Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
nincs a játékban másolásvédelem, igy is kell elég irritáló lenne ha minden nap tolja valaki és folyton bekéne rakni a lemezt
tehát nem kell a lemezt berakni csak feltelepiteni róla a játékot, a hozzáadott kulcsal
aki warezolni akarna az meg ugyis rájön hogy 1-2 szerver kivételével levágja a masterszerver, szal azt az 5k-t midnenki kifizetheti érte nem nagy pénz egy koncertjegy, szombat esti bulizás egy mozi a barátnéval
szal nem egetrengetõ szvsz

Kojiro
Amúgy ha eredeti UT3mal játszol, kéri a dvdt? Vagy eredeti cd-kulccsal lehet mountolva játszani online?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
mászthev <#violent>

Kojiro ergo sum.

Én meg koleszos vagyok ezért hétvégén fogok írni!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

mama2
Én majd, mert szerdátol lesz laptopom, és gondolom, azon már nem fog szarakodni, se az offline, se az online. De majd még Szerdán írok.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tõgyeim és Nyulaim! Ki akar benne lenni a klánban? Várom a boldogító nemeket 😄 Aki mégis klánozni akar az jelöljön meg unrealban és írja az üzihez, hogy miért is jelölt meg <azt írd, hogy klán>. Ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg. Más is megvette. Én még táskát is kaptam hozzá 😄 Patch van a játékhoz és nem béta már. Lassan jön a 1.2-es patch.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Balumann
De, felrakjátok a Hamachi nevü programot (javaslom az 1.0.1.5 verziót mert az annál újabbakkal problémák vannak), és utána LAN módban játszotok.

JaSoN HuNTeR
Milyen patch van a játékhoz? 1.1 beta?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ennyiért ez ajándék vazzeg...
Bár én már megvettem megjelenéskor.

Szasztok!
Lenne egy kérdésem... A haverommal akartunk játszani hálóban a neten, de azt írta ki neki folyton, hogy a master server xarakodik O_o
Nem lehetne valahogy megoldani mert nem akarja megvenni XD THX
bertino
lol bazeg muszáj megvárnom fizetést WÁÁÁ
de ott legalább garantáltan lesz még belõle

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Úgy látom, a CD Project más játékok árát is levitte, Overlord, Kane and Lynch, Gears of War, Timeshift... mind 4-5 ezer forintra "zuhant".

JaSoN HuNTeR
tessék megvenni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

rotator
Másfél hónap alatt esett az ára? o_O

tototto
CD Galaxisban olcsóbb lett UT3
4990 HUF
szal aki még nem vette meg itt az alkalom

JaSoN HuNTeR
a játékba van magyarositás?

Ahol Custom karaktereket tudod állítani, ott van alul egy "kioldás/unlock" nevû fül!

BattleTag: zydar#2910

DarkSector
Tört játékod van szerintem.
Jah és kis megjegyzésként olyan nincs, hogy AMD DUALCOR 3500+

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hali az lenne a kérdésem h hol tudok beregelni mert a játékban folytob vmi errort ír ki h keressem fel a gamespyid-t de itt is beregeltem de azzal ugyancsak nem enged belépni a játék mért van ez ?? <#help>

Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD

Steamen vettelek fel -.- Szerinted? 😊 UT3ban. A Közösség részben van a Barátok felvétele. Ott beírtam hogy Sichrol, meg 1 üzenetet azt kiírta hogy elküdte. Amolyan meghívó feelingje van. Gondolom visssza kell igazolni, vagy mittomén.

Bocs,de hol vettél fel? Mert nekem unrealban Sichrol a nevem. A másik meg az hogy H nélkül írom!

Olvastam hogy van SG klán szal ha kell még 1 ember akkor rám számíthattok. Morpheus, a téged fel is vettelek, mert megvolt az IGNed, a többiek meg leírnák, vagy vegyenek fel: Reggaester. Ha írták már én meg átsiklottam felette akkor bocs.

Ugye tudsz róla, hogy az eredeti felirat télleg gagyi és lehet letölteni felirat javítást?

Ok, megvan a cucc meg nem is. A Language=HUN -t átfirkáltam Language=ENG -re erre ablakban kezdi futtatni, majd ha az optionsben Fullscreenre állítom meghal hogy az .exe hibát észlelt. Nem írtam át semmi mást, nem tört cucc, szal majd kitálok vmit vagy maradok a hülye feliratnál. Mielõtt átírtam csináltam az eredetirõl máslatot, szal nagy gond nem lett belõle. Azért kössz! 😊

Öcsi, turkálj az ini ben! 😄 Máshogy nem fog menni. Jah és olvass vissza. Már volt egy ehez kapcsolódó kérdés-válasz.

Lehet hogy hülye kérdés, de hogy a rákba lehet a feliratok nyelvét angolra állítani, mert nekem a magyar nem jön be. Vagy van-e egyáltalán benne, és akkor szerezzek angolosítást? XD

én a multirészében ezt meg is találom a szerverek közt de nem enged csatlakozni, pedig kipróbálnám....
van valami jelentõsége annak, hogy leírtad az ip t és a portot? mert ha a szerver neve megvan, akkor azok nem kellenek. (vagy a routeren nyissam meg ezt a portot :?)Vagy lehet valahogy máshogy is csatlakozni a játék menüjében lévõ multis keresõ nélkül?
thx

tototto
akkor okés 😊
uj patchrõl valakinek van valami infója?
jöhetne, akad még javitani való jócskán 😞

Randelz
A patch megoldotta a problémát. kösz hogy szóltál.

Randelz
Nincs, de már rakom is fel.

tototto
1.1es patch fent van?

Randelz
Helo! Miértvan az, hogy az options/player-ban hiába csinálok karaktert minden indításnál újat kell csinálnom mert ha nem akkor instant play-ben random ad egy karaktert.?

Figyusz, az ASE már nincs támogatva. Szal azzal az új játékokhoz szerót nem találsz. Xfire-t nem ismerem de nekem sem talált.

http://www.game-monitor.com/search.php?game=ut3&location=HU

Lentebb már lett írva, hogy hol van ut3 szerver keresõ.

VAlaki aki fel tud emnni akármilyen szerverre az vegyen fel ut-ben!!Jecsi a nevem!
Hogy a tetves életben leeht szervereket keresni?Ase nem ismeri fel!Xfire szintén nem!A játk szerverkeresõje egy nagy rakás szar!Ip szerint sehol nem tudok keresni!VAlaki valami tanácsot nem tud adni?
rotator
tototto
ez érdekes, hol olvastad? 😊

rotator
Egy friss kérdés-felelek alapján az Epic elégedett az eddigi PC-s eladásokkal. 😊

Phoenix007
Ezeket hova kell írni??

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

RelakS
képtet, aztán kielemezzük.
Gyorstipp: Screen percent 50%-on van

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tototto
hát igen én se értem miért pont a warfert állitotta le SYSERR hátha erre jár és elárulja
arra jártam egyedül magyarra
idióta DM nem az én világom 😄
WARFAREt akarunk! 😊

Morpheus Password nincs a bermi szerókra. w77d mit értesz kifejezetten magyar szerók alatt. Van olyan amin ált csak magyasrok nyomják és magyarok is üzemeltetik. Pl bermuda. Shark96 esetleng próbáld meg a grafot feljebb tolni.

w77d
van már kifejezetten magyar szerver??

Tesm gépén megy a game, de szar a kép, jó gyenge most a videó kártyája. De a haveromnak jó, ennek ellenére kockás ott is a kép, mi a gond?
RelakS
Miféle passzvörd? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Morpheus
Mi a password a bermuda szerverekre? <#zavart1>

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Köszi!

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Most nézem. Nincs már bermuda Warfare szeró!<#rinya><#falbav><#violent>

Faber, van magyar szerver, sõt klán is lenne. Pont jó helyen jársz 😄 Lenne itt egy sg-s hobby klán. Alias mi. Csak vissza kellene olvasni. Magyar szerókat itttalálsz
KeBox, légyszi, itt nincs warez. Hamachival meg felejtõs. Olyan nagy lesz tõle a pinged mint az állat. Plusz még lassítja a gépet.

Ha már itt járok akkor valaki mondja már meg mikor adják ki a linuxos telepítõt? Mert winen egyre jobban akadozik. Mikor kezdetben felraktam még ment rendesen. Most mikor játszani akartam vele simán lement !5! fps-re! Nem tom mi lehet a baja, mert minden proceszt kilövök(megsúgom jól értek a gépekhez, de ez azért durva, hogy kilövök mindent és még így is lassabb mint 4 hete)