Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki
kérdésem az hogy most van e hamachi szerver ahol teljessel tólják?
vissza olvastam és ha jól láttam akkor még csak demóval játszottak.
elõre thx
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy van valami szerver, ahol magyarok tolják UT-t, esetleg klán, vagy valami? Gondolkozom rajta, hogy megvegyem - törtet (sicc!) most próbálgatom az új gépemen 8lásd aláírás) és elég szépen viszi, stabil 50-60 fps, csak hát ugye bár bugyuta botok ellen nem egy nagy fun <#violent>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

htr93
MÁrmint a grafika!

htr93
GYÖNYÖRÛ!

mama2
Vannak hozzá kódok:allammo:max lõszer minden fegyverhez ami nállad van, god: sérthetetlenség. Pcdomeon találtam.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tototto
konzolba open ip
tehát pl
open 88.88.88.88:6666

JaSoN HuNTeR
jaja nem kell hozzá nagy gép.Az én gépemen amit lent láthatsz azon is tökéletesen 1280x1024be Ultra High.15-53FPS.Szóval játszható.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

rotator
Lehet, hogy a PS3 elindul 40 fokban is, de a GTA4-et kivéve egyetlen játék sincs rá, ami érdekelne és ne lenne/jönne PC-re.

RelakS
PS3-ra megjelent a játék ... már egy ideje, egyéni tartalom is van már hozzá. Viszont mivel más a ps3 irányítása, mint a pc-é, ezért a két ut3 nem kompatibilis egymással, ha jól vettem ki a hivatalos fórumon.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Morpheus
Sziasztok! Csak egy apró kérdés. Konzolból hogy lehet egy szerverhez manuálisan csatlakozni? Mit kell beírni a konzolba? Köszi a segítséget.

Üdv:

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

mama2
Megtaláltam. Köszi Tototto😊. Gyönyörû most már, és nem is szaggat😄. Csak megint kilépett memóriahibával😛. Egyszer elindul, aztán kilép😞:S😛.

Hupsz! Na most már tudom hogy spoilerbe nem lehet linket rakni...

BattleTag: zydar#2910

Itt van még két karakter:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha még valakit érdekelnek a karakter unlock kódok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Karakterkódok: Alanna:phayder, Ariel:jihan

Ha volt már, akkor bocsi...

Te, én is erre gondoltam, hogy a közepeset még bírja 1024-en, de nem minden esetben!
Ha erre gondolsz: közepes: Texture detail: 3, World detail: 3.
Na ezt nagyon nem bírja valamiért, a 3-2-es beállítást is próbáltam és volt különbség, de nem túl nagy! Tapasztalatom szerint a World detail számít inkább a kisebb kártyáknál, de 1-esre meg nem szeretném levenni, mert úgy már a 2k4 szebb nála...
Hanem ezt csináltam: az UTengine.ini-ben minden effektet kikapcsoltam, csak a DepthofField-et hagytam bekapcsolva, valamint a Texture detail 3-ason van 1024-es felbontáson! Na így már elég sok helyen 40FPS fölött száguld, de a pl: a Serenity WARFARE-en 20 körül döcög.

tototto
a legfelsõ csuszka ami szerintem neked 50en van azt huzd fel százra
asszem valami renderdetail vagy mi a neve

tototto
szerintem 1024 közepesen nem lesz gond vele talán kicsit feljebb is huzható

mama2
Nekem, nagyon csúnyácsak a játék. Mintha a 2003-as Unrealal nyomulnék. Víz az szép, de ilyen hogy: falak karakterek,fegyverek,jármûvek, eléggé olyan, mitha 2003-as gém lene. Pedig a felbontás, maxra véve. Mit kéne tennem hogy szebb legyen? Mert videót is láttam, ott is gyönyörû volt, meg a képeken is😛. Akartam állítani, az olyanokon hogy:árnyék, textúra minõség, stb. úgy mint a Crysiosnél, de nem találtam. Nincs is olyan opció? Mert ha ez a maxon a grafika, akkor eléggé átb*szták a pc-sek fejét😛. Talán itt is xboxos képeket, meg videókat mutattak, mint a karib-tenger játéknál. De nem hiszem, mert az egyik haverom csinált vidit, azt ott gyönyörû(vagy csak az én szemem rossz?)

Ha már ennyire képben vagytok, akkor mondhatnátok egy beállítást ehhez a konfighoz: AMD64 S939 3200+(2GHz), 7800GS (=7600GT), 2x512MB 400MHz ram!
A lent írt konfiggal semmi bajom, 40FPS-nél lejjebb eddig még nem ment a legnagyobb harc közben sem maxon 1280-ban, de a kisebben nem igazán tudom úgy belõni a grafot, hogy szép legyen, mégis WARFARE-ben gyors legyen.

DarkSector
Akkor nem kell aggódnod.
Nekem Unreal 3 maxon 1024-es képpel 40-50fps-t ment ezelõtt a:
MSI Neo-V alaplap
P4 3GHz proci (CPU speed 4.5 GHz)
2GB DDR 400 MHz-es ram
és
MSI 8800GTS 320MB OE
configommal!

Háát akkor nálad is elmenne lazán egy 20-30-as szerveren akadozás nélkül.

Én a VGA-n kívül mindent lecseréltem és most már mindent 1680x1050-ben nyomatok.
És egyedül Crysis nem megy, mert kevés neki a 320MB ram de 1024-ben azért fullon eldöcög.

Amúgy szinte minden más játék 1680-asba minimum 60FPS megy.
Legalábbis amikkel én játszom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
annyira nem nagy szám, de minden maxon fut vele, leszámítva a crysist persze 😛
A64 5600+ X2 (2.8Ghz)
Geil CL4es 2*1GB 800 mhz-es ram
Asus m2n-e lap
galaxy 8800GT, második kiadás, aktív, alapjáraton halk hûtéssel, persze 40 perc crysis után már olyan hangja van, mint egy porszívónak
chieftec 450es táp

1280ban UT3at még nem probáltam, a demoja sincs meg, majd leszedem vmeik nap de, hogy lassú nem lesz az biztos.

nagyjából ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Bõvebben, ha szabad kérdeznem?
Csak a fõbb alkatrészek érdekelnének.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na sikerült beruháznod jó procira?

bertino
erõs gép az van... 😉

DarkSector
Jah konzolba egyértelmûen PS3-at kell választani, csak sokan el vannak vakulva azt késõbb jönnek rá hogy mibe yultak bele.
De akkor meg makacsul kapaszkodnak mindenbe, csak nehogy kiderüljön hogy egy rossz üzletbe ugrottak bele.
PC a legjobb Unreal-ra, de viszont erõs gép kell neki.

Hát mi két különbözõ gépen (PC) nyomatjuk már egy jóideje (megjelenés óta) és semmi baj nem volt vele! Még egyszer sem lépett ki a játék egyik gépen sem, nemhogy kékhalál...
Itt nem a játékkal van gond, hanem a memóriáddal!

bertino
nem tudom megjelenik-e rá vagy sem
azt tudom,hogy PCre megveszem
konzollal csak annyit mondtam, hogy az X360nál nincs nagyobb konzolátverés a világon, tekintve, hogy egy rakás kiegészítõje fizetõs... aztán fizess azért, hogy online játszhass, aztán még rohangálj vele folyton a gariba... persze.
vicc az egész ugy ahogy van.

persze ze off, szal már be is fogtam a számat.

mama2
Szóval akkor ps3? Mikor is jelenik meg ps3-ra?

bertino
ráadásul hulladék és átkurás az egész ugy, ahogy van... ha már konzol mindenképp PS3, még 40 fokban is elfut
gamer365.hu-n volt egy teszt rola, hogy mit bír de hihetetlenül jól megépített konzol...

w77d
tévhit! a szomszéd xbox-a úgy tönkrement egy áramszünet utáni áramingadozásnál mint a huzat 😊
ráadásul ismert betegségük a túlmelegedés is

Valóban nem, az pirosan fog világítani amikor majd tönkremegy 😊)

tototto
ugyanugy tolhatod a hadjáratot mint singleben, csak annyi a különbség, hogy az internetrõl emberek is bekapcsolódhatnak a meccsekbe, tehát nem csak botokkal és ellenük játszol mint singlehadjáratnál hanem emberekkel is

tototto
ezek alapján 95%ra mondom hogy memória, vagy memóriaslot hiba 😞

w77d
valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi az online hadjárat lényege???

mama2
Na, most elindul, egyjátékosba nyomtam, hadjáratba, ott jó volt, multiba ugyan azzal a memória hibával kkivágott, de attol még újra elindult, egyjátékosnál, azonnali akciót választottam, ott amikor töltöte be a pályát, akkor kékhalállal kidobott, újra elindítottam, és most nem a betöltésnél, hanem a játék betöltése után a fõmenûben kidobott kékhalállal😛. Ezért lesz boxom, és ez a játék, mert ott nem adódik ilyen hiba😄.

Hello!
Karakter unlock kódokat be tudna valaki pötyögni ide? Mert csomó karakter van, ami nincs unlockolva, pedig végigtoltam már.
Köszi

SinClaiR
Na, nem találtam egy teremtett lelket sem tört szervereken, úgyhogy megvettem. Szinte sajnáltam azt az asztalnyi mennyiségû játékdobozt a Pólus MM ben, amit otthagytam parlagopn, merthát csak 1 kellett. vigyétek már, tényleg tátonganak a szerverek az ürességtõl.:/

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

tototto
windowst rakd ujra ne a játékot 😊
hát a memória fõleg attól romlik el hogy pl áramszünet, nem megfelelõen van kikapcsolva gép, gyengeminõségûtáp miatt tönkremegy :S
de lehet egyszerûen csak elöregedett
de nem biztos hogy memória a hibás én csak arra gondolok, aztán lehet egy windows ujrarakás vagy talán a legujabb videokártya driver megoldja
igy elég nehéz beazonosítani mi lehet a hiba
a memória kiszegetését meg akkor inkább hanyagold ha nem tudod hogy kell mert lehet csak mégjobban elbarmolod 😄
próbálj valami ismerõst keresni aki kicsit jobban konyít a gépekhez és próbáljátok kicserelni az õ memóriájára, vagy azis megoldhatja a hibát pl másik slotba dugjátok a memóriákat

mama2
Loál: Újraraktam, és még így se akarelindulni. Ugyan az: Fekete képernyõ mint ha elindulna, aztán visszadob a winfosba.Ideg szét vet:'(. Amúgy ez a memória hiba mitõl lehet?

mama2
Hát volt már olyan hogy netezek, kiír egy ilyen hibát hogy valami ddl-el vna a gondja, és kikapõcsolt a gép magátol. A modulokat hogy lehet kiszedegetni? Meg honnan? Béna vagyok ezen a téren😛. Egyépként ha nem tudom ezeket a modulokat megcsinálni, akkor azt ki tudja? Mert már a gép se garanciás. És mit jelent az hhogy memória hiba? Venni kell új gépet?

tototto
ez az gyüljünk gyüljünk, holnap egyik kolléga is megveszi és csatlakozik a sereghez 😊

Balumann
Én is memória hibára tippelek. Olyan nem fordult elõ még, h magától újraindult a windows, vagy akár betöltéskor leállt, illetve vmelyik program csak úgy leállt?

tototto
félõ hogy ez valami memória hiba lehet, ha nem garanciális a géped, szedegesd ki a modulokat egyenként és próbáld a játékot ha megoldódik a hiba akkor a memória volt rossz ha nem akkor nemtudom mi lehet
talán egy winfos ujrarakás megoldja
biztos nem ut miatt van, ha más játék is csinálja akkor pláne

mama2
Hali skacok. Meg van a játék, eredeti most lett hozva a tescóbol. 2-szer elindult. Most nyomom vele online, erre fekete képernyõ, villog mint az õrült, meg kattog, ere kilép, egy hiba üzenettel: A memória címen nem végezhetõ el a mûvelet:read. Ez mi a fákk? Kétszer elindult. Játszottam is vele. Most elakarom indítani, kijön ugye az UT ablka a csávóval: feketére vált a képernõ, mint amikor elindul a game, erre kilép a winfosba😛. A Játék a hibás, vagy az én gépemmel van a god? Mondom már játszottam vele. PLS help, mert nagyon tetszik. Vgay esetleg rakjam újra? Ugyan ez a hiba a zoo tycoonal is: reggel felraktam, elindítottam egyszer, kiléptem belõle, majd amikor kb ebéd elõtt fél órával elakarom indítani nem indul el mert a memória címre hivatkozik ugyan úgy, meg hogy a read nem végezhetõ el😛. Mi a gond?

bertino
fu gecc jövõ hónap elején én is megveszem a gamet, már ma majdnem elvittem tecsobol csak akkor nem maradt volna semmi pézem erre a honapra.

w77d

gondoltam már nyomok egy képet az õrültködésemrõl 😊

Csákány skacok! Régen írtam. Nah szóval, nem tudja valaki, hogy mikor jön ki pontosan a linuxos verzió? Mert én már kurvára unom hogy egyre jobban akad win alatt. Egyre több ramot eszik a winem. Pls ha valaki tud valamit azonnal szóljon!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Ombika
MAsolattal szot maskepp ertelmeztem,koszonom! 😊

Balumann

Ombika
Tort cimet tudnal adni?! 😊