Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát nem kell a lemezt berakni csak feltelepiteni róla a játékot, a hozzáadott kulcsal
aki warezolni akarna az meg ugyis rájön hogy 1-2 szerver kivételével levágja a masterszerver, szal azt az 5k-t midnenki kifizetheti érte nem nagy pénz egy koncertjegy, szombat esti bulizás egy mozi a barátnéval
szal nem egetrengetõ szvsz
Kojiro ergo sum.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bár én már megvettem megjelenéskor.
Lenne egy kérdésem... A haverommal akartunk játszani hálóban a neten, de azt írta ki neki folyton, hogy a master server xarakodik O_o
Nem lehetne valahogy megoldani mert nem akarja megvenni XD THX
de ott legalább garantáltan lesz még belõle
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
BattleTag: zydar#2910
Jah és kis megjegyzésként olyan nincs, hogy AMD DUALCOR 3500+
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
van valami jelentõsége annak, hogy leírtad az ip t és a portot? mert ha a szerver neve megvan, akkor azok nem kellenek. (vagy a routeren nyissam meg ezt a portot :?)Vagy lehet valahogy máshogy is csatlakozni a játék menüjében lévõ multis keresõ nélkül?
thx
uj patchrõl valakinek van valami infója?
jöhetne, akad még javitani való jócskán 😞
Lentebb már lett írva, hogy hol van ut3 szerver keresõ.
Gyorstipp: Screen percent 50%-on van
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
arra jártam egyedül magyarra
idióta DM nem az én világom 😄
WARFAREt akarunk! 😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
KeBox, légyszi, itt nincs warez. Hamachival meg felejtõs. Olyan nagy lesz tõle a pinged mint az állat. Plusz még lassítja a gépet.
Ha már itt járok akkor valaki mondja már meg mikor adják ki a linuxos telepítõt? Mert winen egyre jobban akadozik. Mikor kezdetben felraktam még ment rendesen. Most mikor játszani akartam vele simán lement !5! fps-re! Nem tom mi lehet a baja, mert minden proceszt kilövök(megsúgom jól értek a gépekhez, de ez azért durva, hogy kilövök mindent és még így is lassabb mint 4 hete)