4006
-
#2284 és a letöltött mapokat (pl a Legost) hová kell bemásolni? -
Tibbor #2283 Sajnos magyar pályaszerkesztő oldalt nem találtam Unreal III-hoz, viszont vannak nagyon jó angol tutorialos oldalak.Ha érdekel, belinkelem majd ide.Valaki ezügyben nem tudna segíteni? -
krys002 #2282 oks, akkor tehát van tört szerver, kösz az infót -
#2281 a jó onlinehoz (tiszta szerver) igen :) -
krys002 #2280 hali!!! azt szeretném kérdezni, hogy az online játékhoz kell az eredeti játék? -
#2279 Kétségtelen hogy vedd meg!
5 ezer ft egy alig 3 hónapos játékért semmi pénz, ráadásul még díszdobozban is van, képeskönyvvel.
Ha gondolod teszek fel képeket. -
#2278 Full magyar server amugy fut vhol vagy nem? Nagyon kattogok,h most megvegyem e gamet?! -
#2277 Tibbor, ha találsz ilyet, szólj nekem is! -
#2276 A Costum mapokat, mint pl azt a Legost hová kell bemásolni? -
#2275 Én se találtam most, pedig még tegnap kettőt talált:/. Amúgy az én nevem:passz, de komolyan:D. Vegyetek fel, köszi. -
#2274 Egyáltalán van magyar szerver?
Én nem találtam!
Aki akar vegyen fel! -
#2273 nemtom, én probáltam azokat a szerokat pont elkerülni :) -
#2272 Mi történt a Bermuda szerverrel? Xfire nem találja, sőt magyar szervert sem talál :-/ -
#2271 Na engem is felvehettek, nevem: MATEO9HUN
A 9es előtt az egy ó betű és nem nulla -
#2270 Vannak az xfiren szerverek:). -
Tibbor #2269 Tudnátok olyan linket adni, ahol magyarok foglalkoznak Unreal III-hoz pályaszerkesztéssel?Sajnos az egykori - nagyon remek - Gunreal nevű oldal évek óta behalt.Angol oldalakat - tutorialokat is - már bőven találtam, de nem hiszem el, hogy nálunk senki ne próbálkozna saját mapok készítésével. -
#2268 vki az enyémre válaszolni -
#2267 Kell. -
#2266 Én holnaptól fogom nyomni online, majd remélem nyomjuk együtt magyarok!
Egyébként Accountot kell csinálni? -
#2265 az Xfire-n vannak UT3 szerverek mert multin akarok játszani??? -
#2264 Például innen. -
#2263 honnan lehetne új pályákat leszedni a játékhoz? mindíg ha csatlakozni akarok egy új mapra elkezdi letölteni de hihetetlen lassan. Meg hiányol néha packeket meg vehicle fájlokat -
#2262 kiváltotta belőlem :)
mennék én amugy klánba is, de én CS 1.6-hoz vagyok szokva, az azért nem ilyen
ebben ahhoz képest amatőr pléjer vok -
#2261 Héló! Anyázásig csak ne süllyedjünk! Végre a flame-droid bekussolt, erre te is elkezdesz kanászodni? Ne má'... -
#2260 felőlem besértődhetsz, neked állt feljebb :DD
az a baj amugy, hogy alapvetően így adták ki a játékot
esetleg megprobálom majd ujratelepíteni, hátha akkor van olyan, hogy angol
meg még nézelődök -
#2259 anyámat hagyd ki belőle...
de mostmár inkább nem segítek -
#2258 anyád lehet, hogy láma, de sztem amíg nem fogod fel mit ír az ember, addig inkább maradj csöndben :)
jah, mielőtt agresszívan reagálnál: olvass vissza ki kezdte el legelőször sérteni a másikat :)
és olvasd el ujra amit leirtam és olvasd el mi a következménye nálam.
tehát jöhetnek további tippek -
#2257 átírtam HUN > INT és akkor elindul, angol, fasza minden, viszont mivel nyitva hagytam az ini-t (legalábbis gondolom amiatt) mikor ablakosról teljesképernyősre állítottam kifagyott. aztán nem volt kedvem +30 másodpercet baszakodni így inkább visszaírtam ^^ már kezdem megszokni a magyart. -
#2256 hát ez érdekes akkor valami mást is átirtál
mert ha csak annyit hogy hun helyett int elkell indulnia, az fix -
#2255 Morpheus, honnan töltesz le mapokat? Meg mennyit találtál eddig kb?
Amúgy nekem egész pontosan itt vannak:
C:\Documents and Settings\YourUserName\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
És gond nélkül működnek -
#2254 >akkor láma vagy most direkt kipróbáltam és angol lett a hun helyett int
Én is átírtam, nekem egész egyszerűen nem indult el utána a játék...
>Ez a LEGO mod csak PS3-on megy? :(
Megy az PC-n is, de az egy másik verzió. Ha PS3-asat szedtél le, az nem lesz jó. Egyik Legós pálya , és a másik legós pálya , ha esetleg nem találtad volna meg. -
#2253 Emberek, NAGY bejelenteni valóm van: nem kapcsol ki a játék:D. Melyik klánhoz is csatlakozhatok? -
#2252 akkor láma vagy most direkt kipróbáltam és angol lett a hun helyett int -
#2251 hát már elég régóta szeretném :D -
#2250 angollá akarod varázsolni UT-t? énis várnám a tanácsokat XD -
#2249 nah skacok én átírtam már USA-tól kezdve az INT-ig mindenre az ut3 engine configban engine.engine-nél, de még mindig magyar basszameg
valami működő tipp ? :D -
#2248 ott linkeltem alatta a pcs verziót, kine szúrja a szemed :D -
#2247 Ez a LEGO mod csak PS3-on megy? :(
Nagyon érdekel! -
Reggaester #2246 Én már akkor beszüntettem amikor megdumáltuk, hogy jó lenne játszani is néha, aztán csak mi ketten jelentünk meg. Na meg felkészült klánok ellen nem lenne túl nagy esélyünk - ha lenne egyátalán -, főleg így nem :( -
#2245 Na megvettem a Mediába, nagyon megérte, papír dobozban van, és képeskönyv is jár hozzá!