Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdésem az hogy most van e hamachi szerver ahol teljessel tólják?
vissza olvastam és ha jól láttam akkor még csak demóval játszottak.
elõre thx
Engem az érdekelne, hogy van valami szerver, ahol magyarok tolják UT-t, esetleg klán, vagy valami? Gondolkozom rajta, hogy megvegyem - törtet (sicc!) most próbálgatom az új gépemen 8lásd aláírás) és elég szépen viszi, stabil 50-60 fps, csak hát ugye bár bugyuta botok ellen nem egy nagy fun <#violent>#violent>
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Üdv:
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
BattleTag: zydar#2910
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha volt már, akkor bocsi...
Ha erre gondolsz: közepes: Texture detail: 3, World detail: 3.
Na ezt nagyon nem bírja valamiért, a 3-2-es beállítást is próbáltam és volt különbség, de nem túl nagy! Tapasztalatom szerint a World detail számít inkább a kisebb kártyáknál, de 1-esre meg nem szeretném levenni, mert úgy már a 2k4 szebb nála...
Hanem ezt csináltam: az UTengine.ini-ben minden effektet kikapcsoltam, csak a DepthofField-et hagytam bekapcsolva, valamint a Texture detail 3-ason van 1024-es felbontáson! Na így már elég sok helyen 40FPS fölött száguld, de a pl: a Serenity WARFARE-en 20 körül döcög.
asszem valami renderdetail vagy mi a neve
A lent írt konfiggal semmi bajom, 40FPS-nél lejjebb eddig még nem ment a legnagyobb harc közben sem maxon 1280-ban, de a kisebben nem igazán tudom úgy belõni a grafot, hogy szép legyen, mégis WARFARE-ben gyors legyen.
Nekem Unreal 3 maxon 1024-es képpel 40-50fps-t ment ezelõtt a:
MSI Neo-V alaplap
P4 3GHz proci (CPU speed 4.5 GHz)
2GB DDR 400 MHz-es ram
és
MSI 8800GTS 320MB OE
configommal!
Háát akkor nálad is elmenne lazán egy 20-30-as szerveren akadozás nélkül.
Én a VGA-n kívül mindent lecseréltem és most már mindent 1680x1050-ben nyomatok.
És egyedül Crysis nem megy, mert kevés neki a 320MB ram de 1024-ben azért fullon eldöcög.
Amúgy szinte minden más játék 1680-asba minimum 60FPS megy.
Legalábbis amikkel én játszom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A64 5600+ X2 (2.8Ghz)
Geil CL4es 2*1GB 800 mhz-es ram
Asus m2n-e lap
galaxy 8800GT, második kiadás, aktív, alapjáraton halk hûtéssel, persze 40 perc crysis után már olyan hangja van, mint egy porszívónak
chieftec 450es táp
1280ban UT3at még nem probáltam, a demoja sincs meg, majd leszedem vmeik nap de, hogy lassú nem lesz az biztos.
nagyjából ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak a fõbb alkatrészek érdekelnének.<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De akkor meg makacsul kapaszkodnak mindenbe, csak nehogy kiderüljön hogy egy rossz üzletbe ugrottak bele.
PC a legjobb Unreal-ra, de viszont erõs gép kell neki.
Itt nem a játékkal van gond, hanem a memóriáddal!
azt tudom,hogy PCre megveszem
konzollal csak annyit mondtam, hogy az X360nál nincs nagyobb konzolátverés a világon, tekintve, hogy egy rakás kiegészítõje fizetõs... aztán fizess azért, hogy online játszhass, aztán még rohangálj vele folyton a gariba... persze.
vicc az egész ugy ahogy van.
persze ze off, szal már be is fogtam a számat.
gamer365.hu-n volt egy teszt rola, hogy mit bír de hihetetlenül jól megépített konzol...
ráadásul ismert betegségük a túlmelegedés is
Karakter unlock kódokat be tudna valaki pötyögni ide? Mert csomó karakter van, ami nincs unlockolva, pedig végigtoltam már.
Köszi
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
hát a memória fõleg attól romlik el hogy pl áramszünet, nem megfelelõen van kikapcsolva gép, gyengeminõségûtáp miatt tönkremegy :S
de lehet egyszerûen csak elöregedett
de nem biztos hogy memória a hibás én csak arra gondolok, aztán lehet egy windows ujrarakás vagy talán a legujabb videokártya driver megoldja
igy elég nehéz beazonosítani mi lehet a hiba
a memória kiszegetését meg akkor inkább hanyagold ha nem tudod hogy kell mert lehet csak mégjobban elbarmolod 😄
próbálj valami ismerõst keresni aki kicsit jobban konyít a gépekhez és próbáljátok kicserelni az õ memóriájára, vagy azis megoldhatja a hibát pl másik slotba dugjátok a memóriákat
talán egy winfos ujrarakás megoldja
biztos nem ut miatt van, ha más játék is csinálja akkor pláne
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!