmben nem nehéz ölni. UT3-ban alapból nincs jutalmazás. Ahogy írtad..egyenlő feltételekkel indulni, és döntsön az aim, a timing a teamplay. Ez sokakat elrettent és nekik jól jön egy ilyen jutalmazó rendszer. Akik persze már jól játszik, az rá se néz ilyen rpgs dolgokra(pont az egyenlőtlen feltételek miatt). -
ZÓÓÓcsi #2321 Nem értem miért kell egy ilyen játékot rpg stílussal fölruházni? Nem akarok senkit sem megbántani, de mi értelme van annak, hogy valaki 40-edik szinten halhatatlan, másra meg ráfújnak és meghal? Vagy ezt hívják manapság profi játéknak?
Az lenne a lényeg, hogy mindenki egyenlő tulajdonságokkal indul és aki ügyesebb, vagy pontosabb -> az nyer! -
ZÓÓÓcsi #2320 Hello!
Töltsd le az egyik demót és próbáld meg lejátszani a játékban! Na nekem ez nem megy... Nem tudom miért! -
Cornetto33 #2319 Köszi Sony a részletes tájékoztatást. Nem megbántás képpen csak a "kezdők" (2 hónapja kezdtem az egész multiplayerezést -öreg fejjel-, nemhogy az UT-t) tudatlansága és tehetetlensége hozta ki belőlem a gyanúsítást. A lent leírtakat "emésztem" és ha van kérdésem kérdezek.
Azt meg tudod mondani, hogy a lent említett server toplistában a 69.ik hely akkor jónak számít? És mit jelenet a %? Most 90%-ról visszaestem 44%-ra.
Ja és ezeket a képességeket az elért eredmény alapján kapott $-al tudom igénybevenni (amit szint ugrásommal kapok)ezt hol találom, hogy nekem mennyi van?
Ma is találkoztunk. Volt egy tag aki szunyálhatott, mert csak állt a startnál, így könnyű volt leszedni. Háromszor kellet telibetalálni rakétával mire elfeküdt. Mennyi életereje lehetett alapbol 300-400 ????
Veled is találkoztam, hihetetlenül gyorsan mozogtál....ja első lövésedre nekem kampo. Megértheted így szar, hogy én 3-4 lövéssel nyírok ki valakit, míg én az elsőre fekszem. Na de majd alkul...
C.
-
Ákos90 #2318 valaki van cb-n és ha van felvilágosítana hogy működik z 1 on 1 ladder ha nincs szerverem ??? -
Sony500 #2317 Ahogy az előbb is mondtam (írtam): http://bigbattleservers.com/battlerpg.php -
#2316 Ezt a BattleRPG modot, hol lehet leszedni, vagy meg kell venni, vagy mi?? Mert érdekelne engem is:). -
Sony500 #2315 Üdv, Cornetto!
Légy szíves, mielőtt ok nélkül meggyanúsítasz valakit a csalás vádjával, nézz szét picit a szerveren!
A BigBattleServers.com szeróin a BattleRPG mód fut. Elég magas szinted van az RPG-ben, tudnod kellene, hogy a mód hogy működik. Úgy látom, nem teljesen világos, ezért elmagyarázom:
A mód átalakítja a fegyvereket, új képességeket ad. Ezért hívják battleRPG-nek, mert szerepjáték-elemeket rak a játékba. Erre biztosan rájöttél magad is.
http://bigbattleservers.com/battlerpg.php - itt olvashatsz róla bővebben, meg nézegetheted az illusztrációs képeket.
Vannak úgynevezett "magic weapon"-ök. Ezek nagyobb tűzgyorsaságot, jobb célzást, páncélzat-pontokat, plusz sebzést, "mérgezést" adnak, de léteznek olyanok, amik lelassítják a használóját, esetleg lerontják a fegyver paramétereit.
Vannak továbbá ún. "ability"-k, ezek különböző képességeket jelentenek. Mana-regeneráció, gyorsabb futás, gyorsabb fegyver-újratöltés, lőszer-regeneráció, stb. A linkelt oldalon látható képen meg tudod nézni ezeket.
Minden lvlup-nál kapsz 5$-t, ebből vehetsz képességeket magadnak. Az L betűt lenyomva tudod manipulálni a képességeidet. Namármost, létezik olyan, hogy "Loaded artifacts". Ezzel speciális dolgokat kaphatsz. Pók-módjára falon mászás, fegyver-magic-turbózás, god mód és persze, a flight, azaz a repülés. Mindegyik bizonyos mennyiségű manába kerül másodpercenként.
Sikerült tisztáznom magamat, vagy ecseteljem még egy kicsit, hogy milyen jó dolog a BattleRPG? Esetleg kérjem meg valamelyik BBS-őstagot, hogy tisztázzon?
Egyébként ott volt a szerón Gurur, asszem schtempel4 meg DaleTaylor (a szerver és a fórum egyik moderátora, adminja) is, ők mindannyian ismert és elismert gamerek, ha valóban csalással repkedett volna a karakterem, mit gondolsz, egy percig is gondolkodtak volna azon, hogy kitiltasssák a serial-omat? :)
Nem tagadom, baromi genyó dolog az égből shock-rifle-zni, meg flak cannon-özni, de ez is hozzátartozik a BRPG-hez.
Mellesleg mindenkinek ajánlom a BBS-szervereket, vannak az RPG-sek mellett pure szeróik is, WAR, vCTF, DM, invasion módok futnak rajtuk. Jó a hangulat, rendesek a tagok, egy (azt hiszem) belga srác (40-valahány éves, sz'al annyira már nem srác :P) programozza az RPG-t. -
Cornetto33 #2314 He-he. Rákerestem a google-n...sikerült a legbrutálisabb magyarral összefutni.
Legalább bejelölöm és tanulok......
C. -
#2313 Sonyval összetalálkoztál?:D A Magyarítások Portálon van ő, és nem csal, csak profi. Régóta játszik vele, azt azé. Úgy hogy nem csalt:D. -
Cornetto33 #2312 Jaj mégegy.
Lehet, hogy figyelmetlen voltam. Ez a "UT3_hun_080222.ZIP" javítás csak nyelvi javítás vagy mást is javít?
C. -
Cornetto33 #2311 Hali.
Nekem nincs annyira penge gépem (core duo 2.33 , 2gb ddr2 , NV. GF. 8600 gts ...pedig a crysisre vettem ...karácsony elött, na erre már rögtön határesetnek bizonyult), de nem szaggat au UT max-ra állítva.
Gondolom abban egyet értünk, hogy a 22"-os samsung moncsi is dob a vizuális élmény fokozásábsn ..:-)
Más.
Azon tünődtem, hogy országos viszonylatban borzasztó kevés magyarral lehet találkozni a szarvareken, pedig bármilyen műszaki boltban ott virít a játék.
Ja nézte valaki a lent említett ranglisát?
Most megnéztem az eredmény táblám a RANK számom 11.700 , ez mennyire zsenege? Azt vágom, hogy minél kevesebb annál jobb. (Van egy magyar skac akinek 500 alatt van , ez durva).
Tegnap összeakadtam egy Sony500 névre hallgato taggal. Totál elment a kedvem a játéktol orrba szájba szívatott 30 mp-ig is repkedett (eszköz nélkül) állandoan úgy tüzelt, mintha fegyver gyorsító lett volna nála. Csalás szaga volt. Létezhet, hogy csalnak valahogy egyesek?
C.
-
#2310 nálam is eldöcög maxon :D -
#2309 új VGA óta nekem is fagyott jópárszor... aztán a 9600GT-hez gyártott driver helyett feltettem a rendeset x) azóta nem próbáltam :S -
#2308 > 1650*1080 -ba nyomja valaki? Hihetetlen szép a grafika.
Nem attól szép az, hanem a max Texture detail-től, meg World detail-től. -
#2307 Én nekem maxon megy, és igen tényleg naygon frankó a graf:). -
#2306 haverod küld felkérést, te azt elfogadod (innentől kezdve ő már lát téged)
te is küldesz neki egy felkérést(ha ő ezt elfogadja akkor te is fogod látni őt)
szerintem neked az utolsó lépésben nem igazolt vissza ezért csak ő lát téged , de a te friends listádba nem került be -
Cornetto33 #2305 Szerintem késöbb ha belépsz ott lesz. Nekem is volt ilyen ha jól emléxem.
Másnak mennyire fagyogat a jogtiszta játék? Nekem rendesen 1.2 path-al is. Gépem lehet vírusos?
1650*1080 -ba nyomja valaki? Hihetetlen szép a grafika.
C. -
#2304 lehet csak akkor van fent, ha online a játékos, nem ? -
#2303 Nem értem ezt a játékon belüli barátfelvevősdit...
Aki felvett, jött tőle egy üzenet, hogy bejelölt, én rányomtam hogy elfogad, kell egy visszaigazoló üzenet, elküldöm és nincs ott a baráti listámon...
Akkor hogy is van ez? -
Ákos90 #2302 hi all cb-ről szeretnék kérdezni ha nincs szererem akkor hogy tudok 1on1-be nyomulni? -
Cornetto33 #2301 Na,alakul a brigád:
Akkor eddig (csak, hogy egy helyen legyen):
Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Más.
A napokban többször probáltam ide belépni és nem engedett. Mást sem vagy az én gépem rossz.
Más.
Van egy top lista a (UT3 Warfare BattleRPG SE top 1530) következőn: http://bigbattleservers.com/rpgtop.php?server=20
Itt az erdeményem : 65 - Cornetto33 94% . Ez mit jelent , jó eredmény vagy zsenge? (65.-ik helyen vagyok? és mi a 94%?
Más.
Nekem egy standard logitech lézeres egerem van (rádiós) szerintetek érdemes valami specko egérre beruházni? Van egyáltalán ilyen amit kifejezetten az AT-ra ajánlanak. (Max 20-at szánnék rá, ha lenne ilyen)
Más
Zóóócsi én meg néztem bejön az oldal. Vagy mi a gond?
C.
-
ZÓÓÓcsi #2300 Na gyerekek valaki nézze már meg ezeket!
Szeretném tudni, hogy csak nálam nem mennek, vagy valami más bibi van.
Köszi! -
#2299 Engem is irj fel Phoenix26 néven vagyok ! -
#2298 Én is csatlakoznék ha nem baj, a játékban a nicknevem:Passz. -
PacaTriK #2297 PacaTriK szintén mehet -
#2296 w77d is mehet nyugodtan :) -
#2295 Hali, hozzáírhattok engem is, a nickem a játékban: GamerTua -
Cornetto33 #2294 Sziasztok.
Szerintem csináljunk egy nick listát,ami egy helyen van ha valaki szeretne magyarokkal játszani.Akikről tudok:
Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Hajrá magyarok!!!!
-
#2293 Mármint letöltöd, vagy megveszed eredetibe? Mert ha eredetibe akkor magyar lesz alapból, mivel magyarul jelent meg, patch meg nem kell hozzá(én úgy tudom) Ha meg letöltötted akkor így jártál, magyarosítás sehol nincs, úgy hogy:BUY TO THE ORIGINALR!!! Megéri hidd el, és már nem is olyan drága, csak 5000 forint(ha jól tudom.) -
feketesarkany #2292 Most lesz meg a game és melyik patch(eket)kell majd leszednem hozzá?
Magyarosítás honnan tudok leszedni?
Előre is kösz a segítséget. -
Ákos90 #2291 Hellosztok!! magyar ut3-as embereket keresek nem klánosdit akkarok játszani csak még is csak jobb a hangulat ha 1-2 magyaral játszok 1X-re játékon belül UnDead90-en néven találtok rám !
x-fire: totha105 -
PacaTriK #2290 Én is megvettem, és megérte nagyon. Húú hány ember dolgozott ezen. Aki akar játszani velem vegyen fel: MSN: [email protected] Xfire: pacatrik -
#2289 Nagyon nem megy az angol Tibbor? Mert magyar tutorialt elég reménytelen, hogy találj... Azt hittem valami modder-társaságot keresel. Tutorial oldalt én is találtam párat, de küldd el a tieidet is légy szíves. -
Cornetto33 #2288 Sziasztok.
Ahogy érzem ketdő vagyok köztetek. Most januárba kezdtem az UN3-at és nem vagyok régi a multiplayerben sem. Ez az első.....de ez nagyon bejön. Amúgy FPS rajongó vagyok, de cak single-be nyomtam régen a quake 2,3,4-et, doom-ot, un 2-őt és csak easyban. Szóval ha hajlandóak vagytok szóba állni egy kezdővel akkor megtaláltok (bejölhettek) a Cornetto33 néven. Nekem már van 3 magyar bejeloltem. Aki ítt írt azt én is be fogom jelölni. Ha a klánból nem néztek ki akkor engem is érdekel. Esténként az arénában vagyok....
Ja nekem is jogtiszta un3-am van és néha fagyogat, kidob a tálcára. A path-om 1.2
C. -
krys002 #2287 hali!! remélem tudtok segíteni!! az a gondom, hogy például indítok egy camping-et, és a bevezető videó lefagy, és nem tok játszani. mi lehet a baj? neten is ez a baj, hogy belépek egy szerverre, és kidob a tálcára -
Morpeus #2286 Üdv skacok! Itt vagyok megint! Nah, valaki akar még klánozni? Mert akkor most komolyan kellene hozzá állni! Nem akarom itt hiába jártatni a nagy számat. Aki akar a klánba jelentkezni az írjon nekem privátban! -
#2285 Felvettelek!