Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amig nem hozzák helyre ezeket sokan nem is fognak vele játszani klán szinten pláne, egy multi játék meg a klánélet néálkül halálra van itélve, mert az egyszeri játékosok egy idõ után megunják abbahagyják átállnak más játékra
igazából a játék elég jó, már van elég sok uj pálya is, az alapok se rosszak szerintem, ha kijavitják ezeket a hibákat elég jóesély van rá hogy az online is beindul rendesen
az meg hogy van warez szerver nem rossz, többen megismerik a játékot, és lehet emiatt fogják megvenni ha jó társoságot találnak azon a pár szerveren, lehet megjön a kedvük a többire is
na megyek vissza greenbay seattle meccset nézni 😊
Megveszem, majd ha kipróbáltam. Nem fogok még egyszer úgy járni, mint anno UT99 -> 2k3 al, hogy pár darab jött csak kishazánkba elsõ körben, és mi páran ut sok egy klánból az EQ4 utáni hétvégén kirohantunk megvenni Bécsbe, aztán pár játék után félre is tettem ahogy kell, 2k4 el nem is foglalkoztam, viszont az UT99 az immáron 8 éve fennvan a gépemen folyamatosan.
tetszett a demo, és ha jó a tört UT3, meglátom érdemes e megvenni eredetiben.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Matol az osszes Bermuda UT3 szerveren lehet ezzel a masolattal jatszani!
Szerverlista:
Bermuda DM 87.229.24.114:7777 vagy 195.228.75.172:7777
Bermuda CTF 87.229.24.114:6666
Bermuda WAR 87.229.24.114:8888
Bermuda F2F 87.229.24.114:5555
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ha meglesz a gép aztán megveszem megint csak addig kell a mani..
Valakit nem érdekel 6.000Ft-ért egy unreal t 3? Cakk pakk mindene megvan még a posztert is hozzáadom. Sajnos meg kell tõle válnom...
Egyébként meg asszem F10
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
c115
Valaki tudja hogy a játék pontosan milyen minõségû hangokat használ? Mert az 5.1-es rendszeren semmi sercegés és jó, de már a második 2.1-es rendszert próbáltam és ugyanúgy serceg ezen is mint egy sima stereón!
Ötletek?
BattleTag: zydar#2910
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
<#eljen>#eljen>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A kérdés:Megvan eredetibe a game.Megyek a hadjáraton (single player) játsazom egy két pályát majd irány a fõmenü.Majd újra hadjárat.Ott van:Új hadjárat,folyt vagy net hadjárat.Kilépek a gamebõl újra be és nem tudom folytatni a hadjáratot csak újat lehet vagy neteset plz helppppp<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
c115
jótanács akinek a "stat fps" konzolra 30-40 fps fölötti értéket ir és szerinte mégis olyan mintha szaggatna, az vegyen vissza driverben mindent és megjavul a sebesség érzet
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Minimum System Requirements:
CPU: Intel® Pentium® 4 2.0GHz or AMD Athlon� XP 2000+
RAM: 512 MB
Hard Disk Space: 400MB
Video Card: nVidia® Geforce® 6600 or ATI Radeon® X800
Video Card RAM: 256 MB
DirectX Version: 9.0c
a VGA épp hogy határeset 128MB elég kicsi de azértz full minimumun ell kéne hogy menjen
Az alábbi konfigom van:
ASUS P4P800
P4 2,6GHz HT
2x512MB DDR 400MHz Dual Channel
Inno3D 6600GT 128MB 500/1000
Tudom nem egy erõmû, sõt gyenge gép, de az UT3-at még el kéne bírnia, nem?
Olyan fura a grafika, mosott vagy milyen, meg szaggat is néha....
Lehet hogy gyenge lenne hozzá a gépem?
aha ... mostmár el se' indul 😊
angolra meg ugy állitod át hogy az engine.iniben a languagest hunról átirod usa-ra
nekem legalábbis utánna angol lett 😄
Találtam ugyanitt mégvalamit, javított magyarítást. Ami nekem nem hiányozna, viszont azt írja, hogy át lehet állítani angolra. Na ezt hol találom?
link
csak két link hogy egy hónap alatt máris kint van egy rakat map
az meg hogy van e szerver elég ha azt elmondom hogy jelenleg 1000+ szerver van, igaz nagy részük üres klán szerver de hidd el ha be is mész egy szerverre ami üres kb 5-10 perc alatt lesz rajta 10-20 ember 😄
magyar szerverek meg vannak, de egyenlõre még nincs tul nagy community az országban
akit jobban érdekel ut3 látogassa ezt az oldalt sok hasznos infót lehet ott találni, és ott is van egy jól bejáratott fórum kérdéseket is fellehet tenni
gyûljünk, gyûljünk
vedd meg szerintem nagyon jó szórakozás onlineban
- Szerver van bõven, most megnéztem, játéktípusonként van mindegyiknél vagy 50 db 100-as ping alatt.
- Ez a "pár" pálya is elég idõtálló lesz szerintem, de a modder komjuniti máris akcióba lépett, vannak új mapok, és nem is rosszak.
- Magyar szerverbõl ennyi van, de erre is kevesen vagyunk, jó lenne, ha többen lennénk.
- Amúgy meg szerintem igen baráti az ára, ahhoz képest, hogy milyen kiszerelésben adják, meg hogy egyáltalán mekkora nagy névrõl van szó.
Szóval szerintem ne hezitálj 😊
1. Van sok szerver amire csak eredeti cd keyel lehet csak felmenni ???
2. Amire fellehet menni szerverek azok nem túl lagosak ???( átlag 200 pingesekre gondolok )
3. A multi szavatossága mien ezen a pár pályán ???
4. Van magyar szerver(ek) ???
>fájlokat, csak tudni kell, hogy hol kezdõdnek és végzõdnek. Ezt meg egy
>sima .ogg zenefájl tanulmányozásával ki lehet deríteni.
Vagy szépen megkérsz engem, és feltöltöm neked valahova mp3-ban 😊 Ha csak a fõcímzene kell, akkor azt akár tolom mailben is.